Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 717
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 975
  • София
А ей това, което прочетох току-що, тотално ме вбеси: значи бащата на удавеното дете, чиято снимка и тук циркулираше, е кюрд и досега три години е живял в Турция с другото си дете и жена си. Има сестра в Канада, подава документи за страната, които биват отхвърлени - но вместо да си седи с двете малки деца и жена си на сигурно в Турция, той с целия си ''акъл'' решава да ги натовари на една лодка и да поеме към неизвестността, при това към държава, която официално и съвсем законно го е отхвърлила като кандидат бежанец. По време на пътуването загиват и двете му деца, и жена му.

Извинете ме, но не ми е жал. Не ми е. Това е някаква дива лудост, която надхвърля човешкия разум.
 Stop
Само той жив, колко удобно.Горката му жена , дето не е имала думата, да се противопостави и да си защити децата.Няма ги и тримата вече.А той ще си намери друга, колко му е.

# 976
  • София
Горната снимка е доста манипулативна и създава грешно впечатление, но видео показва кой бута женицата. Айде стига вече, а!?

https://www.facebook.com/euronews/videos/vb.101402598109/1015334 … ype=2&theater

Сега ще почнат да я циркулират из медиите.

Колко трябва да ти е промит мозъкът, за да бутнеш жена си и детето СИ върху релсите!!!
Нормален изстрадал бежанец, би сторил всичко да ги защити, а те ги използват за жив щит и най-долна манипулация!!!

# 977
И защо на мен трябва да ми е жал за такива , се чудя newsm78

Че те не ценят живота на собствената си жена и дете Stop.  

За ултра десняците съм с две ръце в този случай Wink

Единствено за бебето ми е жал.

Още помня как мигрантите в България плашеха, че ще си запалват децата. Типични цигански мурафети са това.

# 978
# 979
  • София
А ей това, което прочетох току-що, тотално ме вбеси: значи бащата на удавеното дете, чиято снимка и тук циркулираше, е кюрд и досега три години е живял в Турция с другото си дете и жена си. Има сестра в Канада, подава документи за страната, които биват отхвърлени - но вместо да си седи с двете малки деца и жена си на сигурно в Турция, той с целия си ''акъл'' решава да ги натовари на една лодка и да поеме към неизвестността, при това към държава, която официално и съвсем законно го е отхвърлила като кандидат бежанец. По време на пътуването загиват и двете му деца, и жена му.

Извинете ме, но не ми е жал. Не ми е. Това е някаква дива лудост, която надхвърля човешкия разум.
 Stop
Само той жив, колко удобно.Горката му жена , дето не е имала думата, да се противопостави и да си защити децата.Няма ги и тримата вече.А той ще си намери друга, колко му е.

Аз направо вдигнах кръвно докато четях статията в Гардиън  ooooh!  
Защото снимката на удавеното дете се използва навсякъде като пропаганда как Европа едва ли не убива тези деца, като не приема всички ''бежанци'', а реално истината е съвсем, съвсем друга. Гнус ме е от този ''мъж'', който вместо да си наляга парцалите в Турция, след цели три години и една отказана молба от канадските власти за убежище, решава ей така, да помъкне едно 3-годишно и едно 5-годишно дете, барабар с майка им, на нелегално, изпълнено с опасности пътуване с лодка. Нещастник. За мен лично заслужава съд и затвор, а не да му гледам тъжната физиономия по страниците на пресата  Sick

# 980
Чета темата, мисля и се ядосвам на нерешителността, на тези, които трябва  овреме да решат въпроса. Това време, струва ми се мина. Ще стане, но не и по безболезнен начин. Всичко се трупа на гърба на  обикновения гражданин. Първо той ще го изстрада, докато умните се наумуват.
Съжалявам тези хора, които са ги натирили като стадо към заветната цел Европа, но каза ли им някой, че цедката ще мине и набързо ще ги депортират ,а цялата  мизерия, нечовешки условия за пътуване с цената дори на смърт не си е заслужавала?
То е ясно, че тези орди няма как да се контролират и еуфорията за преселение ще продължава.
За интеграция не ми се мисли. Виждала съм "интегрирани" и както някой спомена, целта е интеграция към социалната система, но не и към обществото. И как ще интегрираш тези бунтари, които си раздират гърлата с Аллах?
Това, което става ме плаши. За момента мерките са временни, решенията хаотични, а компромисите будят недоумение.
Как да сме сигурни, че ЕС мисли за нормално съществуване на гражданите си с такива действия?

# 981
... Типични цигански мурафети са това.

Да си продават циганиите из техните страни Wink

........Гнус ме е от този ''мъж'', .....

Единствено отвращение изпитвам към такива ''мъже''.... Къде точно да вложа съжалението, не знам. Бедната женица на поредния фанатик.

# 982
Защитничките на емигрантите продължават да си упрекват наизуст,ей така за спорта.На ул.'Цар Симеон'' отдавна е имало араби,НО не толкова много както е последните 2год.Токущо в новините показаха араби стари емигранти,които се разграничават от новите!Това какво ви говори?Те работят тук и не ги искат,а ние покорно трябва да сведем глави и да им принасяме.Айде да имате търписмост и към мненията на нас- НЕискащите тези нашественици.Нали сте толерантни?И какво се оказва след поредните полицейски акции,които текат от вчера в района?Почти няма сирийци!Сума ти народ от задържаните нямат документи!После не ми говорете как сме ходили по света да търсим по-добър живот.Не си изяждаме паспортите и не лежим на соц.системи.На нас не ни дават даром.В събота по обяд единия от хотелите,който показаха,че е с разбита стена понеже и там правят ниши и се крият,също беше посетен от полиция и жандармерия.''Клетите бежанци'' САмо млади мъже са войнствали вътре и врата беше откачена от пантите.Те арестувани,а едно момиче(българка)даваше показания.Преди това коли на жандармерията със сирени се носеха по ул.''Екзарх Йосиф''.Писна ми от хуманисти,които си затварят очите пред очевидната истина.Вие ще предадете народ и родина,пък не ме интересува кой от вас от какво е избягал от Б-я.Избягали от такива като нас,обаче висите да пишете с ''такива'' като нас.Не си усложнявайте живота с нас.Отивайте да спасявате емигрантите и ги интегрирайте.

# 983
Ли Лу, представи си, и в Холандия плащаме данъци Laughing. ама , честно казано, като знам, че голяма част заминават да хрантутим мързеливите гърци  и прииждащите мюсюлмани, ако можех, щях да скатая всеки цент Wink

Естествено, че плащате. Аз се обърнах конкретно към една потребителка и определен постинг. А аз не искам въобще да храня паразити, знаеш ли. И ми е все едно дали са местни или чужди. Виждала съм австрийци от ниския социален слой, отвратителни са- шумни, вулгарни,.. И въобще не мисля, че могат да лочат бира цял живот и да имат повече право на моите пари, само защото семето ги е хвърлило тук.

# 984
А ей това, което прочетох току-що, тотално ме вбеси: значи бащата на удавеното дете, чиято снимка и тук циркулираше, е кюрд и досега три години е живял в Турция с другото си дете и жена си. Има сестра в Канада, подава документи за страната, които биват отхвърлени

Канада защо не са ги приели , нали на бежанец не се отказвало ?
ама май не се водят бежанци вече , след като са в Турция ,
Европа е длъжна на всички , а Канада - да не се мине с 5-6 човека , при положение , че и спонсори имат ....

# 985
  • Другата България

Stop
От половин час във фейса ми излизат 98787656 клипчета, снимки, снимчици, статии и пр. на всякакви езици, свързани със случая. Никъде не се описва точната истина /ако тя е написаната от теб/. Това е най - сърцераздирателно, и направено наистина, за да докосне всеки, и е много жалко за това невинно детенце, но не е редно да се извличат ...знам ли, дивиденти някакви от една човешка трагедия.
Не го отваряйте, ако не искате, тъжно е...за Таис го поствам, знам, че ще ме разбере какво имам предвид.

Относно това - и ние ще трябва да ги приемаме в такъв случай, нали?
Гери, за Исландия беше 50 квотата, за нас колко е? 8 ли ми каза вчера?

# 986
Защитничките на емигрантите продължават да си упрекват наизуст,ей така за спорта.На ул.'Цар Симеон'' отдавна е имало араби,НО не толкова много както е последните 2год.

никога не е имало толкова араби по '' Цар Симеон'' -
имало е някакви , но сега има само араби , цели тумби ,
понякога минавам и съм единствената жена , докъдето видя , без да преувеличавам ,
то и българи няма като гледам ....

# 987
  • София
Защитничките на емигрантите продължават да си упрекват наизуст,ей така за спорта.На ул.'Цар Симеон'' отдавна е имало араби,НО не толкова много както е последните 2год.

никога не е имало толкова араби по '' Цар Симеон'' -
имало е някакви , но сега има само араби , цели тумби ,
понякога минавам и съм единствената жена , докъдето видя , без да преувеличавам ,
то и българи няма като гледам ....
Не са араби, а са някакви други националности.  Confused Тези дни ми се наложи да мина и усещането да вървя там не беше никак приятно

# 988
  • София
Мери, цялата история е в Гардиън - как са били 3 години в Турция, как са им отхвърлили молбата и т.н. Ето статията:
http://www.theguardian.com/world/2015/sep/03/father-drowned-boy- … urdi-return-syria

Разбира се, че фейса е залят от снимките на детето. Но мистериозно как, другото не се коментира - защо този ненормален баща е направил това, защо не си е налягал парцалите в Турция? Канада така или иначе им е отказала, защо е трябвало да се пробва нелегално да отиде там?

Както вече писах: Не, не ми е жал. За двете деца и горката му жена ми е жал, но за мен той е престъпник. И не ми дреме колко тъжен изглежда по снимките и как сега медиите използват неговата муцуна, за да задълбочат истерията  Stop

# 989
  • Другата България
Спонсори е имал...защо по този начин, по вода?
Както и да е...жалко за децата.

П.П. Тук е разковничето -
Цитат
Turkey will not issue exit visas to refugees if they do not have official status.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 21:58 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт