Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 772
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 050
От десетки години Великата Конспирация гласи, че арабите ще ни завладеят. Под "нас" разбирай Европа.
Вчера- смях от подобни твърдения, днес чист страх и притеснение.
Това не е бягство от войната. Това е организиран човекопоток с цел, умисъл и точно избрано за целта време.

# 1 051
От десетки години Великата Конспирация гласи, че арабите ще ни завладеят. Под "нас" разбирай Европа.
Това не е бягство от войната. Това е организиран човекопоток с цел, умисъл и точно избрано за целта време.
Всичко това благодарение високомерието и огромното самочувствие на европейските политици, като гледам и сега си въобразяват, че лесно могат да използват и контролират тази напаст, но май са се надценили.

# 1 052
Че то остана ли някой наивитет, който да мисли все още,че  бягат от война, ей така, някак случайно са си забравили документите, но не и скъпите телефони, нито пък парите.  Wink
Като гледам как и умело ни манипулират - жени/деца на линии на влака, умишлено избиране на силно рисков път/не ме уверявайте, че на онзи баща му е пукало, всичко е в името на аллаха, за жената и децата грам не му е пукало/ с цел провокация, инциденти, умилителни снимки, вменяване на вина и подобни.
На този почти боен фронт/по границите/, който налага включване на всякакви сили, полиция, доброволчески групи , администриране и т.н, във вътрешността на страната/страните/  вероятно има поради недостиг на ресурс относително отслабено внимание. Това умело може да с е използва от арабските бели якички, които културно, чистичко и без никакви драми ще стигнат до заветните избрани пунктове по въздуха, и ще си организирират ядра по места, без много-много някой да им пречи. точно такива ядра по-късно ще се превърнат в  пунктове за вероятен тероризъм.

10'ц, изглежда ми абсурдно от днес за утре да се спретне такава организация, каквато предлагаш -точки, намиране на работа, и т. , да не се връщам да цитирам. Канада с години го прави и чакането не е никак месец-два.....

# 1 053

И аз си го мислех. Но от друга страна... хора с деца? Рискуват живота им. Дали?

# 1 054
Golden Apple, защо ти се струва дългосрочно, това и още много в рамките на няколко месеца може да се въведе. Никак не ми е сложно. Дотогава, Европа си ги разпределя, настанява и обгрижва. Това е положението, няма как тези  хора да НЕ бъдат обгрижени, освен ако не сме готови да ни влизат по къщите. Същото е, като с тока на ромите. Ако им спрат тока, на следващтата нощ ще са със сопите вилнеещи и ще настъпи апокалипсис. Това е за съжаление цената за толкова голяма обществена пропаст.
На никой не му се иска, но го прави за да има мир.
Иначе политиците тутакси биха могли първо да приемат една резолюция на ООН и да заличат от лицето на земята и Асад и ИДИЛ, да установят временни контролни на ООН зони и да възстановяват тези зони така, че да Не идват хора от там.  Всичко останало в крайна сметка касае нещо като 500 хиляди души, което е нищо за мащаба на един континент.

Боже, това е пълна глупост и тотално скапан подход. Дай да им дадем даром и търпим, защото те таковата... Абсурд. Циганите, ако им резнат тока няма да са със сопите, и бързо могат да бъдат потрошени сопите им, ако ги вдигнат. Циганите се търпят заради електорат, а не заради сопите им. Боже....
Все повече материали вече излизат за НЕ бежанци, а просто тръгнали-с пари-нахални безкрупулни, неспазващи елементарни писани и неписани закони. Нарекли са се бежанци, но не са. Ей тези са по-напаст и по-страшни. Техните сопи да не видим само. И не е редно да си заровим главите и да се правим, че имат право да се държат така, за да има мир. Мир няма и сега, по този начин.

# 1 055

И аз си го мислех. Но от друга страна... хора с деца? Рискуват живота им. Дали?

Това не съм аз с децата и ти с Пиратя. Те не мислят като теб и мен.

И да, останаха наивни да вярват, че това е бягство от войната. Само дето, то няма вече кой с кого да воюва в Арабия.

# 1 056
Абсолютно си права, Касита.

# 1 057
изглежда ми абсурдно от днес за утре да се спретне такава организация, каквато предлагаш -точки, намиране на работа, и т. , да не се връщам да цитирам. Канада с години го прави и чакането не е никак месец-два.....

и сега съществуват тези програми , но те не ги използват естествено , какви професионалисти са ,?
съществуването на тази програма изобщо не елиминира другия начин за мигриране , който е по-лесен , по-бърз и по-гарантиран ....

# 1 058

ето това е отговорът или това , дано го направят преди да е станало късно !!!

# 1 059
Ами то едва ли има мюсулманин, който да не е твърдо убеден в това. Просто е въпрос на време, но не се съмняват, че един ден ислямът ще управлява света. Те за тях са си прави и си следват целта. Аз обаче не проумявам неадекватната и самоубийствена политика на Европа. Това някакви глобални конспирации ли са или чиста глупост и наивност, не знам!?

# 1 060
Лени , ти съгласна ли си да ви вдигат данъците още и още и да издържат с твоите пари всичката тази тълпа ?За какво намиране на работа на тези мигранти говориш ?Откъде работа за тях ?Кой да им е осигури в Италия примерно

# 1 061
Сега гледах снимките от доста статии за "бежанците".Като човек живял в Средния изток 12 години мога ясно да различа сириец от бенгалец и пакистанец!!Еми масово са такива,а не сирийци.Даже тоя дето се е разпънали на линията с жена си и бебето хич не е никакъв сириец.
И наистина,когато пристигнат трябва да има преводачи от арабски произход,защото те се различават един друг по акцента/диалекта!!И който не е от Сирия да бъде връщан моментално.Никакви лагери,обработки на документи и тн и тн.

# 1 062
  • Русе
  Идеята да ги изсипят на някой отдалечен гръцки остров и да им се отпускат храна и помощи за оцеляване, никак не е лоша. Да си останат сами с културата и да имат възможност да се изхранват и да си построят някакво общество. Когато осъзнаеш, че разполагаш с лимитирано пространство и средства, можеш да си направиш сметка как да ги разходваш и какво да правиш с тях. А не да си развяват религията и да празитирита върху целия свят.

# 1 063
Че то остана ли някой наивитет, който да мисли все още,че  бягат от война, ей така, някак случайно са си забравили документите, но не и скъпите телефони, нито пък парите.  Wink
Колкото и ненормално да звучи - доста са Shocked Вярно е, че пропагандата е голяма и драмата продава, но чак пък толкова... То е очеизвадно направо!

# 1 064
Аз се чудя защо все пак на почти всички заветната им цел е Германия. Wink

Ами сигурно има защо. Като съотношение спрямо населението на страната, Германия далеч не е на първо място обаче, така че има още мегдан.
Вчера тук един сомалиец го осъдиха, че е напуснал Малта без разрешение, минал през Италия и накрая стигнал до Германия, където обаче го арестували и върнали обратно в Малта. Коментиращите под статията питат защо Фрау Меркел предпочита сирийците, а връща черните африканци. Май ще спрат и тук да прилагат дъблинското споразумение и ще ги пускат на промоция на ферибота до Сицилия.

http://www.timesofmalta.com/articles/view/20150903/local/somali- … -illegally.583035

Стига сте правели фейсконтрол на тези сирийци. Какво като не са сирийци? Само такива ли искат статут на бежанци? Вчера писах колко са украинците поискали такъв статут, след това четох статистика, че и руснаци има доволно количество. Да не говорим за тези от Еритрея, Либия и т.н.

Относно отсяването на бежанците от другите "млади, здрави и нахални". Постоянно коментираната Германия през 2014 е приела 41.6% от всички, които са заявили че са бежанци. Швеция 76.6%, Италия 58.5%, а България 94.2%.  Mr. Green Та имат си хората процедури и явно си ги следват, а ние както винаги, само акъл за раздаване имаме.
http://www.economist.com/blogs/graphicdetail/2015/09/daily-chart

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 09:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт