Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 154
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 235
http://bultimes.com/blog/kuneva-prizova-balgariya-da-poiska-da-p … sichki-bezhantsi/
Днес в предаването „Неделя 150“ по БНР Меглена Кунева призова България да поиска да е „ГОРЕЩА ТОЧКА“! И така да помогне на ЕС срещу „бежанската“ вълна!

wtf?

# 5 236
  • България
Докато Кунева предава България:

# 5 237
Това беше. Кратък преразказ.
Група "бежанци" слизат с влака в Любек и  при опита да ги регистрират и изпратят в Ноймюнстер/ била съм в това малко и доста обезлюдено градче/  започват да демонстрират, казват, че имат билети и ги размахват, но никой няма паспорт и не искат да дадат отпечатъци. Такива не са им взели още в Мюнхен. Успяват да се наложат и ги пускат в Дания. Там са задържани 2 дни, не искат и там да дават отпечатъци и казват, колко мили били германците, че не ги регистрирали. Датчаните са озадачени. Същевременно тече интервю на Де Мезиер, в което упреква Италия и Гърция, че не ги регистрират. Онези казват, че дори не са ги питали за имената в Мюнхен. Накрая стигат целта си -някои Дания, някои Швеция.
В момента разказ на германка, женена на арабин от Дубай.  90% прилича на класическата история от "Не без дъщеря ми", явно Катарина/германката/ не я е чела. Омъжва се, съпругът и е супер мил, отиват в Дубай и се почват побоища, отвличане на детето и след дълга съдебна борба успява да си вземе детето. Наивни са и тази история се повтаря стотици пъти. Докога ли?

# 5 238
  • София
http://bultimes.com/blog/kuneva-prizova-balgariya-da-poiska-da-p … sichki-bezhantsi/
Днес в предаването „Неделя 150“ по БНР Меглена Кунева призова България да поиска да е „ГОРЕЩА ТОЧКА“! И така да помогне на ЕС срещу „бежанската“ вълна!

wtf?
Тия хора ни акъл, ни родолюбие имат.

# 5 239

wtf?
Тия хора ни акъл, ни родолюбие имат.
Тази жена ми е толкова неприятна, че ако след всичко,което ни докара, ни въвлече и в това, ще ни е затрила окончателно. Отвратително продажно същество.

# 5 240
  • София
Съжалявам, че ще се включа с нещо тъжно, но предполагам, че медиите пак ще "гръмнат"..
На остров Лесвос се е случила нова трагедия със "бягащите", мъртво е 6 годишно момиченце,9 дечица и 10 жени са в неизвестност. Малката моторна лодка/катерче,нещо подобно/ е била със 48  Shocked пасажера на борда..
Признавам си, когато прочетох се ужасих..Деца и жени в неизвестност, мъжете спасени и гневни..

Тези хора са убийци на собствените си деца. Що за акъл трябва да имаш, за да подложиш децата си на подобно нещо? Вместо да си стоят в мирна Турция и да се оправят там както могат, тръгнали да мигрират, като подлагат живота на децата си на опасности. И какво очакват, че ще получат в Германия? Ще ги посрещнат с фанфари? Нали и там ще мият чинии и ще бъдат черноработници и ще ги спукат от работа? Защо никой не им каже истината? Че няма да постигнат нищо повече в Германия от това, което имат в момента в Турция?

# 5 241
  • София
Много интересно виждане на бежанския проблем от Башар Рахал (в момента по БТВ).

Скрит текст:
Доколкото знам баща му е ливанец (май).

# 5 242
  • София
Въпреки, че те явно си го знаят много добре, тъй като вчера гледах някакъв репортаж и сириеца каза, че не искат да минават през България, защото знаят, че не са добре дошли тук Wink И това често можеш да го чуеш по интервюта с тях. Всъщност те знаят, че влезнат ли тук ще бъдат регистрирани и няяяяма продължаване нататък, а си мисля, че България най-малко ги блазни като "страна за пристан" в цяла Европа /все пак ние сме най-бедната държава в Европа Wink/.
Моята майка е много уплашена.
Вчера се чухме, разказва ми, как група мъжоря се качили в София в метрото и окупирали седалките, били шумни и арогантни , говорили силно и агресивно на арабски.
На Лъвов мост вечер било абсурд да се отиде, имало дежурна жандармерия и само араби и мигранти.
Дано не идват, не минават и не остават в България.
Снимките и репортажа от Унгария, които видях , публикувани в темата малко по- нагоре, ме потрисват.  Sick
Това не са нито деца, нито жени, нито уплашени хорица за живота си. Не са и икономически мигранти. Не знам какво са, но силно впечатление прави мнозинството :
Млади силни мъже, надъхани и агресивни.

В района на Лъвов мост е страшно  Sick

Вместо белите и добри съфорумки да дрънкат за гривнички, по-добре да коментират линка, който пуснах - от Гейтстоун, за изнасилванията и бежанците. Или може би той не се връзва с розовата картинка, която се опитват да си изградят. За мирното и тихо съвместно съществуване с тези мъже, които са бъдещи доктори, учители и инженери. Но които към днешна дата са едни прости изнасилвачи.

Аз лично вдигнах кръвно от инфото..и от това, че се правят опити да се покрие. За да не би немците да спрат да пекат кифлички за Добре дошли. Гнус.

# 5 243
Това беше. Кратък преразказ.
Група "бежанци" слизат с влака в Любек и  при опита да ги регистрират и изпратят в Ноймюнстер/ била съм в това малко и доста обезлюдено градче/  започват да демонстрират, казват, че имат билети и ги размахват, но никой няма паспорт и не искат да дадат отпечатъци. Такива не са им взели още в Мюнхен. Успяват да се наложат и ги пускат в Дания. Там са задържани 2 дни, не искат и там да дават отпечатъци и казват, колко мили били германците, че не ги регистрирали. Датчаните са озадачени. Същевременно тече интервю на Де Мезиер, в което упреква Италия и Гърция, че не ги регистрират. Онези казват, че дори не са ги питали за имената в Мюнхен. Накрая стигат целта си -някои Дания, някои Швеция.
В момента разказ на германка, женена на арабин от Дубай.  90% прилича на класическата история от "Не без дъщеря ми", явно Катарина/германката/ не я е чела. Омъжва се, съпругът и е супер мил, отиват в Дубай и се почват побоища, отвличане на детето и след дълга съдебна борба успява да си вземе детето. Наивни са и тази история се повтаря стотици пъти. Докога ли?
И съвсем спокойно немците си говорят , че ония не дават да им взимат отпечатъци и после, и в Дания минава номера . А и обвиняват Гърция , че не ги е регистрирала . Германците са си загубили разума .

# 5 244
  • София
Четох в арабски сайт, че недоволстват,че им давали малки жилища, в порутени сгради,със стари и използвани мебели и носени дрехи и далече от каквито и да е магазини или голям град.Или ги настанявали в халета с легла, дори без завеси.Те какво очакват,че на границата ги чакат с мерцедеса и ключовете от обзаведената луксозна многофамилна къща.

# 5 245

wtf?

Е то направо е за "без коментар"! Shocked

Продажница гнусна. Sick Така ли защитава интересите на българите?!?

# 5 246
Излизат със същата теория, има деца, майки, възрастни хора, отговорни сме за живота им, не може насилие. А може някакви хора без документи да диктуват в чужда страна какво да става? Не съм си и помислила, че германската полиция няма да може да се справи, а ние си говорим за онези на нашата граница. Решат ли да тръгнат, 111-те войници, които са там, с китка ще ги посрещнат, и с хляб и сол.

# 5 247
Въпреки, че те явно си го знаят много добре, тъй като вчера гледах някакъв репортаж и сириеца каза, че не искат да минават през България, защото знаят, че не са добре дошли тук Wink И това често можеш да го чуеш по интервюта с тях. Всъщност те знаят, че влезнат ли тук ще бъдат регистрирани и няяяяма продължаване нататък, а си мисля, че България най-малко ги блазни като "страна за пристан" в цяла Европа /все пак ние сме най-бедната държава в Европа Wink/.
Моята майка е много уплашена.
Вчера се чухме, разказва ми, как група мъжоря се качили в София в метрото и окупирали седалките, били шумни и арогантни , говорили силно и агресивно на арабски.
На Лъвов мост вечер било абсурд да се отиде, имало дежурна жандармерия и само араби и мигранти.
Дано не идват, не минават и не остават в България.
Снимките и репортажа от Унгария, които видях , публикувани в темата малко по- нагоре, ме потрисват.  Sick
Това не са нито деца, нито жени, нито уплашени хорица за живота си. Не са и икономически мигранти. Не знам какво са, но силно впечатление прави мнозинството :
Млади силни мъже, надъхани и агресивни.
В последно време, явно повлияни от случващото се с т.нар. бежанци, в София започнаха акции срещу незаконно пребиваващите чужденци в София. Дори преди няколко дни бяха заловени 128. Дано продължават все така и дано успеем да запазим държавата ни все така мирна и "българска".
Аз честно казано изпитвам такъв гняв, виждайки какво се случва, но ми прави впечатление, че много хора около мен въобще не ги интересува темата! Вероятно голям процент от българите са така и затова и мълчим. Явно ще се стреснат, когато ни опрат до оградата Tired Но дано не е късно...
Права си..Каквото и да си говорим, моето мнение е, че тези хора още от раждането си биват възпитавани в агресия и носят войната в сърцата си. Не вярвам идвайки в една цивилизована страна като Германия, нещо да се промени. По-скоро ще бъдат спокойни някой и друг месец, докато все още са в еуфория, че са достигнали целта си, след което ще си покажат рогцата...

# 5 248

http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

Не мога да повярвам що за политици са тези, които нарочно мълчат и укриват подобна информация..които си затварят очите пред болката на хората - по дяволите, много от пострадалите са германки  ooooh! Меркел заслужава един такъв да я насили нея, пък белким схване как безумните й решения се отразяват на обикновените хора  Sick
тия цитати са от  някакъв измислен гейтстоун институт. посочи ми нормална официална медия, която казва за тези иснасилвания?
Истината е, че  бежанците са подлагани на изнасилвания, смърт и тормоз, а не обратното. Поне такива са фактите.

# 5 249
Четох в арабски сайт, че недоволстват,че им давали малки жилища, в порутени сгради,със стари и използвани мебели и носени дрехи и далече от каквито и да е магазини или голям град.Или ги настанявали в халета с легла, дори без завеси.Те какво очакват,че на границата ги чакат с мерцедеса и ключовете от обзаведената луксозна многофамилна къща.
Охо, тепърва със застудяването ще започне истинското "недоволство"! Те пристигат с розовите очила за "светло бъдеще" в богата Германия, но реалността ще им разбие илюзиите на пух и прах!

Общи условия

Активация на акаунт