Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 045
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 350
И аз не вярвам, колко от тях ще искат да идат там и да се оправят сами. Като гледам как масово са се запътили към държави дето дават най-много помощи и не щат да стъпят в бедните .. Ще има и желаещи, ама ще са пренебрежимо малко.

# 1 351
Може ли някой от свидетелите набързо да обясни как точно се ислямизира Европа, че аз този факт съм пропуснала да го забележа.

За изразяването на мнение относно етноси и религии и то по начина, по който се прави в тази тема и подобните й, вземете прочетете съответната част на НК и елате да споделите какво пише там.

Касита, дали не ти е трудно да си намериш квартира в немско, не защото те бъркат с бежанец, а защото нямаш работа там? Пробвай с хотел като за начало. Сериозно.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 22:36 от Анонимен

# 1 352
# 1 353
Това към мен ли е и ако е така, защо трябва да чета какво ново казал Орбан? Tired

# 1 354
За мен лично ислямизирането на Европа е очеизвадно. Знам много добре как изглеждаше Лондон преди близо 20 години и каква е атмосферата сега. Признавам си, че освен мюсюлманите фактор са и емигрантите с други вероизповедания. Не съм се задълбочавала чак толкова в статистически данни, има достатъчно информация в нета. Ето една статия
http://www.pewforum.org/2015/04/02/europe

И откъс от нея:
"The decline in the size of Europe’s Christian population will result in Christians decreasing as a share of all Europeans (from 75% in 2010 to 65% in 2050). .....  and the Muslim share of Europe’s population is expected to nearly double, from less than 6% in 2010 to more than 10% in 2050."

"Намаляването на европейското християнско население за периода 2010 – 2050 - от 75% на 65% ... и дялът на мюсюлманите в Европа се очаква почти да се удвои от 6 % на 10 %."

Имайте предвид, че в тези статистически данни не е отразена сегашната миграционна вълна.

# 1 355
Значи станало е мултикултурно. Ислямизация значи нещо съвсем друго. Да не говорим че огромната част от населението на Европа изобщо не е религиозно.

# 1 356
Това е отговора на въпроса как точно ще се ислямизира Европа. Станат ли мнозинство или скачаме според тяхната свирка или ... И не са разсъждения на обикновена неособеноумнадомакиня, а на премиер.

# 1 357
Няма как да станат мнозинство и няма никакъв отговор. Относно мнението на премиера - той и нашият премиер има мнения, но ... Mr. Green

# 1 358
дано си права
всички на това се надяваме

# 1 359
Разбира се, че е мултикултурно. Само, че вече има утвърдена тенденция християните да намаляват прогресивно за сметка именно на мюсюлманите. 10% спад за 40 години не са никак малко, а мюсюлманите за този период ще се удвоят (а с това преселение може и да се утроят) и ако продължат да удвоят процента си на всеки следващи 40, везната няма как да не се наклони в друга посока. Това не е някаква пропаганда, а статистически факти.

Check Please
с елементарни математически операции можеш да сметнеш, че вероятността да станат мнозинство, при запазване на сегашната тенденция е повече от реална.

# 1 360
Значи станало е мултикултурно. Ислямизация значи нещо съвсем друго. Да не говорим че огромната част от населението на Европа изобщо не е религиозно.
Нерелигиозно, но християнско.
Прави разлика.
А ислямицацията също е факт.
На много места-включително и в Малта.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 23:49 от Герри

# 1 361
Герри, такава глупост от теб не очаквах. Няма даже да я цитирам.

Marushka, цъкай си алгоритмите колкото искаш и като станат мнозинство пак се обади. Само дето и ти не знаеш дали за етноси говориш или за религия.

# 1 362
Ами да, единият фактор е точно, че се увеличава броят на нерелигиозните (от 19% на 23% за 2010-2050год.), което обаче не е за сметка на мюсюлманите. От тях е изключение някой да се откаже от религията си. Така де факто техният % още повече се увеличава.

Check Please, защо задаваш въпроси, след като всъщност отговорите не те интересуват? Нямам намерение да те убеждавам в нищо, поиска информация - даде ти се. Това, че ти предварително си решила, че  всичко са глупости не променя фактите.
И да, знам много добре за какво говоря и цитирах данни, касаещи религия, а не етноси.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 23:02 от maruska

# 1 363
  • До хладилника, който обичам
Но.....техният бъдещ нормален живот означава да се развали нашият бъдещ нормален живот. И това за първи път зависи както за българите тук, така и за емигрантите из Европа. Когато някой застрашава твоето с мъка постигнато и закрепено място под слънцето, толерантността, съпричастието и милозливостта отиват на кино.

По-голямата част обаче беше гостоприемна и готова да помогне. И не, не е от гузна съвест. От хуманитарност е. На човек в нужда се помага. И хората не са забравили как те самите или техни родители са били бежанци.
Ще ми се да вярвам, че има достатъчно българи, които не са загубили човечност и милосърдие, или да ги пазят само за когато всичко е наред и нищо в живота им няма да се разбута и на йота.

# 1 364
  • на брега на морето
Ще ми се да вярвам, че има достатъчно българи, които не са загубили човечност и милосърдие,

Ти какво правиш по този въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт