Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 755
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 130
Даже като се замисля тъмнокожите в Холандия са по-интегрирани сякаш. Много често виждам бял и тъмнокож или мулат да са приятели, но бял холандец и мюсюлманин до сега да движат заедно за 2 години така и не видях. Също така сякаш има повече деца-мулатчета от колкото плод на смесен брак на мюсюлмани с немюсюлмани. Rolling Eyes

# 5 131
Даже като се замисля тъмнокожите в Холандия са по-интегрирани сякаш. Много често виждам бял и тъмнокож или мулат да са приятели, но бял холандец и мюсюлманин до сега да движат заедно за 2 години така и не видях. Също така сякаш има повече деца-мулатчета от колкото плод на смесен брак на мюсюлмани с немюсюлмани. Rolling Eyes

Ами черните не ги спира религията. Това е големият бич, а не цветът на кожата. Сто пъти повече предпочитам мъж негът, пред мъж вярващ мюсулманин, ако ще да е рус и синеок.

# 5 132
  • София
Ох аман, ти ще работиш ли тези допълнителни часове, които е сметнато, че трябва да се заработят, за са издържаш масата емигранти? И стига с това бежанци. Те не са такива!!!
А ще помогнеш ли лично на тези хора? Прибери няколко семейства, грижи се за тях. Тогава имаш пълно право да дойдеш и да ни размахваш пръстче в темата. Аз пък да ти кажа имам близки приятели и българи и германци, в Мюнхен, които категорично не искат повече емигранти. Ама категорично. С какво тяхното мнение има по-малка тежест от твоето?

# 5 133
Общо 18 000 бежанци дошли в събота в Австрия. Тези хора наистина какво ли очакват.. Обаче, ако знаят, че няма място и ще трябва да спят в църкви... Студено е за палатки, места за всички няма.

Преди две години, между другото, едни бежанци направиха обсада тук на една църква, Votivkirche. Някой им написа пет плаката и ги пусна там да създават смут в центъра. Тук има снимки за любопитните (кликате на weiter). Опънаха по едно време и отпред едни палатки, мотаха се.. И така и не разбрахме какво стана с тези хора, май повечето ги депортираха. Един ден всичко приключи и хората даже не си спомнят сигурно. То и аз бях забравила, де.

Скрит текст:
Скрит текст:
Пожелавам им не да са на загуба,а да фалират!!По-скоро ако може.
Тоест предпочиташ родните мутри да те крадат?
Взе ми го от устата, както се казва. Но така ще стане сигурно, да. Коментираше се, че тази година щели да платят един милион глоба и в края на годината ще решават дали ще се задържат като собственици. Следващият няма да е по-евтин за съжаление, иначе и аз приветствам достъпни цени.

Шегувам се, то и аз не очаквах. Просто го отчетох като последица от бежанския поток, а то виж какво стана. След малко домашните, като се върнат от детската площадка и без това ще ми дръпнат щепсела. Ще ви липсват "компетентните" ми мнения, ама няма!  Laughing

# 5 134
  • София
Е това ли е прословутата мултикултурност  Thinking Всяка общност си живее отделно, няма много допирни точки с другите общности, няма смесване. А ако някое мюсюлманско девойче се залюби с християнин, или обратното, настава потрес и драма.

Това е изкуствено поддържан фалш, картонена бутафория..като бомба със закъснител, която не се знае кога може да избухне.

Нали помните, че преди няколко години самата Меркел заяви, че мултикултурализмът в Германия се е провалил. Ето статия на BBC, за тези от вас, които са забравили. Лошото е, че явно и тя е забравила какво е мислела до скоро  Tired

http://www.bbc.com/news/world-europe-11559451

# 5 135
Ох аман, ти ще работиш ли тези допълнителни часове, които е сметнато, че трябва да се заработят, за са издържаш масата емигранти? И стига с това бежанци. Те не са такива!!!
А ще помогнеш ли лично на тези хора? Прибери няколко семейства, грижи се за тях. Тогава имаш пълно право да дойдеш и да ни размахваш пръстче в темата. Аз пък да ти кажа имам близки приятели и българи и германци, в Мюнхен, които категорично не искат повече емигранти. Ама категорично. С какво тяхното мнение има по-малка тежест от твоето?
Ами с какво пък моето мнение е по-малко от тяхното?Да, естествено, че бих работила повече. Аз издържам достатъчно немски пенери, които са имали всеки шанс в живота, и българи на социални помощи (за една година количеството българи в германия на социални помоощи нарастна от 7% на 30% при средното за държавата май около 9%). А това са хора, които имат всеки шанс в живота, но просто ги мързи, или са пияндета, наркомани и прочее. Тук в Германия има хора, които поколения наред са на социални помощи, и са некви наркомани и са генетичен боклук. Тези хора са по-зле от всеки сирийски бежанец и заслужават много по-малък шанс.
А пък за сирийските бежанци всички сме отговорни накуп, тъй като първо западът  въоръжи частично умерените бунтовници и ИЗИЛ,  разбуниха кошера с пчели.

# 5 136
Ми честно казано ако някой ме краде ми е все едно кой ще бъде....дали родна мутра или чужда. Каква разлика има всъщност? То по-добре усилията да се насочат към пресичане на кражбите, не на това от каква националност са крадците. Щото то не боли по-малко ако те краде европейска мутра.

# 5 137

Нали помните, че преди няколко години самата Меркел заяви, че мултикултурализмът в Германия се е провалил. Ето статия на BBC, за тези от вас, които са забравили. Лошото е, че явно и тя е забравила какво е мислела до скоро  Tired

Тя Меркел си сменя мнението на всеки два месеца, по всяка тема. Това е типично за нея. Simple Smile Така е на власт вече толкова години. Пример: атомните електроцентрали в Германия.

# 5 138
Е това ли е прословутата мултикултурност  Thinking Всяка общност си живее отделно, няма много допирни точки с другите общности, няма смесване.

Да.

# 5 139
  • София

Сто пъти повече предпочитам мъж негът, пред мъж вярващ мюсулманин, ако ще да е рус и синеок.

Сериозно ли?  Laughing

# 5 140
Е това ли е прословутата мултикултурност  Thinking Всяка общност си живее отделно, няма много допирни точки с другите общности, няма смесване.

Да.
Ами, не е толкова екстремно, според мен. Но мултикултуризмът е по-реален в новия свят. Европа е расистко място и по-скоро има господстващ етнос и подчинени такива.

# 5 141
Ами, не е толкова екстремно, според мен. Но мултикултуризмът е по-реален в новия свят. Европа е расистко място и по-скоро има господстващ етнос и подчинени такива.
Това е истината, няма какво да се лъжем!

# 5 142

Сто пъти повече предпочитам мъж негът, пред мъж вярващ мюсулманин, ако ще да е рус и синеок.

Сериозно ли?  Laughing
Еми,да. Защо не? Расла съм по чужбина и наистина имам приятели от цял свят. Познавам негри, на които българин не може да стъпи на малкия пръст. Я сравни Обама с наш сельо Бойко. Единият елегантен, красив, оратор, с чар и харизма. Другият ръмжи нечленоразделно да копаме картофите.

# 5 143
  • България
Босна и Херцеговина
Ще се повторя, но това е истината:

# 5 144
Е това ли е прословутата мултикултурност  Thinking Всяка общност си живее отделно, няма много допирни точки с другите общности, няма смесване.

Да.
това немците ли ти го казват , че щом не приемаш имигрант си расист - ти си нагледния пример за промит мозък

Общи условия

Активация на акаунт