Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 701
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 885
Добре де, те са нуждаещи се. Но какво се прави по въпроса? Какво ще се случи с тях?
Хората са наплашени, защото живеем с цигани, които си спазват своите обичаи и крадат, и то дори без да се опитват да ни наложат възгледите си, а в случая е дори по-лошо. Не само че се нуждаят и изискват, но и явно искат да ни наложат възгледите си. Някак си... Crossing Arms Да, ок, като индивиди ще устояваме на бурките, но на ниво държава? Какъв е "големият" план?

# 886
Брехх тая немска социална система , много дашна бе .1000 евро на калпак давала !!!???Че нашите мангали що не  се запътят към немско .Отде извират тия пари в Германия бе? :crazy:1000 евро за пари не ги смятат .Бряхх... Whistling

# 887
Арменците и тези от Беломорска Тракия са се вписали в бг-обществото. Не виждам защо се дават за пример.
Виж един етнос, който не е ясно кога е мигрирал при нас, бежанци ли са били или не, още не се е вписал и няма и да се впише.

Аз лично ги давам за пример, като готовността за помощ, която са имали моите прародители.
На моите баба и дядо никой не им е помагал, нито на съседите арменци. Справяли са се сами. Като ги помня какви бяха тихи и възпитани, ако някой им е дал нещо или не са го приели от неудобство или са благодарили хиляди пъти. Разликата между съзнанието че целия свят е длъжен да даде или е обвиняван в расизъм ако откаже и благодарността е ясна мисля.
На тия им помагаш а те ти плюят в лицето, че не е пет звезден хотел.

Моето семейство е помогнало на две други. Арменците не са говорели български, по онова време жените не са работили. Пра-дядо ми ги е приютил. Дал е работа на мъжът. Баба ми и тяхната дъщеря бяха приятелки около 70-75 години. Баба ми беше научила турски и арменски, а приятелката и български. До около 5 годишна говорих на арменски и турски+българския, защото ме гледаха доста често.
Семейството от Гърция е живяло в нас 7 години. Второто им дете се е родило в къщата на баба ми и дядо ми. Майката е развила тежка следродилна депресия и няколко години са го гледали роднините ми, а и нея.

За да не е само в минало време - В България 2004-5 имахме съседи сириец, женен за българка. Имаха три деца, които бяха ежедневно гледани от децата на други съседи - евреи. Няма да споменавам, че всичките деца+нашите християнски си играеха съвсем добре заедно.

# 888
  • Русе
   Down Under, то едно две семейства, айде с по три деца. но ако ти се изтърсят 100 семейства с по 4 - 5 деца, с тенденция предвид по-спокойната държава да родят още 5 6 поне.

# 889
 Наистина ли дават по 1000 евро на калпак в Германия?

# 890
 Down Under, точно това което пишеш доказва колко са различни нещата. Едните гледали децата на другите, другите на първите идиаличната картина на един мирен и щастлив кошер. Разликата обаче е че ако баба ти е слагала хляб и сол на масата никой не се е сърдел, а приятелката туркиня не е държала в къщата на баба ти да се живее по-нейният начин и разбирания. Разликата е огромна и няма място за сравнение. Сега виждаме една огромна човешка маса с претенции и изисквания.
Аз нямам против децата ми да играят с различни националности и го правят и както аз чета какво има в бисквитите преди да подам на арабчето, така и арабката ми се извинява хиляди пъти когато детето и бутне моето ... Дали този мир ще се запази при това което се случва в момента.

# 891
Немога да повярвам , че още нямаме нашествие от тази тълпа в България , а вече има толкова промити мозъци .Направо ще ме разплачите колко сте милостиви и как ги чакате с отворени обятия .Боже опазиме.Женете се за тях и прав ви път , забулвайте се , сменяйте си и религията ако искате .. само не тук . ooooh!

Бедни държава сме, няма работа, няма социални помощи. Но е въпрос на време и тук да се заселят. Ул. Симеон и уличките около Женския пазар в София са пълни с араби, дали пребивават нелегално тук, не се знае. На групички от по 10-15-20 души, само мъже. Понякога ми се налага да минавам от там с колата и мога да кажа, че гледката не е никак приятна. Пеша не бих минала от там.
А сравнението с арменците е меко казано неуместно, най-малкото арменците са християни и са изключително трудолюбив народ. Имам приятели арменци - разкошни хора.

# 892
   Down Under, то едно две семейства, айде с по три деца. но ако ти се изтърсят 100 семейства с по 4 - 5 деца, с тенденция предвид по-спокойната държава да родят още 5 6 поне.

Арменците и българите пристигнали в България са били процентно много повече.

Далеч не игнорирам проблема, но и не поддържам "истерията".
Семейство, две за онези години си е било проблем. Пра-дядо ми се е озовал с 9 негови деца + 5 на починал негов работник. Изучил ги е всички Simple Smile.

# 893
  • MI
Наистина ли дават по 1000 евро на калпак в Германия?

А 35 евро по 30 дена колко са според теб? Това тук, не вярвам в Германия да е по-малко. Очевидно не им се дава на ръка, а на тези които ги гледат. Само една част отиват за телефони и т.н. Сега разбра ли от къде се хранят мафиите и обикновенните използващи ситуацията?

# 894
Не губя човешки образ, а мисля първо за себе си, децата си и близките си. Тълпите хора чужди по манталитет ги искам далеч от нас. Както каза някой да си ги върнат в страните им, ние ще им помагаме дистанционно, ТУК НЕ ГИ ИСКАМ. Ако искат 100 снимки да публикуват, не си променям позицията.
+1
Ако ние не ги прогоним, ние и близките ни ще бъдем убити и прогонени. Държавата си е наша, Европа НЕ принадлежи на арабите, а ислямът не се е променил от хиляди години, нито противниците са им други,ние сме целта, аз/ние не бягамe при тях, те идват тук и искат благата ни, станат ли силни, край с нас.
Объpнете внимание колко са нахални и самоуверени, дори при това че са на гости тук в Европа. Избивали са българи, арменци и други християни, и сега продължават, но си вярват че са голяма работа,а всъщност са едни ограничени хора с никакъв принос към света. Те дори се мразят взаимно, дори не искат да си помагат, а се мамят като гадини един друг, само омразата към "неверниците" ги обединява.
Отиват непременно и единствено само в старата Европа - въпроса е защо?!
Иран, Кувейт и Саудитска Арабия са ултра богати държави, защо не искат мигранти араби, защо не наливат пари за помощи и подобни?!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 10:28 от krem-karamel

# 895
Е да, изучил ги е, ако и тези, които сега прииждат, се съгласят да се изучат и да работят, ще е супер...дано така да стане....

# 896
  • Mediterraneo
A kakvo stava s бежанците в бежанските центрове Любимец/Харманли за които се събираха дрехи , храна и т.н.  ?Там ли са още ? newsm78

Освен да рушат поголовно предоставените им за подслон сгради и да ядат храната, която са взели от джобовете ни, друго няма какво да правят. Там са, ако не същите, то други като тях.
Говорих с хора от фирмата, правила ремонт на бежанските центрове. Стотици хиляди левове се превръщат в купчина ла*на само след няколко месеца. Животни биха пазили кочината си по- добре от тези хора!

# 897
  • София
Немога да повярвам , че още нямаме нашествие от тази тълпа в България , а вече има толкова промити мозъци .Направо ще ме разплачите колко сте милостиви и как ги чакате с отворени обятия .Боже опазиме.Женете се за тях и прав ви път , забулвайте се , сменяйте си и религията ако искате .. само не тук . ooooh!

Бедни държава сме, няма работа, няма социални помощи. Но е въпрос на време и тук да се заселят. Ул. Симеон и уличките около Женския пазар в София са пълни с араби, дали пребивават нелегално тук, не се знае. На групички от по 10-15-20 души, само мъже. Понякога ми се налага да минавам от там с колата и мога да кажа, че гледката не е никак приятна. Пеша не бих минала от там.
А сравнението с арменците е меко казано неуместно, най-малкото арменците са християни и са изключително трудолюбив народ. Имам приятели арменци - разкошни хора.

+200

И на мен ми е крайно неприятно да минавам там  Rolling Eyes
Усещането да си натрапник, чужд, в собствената ти държава: безценно!

# 898
какво стана с оградата за границата ?  готова ли е ? надеждна ли е ?

# 899
  • Куциндрел
Европейските държави са светски. Повечето мигранти идват от религиозни държави. Точно това е най-голямата пропаст м/у нас и тях. Ако европейските държави бяха религиозни, никой от тях нямаше да иска да идва тук.

Общи условия

Активация на акаунт