Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 099
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 780
  • София
Спирам да споря.Има хора, които явно, докато не усетят нещо на собствения си гръб и не разберат от собствен опит, не могат да го проумеят.

Аз общувам със стотици представители на тези държави и няма как да повярвам, че статията представя реално интервю. Никога, никой, стремещ се да остане в някоя държава няма да каже подобни неща. Не, че не си ги мисли, но не би ги споделил публично.
Това го казват в Македония и Унгария.Естествено ,че пред който трябва ще прави мили очи.Защо да не е реално, журналистката е рускиня, това преселение изобщо не я засяга, за да го извърта и разкрасява манипулативно.

# 781
  • София
Ама разбира се, че е тенденциозно написана  Laughing Щом не гали с перце по гърба младите пакистанци, афганистанци и прочие нелегални емигранти, 'начи не става.

Дано ги върнат, ако имат капка мозък в ЮКейто. Щото като гледам, ситото седи в ъгъла и Германия широко е разтворила двери.

# 782
  • MI

Ами очевидно Италия е неспособна. Сега е момента ЕС да стане една държава-с едни граници с едно общо пазене и с една обща организация.

Ама докато стигнете до това заключение, явно е нужно още убеждение. Убеждение във вид на тълпи-бежанци ли са, мигранти ли са, компютърни специалисти ли са-няма как да знам, защото те самите не искат да се регистрират и да кажат...

Е, сега се дава възможност на Германия да докаже че е способна да приеме висчки. Честито и наздраве  Laughing

Ти май не ми следиш мисълта - такива предложения има много отдавна. Някои страни членки са твърдо против. И тълпите не искат да ходят там. Какво правим в този случай? Явно няма да се убедят така лесно. Германия ще се убеди, ама други - не.

Тайна, Таис, вие за руската пропаганда нещо да сте чували? Отворете руската преса и ще се зачудите в същия ли свят живеете. Толкова антиевропейска пропаганда и в ИД май няма, така че за мен е много важно да си проверявам източниците. Каквото и да беше написала журналистка от Комсомолская правда щях 100 пъти да помисля и проверя преди да го постна. Но всеки си избира на какво да се доверява и доколко....

# 783
Спирам да споря.Има хора, които явно, докато не усетят нещо на собствения си гръб и не разберат от собствен опит, не могат да го проумеят.

Аз общувам със стотици представители на тези държави и няма как да повярвам, че статията представя реално интервю. Никога, никой, стремещ се да остане в някоя държава няма да каже подобни неща. Не, че не си ги мисли, но не би ги споделил публично.
Това го казват в Македония и Унгария.Естествено ,че пред който трябва ще прави мили очи.Защо да не е реално, журналистката е рускиня, това преселение изобщо не я засяга, за да го извърта и разкрасява манипулативно.

Просто, защото ги познавам и знам как общуват. Мога да се басирам, че е измислица.

# 784
  • София - Рим и обратно
Да бе, той и оня дето се бореше за статут има стремежи, ама не му попречи да си каже в прав текст пред камера, че не му трябват парцалите, събрани от доброволци и да ги разхвърля демонстративно по улицата. Не разбрахте ли, че тези хора са безкрайно далеч от нас като манталитет и е най-добре за всички да си останат далеч и физически. Пък ние, отдалеч, ще им помагаме охотно.

Бумър, както кряска в различни цветове, дава ли си сметка, че "горките" мигранти ще разтурят набързо гей романтиката на другарите й.

# 785
И това интервю ви се струва реално? Не го вярвам. Може и да си го мисли, но никога не би избълвала всичко това задено в прав текст въпросната Джанет ли ква е.
Всичко ли прочете?И Джунет е пакистанец, журналистката е рускиня, не е от засегнатите.
Статията е тенденциозна. Предполагам такива неща е удобно да се четат по руските вестници.
Отделно мога да ви кажа, че аз статията вчера я прочетох, но някои абзаци от тази статия съм ги чела преди седмици на съвсем различни места. Още вчера ми се строи, че статията е леко сглобена, но може и да бъркам.

Това няма общо с темата. Въпросният Джунет може наистина така да си мисли или много от пришълците да мислят като него. Но само на базата на подобни статии да си съставяте мнение е повърхностно.

# 786

Разбира се. Как ли пък няма да си оформям погледа върху бежанците, на основата на жълтата статия на руския еквивалент на Венета Райкова.

# 787
  • Galaxy 13197853088
Те педалите ги защитават, защото и те са имали проблеми
докато започнат да признават  болестта им за нормалност.
Близки са си по не един и два начина.Но наистина ще си е
"купон" за тях след време.

# 788
  • София
Като живяла в Ирак, Сирия и Кувейт, и като човек, който има достатъчно на брой араби приятели, все си мисля, че мога да преценя кое какво е. Щото някои тук имат по 10 благовъзпитани, интелигентни съседи или колеги араби, и наивно си мислят, че сите милиони, които се изсипват в Европа, са такива.

Сори, не са. Мечтите са хубаво нещо, но когато се превърнат в илюзии, стават опасни.

Пакистанците са всъщност по-опасни от арабите, btw. Там радикалният ислям е в пъти по-силен отколкото някога е бил в държави като Ирак и Сирия - преди ИД да ги помете.

# 789
Като живяла в Ирак, Сирия и Кувейт, и като човек, който има достатъчно на брой араби приятели, все си мисля, че мога да преценя кое какво е. Щото някои тук имат по 10 благовъзпитани, интелигентни съседи или колеги араби, и наивно си мислят, че сите милиони, които се изсипват в Европа, са такива.

Е, айде сега! По твои думи по темата, преди време си ги защитавала и си била на тяхна страна, но си била това лято на гръцки остров, видяла си нахални някви и си си променила мнението! Кога да се доверим на преценката ти на познавач?

# 790
  • Другата България

Това няма общо с темата. Въпросният Джунет може наистина така да си мисли или много от пришълците да мислят като него. Но само на базата на подобни статии да си съставяте мнение е повърхностно.
И кой и къде каза, че само въз основа на това някой си съставя нещо?
Коментираме публикация, както и не само нея, както и снимката преди нея...или трябва само да се ах - ка и ох - ка? Ето за желаещите
Скрит текст:
Явно се подготвяме и ние в България.

# 791
  • София
Жаве, Аз съм ЗА да се помогне на иракчаните и сирийците, които са със семейства, особено с деца.

На другите - не. Това, което гледах 20 дни по окупираните гръцки острови, бяха много малко такива семейства. Мнозинството са нахални млади, здрави мъже, 2/3 негри. Афганци имаше също, много.

Те са нелегални емигранти, за мен. Писа го и Вашинтон Поуст, онзи ден пусках линка - как между сирийските бежанци, ситуацията се използва и от другите и те се намърдват, по много.

Извинете, ама какви бежанци са от Пакистан и Бангладеш  Thinking

# 792

И кой и къде каза, че само въз основа на това някой си съставя нещо?

Аз ли не съм добре или ти го каза преди два поста??   Wink

Цитат
Те това за мен е много, ама много грозно, и гнусно, и именно заради тези и подобни изказвания е моята негативна насоченост към тези хора.

# 793
признавам, че не ми дреме за техните трагедии, без значение дали са свързани с жени, деца и мъже.Ама грам не ми пука. Техните безбройни деца са продължение на това зло, което представляват тези мъже.

Наистина за какво да ти пука
....
Именно педали, хиперфеминисти и подбна паплач допусна това нашествие
Така че скрий се някъде и не се излагай, знаем какво правят такива като теб

# 794
  • Другата България

Аз ли не съм добре или ти го каза преди два поста??   Wink

Да, тези и подобни, не само такива.
Нали това казвам?
Подобни не само от мъже като Джунет или Хикрет, а и от много други и не само за изгодите, които очакват. Peace
Добре си. Grinning
Изказванията са и на НЕбежанци, Жаве, другото са факти.

Общи условия

Активация на акаунт