Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 454
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 220
  • София
Смирен и благодарен бежанец, бягащ от ужаса на войната...
http://www.liveleak.com/view?i=2a6_1441563683

Те само това могат и така решават проблеми, с рязане на глави. Горките унгарци, като гледам боклуците зад репортера ми става зле.
Само боклуците ли видя, а жеста на арабина?

# 5 221
Тайна, не си прочела явно. Laughing

Те само това могат и така решават проблеми, с рязане на глави.

# 5 222
Лошото е че повечето разсъждават като него

# 5 223
 Видяхте ли го този линк

Възхищавам се на тези хора . Това трябва да направим и ние .

# 5 224
Не съм чела последните 100на страници, но коментирали ли сте изказванията на Sheikh Muhammad Ayed?

# 5 225
Смирен и благодарен бежанец, бягащ от ужаса на войната...
http://www.liveleak.com/view?i=2a6_1441563683

Те само това могат и така решават проблеми, с рязане на глави. Горките унгарци, като гледам боклуците зад репортера ми става зле.
Само боклуците ли видя, а жеста на арабина?

Колко примитивен трябва да си да правиш такива жестове??И това идва в Европа...на талази.Прости,необразовани,агресивни мъже в развцета на силите си.И преди го казах,сега ще го повторя.Тези освен умението си за възпроизводство и войнствената си доктрина,нищо друго не носят със себе си.

# 5 226
OХ'АМАН, иронията ли не схвана?!И да, хората по островите наистина не се чувстват добре..

Жани, знаеш ли, колко имигранти,бежанци и както искаш ги наречи има до момента в Гърция?!..Официално, неофициално-около 3-4 милиона. Дали са хващани, регистрирани и отглеждани?

Еми, то добре, че се случва това сега, за да разбере целия свят най-после, че милиони от тези....биват хрантутини години наред от Гърция! Ама Меркел и сие си затваряха очите и се смееха на дружно на гръцкия народ, защото видиш ли изпаднаха в дефолт. Възмездие има!
Проблемът ще става още по-голям с тези араби! Това е само началото...

# 5 227
Ли Лу това с гривните съм го изтървала, кой от малоумниците се е накичил.
Heinz-Christian Strache, шефът на австрийската дясна партия FPÖ. Ето го със синята сръбска гривничка. Викаше им: "Аз съм ви приятел." (да не забравяме, че от войната в Югославия тук има предимно бежанци от тези страни). Размахваше по едно време кръстове.. Освен сърбите, той много харесва Путин и Орбан. Да не би новите гривни да са нещо унгарско или руско? А симпатизираше и на Jean-Marie Le Pen... Даже май се срещаха скоро пак.

Има и още една малка национална, BZÖ.
Но те се отцепиха от горните и не са много влиятелни.

ПП Направих нова снимка от статията.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 18:29 от Ли Лу

# 5 228
  • София
Тайна, не си прочела явно. Laughing

Те само това могат и така решават проблеми, с рязане на глави.

Загрях!  Joy

# 5 229
  • Атина
OХ'АМАН, иронията ли не схвана?!И да, хората по островите наистина не се чувстват добре..

Жани, знаеш ли, колко имигранти,бежанци и както искаш ги наречи има до момента в Гърция?!..Официално, неофициално-около 3-4 милиона. Дали са хващани, регистрирани и отглеждани?

Това наистина  е ужасно. Добре де, тези хора каква националност са, няма как да има 3-4 милиона сирийци в Гърция? В Рим беше супер зле, но там са  азиатци и черни, все нелегални.
В Гърция нелегалните са брутално експлоатирани и работят в нечовешки условия. При някакви протести, били заестреляни от работодателите си.  Sad Cry
Не, говоря за 3-4 милиона легални и нелегални мюсюлмани, за последните няколко години...Общо взето, бюджета на Гърция наистина изнемогва заради издръжката им и в последно време са оставени да се спасяват както могат...Може би заради това, новодошлите не искат и да чуят за престой в Гърция..
Моите наблюдения са в Атина, където в общи линии са кротки и не създават особени проблеми,но там и полицията не си поплюва..

# 5 230
Видяхте ли го този линк

Възхищавам се на тези хора . Това трябва да направим и ние .
Ние това засега го говорим само по форумите, но ако доближат насам и при нас ще се случи същото. Въпреки, че те явно си го знаят много добре, тъй като вчера гледах някакъв репортаж и сириеца каза, че не искат да минават през България, защото знаят, че не са добре дошли тук Wink И това често можеш да го чуеш по интервюта с тях. Всъщност те знаят, че влезнат ли тук ще бъдат регистрирани и няяяяма продължаване нататък, а си мисля, че България най-малко ги блазни като "страна за пристан" в цяла Европа /все пак ние сме най-бедната държава в Европа Wink/.

# 5 231
Този изглежда много фанатичен. С тоя светнал поглед. Rolling Eyes
Австрийските националисти май са по-кофти от немските. Всъщност не знам изобщо немските десни CDU и CSU биха орязали социални права, не ми се струват много страшни. Има една друга партия, която е доста крайна AfD Alternative für Deutschland, която обаче по отношение на мигрантите има доста разумни идеи.
В момента започва предаване "Хаотичната миграционa политика на Меркел". Tagesschau
Който може да гледа, после ще преразкажа, страшно интересно е.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 18:37 от *Emia*

# 5 232

Границите за вас са затворени !
Финландският народ ги затваря!
Вървете си ИД! Тук не е ислямистка държава!
Тук не е Западна Европа!
Народът не ви иска !

Най-после нормална нация Hug

Омръзна ми надупени  на арабелите.

# 5 233
Австрийските националисти май са по-кофти от немските.

И на живо му е такъв. Знаете ли къде обича да пие шампанско- в дискотеката на един богат персиец. Парите не миришат, нали така...

Те го подпитваха веднъж, дали има нещо чешко заради името (Strache - Strach - страх на чешки), но той се ухили с пребелите си зъбки и каза: "Ако съм чех, значи съм най-добрият пример за успешна интеграция." Много го бива и в интервютата, а наистина в момента е доста близо до успеха. Но такива надушат ли кацата с меда.. Не знам как му вярват, че нещо хубаво ще стори, та той няма никакъв план. Само плюе и плаши хората.

# 5 234
Въпреки, че те явно си го знаят много добре, тъй като вчера гледах някакъв репортаж и сириеца каза, че не искат да минават през България, защото знаят, че не са добре дошли тук Wink И това често можеш да го чуеш по интервюта с тях. Всъщност те знаят, че влезнат ли тук ще бъдат регистрирани и няяяяма продължаване нататък, а си мисля, че България най-малко ги блазни като "страна за пристан" в цяла Европа /все пак ние сме най-бедната държава в Европа Wink/.
Моята майка е много уплашена.
Вчера се чухме, разказва ми, как група мъжоря се качили в София в метрото и окупирали седалките, били шумни и арогантни , говорили силно и агресивно на арабски.
На Лъвов мост вечер било абсурд да се отиде, имало дежурна жандармерия и само араби и мигранти.
Дано не идват, не минават и не остават в България.
Снимките и репортажа от Унгария, които видях , публикувани в темата малко по- нагоре, ме потрисват.  Sick
Това не са нито деца, нито жени, нито уплашени хорица за живота си. Не са и икономически мигранти. Не знам какво са, но силно впечатление прави мнозинството :
Млади силни мъже, надъхани и агресивни.

Общи условия

Активация на акаунт