Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 960
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 035
2014 та в ЕС нелегално са влязли  276 хиляди. 170 хиляди от тях са влезли през Италия.
Не знам къде ги видяхте тези милиони, но един Пакистан например е приел 1 милион и 700 хил имигранти, има доста лодки да дойдат, за да стигне Европа такава цифра ( а и всички се надяваме тия тиквеници управляващите да вземат някакви мерки). Така че нека не се раздухва чак толкова проблема. Никакви милиони няма  и никакви милиони не са тръгнали насам. А всеки сайт/тв/вестник и тн. в момента 'очаква' нещо апокалиптично, защото на кой му се четат скучни сценарии:-)

# 1 036
Изобщо не вярвам,че младите,здрави,нахални мъже в София,които естествено,че от чужбина адвокатките им не виждат,са избягали без документи,когато са видели главорезите да идват към тях.Обаче!!!Всичките казват как са платили хиииляди еу да стигнат до тук.Има ли толкова пари под ръка.Сега са ''горките'' гладни бежанци и трябва европейците да ги поемат и да им подсигурят охолен живот.Аз ги виждам да си ядат дюнерите и хартиите се хвърлят на земята.Точно както писаха за Берлин.Цигарите са естествено част от ръката им.Това ми прави впечатление всеки път.Всички са страстни пушачи.Знаем,че този порок не е от евтините.Не знам соц.служби в Европа ще им предоставят безплатно любими марки или ще им увеличат парите в кеш да стигат и за цигари?трябва да им се влезе в положението,страдалци са това.
Строим ограда като унгарците?
                   http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/by … granicata-6042107

# 1 037
2014 та в ЕС нелегално са влязли  276 хиляди. 170 хиляди от тях са влезли през Италия.
Не знам къде ги видяхте тези милиони, но един Пакистан например е приел 1 милион и 700 хил имигранти, има доста лодки да дойдат, за да стигне Европа такава цифра ( а и всички се надяваме тия тиквеници управляващите да вземат някакви мерки). Така че нека не се раздухва чак толкова проблема. Никакви милиони няма  и никакви милиони не са тръгнали насам. А всеки сайт/тв/вестник и тн. в момента 'очаква' нещо апокалиптично, защото на кой му се четат скучни сценарии:-)
Не си ме разбрала . Още не са милион , а ако влизат с тези темпове ще станат .
Иначе те са милиони там и ако тръгнат всички , както няма политика кой да влиза ...
сега дано съм по ясна , че гледам мач България -Норвегия

# 1 038
Още 40 човека са задържани.Явно Европата е скръцнала на нашите служби.Не вярвам да е по самоинициатива.

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/40 … aj-pernik-6042105

# 1 039
Според мен случващото ще принуди политическия елит в ЕС да вземе мерки много скоро.
Те вече започват да надигат гласове ( Орбан-Меркел са интересни), според мен е лудница някаква и най-сетне проблемът стигна до сърцето на Европа, защото досега се изпълняваше приказката за давещия се и граничните държави поемаха тежестта. Сега са им пред портите и няма накъде да се върви, освен към решения.

# 1 040
  • София

Да, бе, те Вашингтон Поуст и Ройтерс си измислят бройката  Stop

173 000 Германия миналата година, 800 000 се очакват през тази.
https://www.washingtonpost.com/world/europe/new-migration-crisis … a8c3a4_story.html
http://www.reuters.com/article/2015/08/19/us-europe-migrants-ger … KCN0QO1QR20150819

Европа не може да поеме толкова огромен брой хора, които идват от култури корено различни от европейските. Не може ей така да ги интегрира, дори след години.
Ти самата заявяваш, че има голям проблем с арабските общностите, от които всички са пропищели, но си ОК да дойдат още, и още, и още, щото ''търсели по-добър живот''.

Как мислиш, ще се отрази цялото това преселение на мюсюлмани - араби и африканци, плюс пакистанци, афганци и бангладешци, на стабилността на континента ни  Thinking

# 1 041
Таис, аз някак си не искам да ме интерпретираш какво 'искам'. Каквото имам да кажа го казвам и внимавам да се изразявам така, че да ме разбере аудиторията. Обясних, аргументирах се, отговорих как виждам нещата -чесно не ми се цъка по клавиатурата, само за да водя спор  ooooh!

Какво и колко получават бежанците в различните държави в ЕС:

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2015/09/03/2603096_kol … te_v_razlichnite/

# 1 042
но един Пакистан например е приел 1 милион и 700 хил имигранти
имигрнтите в Пакистан са пущуни. Всъщност границата между Афганистан и Пакистан минава през средата на пущунските земи (англичаните така са го измислили). Те са си един народ, един език и една вяра. Афганистанците емигрират в Пакистан по време на съветската инвазия. Горе долу каквито бежанци са дошли в България след войните. Те едва ли ще тръгнат насам масово. Проблем са обаче афганистанците в Иран, от които страната се опитва да се оттърве.

# 1 043
Май не само араби, които не са бежанци се възползват да се намъкнат в суматохата...

http://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB … %D1%8F/a-18685325

Вярно, че голяма част от дошлите снощи бежанци са от Сирия, Ирак, Афганистан и Еритрея. Но все пак 40 процента от тях са граждани на балканските страни. Те са смятани за мигранти по бедност и нямат шанс да получат убежище в Германия.  Grinning

Милите балканци, и те дерзаят  Laughing Поне не крещят Аллах е велик, ако не друго. И не мечтаят за Халифат.

Кой ми твърдеше, че видите ли, Германия действала разумно и щяла да върне обратно всички, които са се промъкнали нелегално от Афганистан, Бангладеш, Судан и прочие страни, покрай истинските бежанци? Ето, доста е стряскащо:

В момента Германия е поела един особен път в миграционната политика и приема почти всеки, който пристигне на територията й. Политиците в страната се надпреварват с предложенията си за даване на гражданство и интеграция, без дори да се запитат дали някой изобщо има право да претендира за убежище. Това го няма никъде другаде по света.

http://www.dw.com/bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B … %D0%B0/a-18680729

Немците са полудели, лично за мен.

Мисля, че немците скоро ще имат втори Хитлер, иначе няма оправия.

И после Трета световна и руснаците пак в Берлин, този път взимат цяла Германия, страната става руска колония и край със страната. Това ли искате? Това ли искат немците? Добре!  Щом пак искат да строят "Аушвиц", този път да са готови за още по - жестоко отмъщение от страна на руснаците. Възродете нацизма - големия им страх и кошмара на всички нормални хора и ще видите! Този пък няма да има милост за никой нацист! Само опитайте!

Сериозно го говоря! възстановите ли го, ще ядосате руснаците, ще се почувстват заплашени и ще тръгнат срещу вас!Хубаво си помислете какво искате!  Защото ако преди го е имало Жуков да спира руските войници да не се държат като неандерталци,  този път руския войни ще си отмъсти на немеца с пълна сила!

И Англия няма да е очарована.

Правете квото искате, но си носете после последствията! Този път извинението "Аз не знаех какво става" няма да върви! Искате десни?  Бъдете готови да платите последствията!

# 1 044
  • София
Таис, аз някак си не искам да ме интерпретираш какво 'искам'. Каквото имам да кажа го казвам и внимавам да се изразявам така, че да ме разбере аудиторията. Обясних, аргументирах се, отговорих как виждам нещата -чесно не ми се цъка по клавиатурата, само за да водя спор  ooooh!

Какво и колко получават бежанците в различните държави в ЕС:

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2015/09/03/2603096_kol … te_v_razlichnite/

Никой не те интерпретира. Ти писа за голям проблем с арабските общности и как сте пропищели, нали. В предишния пост те попитах какво мислиш по отношение на стабилността на континента ни, предвид нахлуването на стотиците хиляди бежанци/нелегални емигранти, половината от които са араби, а другата половина някаква мешавица.

Не те попитах дали ги искаш, а какво мислиш за тях, за това как ще се отрази всичко това. Предполагам, имаш някакви лични мисли и мнения, нали. Не само статистически данни.

# 1 045
САЩ няма да помага с бежанците. Честито на Европа.

http://www.faz.net/aktuell/politik/fluechtlingskrise/amerika-wil … men-13784554.html

http://www.lasportal.org/Pages/Welcome.aspx

Сайтът на Арабската лига не успявам да го превключа на английски...

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 06:11 от Цонна

# 1 046
Кой е очаквал САЩ да помага?
Интересно, като оглозгат Европа какво ще правят, защото те ще са си същите.
Като имаш война не раждаш по 5 деца.
Не знам как, но искам да разкарат тези хора от Европа, дори установилите се от 2-3 поколения араби също. Като хлебарки/ скакалци са, разбирай напаст.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 07:12 от aniram*

# 1 047
  • София
има една доста често срещаща се теза, как добре Европа интергрирала имигрантите досега и как ако и се даде време да нагоди системата към нарастналият наплив, успешната интерграция щу продължи и  решението на проблема е само въпрос на време и спокоиствие. Е при тая успешна интеграция досега откъде се взеха хилядите европейци дето се бият за ИДИЛ, само тома някакси ми нарушава описаната идилия. 
От 2012 година количеството имигранти чакащи превоз за Европа в Либия, Ливан и Турция е приблизително едакво, но тази година те изведнъж рязко забогатяха и почнаха да пътуват масово. Ако се вярва на пресата за тарифите на каналджите тези 800000 хиляди трабва да са платили доста над един милиард долара за да стигнат в Европа, доста сериозна сума за хора без соственост бягащи от разрушените си къщи

# 1 048
Аз се чудя защо все пак на почти всички заветната им цел е Германия. Wink

# 1 049
От 2012 година количеството имигранти чакащи превоз за Европа в Либия, Ливан и Турция е приблизително едакво, но тази година те изведнъж рязко забогатяха и почнаха да пътуват масово. Ако се вярва на пресата за тарифите на каналджите тези 800000 хиляди трабва да са платили доста над един милиард долара за да стигнат в Европа, доста сериозна сума за хора без соственост бягащи от разрушените си къщи

Е, нали чете в статиите - Саудитска Арабия и другите богати страни в региона помагат и финансово, не само с фурми за из път.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт