Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 079
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 275
Сантини, ами, не са и бедните, ако питаш мен, защото доста пари явно са преброили за трансфер.

Чек, това вече беше предложено.
Няма лош, няма добър, беден или богат. Всичко според кръстчето на врата, мадам  Laughing

# 1 276
  • София
Мхм, щом на Чек и Ники съседите мюсюлмани са свестни хора, всичките 20 души, значи няма от какво да се притесняваме. Игнорирайте клиповете с виковете Аллах Акбар и някои постове, които описват некрасивата реалност в арабските общности из Европа.

Отивам да запаля свещ и да се помоля и останалите 879 657 нелегални емигранти, особено тези от Пакистан и Афганистан, да са също толкова мили и разбрани като съседите на въпросните съфорумки. Ако пият и бира, цена няма да си имат.

Темата вече звучи като виц: ''Ама аз си лафкам с две съседки мюсюлманки, много приятни жени, ерго, всички мюсюлмани, които прииждат, са такива''  Flutter  Joy

# 1 277
Ако позволите едно сравнение и въпрос?
И в нашата история имаме случаи на бежанска вълна. Преди и около войните в началото на 20 век.
Но българи бягат при българи.
или още по рано - бесарабските българи. Те са отишли при славянски народ.

Въпросът ми е

- Защо целия този поток от араби / мюсюлмани, е насочен към Европа, с която няма нищо общо. Нито като вяра, нито етническа или расова еднаквост.
В случай на беда, кой ще отиде при непознати и несъвместими с него хора.
Защо потока не е насочен към други и определено по близки като територия, вяра и етнос държави?

# 1 278
О, да, около 20 са, не повече.  Mr. Green И полицейските сводки мълчат за безчинствата им, въобще всички си затварят очите, но добре че е ССФ да бди през морета и океани.

То твоето с едномесечната почивка в Гърция, която ти преобърнала отношението към бежанците е виц, но карай, няма да се смеем на глас.

# 1 279
  • София
О, да, около 20 са, не повече.  Mr. Green И полицейските сводки мълчат за безчинствата им, въобще всички си затварят очите, но добре че е ССФ да бди през морета и океани.

Аз съм толкова далече от ССФ, колкото си и ти от арабската култура и битие, ама нейсе  Laughing

dikobraz, въпрос за милион долара! Защо наистина  Wink

# 1 280
Темата прелива от пусто в празно. Учудена съм, че не е заключена и съм благодарна на хората, които от мястотот на събитието обясняват до откат на неискащи да чуят.
Евала за търпението момичета.

И доказателството не се забави:

поток от араби / мюсюлмани, е насочен към Европа, с която няма нищо общо. Нито като вяра, нито етническа или расова еднаквост.
В случай на беда, кой ще отиде при непознати и несъвместими с него хора.
Защо потока не е насочен към други и определено по близки като територия, вяра и етнос държави?

# 1 281
Да де, спец си щото като дете си поживяла там, познаваш десетки араби и си виждала бежанци на остров Кос.

# 1 282
О, да, около 20 са, не повече.  Mr. Green И полицейските сводки мълчат за безчинствата им, въобще всички си затварят очите, но добре че е ССФ да бди през морета и океани.

Аз съм толкова далече от ССФ, колкото си и ти от арабската култура и битие, ама нейсе  Laughing

dikobraz, въпрос за милион долара! Защо наистина  Wink

Таис   bouquet
dikobraz ,много искам да ти отговоря,защото и мен това ме мъчи,като топик,но трябва да излизам  bouquet  bouquet

# 1 283
  • MI
Предлагам да пускат само християни. Не телена ограда, а няколко свещеника на границата. Който иска да мине- кръщава се и минава. Може примерно избор- католик или православен.

Като Боко Харам, те така правят - спират автобус например и карат пътниците да цитират сури от Корана. Ако не успеят ги избиват. Похвално, похвално, Сирен. Надмина и Герри, и всички останали, а не беше лесно  Laughing

I.Hr, ами той Папата ги призова за това. Ако познаваше християнската религия всъщност нямаше да си учудена....

# 1 284
  • София
Да де, спец си щото като дете си поживяла там, познаваш десетки араби и си виждала бежанци на остров Кос.

О, ти си по-голям спец - нали си пиеш бирата с няколко сириеца  Mr. Green

# 1 285
Цъ, либийци са и никаква бира не пият с мен, щото са варвари. :xarm Таис, майтапът си е майтап, но нали разбираш, че живея на миниатюрен остров, който е на второ място по брой на бежанци в Европа спрямо броя на местното население? Та и да искам, няма как да не срещам често и по много от тях.

# 1 286
Check please,заяждаш се!
Ако тя не е спец според теб аз дали съм: живяла в арабския свят работила,мъжа ми е арабин,мюсулманин,сина ми също е арабин.Семейството ми от тяхна страна са араби мюсулмани,и съм там по 2-3пъти в годината???Как мислиш??
Защотот много искам да ти отговоря,но само ако отговарям на твоите критерии за спец!?!?!
О да...20годишен ми е опита....да се знае все пак!!

# 1 287

I.Hr, ами той Папата ги призова за това. Ако познаваше християнската религия всъщност нямаше да си учудена....
Моля не определяй какво познавам и какво не. Благодаря. Изказване на Папата не съм чула до момента, официално. Ако имаше такова щеше да се върти по телевизиите.

# 1 288
  • София
Check please,заяждаш се!
Ако тя не е спец според теб аз дали съм: живяла в арабския свят работила,мъжа ми е арабин,мюсулманин,сина ми също е арабин.Семейството ми от тяхна страна са араби мюсулмани,и съм там по 2-3пъти в годината???Как мислиш??
Защотот много искам да ти отговоря,но само ако отговарям на твоите критерии за спец!?!?!

santini, никой не е спец тук - само Ники с нейните 2 съседки, и Чек, която познава намсиколко емигранти либийци. Пък те дори бира не пият, ц, ц.

# 1 289
Check please,заяждаш се!

Затова ли написа онзи пост, който изтриха? Съчуствам ти за семейните проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт