Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 930
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 400
Тъй като в последните страници се обсъжда едно клипче за "Признанията на ЦРУ за плановете за нападение на Русия", ето ви спокоен и професионален анализ, който обяснява кой е Джордж Фридмън и част от каква игра е въпросното "признание".
http://idvassilev.blogspot.bg/2015/04/blog-post_15.html
Обърнете внимание, че въпросното клипче и анализа на Илиан Василев са от преди 6 месеца. Интересно защо ли се разпространява така през последните дни....Явно кремълските тролчета имат някакви нови опорни точки и поради липса на аргументи ни поднасят претоплени маджи.

Е да, това се разпространява, както всякакви други безумия. Форумите са удобно място за пропаганда и създаване на истерия. Кой ти ще чете политически анализи.

# 5 401
Според мен просто ги е страх да не ги регистрираме тук, или поради това, че сме бедна държава, няяма да ги возим на влак или нещо друго, още по-прозаично.

# 5 402
Между другого Меркел даде назад. Казала е, че икономическите емигранти няма да може да останат.

# 5 403
  • София
Между другого Меркел даде назад. Казала е, че икономическите емигранти няма да може да останат.

Казала е също, че Германия не може да се справи с потока сама.

Скрит текст:
Добро утро, г-жо Меркел!

# 5 404

Скрит текст:
Добро утро, г-жо Меркел!

Еми ще трябва да се справи сама, няма начин. 

# 5 405
# 5 406
  • София

Скрит текст:
Добро утро, г-жо Меркел!

Еми ще трябва да се справи сама, няма начин. 

Не виждам как ще се справят сами.

Интересно мнение на EDMUND STOIBER (бивш лидер на CSU): "Мюсюлманите са част от Германия, но ислямът не е."

Според мен няма как да отделят едното от другото.

Скрит текст:
bild.de

# 5 407
Спокойно, иде зима. Бежанците или каквито са там щат не щат ще се кротнат, пък след зимата, я камилата, я камиларя.

# 5 408
Спокойно, иде зима. Бежанците или каквито са там щат не щат ще се кротнат, пък след зимата, я камилата, я камиларя.
Това го каза одеве и Божидар Димитров. За жалост хванах само последната минута от интервюто му по Нова, ще се опитам после да го намеря и изгледам. Освен това разбрах ,че има идея за покръстване на мигрантите. Това ми се вижда ....меко казано невъзможно.
Вчера ми разказаха за английско семейство, приело мигранти. След като минала една седмица, мигрантката попитала домакинята си кога ще сложи бурка.

# 5 409
  • София
Това го каза одеве и Божидар Димитров. За жалост хванах само последната минута от интервюто му по Нова, ще се опитам после да го намеря и изгледам. Освен това разбрах ,че има идея за покръстване на мигрантите. Това ми се вижда ....меко казано невъзможно.
Скрит текст:
Вчера ми разказаха за английско семейство, приело мигранти. След като минала една седмица, мигрантката попитала домакинята си кога ще сложи бурка.

Сериозно ли??? Това не го вярвам. Най-малкото сериозно ще се нарушат правата на тези хора за свободно изповядване на религия.
Колкото и да е неприятен този поток към ЕС, това би било доста крайна мярка според мен.

Ще кротнат, но къде? Цяла зима ще спят по границите на палатки ли? Не ми се струва възможно.

# 5 410
Мдаа, не мога да намеря записа по Нова, а и нямам време сега. Ако някой го открие нека го пусне.

# 5 411

Исфирясъл е този професор. Как въобще може да му мине през главата подобна глупост да покръства емигранти? Как ще стане това?

# 5 412
  • София
И за мен това е абсолютна глупост. Пак се е изказал неподготвен.

# 5 413
Рафаела, точно така и аз се чувствам
В миналата тема бяхме шепа хора, които предупреждавахме какво ще се случи
Взеха ни за майтап, обвиниха ни масово в расисъм, ксенофобия и не знам какво си
Честно казано, бих предпочела да не бяхме познали вместо да сме свидетели как страховете ни се сбъдват

Мен тогава също ме заплашваха на лични да не си позволявам да наричам "хуманистките" в темата "национални предатели"
Сега виждаме до къде ни доведе това
От една страна се радвам, че все повече вече са наясно какво става
От друга ми е тъжно и страшно, че излязох права

ОхАман ще я помоля да сравнява само себе си с тази първобитна сган, която се опитва в момента да превземе континента
Нито един  Европеец няма нещо общо с тези първосигнални същества, тръгнали на завоевателен военен поход

# 5 414
Според мен просто ги е страх да не ги регистрираме тук, или поради това, че сме бедна държава, няяма да ги возим на влак или нещо друго, още по-прозаично.

Те от 100 000 само десет хиляди искали в Австрия.  Shocked
Какво са им сторили на тези хора, направо като промивка на мозъка звучи.
Обаче ще ги държат тук явно. Не може вече отвъд границата.

Общи условия

Активация на акаунт