Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 381
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 4 710

Е, как да приравнят граждани на ЕС с "бежанците"? За какъв двоен стандарт говориш? Нас да ни третират еднакво с бежанците ли или да ни харесват колкото тях ли? Не те разбрах .

Ами явно иска да я третират като бежанка. Завидяла им е, че тях ги настаняват на аванта в бежански лагери, а на нея й се налага да плаща за хотел.
Да, разкрихте ме  Embarassed Живее ми се на гърба на друг без да работя. И искам да си налагам порядките от родината в страната - приемник. Също така детето ми да бъде прието в немски университет след едномесечен езиков курс. Обещавам да не правя атентати ако това се случи, само мълчаливо да мразя донорите си.

# 4 711
Постоянно ни упрекват ,че не се държим добре с циганите и ни се вменява вина ,че не можем да ги интегрираме , пък като им отидат в дворчетата искат да се отърват от тях .
Ми лицемерие си е това .

# 4 712
Постоянно ни упрекват ,че не се държим добре с циганите и ни се вменява вина ,че не можем да ги интегрираме , пък като им отидат в дворчетата искат да се отърват от тях .
Ми лицемерие си е това .

Упрекват ни, че не можем да ги интегрираме, от което само ние ще патим, а не че не се държим добре с тях. Разликата е огромна. Всъщност се държим доста добре с тях, даже доста българи искат да са на тяхно място. Ние не ги интегрираме, защото ги ползваме за електорат, за това. Никакво лицемерие не е това, а факт, че ние не можем да се справим с циганите, които европейците не са длължи да търпят. Те са си интегрирали техните цигани.

# 4 713
Има дребната разлика обаче да си работил, плащал данъци, да се съобразяваш поне малко със законите и т.н.  Ако аз имам заделени 50 евро от заплата, ще си купя хотелска стая за 50 евро. Те не са работили и като им гледаш поведението - няма и да работят, но получават жилища, храна, интернет, дрехи. Много работещи хора се лишават, защото толкова са им възможностите. Не искат съчувствие, не са нападнали с камъни, не са убили. Според мен, като нямаш принос, ще си траеш, а не да хапеш ръката, която те храни.

По-правилно щеше да е - щом не работи, няма пари, няма жилище, няма лекар. Като извърши престъпение - затвор и т.н. Така е било преди сто години. Не е било добре за много хора.  Обаче или си порядъчен гражданин, или те вкарват в пътя. Сега хората са станали социални. И се оказва, че ако си нагъл да лежиш, лежиш, лежиш, ще имаш дом, храна, лекар, интернет, дрехи, също както оня, който работи, работи, работи. Не става дума за тези с по няколко хилядарки заплата, които биха се погнусили от жалки дрехи и дом,  а за онези, които си плащат всички данъци и се озовават с по 500-1000 лв, от които трябва да си купят споменатите неща.

И на целия този фон - диви тълпи, за които щом си жена, не си въобще човек, които с бой, камъни и метални тръби си проправят път към безплатното.

И смятате, че това е завист? Прав ви път.

# 4 714
  • София

Да, завист е. И то към хора, които са загубили всичко и са оставили родината си в руини.
Но като знам, че вие и на циганите завиждате за социалните им придобивки, изобщо не се учудвам, че и нещастните бежанци са обект на черна завист за вас.

# 4 715
Има дребната разлика обаче да си работил, плащал данъци, да се съобразяваш поне малко със законите и т.н.  Ако аз имам заделени 50 евро от заплата, ще си купя хотелска стая за 50 евро. Те не са работили и като им гледаш поведението - няма и да работят, но получават жилища, храна, интернет, дрехи. Много работещи хора се лишават, защото толкова са им възможностите. Не искат съчувствие, не са нападнали с камъни, не са убили. Според мен, като нямаш принос, ще си траеш, а не да хапеш ръката, която те храни.

По-правилно щеше да е - щом не работи, няма пари, няма жилище, няма лекар. Като извърши престъпение - затвор и т.н. Така е било преди сто години. Не е било добре за много хора.  Обаче или си порядъчен гражданин, или те вкарват в пътя. Сега хората са станали социални. И се оказва, че ако си нагъл да лежиш, лежиш, лежиш, ще имаш дом, храна, лекар, интернет, дрехи, също както оня, който работи, работи, работи. Не става дума за тези с по няколко хилядарки заплата, които биха се погнусили от жалки дрехи и дом,  а за онези, които си плащат всички данъци и се озовават с по 500-1000 лв, от които трябва да си купят споменатите неща.

И на целия този фон - диви тълпи, за които щом си жена, не си въобще човек, които с бой, камъни и метални тръби си проправят път към безплатното.

Честно да ти кажа, направо си е завист. Тези хора бягат от война. Да, да знам не бягат от война, само се правят, а глупавите европейци им вярват и им дават жилища и мерцедеси.

# 4 716

Упрекват ни, че не можем да ги интегрираме, от което само ние ще патим, а не че не се държим добре с тях. Разликата е огромна. Всъщност се държим доста добре с тях, даже доста българи искат да са на тяхно място. Ние не ги интегрираме, защото ги ползваме за електорат, за това. Никакво лицемерие не е това, а факт, че ние не можем да се справим с циганите, които европейците не са длължи да търпят. Те са си интегрирали техните Ми тати:.
Германците, особено по време на Втората световна, са се скъсали да ги интегрират.
Нали имали гузна съвест, що не интегрират нашите.

# 4 717
Проблемът с циганите в Европа е бил доста радикално разрешен през втората световна война, така че едва ли е имало кого да интегрират след това.

# 4 718
Ми лицемерие си е това .

Упрекват ни, че не можем да ги интегрираме, от което само ние ще патим, а не че не се държим добре с тях. Разликата е огромна. Всъщност се държим доста добре с тях, даже доста българи искат да са на тяхно място. Ние не ги интегрираме, защото ги ползваме за електорат, за това. Никакво лицемерие не е това, а факт, че ние не можем да се справим с циганите, които европейците не са длължи да търпят. Те са си интегрирали техните цигани.
Германците, особено по време на Втората световна, са се скъсали да ги интегрират.
Нали имали гузна съвест, що не интегрират нашите.

Те не интегрират различните от гузна съвест, а защото са видяли, че имат полза от това. Аналог с втората световна война и днешно време изобщо не може да се прави, защото няма допирни точки. Откъде накъде да те интегрират нашите цигани?

# 4 719

Да, завист е. И то към хора, които са загубили всичко и са оставили родината си в руини.
Но като знам, че вие и на циганите завиждате за социалните им придобивки, изобщо не се учудвам, че и нещастните бежанци са обект на черна завист за вас.

Ти явно като възползвала се да отидеш на уредена и готова държава, смяташ че всеки има моралното право да не полага усилия, а да иска наготово. С тези мъже ли се сравняваш?
Teзи мъже са оставили родината си в руини????? Инвалиди ли са, какви са?
https://www.facebook.com/844314728955238/videos/879823062071071

# 4 720
Да, да знам не бягат от война, само се правят, а глупавите европейци им вярват и им дават жилища и мерцедеси.

Те бягат не от война а от неуредена държава - а такава има и навсякъде и в Бангладеш и в Бразилия и в Източна Европа. Каква война точно има в Афганистан, например?

п.п. Вземете се в ръце относно циганите в България. Те са български граждани и по силата на разните му там европейски договори и политики би трябвало да имат повече права от всеки африканец, така както всички български граждани бяха с ограничени права преди да влезем в ЕС. За какво се пишат тези договори?

# 4 721
Като няма война в Афганистан, ще ги върнат. Германия е одобрила по-малко от половината молби за бежанци, подадени през 2014. България е одобрила почти 95%.

# 4 722
Като няма война в Афганистан, ще ги върнат. Германия е одобрила по-малко от половината молби за бежанци, подадени през 2014. България е одобрила почти 95%.

Чек, проблемът е че се оказва, че някаква голяма част от тези с отхвърлени молби не ги депортирали (не работя в съответните служби, че да знам точно), това се твърди в медиите, а никой не го отрича официално. Това са хора, които даже и регистрирани и отхвърлени, си стоят в съответните държави, където са влезли нелегално и или ще си вземат насила или ще им се дава във вид на помощи.

# 4 723
. Откъде накъде да те интегрират нашите цигани?
Защото са мигранти, също като мургавите "бежанци", които Мама така мило покани.
Да ги квалифицилат и да им работят в автовобилните заводи, с какво са по-лоши от прииждащите. Нали имат нужда от работна ръка, можем всяка година да им пращаме.

# 4 724
Ами да си ги депортират, полиция ли нямат? Как точно ще вземат помощи като са нелегални относно престоя си? Нито помощи могат да вземат, нито работа да започнат, нито даже жилище да си наемат. 

Общи условия

Активация на акаунт