Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 303
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 310
  • София
Аз не разбирам какъв е смисълът да си разкриват картите.Това никога не е било.
Аз също се усъмних даже проверих домакинът на събитието в нета - ето ги http://www.thechicagocouncil.org/basic-page/history  Говорят си ги тези работи в прав текст, наистина доста съмнително ми се вижда....
Търсих тази среща в канала им в ютуб, но или го няма или не знам къде и как да търся.Прехвърлих клиповете набързо.

https://www.youtube.com/user/thechicagocouncil

# 5 311
Цитат на: milittana ulink=topic=868510.msg31626502#msg31626502 date=1442763875
http://bultimes.com/blog/kuneva-prizova-balgariya-da-poiska-da-p … sichki-bezhantsi/
Днес в предаването „Неделя 150“ по БНР Меглена Кунева призова България да поиска да е „ГОРЕЩА ТОЧКА“! И така да помогне на ЕС срещу „бежанската“ вълна!

wtf?

Не виждам да се коментира разпалено това съобщение, а то е изключително важно. Тая кукумявка не е поредната изкуфяла лелка, умилена от нещастието на горките бежанци, тя заема отговорен пост в правителството и може да създаде проблеми с бръщолевенето си. Кой й дава думата на тая? Дали ще бъде допуснато да направи някой гаф, който после ще плащаме всички? Rolling Eyes
Тази куха лейка не за първи път ще ни докара голямо главоболие

# 5 312
Явно европеецът е доста ограничен в собствения си свят, наивен и лесно манипулируем, казва му някой от тв, че източноевропейците ядат хора, а арабите са работливи пчелички и той вади софрата, опъва плакати и скача от радост.
Колко терористични акта са извършени от българи и румънци и колко от "бежанци",  такива въпроси не им ли хрумват, наистина ли са толкова облъчени!?
Сред тези бежанци как един ранен не видях, ей така, за пред хората.
Но пък преди малко гледах един " работлив"сириец по новините, у нас е, получил статут, но нямал намерение да работи, баба му имала бизнес в Сирия и му пращала по ,1000 евро на месец. Значи бабата там, той тук, избягал от войната, милия. Почти се разплаках.

чакай, чакай, пропуснала си май, че много от българите в чужбина  сме криминално проявени!  Wink сводници, тарикати , и пр.

Това може да е важало за нач. на 90-те и края на миналия век, но сега не е така. Сега има наистина много българи зад граница,  Малко от които са с криминален профил. Масовото е семейства : образовани  и работещи.
Германците преди 70 г. са били също бежанци. . Това го знаем. Само че, защо на  снимката не видях яки млади мъже, а дечица.
Защо не се прави разлика  в същината? Защо се сравняват толкова различни по време и причина исторически събития?! Бежанци след 1 СВ, след 2 СВ, бежанци в Израел, бежанци от Еритрея....
Дават се примери и отправки, които не са адекватни за настоящата ситуация.

Постоянно се правят изводи избирателно.
А колко от сирийските бежанци са криминално проявени? Аз имам приятели и познати сирийци и са супер, с докторски степени, по нищо не отстъпват на когото и да е било друг. Имам и познати българи, които са си прости селяни, като минимум и тарикати в по-лошия случай. Не знам въз основа на какво се смята, че тези хора са по-зле от българите и няма да се интегрират? Сериозни питам? Бежанците немци са били всякакви, точно както и бежанците от Сирия са всякакви и мъже и деца и жени.
А къде са отишли точно криминално проявените българи емигранти? Къде са изчезнали точно?

# 5 313
  • Атина
Започнах да се притеснявам за Меркел.Защо не се мярка, защо не казва нищо?
Чуди се, кое по-напред..Бежанците или Ципрас..

# 5 314

Ужас! То излиза, че не им трябва просто Германия, а определено място в Германия и са там с точно определена цел! Имам чувството, че гледам филм на Спилбърг.
[/quote]

Точно това започвам да си мисля и аз.

1.  Излиза ,че не са бежанци май не са и икономически емигранти , щото видя се че работа не търсят
и пари не търсят. Искат само " ДОБРО ОТНОШЕНИЕ И ДОБРИ ХОРА".... А да , и да учат  . Много да учат, и то все тежки специалности .... авиация , инж. медицина и др. такива. При все че по-високия процент от тях са НЕГРАМОТНИ. ( според оф. статистика)

2.Прекрасните "миролюбиви ,човеколюбиви , ученолюбиви и пр. орди ,преминават реално през всички европейски страни ,твърдейки че искат да се заселят в Германия. Но голяма част от тях остават на територията на уж "ТРАНЗИТНИТЕ " страни. Засирайки територията им , грубо погазвайки законите им  и  рязко намествайки се в икономиките им.

3. По-високият процент от ордите се състои от млади агресивни ,в разцвета на силите си мъже.
Нагли и фанатизирани , в повече от европейските ултраси. Периодично насъсквани от техни си ислямски лидери и приветсвани от празноглави евро толерасти и дементни политици.

Прости емпирични наблюдения , ме карат да си мисля че тия са армия . И в момента се дислоцират ,чисто по военен маниер. Въпрос на организация (не много сложна) и на време е да започнат техните си военни действия.

# 5 315
Да бе, Аман, разбрахме, че българите сме най-големите нещастници, всяка друга нация ни превъзхожда. Язък че и ти си с тази националност.
Откъс от статия от в. Гардиън за Меркел преди два дни

If we have to apologise for showing a friendly face in an emergency, than this is no longer my country.”

Thus an emotional Angela Merkel this week, as the political twists and turns of the refugee crisis began to take its toll. The country held its breath. Never had a chancellor threatened to disown the people, especially not this one.

# 5 316
  • София
А колко от сирийските бежанци са криминално проявени? Аз имам приятели и познати сирийци и са супер, с докторски степени, по нищо не отстъпват на когото и да е било друг. Имам и познати българи, които са си прости селяни, като минимум и тарикати в по-лошия случай. Не знам въз основа на какво се смята, че тези хора са по-зле от българите и няма да се интегрират? Сериозни питам? Бежанците немци са били всякакви, точно както и бежанците от Сирия са всякакви и мъже и деца и жени.
А къде са отишли точно криминално проявените българи емигранти? Къде са изчезнали точно?

А поради каква причина трябва това мен да ме интересува? Ако ЕС беше цъфнал и вързал, надвил си на масрафа, да пусне лотария "Зелена карта", както прави САЩ. Ама не е...Има мнооого хора, в това число цели нации, на територията на ЕС, които са зле и във финансов и във всякакъв друг аспект. При това положение, защо ни са още хора, които ще стоят без работа, като и без това безработни европейци дал Господ? Проблеми в ЕС дал Господ. Всичкото Мара втасала, взела да се прави на хуманна...

Има достатъчно гладуващи българи, за да ме интересуват гладуващите сирийци, капиш? Трябва първо да се погрижим за нашите си проблеми, преди да се грижим за чуждите.

# 5 317
Да бе, Аман, разбрахме, че българите сме най-големите нещастници, всяка друга нация ни превъзхожда. Язък че и ти си с тази националност.

If we have to apologise for showing a friendly face in an emergency, than this is no longer my country.”

Thus an emotional Angela Merkel this week, as the political twists and turns of the refugee crisis began to take its toll. The country held its breath. Never had a chancellor threatened to disown the people, especially not this one.
Не съм казала, че сме най-големите нещастници, но не смятам, че точно ние имаме право чак толкова да се възмущаваме, при положение, че 2 милиона от нас са се изнесли (вклюително аз) без да има война или заплаха за нашето оцеляване. Просто в поиск на по-добър живот. Ние също променяме държавите, в които отиваме, смесваме се с местните, вършим и мизерии и добрини.  Не виждам защо за нас това да е ок, а за другите да не е? С какво точно ние сме по-добри и по-цивилизовани?

А поради каква причина трябва това мен да ме интересува? Ако ЕС беше цъфнал и вързал, надвил си на масрафа, да пусне лотария "Зелена карта", както прави САЩ. Ама не е...Има мнооого хора, в това число цели нации, на територията на ЕС, които са зле и във финансов и във всякакъв друг аспект. При това положение, защо ни са още хора, които ще стоят без работа, като и без това безработни европейци дал Господ? Проблеми в ЕС дал Господ. Всичкото Мара втасала, взела да се прави на хуманна...

Има достатъчно гладуващи българи, за да ме интересуват гладуващите сирийци, капиш? Трябва първо да се погрижим за нашите си проблеми, преди да се грижим за чуждите.
Капиш, че нашите съграждани също цоцат от Европа, крадат от еврофондове, седят на помощи, вместо да работят и така. България не е тръгнала да се прави на хуманна, Европа си се прави. На теб това какво ти пречи, при положение, че към българите, които не са в опасност, им е оказана по-голяма помощ и солидарност? По тази логика, хората имат право да не ни искат в ЕС, ние с нищо толкова не допринасяме за ЕС, основно са ни приели поради натиск от САЩ. На дъното сме по всички статистики за ЕС. Щом ние се интегрираме някакси, и сирийците ще се.

# 5 318
http://bultimes.com/blog/kuneva-prizova-balgariya-da-poiska-da-p … sichki-bezhantsi/
Днес в предаването „Неделя 150“ по БНР Меглена Кунева призова България да поиска да е „ГОРЕЩА ТОЧКА“! И така да помогне на ЕС срещу „бежанската“ вълна!

wtf?

Не виждам да се коментира разпалено това съобщение, а то е изключително важно. Тая кукумявка не е поредната изкуфяла лелка, умилена от нещастието на горките бежанци, тя заема отговорен пост в правителството и може да създаде проблеми с бръщолевенето си. Кой й дава думата на тая? Дали ще бъде допуснато да направи някой гаф, който после ще плащаме всички? Rolling Eyes

И кой трябвя да се отзове на нейния призив? Ясно е, че няма да допуснат да се проведе референдум, защото всички знаем какъв ще е резултатът! Нямам думи! Другите държави започнаха да затварят аграниците, а тая патка ни поднася на тепсия!!!!

# 5 319
Игнорирането, при това целенасочено, на инфо, си има име: зариване на тиквата в пясъка и навирване на някои нелицеприятни части на тялото. Не води до нищо добро.

http://www.express.co.uk/news/world/606371/Imam-tells-muslim-mig … r-their-countries
http://washingtonweeklynews.com/top-imam-tells-refugees-how-to-c … nd-it-could-work/

Наистина ли не забелязвате, че това наистина многократно тиражирано  клипче има един-единствен източник? Каченият в интернет материал на въпросната Мемри-тв.  Моментът е благоприятен, как да не го публикуваш? Как разбраха washington weekly, че въпросният човек е топ-имам - виж това ми е истинска загадка. На други места по-скромно го наричат "проповедник". Общо-взето всеки с коментара си. Не разбирам - тиражирането ли му дава достоверност или това, че гледащият иска да е автентично?

Ето едно автентично клипче:

Eто го цялото. Интересни работи говори.
https://www.youtube.com/watch?v=QeLu_yyz3tc
И на сайта им http://www.thechicagocouncil.org/event/europe-destined-conflict

# 5 320
Явно европеецът е доста ограничен в собствения си свят, наивен и лесно манипулируем, казва му някой от тв, че източноевропейците ядат хора, а арабите са работливи пчелички и той вади софрата, опъва плакати и скача от радост.
Колко терористични акта са извършени от българи и румънци и колко от "бежанци",  такива въпроси не им ли хрумват, наистина ли са толкова облъчени!?
Сред тези бежанци как един ранен не видях, ей така, за пред хората.
Но пък преди малко гледах един " работлив"сириец по новините, у нас е, получил статут, но нямал намерение да работи, баба му имала бизнес в Сирия и му пращала по ,1000 евро на месец. Значи бабата там, той тук, избягал от войната, милия. Почти се разплаках.

чакай, чакай, пропуснала си май, че много от българите в чужбина  сме криминално проявени!  Wink сводници, тарикати , и пр.

Това може да е важало за нач. на 90-те и края на миналия век, но сега не е така. Сега има наистина много българи зад граница,  Малко от които са с криминален профил. Масовото е семейства : образовани  и работещи.
Германците преди 70 г. са били също бежанци. . Това го знаем. Само че, защо на  снимката не видях яки млади мъже, а дечица.
Защо не се прави разлика  в същината? Защо се сравняват толкова различни по време и причина исторически събития?! Бежанци след 1 СВ, след 2 СВ, бежанци в Израел, бежанци от Еритрея....
Дават се примери и отправки, които не са адекватни за настоящата ситуация.

Постоянно се правят изводи избирателно.
Всички имаме такива познати сирийци . Но тези , които идват с тълпите мнозинството са афганистанци, пакистанци и т. н. И тези, които идват са престъпници умишлено без документи -примитивни и агресивни . А тези, които искат да учат медицина в Германия , пътуват в самолет и със диплома . Не си нараняват пръстите нарочно , за да не могат да дадът отпечатъци . Не викат Алах ...но , ти не си видяла лицето и профила на 90 процента от пристигащите , а само немски лъжи .

# 5 321
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/20/2613584_tova_koeto_stava_ … suk_na_religii_i/

Още една тъпа комунистка, която не знам как се издигна до такива висоти и сега ни поучава.
Убедих се, че това е най-гадното племе.

Според нея Европа трябва да бъде много по-състрадателна спрямо бежанците.
Тя подчерта, че бежанците преживяват една голяма драма и това е огромна трагедия за тези хора. "Те не бягат от хубаво. Никой не би напуснал просто така дома си, семейството си. Много от тях знаят, че ги чакат трудности и големи неизвестности. Виждаме трагични кадри на деца, хора, които загиват в Средиземно море и на други места", добави Ирина Бокова. Според нея фактът, че тези хора бягат към Европа, а не към други места, показва голямата стойност на европейските ценности, на това, което Европа представлява - свобода, социална ангажираност, състрадателност, хуманно отношение, уважение над човешката личност и достойнство.

Още ги нарича "бежанци"  Shocked

# 5 322
Аз не разбирам какъв е смисълът да си разкриват картите.Това никога не е било.
Аз също се усъмних даже проверих домакинът на събитието в нета - ето ги http://www.thechicagocouncil.org/basic-page/history  Говорят си ги тези работи в прав текст, наистина доста съмнително ми се вижда....
Търсих тази среща в канала им в ютуб, но или го няма или не знам къде и как да търся.Прехвърлих клиповете набързо.

https://www.youtube.com/user/thechicagocouncil
А на мен не ми се вижда съмнително, а брутално арогантно!

Не се свенят от коварните си пъклени , вече реализирани политически насъсквания, довели до войни , конфликти и размирици. Даже се хвали с тях, щот така им се крепи Империята. Sick
И сега злорадства за разклатената Европа.

Сега Доналд Тръп също най- арогантно тръби в предизборната си кампания как всички мексиканци и мюсюлмани трябва да бъдат изгонение от САЩ и как щял да  изгради стена между САЩ и Мексико , та чак щял да накара Мексико да си я плати.

# 5 323
  • София
имаше спор дали се прикриват изнасилвания за сметка на толерантноста и мултикултуриза. Ами крият се и това си е нормална европейска практика, не е нещо ново:
http://www.nytimes.com/2014/08/27/world/europe/children-in-rothe … rt-says.html?_r=2

# 5 324
  • София
Скрит текст:

Не съм казала, че сме най-големите нещастници, но не смятам, че точно ние имаме право чак толкова да се възмущаваме, при положение, че 2 милиона от нас са се изнесли (вклюително аз) без да има война или заплаха за нашето оцеляване. Просто в поиск на по-добър живот. Ние също променяме държавите, в които отиваме, смесваме се с местните, вършим и мизерии и добрини.  Не виждам защо за нас това да е ок, а за другите да не е? С какво точно ние сме по-добри и по-цивилизовани?

Капиш, че нашите съграждани също цоцат от Европа, крадат от еврофондове, седят на помощи, вместо да работят и така. България не е тръгнала да се прави на хуманна, Европа си се прави. На теб това какво ти пречи, при положение, че към българите, които не са в опасност, им е оказана по-голяма помощ и солидарност? По тази логика, хората имат право да не ни искат в ЕС, ние с нищо толкова не допринасяме за ЕС, основно са ни приели поради натиск от САЩ. На дъното сме по всички статистики за ЕС. Щом ние се интегрираме някакси, и сирийците ще се.

Всичко може да сме ние, но поне не налагаме радикален ислям.

Общи условия

Активация на акаунт