Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 739
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 335
Хайде да успокоим страстите, а?  Simple Smile
Да отпуснем души-камбани, да обърнем малко внимание на близките си...

"Калуня Каля" Г. Божинов

Приятно четене.

# 1 336

Двата поста, които цитирах говорят достатъчно за необикновената ти личност. Не представляваш интерес и за мен.

Ако тя не е спец според теб аз дали съм: живяла в арабския свят работила,мъжа ми е арабин,мюсулманин,сина ми също е арабин.Семейството ми от тяхна страна са араби мюсулмани,и съм там по 2-3пъти в годината???Как мислиш??

Деменция?

Маруска, не мисля.
Нали ти казах...набери опит колкото и като моя и тогава цитирай!!Чети,вникни,а не повтаряй като папагал.Не мога да ти се обяснявам точно на теб кой какъв е в този момент,защото си никоя.Бежанците са ми по-голям интерес от теб.Гушвай игнор-чето и ако обичаш не отговаряй на мои постове.Е там седни прочети Корана,образовай се и пак ела да почетеш в тази тема

# 1 337
Ма какво има за вникване? Ясно и точно казано и цитирано. Не си толкова сложна за разбиране, не се възнасяй  Laughing

# 1 338
Ма какво има за вникване? Ясно и точно казано и цитирано. Не си толкова сложна за разбиране, не се възнасяй  Laughing
Е чак пък да се възнасям Grinning Grinning Grinning...не ме бъркай със себе си.

Хайде,че бирата ми изстина да се забавлявам с тука с балони..лека и безаварийна

# 1 339
  • Другата България
- и когато най-после се намирате в уж сигурна държава, да ви свиждат за смартфона, единствената ви връзка с родината.  Rolling Eyes
Това завиждат ли да се чете?
И кой е завиждал на някой от тях, хеле пък за смартфон? newsm78

Престанете, момичета, наистина.
Грозна работа.

# 1 340

Това звучи много добре, но дали всички приютили бежанци ще имат късмете това да са цивилизовани хора с образование, респакт и благодарност към това, което им се дава. Айде да оставим благодарностите, те не са задължителни, въпрос на възпитание е. Ако всички бяха такива тази тема изобщо нямаше да съществува, или поне в този си вид. Аз гледах тези от Харманли, които крещяха срещу чуждата журналиста - расисти, расисти, хората които са ги приели в държавата си, осигурили са им толкова колкото могат и им търпят простотиите са расисти....  Sick

Не знам за Харманли, не следя български новини, не гледам българска телевизия.
Мога само да кажа как е тук, от собствен опит. При нас най-нагли (пресилено) са косоварите, но те няма и да останат, тях ще ги ектрахират по-бързо вече.
Бежанци от Еритрея има отдавна (30 години) в Германия, интегрират се хората, няма проблеми с тях.

Тълпите са много, да, но не споделям паниката че един ден ще ходим забулени  Rolling Eyes  В Германия има толкова много мюсюлмани и то не от вчера, ходили сме заедно на училище, играли сме заедно, имала съм съседи мюсюлмани, никакви проблеми. Повечето мюсюлмани не създават проблеми, но тях не ги показват по ТВ  Wink

# 1 341
- и когато най-после се намирате в уж сигурна държава, да ви свиждат за смартфона, единствената ви връзка с родината.  Rolling Eyes
Това завиждат ли да се чете?
И кой е завиждал на някой от тях, хеле пък за смартфон? newsm78

Да, завиждане, не видях намесата на автокорекцията.  bouquet
Тук точно това се говори от десните - как не били истински бежанци/нуждаещи се, защото повечето от тях са млади мъже (и в тази тема го прочетох  Wink) и са имали пари за бягството и имат смартфоните, та защо да йм се помага?  ooooh!

# 1 342
Не е въпроса в смартфоните. Днес да имаш такава джаджа не е въпрос на престиж, нито пък е повод за завист. Проблема е в липсата на документи ( умишлената ), претенциите, хаоса, техните лозунги...
Не отричам, че има нещастници, които имат истинска нужда от помощ, но сред тях има много които кой знае какво им се върти из главите. Това е стресиращото.
Това не го дадоха по българската телевизия за жалост.

# 1 343
Ма какво има за вникване? Ясно и точно казано и цитирано. Не си толкова сложна за разбиране, не се възнасяй  Laughing
Е чак пък да се възнасям Grinning Grinning Grinning...не ме бъркай със себе си

О! слава на Бога. Ако беше казала, че по нещо си приличаме щях сериозно да се притесня.

Мери- Ан, Тайна напред писа за мобилните телефони и цигарите.

# 1 344
Добре, де, вие сериозно ли се чудите къде е проблемът да обидиш ей така с лека ръка един милиард хора, които не познаваш? Чак се чудя, дали говорим за едно и също или аз не съм разбрала.
Изразяването на становище не е обида. Не мразя мюсюлманите, не ги презирам и мисля, че всеки има право да изповядва каквато религия си иска. По-скоро впечатленията ми са, че те имат проблем с неверниците и хич не са склонни на преосмисляне. Съответно съм категорично против ислямизирането на Европа. Лично съм свидетел на промените в негативно отношение в Европа и най-вече в по-големите градове през последните 20 години. Това ескалиране на проблема в момента като че ли събуди доста хора и е крайно време да се замислим какво ни чака в бъдеще, ако продължим да следваме сегашната политика.  

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 21:37 от maruska

# 1 345
Добре, де, вие сериозно ли се чудите къде е проблемът да обидиш ей така с лека ръка един милиард хора, които не познаваш? Чак се чудя, дали говорим за едно и също или аз не съм разбрала.
Изразяването на становище не е обида. Не мразя мюсюлманите, не ги презирам и мисля, че всеки има право да изповядва каквато религия си иска. По скоро впечатленията ми са, че те имат проблем са неверниците и хич не са склонни на преосмисляне. Съответно съм категорично против ислямизирането на Европа. Лично съм свидетел на промените в негативно отношение в Европа и най-вече в по-големите градове през последните 20 години. Това ескалиране на проблема в момента като че ли събуди доста хора и е крайно време да се замислим какво ни чака в бъдеще, ако продължим да следваме сегашната политика. 

Именно!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 346
На границата на сюрреалистичното и реалността.

Мислите ли, че е осъществима идеята на египетския милиардер? И на мен ми е хрумвала, но не вярвах, че някой би инвестирал.

# 1 347
  • Другата България
Не е въпроса в смартфоните. Днес да имаш такава джаджа не е въпрос на престиж, нито пък е повод за завист. Проблема е в липсата на документи ( умишлената ), претенциите, хаоса, техните лозунги...
Не отричам, че има нещастници, които имат истинска нужда от помощ, но сред тях има много които кой знае какво им се върти из главите. Това е стресиращото.
Това не го дадоха по българската телевизия за жалост.
+ 100. Peace
На границата на сюрреалистичното и реалността.

Мислите ли, че е осъществима идеята на египетския милиардер? И на мен ми е хрумвала, но не вярвах, че някой би инвестирал.
Не, не мисля.

# 1 348
Да, няма кой да си продаде островчето.

# 1 349
Да, няма кой да си продаде островчето.
По-скоро няма кой да иде да облагородява необитаеми площи. Доста труд ще трябва да се хвърли, а се видя, че те не са склонни на нищо по-слабо развито от Германия.

Общи условия

Активация на акаунт