Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 636 769
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 340
Таис, прочети линка от предпоследния ми пост и коментарите под статията. Обърна се палачинката и сега фрау Меркел говори за имигранти, които ако били по икономически причини, не можело да останат в Германия. Думи нямам!

# 5 341
MEMRI e The Middle East Media Research Institute.

Днес е била затворена Айфеловата кула за няколко часа, поради заплаха за атентат. Confused

Дайте едно резюме на речта на Джордж Фридман, че е доста дълга.

# 5 342
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/20/2613584_tova_koeto_stava_ … suk_na_religii_i/

Още една тъпа комунистка, която не знам как се издигна до такива висоти и сега ни поучава.
Убедих се, че това е най-гадното племе.

Според нея Европа трябва да бъде много по-състрадателна спрямо бежанците.
Тя подчерта, че бежанците преживяват една голяма драма и това е огромна трагедия за тези хора. "Те не бягат от хубаво. Никой не би напуснал просто така дома си, семейството си. Много от тях знаят, че ги чакат трудности и големи неизвестности. Виждаме трагични кадри на деца, хора, които загиват в Средиземно море и на други места", добави Ирина Бокова. Според нея фактът, че тези хора бягат към Европа, а не към други места, показва голямата стойност на европейските ценности, на това, което Европа представлява - свобода, социална ангажираност, състрадателност, хуманно отношение, уважение над човешката личност и достойнство.

Още ги нарича "бежанци"  Shocked
ето го гнусното лицемерие . Колко паметници на културата унищожи ИД, а тя от ЮНЕСКО вместо да заклеймява тези престъпления ги оправдава . Защото ИД били малки . Толкова целуване на американски задник .

# 5 343

.......медицина и др. такива. При все че по-високия процент от тях са НЕГРАМОТНИ. ...

E, толкова ли е лесно да запишеш медицина в Германия newsm78? Да знам, да се подготвяме за малкия, защото в Холандия никак не е толкова просто/а пък ако си неграмотен, си с нулев шанс просто #Crazy/.

Какво има да се мисли за ордите пълчища фанатизирани мюсюлмани, класика в исторически план  - ЕС , разтърсван от вътрешни противоречия е лесна плячка за завладяване на територията. Ето ти и удобен начин да ''настанят'' изляма в цивилизована Европа.

Да си ги взимат Саудитска , и богатите страни от Залива. Техни са си по вяра, култура и бит.

Идея нямам коя е шантавата с идеята за 'гореща точка' - Бг, ама верно и хлопа дъската. Stop

# 5 344
Как да не се уплашат, take a smile, като цели лагери се изпразват и никой не знае къде са, какво планират и дали някой не ги е забрал по уговорка. На мен наистина не ми е ясно как е възможно тези хора да не се охраняват по никакъв начин. Едно е да извикаш бежанци, друго е да ти дойдат всякакви, но съвсем непростимо е да не се погрижиш за сигурността на околните. Тук вече няма извинение, чисто луди управници.

ПП Тук пише, че не е единствен случай на изчезнали бежанци.
ти вярваше в законите нали . И че всичко ще е розово и ще ги върнат обратното нелегалните.
Събуди се . Няма закони за имгрантите . Ако имаше те нямаше да бъдят допуснати да бутат огради и препарят в Европа.
По улиците ще са ви .

# 5 345
  • София
Таис, прочети линка от предпоследния ми пост и коментарите под статията. Обърна се палачинката и сега фрау Меркел говори за имигранти, които ако били по икономически причини, не можело да останат в Германия. Думи нямам!

Прочетох, благодаря  Peace

Меркел е лицемер. Първо кани, после - ама ние не можем да се справим сами. Ах и Ох, другите да помагат.

Да, бе, те и тези от Албания и Пакистан също бягат от ИД. Айде холан, чак толкова тъпи не сме.

# 5 346
Да си ги взимат Саудитска , и богатите страни от Залива. Техни са си по вяра, култура и бит.
Те вече твърдо заявиха, няколко пъти, че не искат и няма да допуснат "бежанците", защото имат информация, че между тях има много джихадисти. В богатите ислямски държави е в пъти по-безопасно от Европа.

# 5 347

Днес е била затворена Айфеловата кула за няколко часа, поради заплаха за атентат. Confused

12 минути дълги ли са ти? Simple Smile

За да са господстваща Империя, целта на САЩ е да дестабилизират страните по света, като поддържат в тях конфликти. Само в краен случай пряка военна намеса. Работят подмолно, поддържайки тази или онази страна(понякога дори и двете едновременно. Имаше пример на политиката на Рейгън). Дават се конкретни примери.
Акцентът в случая е дестабилизрането на Европа. Как не било естествено състоянието на мир, трябвало да има войни и смърт.
Най- ме потресе хладникръвието, с което коментира дори броя на евентуалните жертви!
Основен лост за дестабилизация е ръчкането на отношенията Русия- Германия. Разклащането на Германия.
Целта- в никакъв случай да не се допуска  разбирателство, обмен на капитал, суровини и  мозъци между тях. Това било най- голямата заплаха за тях.
Също , създаването на т.н. 'Междуморие (зоната от Черно море до Балтийско)'- което било решение за САЩ като стратегическо влияние и контрол на ситуацията в Европа.

# 5 348
Как да не се уплашат, take a smile, като цели лагери се изпразват и никой не знае къде са, какво планират и дали някой не ги е забрал по уговорка. На мен наистина не ми е ясно как е възможно тези хора да не се охраняват по никакъв начин. Едно е да извикаш бежанци, друго е да ти дойдат всякакви, но съвсем непростимо е да не се погрижиш за сигурността на околните. Тук вече няма извинение, чисто луди управници.

И аз не мога да разбера как от най-войнстващата нация с желязна дисциплина и желязно подчинение на закона германците се превърнаха в толкова толерантни мухльовци и позволяват из държавата им да вилнеят хора без документи, влезли силово и имащи огромни претенции.
Важното е Октоберфестът да върви с пълна сила. Одеве излъчваха 7-километровия парад с носии и бяха много горди.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 22:03 от *Emia*

# 5 349
  • София
Скрит текст:

.......медицина и др. такива. При все че по-високия процент от тях са НЕГРАМОТНИ. ...

E, толкова ли е лесно да запишеш медицина в Германия newsm78? Да знам, да се подготвяме за малкия, защото в Холандия никак не е толкова просто/а пък ако си неграмотен, си с нулев шанс просто #Crazy/.

Какво има да се мисли за ордите пълчища фанатизирани мюсюлмани, класика в исторически план  - ЕС , разтърсван от вътрешни противоречия е лесна плячка за завладяване на територията. Ето ти и удобен начин да ''настанят'' изляма в цивилизована Европа.

Скрит текст:
Идея нямам коя е шантавата с идеята за 'гореща точка' - Бг, ама верно и хлопа дъската. Stop

Те не ги искат. Готови са да им помогнат с пари, да им изградят джамии и т.н., но и дума не обелват за приемането им в тези страни. Всъщност и самите бежанци не са се засилили натам.

# 5 350

12 минути дълги ли са ти? Simple Smile

За да са господстваща Империя, целта на САЩ е да дестабилизират страните по света, като поддържат в тях конфликти. Само в краен случай пряка военна намеса. Работят подмолно, поддържайки тази или онази страна(понякога дори и двете едновременно. Имаше пример на политиката на Рейгън). Дават се конкретни примери.
Акцентът в случая е дестабилизрането на Европа. Как не било естествено състоянието на мир, трябвало да има войни и смърт.
Най- ме потресе хладникръвието, с което коментира дори броя на евентуалните жертви!
Основен лост за дестабилизация е ръчкането на отношенията Русия- Германия. Разклащането на Германия.
Целта- в никакъв случай да не се допуска  разбирателство, обмен на капитал, суровини и  мозъци между тях. Това било най- голямата заплаха за тях.
Също , създаването на т.н. 'Междуморие (зоната от Черно море до Балтийско)'- което било решение за САЩ като стратегическо влияние и контрол на ситуацията в Европа.

Аз като в оня виц за шопа и жирафа да кажа "епа такова животно нема". Отказвам да повярвам, че тези думи наистина са казани, хората са ги чули....и то през февруари. Пък и даже да съществува такава пъклена стратегия на САЩ, защо е нужно да си ги говорят и заснемат че да са достъпни в целия свят   newsm78
П.П. Емиа +1

# 5 351
Мерси за резюмето. Защо 12 минути, при мен е 1 час и 12 минути. Нали за това клипче говорим: https://www.youtube.com/watch?v=QeLu_yyz3tc

# 5 352

И аз не мога да разбера как от най-войнстващата нация с желязна дисциплина и желязно подчинение на закона германците се превърна в толкова толерантни мухльовци и позволяват из държавата им да вилнеят хора без документи, влезли силово и имащи огромни претенции.
Важното е Октоберфестът да върви с пълна сила. Одеве излъчваха 7-километровия парад с носии и бяха много горди.
ааа, това е мит от миналото.... Не са войстващи, няма и как да си го позволят. Те имат голям комплекс от 2 СВ. Огромен комплекс.
Нищо, че се самоуспокояват, че всъщност Хитлер не бил  немец, а австриец.

milittana
, аз за съжаление, вярвам, че е така. Елементарен стремеж към господство. Нищо ново в исторически план. А това, че го споделят официално, някои се имат за Богове в арогантната си самонадеяност и наглост.

Барелина , първоначално  Alexandria* пусна съкратената версия със субтитри:

https://www.youtube.com/watch?v=7wakePa705I&feature=player_embedded

# 5 353

И аз не мога да разбера как от най-войнстващата нация с желязна дисциплина и желязно подчинение на закона германците се превърнаха в толкова толерантни мухльовци и позволяват из държавата им да вилнеят хора без документи, влезли силово и имащи огромни претенции.
нация от безгръбначни мекотели  ги нарече доц. Иво Христов - слепци живещи на друг свят
Те си вярват , че имигрантите са безопасни или пък са вече безразлични към живота на обикновения човек . Не са нормални със сигурност.

# 5 354
Пък и даже да съществува такава пъклена стратегия на САЩ, защо е нужно да си ги говорят и заснемат че да са достъпни в целия свят   newsm78

Фридман не е политик, а политолог. В този смисъл може да си говори, каквото поиска като свои размисли, без от това да следва, че държавата САЩ разкрива едно или друго нещо.

Общи условия

Активация на акаунт