Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 814
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 395

Отбелязах факта че Канада не виновна за трагедията на семейството защото нищо не е отказвала, нещо което се споменава между другото и не му се отдава никакво значение, а мисля че е редно да се знае.
Какво значение има това? Каква вина може да има Канада, аз, ти , той...който и да е обикновен гражданин, та да му се вменява вина по този отвратителен и пошъл начин.
И българчета умират, защото здравната ни система не работи и няма лекарства и цари безхаберие.
Баби умират убити от цигани,  за да им откраднат пенсията.

И българчета НЕ се раждат, защото семействата изнемогват от мизерия.
Някой за нас заплакал ли е ?

# 1 396

По същия начин. Като толкова не ти понася, не общуваш с мюсюлмани. Нали никой не ти е влязъл в къщата?
И половин Европа НЕ си общува с другата половина? Ти това ли предлагаш.

Няма какво да предлагам. И в момента не контактувам с цяла Европа.
Няма нужда някой да носи бурка, за да не ми е приятно общуването с него, да имаме различни интереси и стремежи.
Прясно от темата за селските номера-за мен по нищо не се различава мъж-християнин/невярващ, тръгнал да бие жена, колега-шофьор и мюсюлманин, неразрешаващ на жена си да шофира.
И с двамата нямам никакво желание да си общувам.

# 1 397

Няма какво да предлагам.

Ясно. Ти нямаш нищо против цяла Азия да се стовари в Лондон.
Но ако може-ти да не си точно в тази махала, където се стоварват...

# 1 398
Ами важно е според мен, защото от екрана се леят гръмки призиви и обвинения и ... снимката се показва непрекъснато и изведнъж опс, нещата не били точно такива каквито се представят.

# 1 399
Ами важно е според мен, защото от екрана се леят гръмки призиви и обвинения и ... снимката се показва непрекъснато и изведнъж опс, нещата не били точно такива каквито се представят.
Ама то е ясно че не са такива. Просто някои хора (показващите снимката като аргумент на незнам точнокакво) излязоха извън всякакви норми на приличие. Самозабравиха се.
Опротивяха с крокодилските си сълзи.

# 1 400
Няма какво да предлагам.
Ясно. Ти нямаш нищо против цяла Азия да се стовари в Лондон.
Но ако може-ти да не си точно в тази махала, където се стоварват...

Не. Интерпретацията ти е крива. Аз нямам нищо против който иска да си се стоварва в Лондон, ако ще и да е в моята нелондонска махала.
Ако видя, че не ми е приятно, събирам си бохчата и отивам другаде.
Светът, уви, не се върти около мен.

# 1 401

Ако видя, че не ми е приятно, събирам си бохчата и отивам другаде.

Къде? Като превземат Лондон в София ли ще дойдеш? А като дойдат тук безбройните тълпи, в Сирия или Африка ли ще бягаш-щото май само там ще е празно... Mr. Green

Нали се сещаш, че тълпите от хора нямат край.
Европа е 500 милиона, а останалия свят в конфликт около няколко милиарда?

# 1 402
Светът е достатъчно голям, не ме мисли  Wink

# 1 403
Светът е достатъчно голям, не ме мисли  Wink
Ама знам-такива като вас все към пометеното ги тегли. А такива като мен и много други трябва да метат...
Станах доста дърта и много от нещата са ми кристално ясни. Ясни до болка.

# 1 404
А защо трябва ние да напускаме домовете си?

# 1 405
А защо трябва ние да напускаме домовете си?
И аз това питам.
Но реално така се получава.
Французите от Кале масово си продават къщите и бягат.
Дядо ми избяга от селото си, където безпрепятствено върлуваха цигани и грабеха наред.

Много европейци са вече реално превърнати в бежанци. Има си и официален термин "White flight"
Толумбата го е чувала.

# 1 406
Светът е достатъчно голям, не ме мисли  Wink
Ама знам-такива като вас все към пометеното ги тегли. А такива като мен и много други трябва да метат...
Станах доста дърта и много от нещата са ми кристално ясни. Ясни до болка.

Твой си избор.
Да ти кажа, не ви се получава метенето. То си е и точно такова-метене, много вдигнта пушилка и на края се слегнал същия пепелак.

# 1 407

Твой си избор.
Да ти кажа, не ви се получава метенето. То си е и точно такова-метене, много вдигнта пушилка и на края се слегнал същия пепелак.

Нищо не знаеш за мен.
Н и щ о.

# 1 408
С това се съгласявам напълно.

# 1 409
С това се съгласявам напълно.
Но под празните ви приказки прозира една остаряла вече демагогия, по нищо неразличаваща се от комунистическата.
Реалността събори комунизма, ще събори и това.

Общи условия

Активация на акаунт