Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 675
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 4 725
Факт е, че австрийските роми можеш да ги разпознаеш само по шарените одежди. Как и какво са направили не знам, но явно е дало резултат. Може би просто наистина са го искали, а не като нашите политици, които гледат да държат ромите глупави и бедни, за да може да им манипулират гласовете според вятъра.

# 4 726
Ами да си ги депортират, полиция ли нямат? Как точно ще вземат помощи като са нелегални относно престоя си? Нито помощи могат да вземат, нито работа да започнат, нито даже жилище да си наемат.  

Еми могат, очевидно. Когато преди доста време французите се опитаха да депортират нелегални, жалостиви организации ги спряха, защото се оказа че сума ти народ са родени във Франция, от нелегални родители, не са виждали страните, от които идват родителите им, и било жестокост някой живял целия си живот (13-15 годишни деца) във Франция, да бъдел изхвърлен в чужда за него държава като която и да е в Африка.
Как така се раждаш и живееш там (и какъв живот е това, какво образование и професия????) без разрешение, гражданство или каквото и да е. А тази история се разчу, защото спряха депортацията.

# 4 727
. Откъде накъде да те интегрират нашите цигани?
Защото са мигранти, също като мургавите "бежанци", които Мама така мило покани.
Да ги квалифицилат и да им работят в автовобилните заводи, с какво са по-лоши от прииждащите. Нали имат нужда от работна ръка, можем всяка година да им пращаме.

Едните са бежанци, другите не. Като свърши войната, ги връщат обратно, така както Британия върна сума ти иракчани. Който се интергрира циганин или не е добре дошъл да работи навсякъде, който не може го връщат обратно от където е дошъл.

# 4 728
Факт е, че австрийските роми можеш да ги разпознаеш само по шарените одежди. Как и какво са направили не знам, но явно е дало резултат. Може би просто наистина са го искали, а не като нашите политици, които гледат да държат ромите глупави и бедни, за да може да им манипулират гласовете според вятъра.

И аз така си мислех за шведските, докато не се наложи да си променя мнението след личен и за съжаление доста неприятен сблъсък с техни представители

# 4 729
  • България
Границите добре се пазят.
Къде е Разград, къде е южната граница?
Задържаха петима афганистанци в Разград
 Петима афганистанци бяха задържани в сряда от автопатрулен екип на районното управление на на МВР в Разград. Чужденците са били засечени без документи за самоличност в района на жп гарата около 8.10 часа.
Пред полицаите те са се представили като Сабир Аддулмалик /18 г/, Билал Умар /21 г./, Сифур Миаабдул /26 г./, Закир Мохмадтахир /16 г./ и Исмаил Долат /17 г./.

Първите трима са били задържани в районното за 24 часа, като преди изтичането на този срок са транспортирани в центъра за бежанци в Любимец. За непълнолетните момчета е уведомена Регионалната дирекция „Социално подпомагане”.
  http://www.ekip7.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 7562&Itemid=1

# 4 730
Да ги квалифицилат и да им работят в автовобилните заводи, с какво са по-лоши от прииждащите. Нали имат нужда от работна ръка, можем всяка година да им пращаме.

Едните са бежанци, другите не. Като свърши войната, ги връщат обратно, така както Британия върна сума ти иракчани. Който се интергрира циганин или не е добре дошъл да работи навсякъде, който не може го връщат обратно от където е дошъл.

Е нали Меркел ще ги образова и интегрира, как ще ги връща обратно, нали самата ти казваш, че им трябва работна ръка, а не го правят от добро сърце.

# 4 731
  • София

Щом не виждш разлика между циганин и сириец, изобщо няма какво да коментираме повече.
Мога само да ти кажа, че българите имат много повече сходства с циганите.
И като манталитет, и като визия.  Peace

# 4 732

Те (нашите цигани) не са никакви мигранти, а български граждани, граждани на ЕС..

# 4 733
  • Beyond the Frontiers
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=49176

E, те малък процент са сирийците.

# 4 734
Постоянно ни упрекват ,че не се държим добре с циганите и ни се вменява вина ,че не можем да ги интегрираме , пък като им отидат в дворчетата искат да се отърват от тях .
Ми лицемерие си е това .

Ами лицемерни са естествено, вие сега чак ли го разбрахте?
Как се става богат, според вас, само с бачкане ли?
С бачкане само до гроба по-бързо ще стигнеш...

Западняците са лицимерни, жестоки и отмъстителни. Като всички хора. И затова смятам, че на тези араби бъдещето няма да е розово, защото не знаят на какво чудовище настъпват интереса.

# 4 735
О да, Меркел ще ги интегрира както интегрира и турците, които живеят там от 50 години, работиха и строиха държавата, но без право на паспорти Wink.

# 4 736
О да, Меркел ще ги интегрира както интегрира и турците, които живеят там от 50 години, работиха и строиха държавата, но без право на паспорти Wink.
Ох добре че са турците,че иначе нямаше да има кой да я построи Германията...

Що не ги поканим тези строители и тук да ни построят Българията, като са толкова кадърни?

# 4 737
Герри, ромите с австрийски произход към 2011 са били 50 000. Останалите са с румънски, български и турски произход. Не са толкова малко, колкото си мислиш. Да, никой не е забравил историята, но да твърдиш, че българите им били дали свобода без да им се бъркат също звучи смешно. Както и да е. Не съм в настроение да споря.  На тема роми съм се изчерпала отдавна. Simple Smile

ПП За роми и синти се отнася числото, естествено.
Не съм го написала с пълна коректност.

# 4 738
но да твърдиш, че българите им били дали свобода без да им се бъркат също звучи смешно. Както и да е. Не съм в настроение да споря.  На тема роми съм се изчерпала отдавна. Simple Smile

А коя свобода не им е дадена?
Искам точен списък...

Ромите с австрийски произход са по-бели-обясних защо, но по-бели в сравнение с нашите роми, а не в сравнение с австрийците...А българските роми във Виена са същите като нашите роми във Факултето, с разлика само в дрехите...

В Англия цигани са казвали на ирландците. Да не се чудиш защо и английските роми са бели-даже рижави и със зелени очи...Не е заради еволюцията. Рецесивните гени няма да се появят за няколко десетилетия интеграция ... Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 12:57 от Герри

# 4 739
Герри, ромите им са тъмни. Някои са със светли очи, така е. Синти са по - светли.  Обаче нямах предвид цвета на кожата с горното, а, че са цивилизовани. Поне тези, които съм виждала и различила по шарените дрехи, голямата рода на масата и за които са ми казали, че са такива. Не познавам всички естествено.

И коя голяма свобода сме им дали? Свободата да нямат задължения и да съществуват като паразити без реален шанс за това, което наричаме нормален живот ли? Е, щом имаш това за хубаво...

Общи условия

Активация на акаунт