Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 374
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 1 095
Как няма да тръгнат към Германия, където аз съм учудена за какво ми се дават пари. Буквално за нищо! И ако имаш добре работещ мъж, три деца и липса на амбиция за трудова изява, ще си живееш като милионер според бая стандартни, включая и българския.
http://www.investor.bg/evropa/334/a/bylgarite-v-germaniia-stavat … ;utm_campaign=box
Никой от разгневените ни съграждани не отразява обаче тази статистика, дали от срам, дали щото ние не сме от тях, какСийке. А Тайна даже е платила едно евро за тоалетна.

10Ц, говори за точкова система (аз съм емигрирала по този начин), но това е законна емиграция и няма нищо общо с търсене на убежище. В Европа няма такава система, но в Австралия има и въпреки това има бежанци.

Има, нарича се blue card.

# 1 096
Не знаех Рокси, това ново ли е? (имам предвид от преди в последните 8 години?).  Но дори и да има, това не променя правото за търсене на убежище, защото няма как всички застрашени да са високообразовани, млади, с трудов стаж и знаещи езика.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 12:18 от Tatti

# 1 097
Check Please, много интересни картинки, доста интересно  е да се съпостави информацията в ляво и в дясно Simple Smile
Доста сложна ситуация иначе. Края й не се вижда скоро.

# 1 098
  • Русе
  Сирийците,които познавам не са се втурнали да приемат съграждани. От къде са се взели бойците на ИД. Техни синове са . Родени и възпитани по повелята на религията. И семейство само с три деца в тези среди, надали е често срещано.

# 1 099
  • Куциндрел
Прекалено ги толерира Европа. Да спре малко с лигавенето им и нещата ще се нормализират.

# 1 100
  • Най-красивата страна
България е европейска страна,ние сме европейци и страната ни е член на ЕС.
И като такава естествено,че и България ще е потърпевша ,като останалите европейски страни.
И да в Европа има правила и точно тях трябва да научат бежанците ,които искат да останат.
В чуждата страна трябва да се съобразяваш с чуждите правила.Толкова е просто.
Като не ти харесва си тръгваш .

# 1 101
Check Please, много интересни картинки, доста интересно  е да се съпостави информацията в ляво и в дясно Simple Smile

Изглежда най-зле е положението в Швеция. И в двете картинки са на челни позиции.

# 1 102

Не знаех Рокси, това ново ли е? (имам предвид от преди в последните 8 години?).  Но дори и да има, това не променя правото за търсене на убежище, защото няма как всички застрашени да са високообразовани, млади, с трудов стаж и знаещи езика.
Тя е отдавна, но по някаква причина или не функционира добре, или не е достатъчна.  Съгласна съм, че няма много общо с бежанците, но така или иначе и преди тях проблеми имаще доволно, в т.ч. с 30% от българите както се вижда от линка на Жаве.

# 1 103

Изглежда най-зле е положението в Швеция. И в двете картинки са на челни позиции.
Интересно, в Румъния никакви няма Simple Smile Да се надяваме, че ние наистина сме само пътека, а не крайна цел, но най-добре и това да не сме...защото според картинките, на глава от населението у нас са повече и от Германия...

# 1 104
  • MI
България е европейска страна,ние сме европейци и страната ни е член на ЕС.
И като такава естествено,че и България ще е потърпевша ,като останалите европейски страни.
И да в Европа има правила и точно тях трябва да научат бежанците ,които искат да останат.
В чуждата страна трябва да се съобразяваш с чуждите правила.Толкова е просто.
Като не ти харесва си тръгваш .

С това съм съгласна. Само да го разделим на 2 части:
- те трябва да се интегрират и да спазват нашите правила. Ние обаче сме задължени да следим за това. И да съдействаме да се случи. Ако сме неспособни при толкова малък процент, страх ме е да си помисля ако наистина минат тълпи през България какво ще стане. С расистки призиви не става между другото, това което прави Каритас например е с една идея по-ефективно. Но ако чакаме само на тях няма да стане.
- Като сме в ЕС трябва да спазваме правилата. Явно и санкции ще има, приветствам което. Защото България е от тези, които биха спечелили от подобна политика въпреки огромните страхове на част от списващите. Явно много хора не са осъзнали още че някои процеси не можеш да ги спреш като си заровиш главата като щраус в пясъка. По-разумно е да се опиташ да ги управляваш.

# 1 105
  • Куциндрел
Хайде да не се християнските ценности, нека да се светските ценности на Европа.
Отдавна религията не ни диктува битието. Минали сме по този път.

Всъщност е хубаво да се помага на вече настанените тук бежанци по лагерите. Който не може да е доброволец, може да помогне с дарения, мисля, че имат нужда от доста неща.

# 1 106

Интересно, в Румъния никакви няма Simple Smile Да се надяваме, че ние наистина сме само пътека, а не крайна цел, но най-добре и това да не сме...защото според картинките, на глава от населението у нас са повече и от Германия...

Спокойно, тези при нас, при първа възможност си плюят на петите към Германия...Твърдят, че такава мизерия като при нас, не са виждали, и който е успял да се измъкне от тук към Германия, трепери да не го върнат обратно в България  Mr. Green

# 1 107
То най-лошият вариант за нас специално е, да започнат да връщат емигрантите обратно в страната , в която първо са регистрирани...а мисля че точно така е по закон...ами да треперят от страх, брей имало полза и от нашата мизерия ... Laughing

# 1 108
То най-лошият вариант за нас специално е, да започнат да връщат емигрантите обратно в страната , в която първо са регистрирани...а мисля че точно така е по закон...ами да треперят от страх, брей имало полза и от нашата мизерия ... Laughing

http://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%81%D0%B8%D1%80 … %D1%8F/a-18113903

Много рядко се случвало всъщност да върнат някого...

# 1 109
...........
- те трябва да се интегрират и да спазват нашите правила. .................
оооо, да.. ще се интегрират, разбира се, ние европейците сме много гостоприемни  ooooh!  но чии правила и заповеди ще следват? Спомням си едни събития във Франция свързани с интегрирани араби....

Общи условия

Активация на акаунт