Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 260
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 690
Мен ме учудва детинската вяра на тези пораснали и разумни(поне би трябвало) хора. Shocked Някой ти казва, че всичко ще ти е безплатно и ти му вярваш. doh Колко акъл трябва да имаш, та да ти светне, че просто няма как да стане, всичко струва пари и те трябва да дойдат отнякъде, от някого. Той ще ти ги даде само срещу нещо. Това нещо навсякъде се нарича труд. Продаваш труда си. Ще работиш, ако искаш да ти е" безплатно" като идеш да се учиш или лекуваш. Наистина ли не го разбират? Да не са на 5 годинки тия хора? Crazy
Същото е и с луксозните кораби, за които били платили, пък после ги превозват с лодки и се давят. Колко струва един луксозен кораб, кой притежава такива съдове? Кой би  превозвал с луксозен кораб емигранти?
Сякаш са деца...или чисти дебили, извинявам се. Никакъв здрав разум, ей богу!

# 691
  • България
Това е моят отговор за снимката с детето:
http://www.novini.bg/news/303203-бойко-ноев-бежанците-трябва-да-хванат-пушките-и-да-освободят-страната-си.html

# 692

И въобще един свят без никакви религии би бил за мен рай Peace
https://www.youtube.com/watch?v=DVg2EJvvlF8  Hug

# 693
  • София - Рим и обратно
Да, точно и те така си мислят, Лу - ще забравят всякаква религия и ще си живеем в сговор Mr. Green.Забрави! Може да е имало и милион емигранти преди от Югославия, но са били повечето християни, предполагам?
И аз гледах Бойко Ноев сутринта.Съгласна съм с казаното - тези хора трябва да нарамят пушките и да се борят срещу врага, който изнасилва жените им и ги избива в собствената им земя. А ние да им помогнем за това. Ако тук ставаше нещо подобно, дали щяха да ни вземат там при тях или щяхме да се оправяме, както можем.

# 694
Мен ме учудва детинската вяра на тези пораснали и разумни(поне би трябвало) хора. Shocked Н
Ta да не би тук умните и разумни форумки да пишат по малки глупости?
Хлябът да струвал четворно , щото не били допринесли за системата. Ще рече човек, че го раздават даром по заслуги, или пък те ако идат в Германия ще са ок да го платят четворно.
Изобщо на фона на тъпоумието на цивилизованите европейци от български произход, които все пак живеят на една туба бензин дето се вика, най малко бих се изненадала на очакванията на хора от друг континент, друга култура и т.н.

Давали им жилища даром и по 4000 в брой всеки месец ooooh!

# 695
Хора, живеещи в страх, се манипулират най-лесно. Да се опитаме да изчакаме спокойно умните да вземат решения, то и без това нас само ни плашат и невротизират, а реално нищо не можем да направим.

Най-големият идеалист.  Hug

# 696
  • Galaxy 13197853088
...Писах, че тук е имало за четири години (в този период) над 600 000 от войната с Югославия. Е, има я Австрия още, даже не живеем зле.

И въобще един свят без никакви религии би бил за мен рай Peace

Несравними са нещата.
И не е довод 'За сега всичко е добре, справяме се'.
Историята учи,че подобно поведение не е за добро.

# 697
  • София
Рокси, веднъж съм била в чужбина, дори за тоалетна си плащах евро.Нито цент не ми е подарил някой.Всичко си купувах и никой не ме е питал имам ли и мога ли.Щом имат всички най-нови технологични джаджи, щом плащат хиляди за прекарване, да си плащат и всичко друго.Много благородни се извъдиха всички, само защото още не е стигнало до техния джоб.Но рано или късно ще се усетят, но тогава ще е късно.

# 698

Трудно е да повярвам, че няколко милиона сирийски мъже бежанци, па ако ще да са с лопати и голи юмруци, да не могат да се справят с 30-40-50 000 леко въоръжени ислямисти. Могат, обаче предпочитат да бягат. Същото направиха и няколко стотици хиляди българи - омерзени от нашенската простотия, и повсеместна ченгеджийница просто се преместиха. Кой отвъд океана, кой отсам. Та нима не можеха да се справят с тая лепкава мерзост тук? Можеха, но беше по-лесно да бягаш.
Това е истина. Гола истина.
Време е и ние тук да се стегнем и да се спре с това-"Охх, горкичкия аз-няма кой да ме оцени тук и затова отивам там, защото съм много ценен и заслужавам само цветя и рози, пък като пометете тук ще помисля и ще се върна"

Ама някой друг да мете...

Това е и причината хора като Чек, които са отишли на пометеното от друг така да защитават сегашните нови мигранти. Защото те са същите като тях-просто искат да се преместят там, където животът е по-лек, защото не искат да се напъват да направят живота си добър у дома.
Не искат да направят като немците-да построят страната си отново, от руините, от пепелищата...

Най-лесно е да си вземеш чантичката и да си дигнеш дърмите. пък другите като се справят с мръсотията да вземеш и да се върнеш....

# 699
И къде е границата на човечността, когато промените застрашават твоят начин на живот?
Само дето не мога още да реша за себе си кой застрашава повече моя начин на живот - мюсюлманските ни братя и челядта им или крайнодесните истерични мои сънародници и съкултурници?

Je suis Charlie! Почти никой у нас не припозна този лозунг. А той олицетворява точно европейския дух на свобода, който се опитват да ни отнемат /точно като се докоснахме до него!/ - и от едната страна, и от другата страна!

# 700
  • MI
Това е стара информация, Нели.
Сега ще ги прошнуроват, пръстоотпечатат и който не им харесва си заминава обратно.
Нали съм виждала как го правят. Заграждат ги и ги пропускат един по един-информация за всеки един се описва, прошнурова и винаги е налична-като домашни любимци са. В Германия няма ни един анонимен. Знаят го даже кога ходи до тоалетната. И депортират постоянно. Тва не са ти разхайтените италианци, при които лявата ръка не знае какво прави дясната...
Не е да не са го правили. Факте, че в Германия има ред, а във Франция и Италия няма.
И ще продължава да е така. А който много се прави на отворен нощно време отиват онези бръснатите (никой не ги забранява и гони в Германия) и им разясняват някои нещица.

Чакай, чакай. Вчера обясняваше че Орбан ни-ко-го, ама ни-ко-го няма да пусне. Те са много яки унгарците, не като тея пройдохи на юг. Обаче нещо се объркА  hahaha

За почернените ти изказвания всеки уважаващ себе си модератор би ти замръзил профила, Гери. В някои страни би имала и по-сериозни пробелми. Но България е разграден двор за съжаление...

Сега да се изЯсним - кое е север и кое юг. Франция казваш била на юг а България - не?  newsm78 Съвсем ми обърка понятията, ти по география колко имаше всъщност?  Laughing

А това за лявата и дясната ръка знаеш ли откъде идва? Или такива екстри като широка обща култура са прекалени, важното е ред да има и да удряме като чехите номера по ръцете на хората? Помниш ли къде другаде са го правили? Ако се сетиш ще разбереш защо Европа е маааалко възмутена... Но и това е към общата култура, извинете...

# 701
  • София
Цитат
Трудно е да повярвам, че няколко милиона сирийски мъже бежанци, па ако ще да са с лопати и голи юмруци, да не могат да се справят с 30-40-50 000 леко въоръжени ислямисти. Могат, обаче предпочитат да бягат.

Повечето не бягат от тях , а са със тях. Идват да организират спящи клетки на ИД и когато им наредят, да действат.Бежанци са само целите семейства, тези наглите, изискващите, модерно облечените и неблагодарящите млади момчета, които си мислят,че всички са им длъжни, те не са бежанци.

# 702

Чакай, чакай. Вчера обясняваше че Орбан ни-ко-го, ама ни-ко-го няма да пусне. Те са много яки унгарците, не като тея пройдохи на юг. Обаче нещо се объркА  hahaha

За почернените ти изказвания всеки уважаващ себе си модератор би ти замръзил профила, Гери. В някои страни би имала и по-сериозни пробелми. Но България е разграден двор за съжаление...

Вече в затвора ли ме вкара бе Нели. Нещо си изгуби нервите май. Защо таз ярост срещу инакомислещите? Нали сме либерали? Не съм го измислила аз това с бръснатите-това съм видяла в Германия. не го правя аз, а го преразказвам. Мен ли трябва да затварят?  hahaha

Ако някой се справи с тази ситуация-то това няма да са твоите италианци. Помни ми думата.
Пак ще си хортуваме.

В Унгария на гарата ги спряха и не ги пускат. Може и да се спрат-стига да има желание..-..

Ако идат унгарците на средиземно море-няма да има ни една лодка.

# 703
  • MI
Всеки който не е сириец или от областта в която върлува ислямска държава няма място тук. Извинявайте ама какво правят тук хора от Бангладеш? Бедна държава но там война няма а и 200 милиона бенгалци Европа не може да приеме. На мен ми се върти друга идея - като толкова искат да идват тук - да се използват като евтина работна ръка или да ни вършат мръсната работа.

Че те точно това правя и сега. Проблемът е че просто няма нужда от толкова много неквалифицирана работна ръка. Да не говорим че те са готови да работят за наистина мизерни пари, за които никой почи европеец не е съгласен и напълно на черно и така свалят и без това ниските заплати в по-неквалифицираните професии. Не мисля че има нещо положително в това. Очевидно тези без работа (които са голямата част) нямат друг избор освен да започнат да вършат по-малки или по-големи престъпления.

# 704

А това за лявата и дясната ръка знаеш ли откъде идва? Или такива екстри като широка обща култура са прекалени, важното е ред да има и да удряме като чехите номера по ръцете на хората? Помниш ли къде другаде са го правили? Ако се сетиш ще разбереш защо Европа е маааалко възмутена... Но и това е към общата култура, извинете...
И заради чехите ли, заради горките чехи и заради тях ли трябва да замразят моя профил? И да ме съдят за расизъм?

Много се самозабрави, Нели. Много.

Общи условия

Активация на акаунт