Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 455
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 840
  • София - Рим и обратно

https://www.youtube.com/watch?v=X2rmA9A7CEM
Чуйте ги какво викат, още по пътя. А какво ще стане после? Да ви приличат на отчаяни нещастници бягащи от война? Или на хора търсещи работа и стремящи се към интеграция в обществото в което идват? Какъв е техния манталитет? Защо идват, как мислите? Привлечени от европейските ценности?
Да, горкинките! Толкова са измъчени и нещастни Stop.

# 841
  • София

Това е в Унгария!
https://www.youtube.com/watch?v=X2rmA9A7CEM
Чуйте ги какво викат, още по пътя. А какво ще стане после? Да ви приличат на отчаяни нещастници бягащи от война? Или на хора търсещи работа и стремящи се към интеграция в обществото в което идват? Какъв е техния манталитет? Защо идват, как мислите? Привлечени от европейските ценности?
Sick Това не можах и да го догледам.

Оо, догледай го. Това е истината, особено възгласът ''Аллах Акбар!"

Може ли да помоля хуманистките в темата да коментират видеото. Чудно ми е как точно си представят, че тези хора могат да се интегрират и прочие. И дали наистина Европа трябва да приеме въпросните мили, възпитани ''бежанци''  Thinking

# 842
Чеккк , прибери си ги в Малта тези сладури . ooooh!

# 843
  • Другата България
А от къде се взеха всичките тези мигранти? До сега къде ги складираха?
Ще си позволя да ти отговоря с един мой "любим" цитат на още по - "любимияТ" ми премиер -
Цитат
„Спешно трябва да се прекрати източникът на бежанската вълна към Европа, това е размирният Близък Изток.“.
smile3505

Оставям на теб да го разбереш, имаш достатъчно широко поле за размисъл. Crazy

# 844
  • София
maya_alex, точно това е проблемът. Представи го точно.
Тук не става дума за бежанци, тук става дума за нашественици. За окупиране на територия, за ресурси. И съм сигурна, че огромна част от тази ислямизирана тълпа, няма никакво намерение да работи и да спазва правилата на длъжната да ги приема и обслужва Европа. Не ми обяснявайте как се спасяват, защото не мога да си представя, как толкова много млади мъже са тръгнали без семействата си, видите ли, да "отъпкали пътя...

# 845

Моля хуманистките да отворят домовете си и да приемат тези мили , измъчени хора.
Иначе си е чисто лицемерие зовът им за помощ . Призоват да им се помогне , но да не са те .
Да са им честити

# 846
Сигурно аз съм една от въпросните хуманистки, не знам  Flutter

Та как да коментираме? На нас и по-страшни работи ни пускаха по новините. Как групата от хиляди сирийци с вдигнати ръце вика в хор: "Германия, Германия!" и ми настръхна косата. Защото това са емоции, а ние сме емоцинални хора. Обаче къде остана разумът.. Защо се стигна дотук? Защо, когато се създаде ИД преди четири години около развитията в Либия, реакциите бяха слаби? Могат ли вълните бежанци да се спрат? 60 милиона са били такива през 2014.. Това си мисля аз, като гледам това видео.

Обаче Таис нали може и аз да те питам нещо? Да ги върнем в Сирия ли предлагаш? И ако ИД се разшири и ги рекрутира, а после реши да влезе в Турция, която ни е съседка, нашата мила християнска европейска общност все още ли няма да е засегната от проблема?  Simple Smile

# 847

Моля хуманистките да отворят домовете си и да приемат тези мили , измъчени хора.
Иначе си е чисто лицемерие зовът им за помощ . Призоват да им се помогне , но да не са те .
Не , най добре с тях да си отидат в домовете на въпросната тълпа.Хич не ги искам в България .

# 848
Кафе, кой в темата говори за "възпитани" емигранти?
За всички ни има проблем, но не е редно да си затваряме очите за хилядите страдащи. Не е редно и да си затваряме очите и за вината на "белите" държави.
Продължавам да твърдя, че ме потриса страданието, безмислената смърт на деца, мизерията и безнадежността.

Семейството ми е приемало на два пъти бежанци - първо семейство арменци и после семейство от беломорска тракия.

Не са ни превзели. Единствения проблем беше, че до 4 годишна възраст говорех 3 езика. Сега не ги помня, за мое огромно съжаление.

# 849
Кафе, кой в темата говори за "възпитани" емигранти?
За всички ни има проблем, но не е редно да си затваряме очите за хилядите страдащи. Не е редно и да си затваряме очите и за вината на "белите" държави.
Продължавам да твърдя, че ме потриса страданието, безмислената смърт на деца, мизерията и безнадежността.

Семейството ми е приемало на два пъти бежанци - първо семейство арменци и после семейство от беломорска тракия.

Не са ни превзели. Единствения проблем беше, че до 4 годишна възраст говорех 3 езика. Сега не ги помня, за мое огромно съжаление.
Изобщо място за сравнение няма за арменски и семейства от беломорска тракия.

# 850
  • София
Сигурно аз съм една от въпросните хуманистки, не знам  Flutter

Та как да коментираме? На нас и по-страшни работи ни пускаха по новините. Как групата от хиляди сирийци с вдигнати ръце вика в хор: "Германия, Германия!" и ми настръхна косата. Защото това са емоции, а ние сме емоцинални хора. Обаче къде остана разумът.. Защо се стигна дотук? Защо, когато се създаде ИД преди четири години около развитията в Либия, реакциите бяха слаби? Могат ли вълните бежанци да се спрат? 60 милиона са били такива през 2014.. Това си мисля аз, като гледам това видео.

Обаче Таис нали може и аз да те питам нещо? Да ги върнем в Сирия ли предлагаш? И ако ИД се разшири и ги рекрутира, а после реши да влезе в Турция, която ни е съседка, нашата мила християнска европейска общност все още ли няма да е засегната от проблема?  Simple Smile

Аз лично не мисля, че подобна напаст има място в Европа. И не вярвам, че ще се интегрират. Да заминават който от откъдето е дошъл - бих гласувала точно като онези 94% чехи, които искат същото. Пък нека сме зли.

Да се помогне на семейства с деца - помощи, училище, езикови курсове, каквото е нужно. Останалите - довиждане. Имат държави, които трябва да си защитават, по дяволите. Не може просто да си взимат гесеметата и да тръгват към Европа, щото тук сме били добри и богати. Ай сиктир.

Прочетох линка ти от предишния пост и ми настръхна косата. Щом бивш директор на ЦРУ казва, че е червен флаг, значи наистина ни чакат ужасни времена. Ислямът ще подпали света  Tired

# 851
Защо?, А и първо арменските семейства са различни от семействата от беломорска тракия - най-малко ги дели времето по което са емигрирали, а и причини

Кафе, кое те притеснява за дъщерите ти? Не си ги възпитала добре ли?

Съгласна съм с твърдението, че има много паплач, която използва ситуацията. Не приемам неглижирането на християнските празници, не ми допада да се чувствам застрашена в бяла държава, но пак не разбирам, защо се пренебрегва проблема с наистина нуждаещите се.
Просто се отвращавам от някои постове, които приемат смъртта на деца за нормална.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 15:57 от Down Under

# 852
Нищо хубаво не ни очаква....Тихата война - демографски ни превземат  Sad

# 853
За начина им на мислене може да се съди от един филм за испанските анклави Мелиля и Сеута. Там един "бежанец" пристигнал с лодка разправяше, че на лодката има йерархия. Най-важни са мъжете. За тях е храната и водата. Ако остане за жените и едва след тях са децата. На един от кадрите се виждаше как една жена държи бебето си над водата от лодката и заплашва, че ако не ги вземат италианските граничари ще го хвърли във водата. ЩЕШЕ да го направи! Нямаше да се хвърли тя! И тука на всички сърцераздирателни кадри се вижда как тикат децата напред. Като "пропуск". Затова ги водят.
А спомняте ли си, че само преди няколко седмици имаше история за изхвърлени в морето християни? За тези удавници защо забравяме? Това ли са хората с които искаме да живеем? Хората от съседния апартамент, нашите съседи? Съкварталци? Колеги? Как мислите възпитават децата си? Колко от тях ще бъдат Джон Джихадиста или други главорези? Те са второ и дори трето поколение "европейци". Да бъдем милостиви е различно от това да бъдем глупави. Иначе, ни чака съдбата на Монтесума. Погрешната преценка може да има фатални последици. Троянският кон е другия пример. Вие ще се сетите за още.

# 854
  • Другата България

Не , най добре с тях да си отидат в домовете на въпросната тълпа.Хич не ги искам в България .

Laughing И те не ни искат, ако това е някакво успокоение.

Общи условия

Активация на акаунт