Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 492
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 540

Мен ми е интересно това привидно спокойствие от страна на обикновените хора в Германия ?Като че ли всички хора го приемат това нашествие твърде сокойно .. Rolling Eyes
Немеца винаги всичко приема привидно спокойно. Такава им е расата- рационална. Не изразяват излишно емоции. Не го смятат за нужно.
Затова и мигрантите изобщо няма да усетят, когато се смени политиката.

# 541
  • София
Има над 200 регистрирани като помещения за молитва и джамии, но джамията в истинския и вид я има само четири пъти. Големи разбирачи пак във форума, че даже ми се и карат. Laughing 
Оо, ти защото си истинска разбирачка по въпроса за джамиите и молитвените домове. Броят на джамиите и такива стаи във Виена е 27..независимо дали цифрата ти харесва, или не.

Не по врат, а по шия, е казал умният ни някога народ.

Роднини и приятели в Англия и Германия казват, че ситуацията е трагична, че повечето местни са бесни и объркани. Тук, но в другата тема, писа Сбъдваща мечти, доколкото помня от Германия - мързи ме да й копирам мненията, но и тя писа, че положението е зле, и че здравната и социалната система в страната няма да издържат дълго  Tired

# 542
Имам членове на семейството, които живеят в Германия .
И те казват същото .

# 543
вместо да се оплаквате от циганите -правете вие българчета повече. А за бежанците-все пак това са хора,които бягат с децата си от война.Аз също бих го направил при подобна ситуация-бих се изнесъл,ако имам възможност.Човешко е да направим поне малко за тях. А про патриотични глупости не ми се слушат.

# 544
Видяхте ли удавеното дете? Това е някакъв абсолютен ад!!!

# 545
  • До хладилника, който обичам
Видяхте ли удавеното дете? Това е някакъв абсолютен ад!!!
Освен него, още пет деца и една жена, пише в новините.

# 546
Има над 200 регистрирани като помещения за молитва и джамии, но джамията в истинския и вид я има само четири пъти. Големи разбирачи пак във форума, че даже ми се и карат. Laughing 
Оо, ти защото си истинска разбирачка по въпроса за джамиите и молитвените домове. Броят на джамиите и такива стаи във Виена е 27..независимо дали цифрата ти харесва, или не.

Роднини и приятели в Англия и Германия казват, че ситуацията е трагична, че повечето местни са бесни и объркани. Тук, но в другата тема, писа Сбъдваща мечти, доколкото помня от Германия - мързи ме да й копирам мненията, но и тя писа, че положението е зле, и че здравната и социалната система в страната няма да издържат дълго  Tired

Коя е тази друга тема ?

# 547
А за бежанците-все пак това са хора,които бягат с децата си от война.
И ние сме хора и ние имаме деца и не искаме да носят войната тук.

# 548
  • София

Коя е тази друга тема ?

Темата за третото дете, няколко дни подред поосмапихме там говорейки за бежанците и проблема с тях. После Татти ни плесна през ръцете и Герри направи настоящата тема  Peace

# 549
Мерси Таис.

# 550
Аз само една снимка видях в арабската АлДжазира. Как пък не им дожаля на братския мюсюлмански свят, че гинат невинни деца. То пишеше нещо, ама кой ти разбира, но снимката ми беше достатъчна. Те управниците ще се съберат на 14 септември да решат каквото имат да решават...

# 551
  • София
На братския мюсюлмански свят им е по-важно да се колят едни други.
Какви снимки съм виждала от нападението на евреите над палестинците, седях и ревях преди време. Защо за тях никой не говори, м? Щото зад евреите стоят хамериканците, и на никой не му изнася да говори за убитите палестински дечица, за погромът, който цари в Газа.

Всичко е фалш и пари  Sick

# 552
А на братята българи организирали трафика на онези 70+ човека, които намериха мъртви в камион в Австрия, дожаля ли им? Иначе добър ден, че винаги става въпрос за пари.

# 553

защо сирийците не бягат в страните от Гълф-а ?

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-34132308

# 554
Явно не са братски настроени мюсюлманите .
Няма да се хвана на тая въдица . Трябва да помислим първо за нашите деца .
Те сами един между друг си правят размирици .И сред бежанците имаше такива размирици .
А си се размекнал , а си загинал . Съжалявам , но това ми е мнението .

Общи условия

Активация на акаунт