Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 402
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 005
идва зима.Най-малкото да не стоят дечица гладни и на студено.То трябва да бъде глобална политика.Тука много забравят,че тия хора бягат от война.Ако утре не дай боже тука пламне конфликт-моментално и аз си тръгвам със своята фамилия.
Така е. Но докато не започнат да отсяват реално нуждаещите се бежанци от тълпата, която просто се възползва от ситуацията, не виждам как хората ще бъдат мотивирани да помагат. И аз съчуствам на децата, но на агресивни типове, които с презрение ме наричат неверник и морален дегенерат, нямам никакво желание да помагам.

# 1 006
идва зима.Най-малкото да не стоят дечица гладни и на студено.То трябва да бъде глобална политика.Тука много забравят,че тия хора бягат от война.Ако утре не дай боже тука пламне конфликт-моментално и аз си тръгвам със своята фамилия.

от групата за приятели на бежанците:

http://refugeeproject.eu/en/news/enthusiastic-volunteers-needed

В приемо-предавателния център на сдружение "Съвет на жените бежанки в България", спешно, се нуждаем от следните артикули:бебешки шампоани, шампоани за възрастни, прах за пране, шишета за бебета, биберони, крем за бебета против подсичане, чинии, лъжици. ул. "Братя Миладинови" 66 всеки Вторник от 17;00 19;00 и Четвъртък от 09:00-17:00.

Всичко за бебета и деца е добре дошло, разбирам от треда.

БЧК - вижте също. Не мога да помогна с адрес.

# 1 007
Вече на няколко пъти в темата се написа, че тези млади, нагли и нахални младежи не бягат от войната. Това са бъдещи терористи, независимо дали ни харесва или не.

На истинските бежанци винаги се е помагало и ще се помага, без значение цвят на кожата, вероизповедание и националност.

И ето една история с хепи енд, историята на Абдул и Рим : https://www.indiegogo.com/projects/help-abdul-and-reem-start-a-new-life#/story

# 1 008
  • Най-красивата страна
Няма да ни се размине
http://petel.bg/Ot-poslednite-minuti--ES-reshi--Balgariya-shhe-p … se-zadava__125422

# 1 009
  • Другата България
Това все пак не  е потвърдено, но Англия не ги иска, ти да видиш! Mr. Green
Интересно ми е друго - ако това все пак се случи - как точно ще определят кой къде да отиде?
След като нас никой не ни иска?
Всички са тръгнали за Германия и Австрия, не за тук....

# 1 010
На мен пък Гардиан британското издание не ми се отваря. Грешка, грешка и прехвърляне към американската версия. Laughing На първа старница в онлайн изданието-американската версия няма нито една дума за кризата с бежанците. ooooh! Outta Joint

Отварям спокойно трите версии. Пиша от Чикаго. Версията за САЩ показва на заглавната страница водещи новини в сиво поне 4-5 статии : refugee crisis. Kaто отворя една статия, веднага отдолу ми се зареждат още няколко. 10 статии, за да бъда точна.

# 1 011
Това все пак не  е потвърдено, но Англия не ги иска, ти да видиш! Mr. Green
Каква изненада Laughing

# 1 012
Това го разбрахме. Ще си делят трудностите с нас, но за другите неща, нищо не се споменава. Wink
Хитреци!

# 1 013
  • София

Коментарите под статията са златни  Wink

Камерън доколкото знам днес е поддал на натиска и ЮК-то ще поеме много повече нелегални емигранти а.к.а бежанци, от първоначалния план  Rolling Eyes

# 1 014
Мда, новината че Англия ще приеме, но не се ангажира да обяви бройка.
Дадоха нещастния баща. Канада му е направила оферта, но той я е отхвърлил, искал само да си иде в Кубани където да погребе близките си.

# 1 015
Може да е  мой проблем от техниката, Ники.

# 1 016
Може да е  мой проблем от техниката, Ники.
Най- вероятно. Стартиите са в popular. Ройтерс също отделя място на заглавната си страница. Вчера пуснах нарочно новините, за да разбера дали се показват на масовата публика тук. Да.
ББС тече по ПБС вечер и новините за бежанците са застъпени.

# 1 017
Сред тези бягащи от войната хора има такива "възползващи се от ситуацията".
И какво от това? Нали са тръгнали за по-добър живот? Това си е тяхно човешко право- всеки човек е роден свободен и с достойнство. Да пробват да намерят работа да се устроят, да се научат да спазват правилата.
Ако не- връщат се и това е. Аз не се ядосвам на арабите, които и тук се възползват от социалната система, например ( български тарикатчета също с лопати да ринеш). Аз се ядосвам на този, който създава тези условия за този паразитизъм. Предимно глупави левичари, на които им е по-лесно да харчат едни пари, а после ще видим.
Извинявайте, но това са беличките европейски политици (и хората, които гласуват за тях). Някак си не успявам да видя вината в пристигащите.
Нека Европа направи една смислена политика за приемане на имигранти и нещата ще се наредят.
Останалото е излишен хейт, злоба, човеконенавист..
Европа е крайно време да разбере, че бъдещето е такова - смесено. И колкото по-бързо вземе адекватни мерки, толквоа по-добре за всички.

# 1 018
  • София
Може ли простичко да формулираш какво означава "смислена политика за прием на емигранти".

На мен ми е най-интересно какво се прави с тези, които слизат от влака или кораба и не отговарят на критериите на смислената политика. Отпращаме ги къде?

# 1 019
  • дълбоко,дълбоко в прованса
"милите, изстрадали бежанци"! Видеото е от Suhl -  Германия, където един от тях скъсал страници от корана и започва меле, в което го гонят, къртейки и радиатори от стените и потрошават бежанския лагер. А от виковете им накрая, те побиват тръпки на ужас.

http://www.focus.de/politik/videos/mindestens-14-menschen-verlet … p;ts=201508291523

Общи условия

Активация на акаунт