Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 645
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 415
Безпочвени твърдения, изказани от уважаващ се историк...
Тълпите, които прииждат в момента са поели своя поход още през пролетта. Т.е. те не са тръгнали от вчера, следейки прогнозата дали няма да завали. Не им пука! Ще трошат и протестират докато не им се осигури топъл подслон по границите и транзитно преминаване в уютни влакове/автобуси.
Не забравяйте, че тяхната най-голяма заплаха е агресията, с която налагат своето си...

# 5 416
Аз мисля, че само микро страните ще се спасят от тази вълна - Андора, Люксембург, Монако и може би Сан Марино. Просто тези хора не са ги и чували явно, искат си в Германия и още някои други по-големи и известни страни като Скандинавието. Peace Да му се прииска на човек да живее в страна джудже понякога, защото основните миграционни потоци ги подминават.

# 5 417
Рафаела, точно така и аз се чувствам
В миналата тема бяхме шепа хора, които предупреждавахме какво ще се случи
Взеха ни за майтап, обвиниха ни масово в расисъм, ксенофобия и не знам какво си
Честно казано, бих предпочела да не бяхме познали вместо да сме свидетели как страховете ни се сбъдват

Мен тогава също ме заплашваха на лични да не си позволявам да наричам "хуманистките" в темата "национални предатели"
Сега виждаме до къде ни доведе това
От една страна се радвам, че все повече вече са наясно какво става
От друга ми е тъжно и страшно, че излязох права

ОхАман ще я помоля да сравнява само себе си с тази първобитна сган, която се опитва в момента да превземе континента
Нито един  Европеец няма нещо общо с тези първосигнални същества, тръгнали на завоевателен военен поход

Ох, все едно вече цяла Европа е приела Шериата и вече мюсюлмани ни управляват. Мисля, че страшно много преувеличения има тук, породени от страх. Говорим за 200 000 мюсюлмани, които на фона на 500 000 000 население на Европа са едва 0.4%, а мюсюлманите в цяла Европа са само 6%. Какви страхове, какво завладяване ви преследва, не ми е ясно? Очите на страха са големи. Факт.

# 5 418
  • София
Спокойно, иде зима. Бежанците или каквито са там щат не щат ще се кротнат, пък след зимата, я камилата, я камиларя.
+1
Само нещо не разбирам ,като се каже тука, че и наши сънародници се случва да създават проблеми някъде по "Толерастна Европа" тука някои почват да се правят на обидени как те не били такива, следват обвинения в родоотстъпничество, защото  сред всяко семе има и плява...ОК, а защо очаквате тея хора да са само инженери и лекари? Сред тях има всякакви, включително и такива, които създават проблеми. Преди 2- години алжирец ( детайлите може вече да съм ги забравила) наръга младо момиче, продавачка в центъра на София. Вдигна се доста шум, всички го знаем тоя случай. Същия ден, някъде в провинцията българин наръга друг българин и той май даже почина. Нищо обаче не се чу за това. За наш'те е позволено и не ни боли от това. Беззаконието в България ни устройва, мълчим си, кротуваме си пред нашите родни престъпници. Като стане нещо наистина грозно, сгазено дете или убийствата в Студенстки град едвам се събират 100 човека и нещата бързо потъват в забрава, да не кажа, че подсъдимите са оставяни да напускат страната. Обаче ако чудженец направи нещо, ела па виж как можем да мразим и да не забравяме.  
А пък тия провокации, кога ще сложим бурки, просто се чудя как може да се връзвате на подобни евтини манипулации, които целят да само всяване на паника. Как ше забраняват празници в Испания, октоберфест в Германия, как може въобще да допускате, че това е вярно... ??? Сериозно призовавам да сперете да разпространявате подобни слабоумия щото някой май наистина им се връзват. Едва ли не всеки арабин като те види казва "Добър ден, кога ще слагаш бурка". Прекалява се вече с истерията в тоя форум.
То някой ако ни чете тука, едва ли не може да излезе, че българските майки пукат лодки и давят бежанците и техните невръстни деца...Имаше и такива предложения за справяне с проблема.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 10:30 от pimpinela

# 5 419
  • София
Според мен просто ги е страх да не ги регистрираме тук, или поради това, че сме бедна държава, няяма да ги возим на влак или нещо друго, още по-прозаично.

Те от 100 000 само десет хиляди искали в Австрия.  Shocked
Какво са им сторили на тези хора, направо като промивка на мозъка звучи.
Обаче ще ги държат тук явно. Не може вече отвъд границата.

т.е. тези, които не искат в Австрия, ще бъдат задържани там против волята им ли?

# 5 420
Anna-Bell, не е приела, защото още не са пожелали да наложат своите порядки. Тук в Холандия сякаш има паралелна реалност. Живеят си мюсулманите, пазаруват си, но не ми изглеждат много интегрирани. Напротив, като че ли зорлем носят забрадки да се различават че не са от тук и си общуват само помежду си. Общуването с местните се изчерпва до регистрацията в общината (ако изобщо) и с касиерките в супера. А такова разединение и капсулиране не е полезно, от нашите цигани го знаем. Тук са построили вече няколко джамии, едната е голяма колкото катедралата. На мен лично ми е неудобно че не знам добре местния език, но аз и не смятам да оставам тук за постоянно. Не мога да разбера как има хора, които живеят тук от 5 години и не са се интегрирали, на мен би ми било неудобно, ще се чувствам не на място.

# 5 421
Спокойно, иде зима. Бежанците или каквито са там щат не щат ще се кротнат, пък след зимата, я камилата, я камиларя.
+1
Само нещо не разбирам ,като се каже тука, че и наши сънародници се случва да създават проблеми някъде по "Толерастна Европа" тука някои почват да се правят на обидени как те не били такива, следват обвинения в родоотстъпничество, защото  сред всяко семе има и плява...ОК, а защо очаквате тея хора да са само инженери и лекари? Сред тях има всякакви, включително и такива, които създават проблеми. Преди 2- години алжирец ( детайлите може вече да съм ги забравила) наръга младо момиче, продавачка в центъра на София. Вдигна се доста шум, всички го знаем тоя случай. Същия ден, някъде в провинцията българин наръга друг българин и той май даже почина. Нищо обаче не се чу за това. За наш'те е позволено и не ни боли от това. Беззаконието в България ни устройва, мълчим си, кротуваме си пред нашите родни престъпници. Като стане нещо наистина грозно, сгазено дете или убийствата в Студенстки град едвам се събират 100 човека и нещата бързо потъват в забрава, да не кажа, че подсъдимите са оставяни да напускат страната. Обаче ако чудженец направи нещо, ела па виж как можем да мразим и да не забравяме.  
А пък тия провокации, кога ще сложим бурки, просто се чудя как може да се връзвате на подобни евтини манипулаций, които целят да само всяване на паника. Как ше забраняват празници в Испания, октоберфест в Германия, как може въобще да допускате, че това е вярно... ??? Сериозно призовавам да сперете да разпространявате подобни слабоумия щото някой май наистина им се връзват. Едва ли не всеки арабин като те види казва "Добър ден, кога ще слагаш бурка". Прекалява се вече с истерията в тоя форум.
То някой ако ни чете тука, едва ли не може да излезе, че българските майки пукат лодки и давят бежанците и техните невръстни деца...
[/quote]

Е, и аз се чудя, как е възможно млади, интелигентни хора да вярват на толкова евтини провокации? Единствено си го обяснявам със страх от чуждото и самонавиване. За тях не може за нас може, това е мотото. Имали били претенции, че то човек без претенции има ли? Педофилите в Холандия имат своя партия и претендират за сваляне на възраста за секс от 16 на 12 години. Въпросът е, дали има кой да изпълни тези претенции, така като гледам и педофилите, и мюсюлманите ще останат с пръст в уста.

# 5 422
Очите на страха са големи. Факт.
Tе, ако знаят този в момента на какво е способен, ще избягат обратно, ама не знаят езика и като са тълпа, събират кураж, бутат се, създават безредици...  Нашият десен, като чул сто хиляди, веднага обиколил всички вестници: иска стена като Мексико/САЩ; да върнат икономическите бежанци по страните им; да ги държат два дни на границата и връщат, ако не могат да вземат решение за този период; няма паспорт = няма молба; всяка кола да бъде контролирана; да пускат войници в тревните площи около границата. Щял да става кмет, тц, тц...

т.е. тези, които не искат в Австрия, ще бъдат задържани там против волята им ли?
Не могат да ги пратят в Германия.
Тук са и чакат... Качват ги в автобуси, разпределят ги в разни сгради.
Има видео в този материал за любопитните (изчакайте рекламата, около 15 секунди е).

# 5 423
  • София
Скрит текст:
Очите на страха са големи. Факт.
Tе, ако знаят този в момента на какво е способен, ще избягат обратно, ама не знаят езика и като са тълпа, събират кураж, бутат се, създават безредици...  Нашият десен, като чул сто хиляди, веднага обиколил всички вестници: иска стена като Мексико/САЩ; да върнат икономическите бежанци по страните им; да ги държат два дни на границата и връщат, ако не могат да вземат решение за този период; няма паспорт = няма молба; всяка кола да бъде контролирана; да пускат войници в тревните площи около границата. Щял да става кмет, тц, тц...

Не могат да ги пратят в Германия.
Тук са и чакат... Качват ги в автобуси, разпределят ги в разни сгради.
Има видео в този материал за любопитните (изчакайте рекламата, около 15 секунди е).

т.е. Меркел ги покани, а сега Австрия да му мисли. Хитро. Tired

# 5 424
Разликата между нас и тях е че ние имаме срам. Българин ако отиде някъде и не знае местния език се чувствам не на място и или ще започне да го учи, или се връща в България. Или пък се премества в страна, чиито език е учил.
А те са като нашите цигани - хич не им дреме, че се капсулират и не общуват с местните и не знаят местния език. Е, има и такива които го знаят, но и те си движат само с други мюсулмани, капсулират се. Явно и те като циганите не изпитват неудобство да са маргинализирани.

# 5 425
Anna-Bell, не е приела, защото още не са пожелали да наложат своите порядки. Тук в Холандия сякаш има паралелна реалност. Живеят си мюсулманите, пазаруват си, но не ми изглеждат много интегрирани. Напротив, като че ли зорлем носят забрадки да се различават че не са от тук и си общуват само помежду си. Общуването с местните се изчерпва до регистрацията в общината (ако изобщо) и с касиерките в супера. А такова разединение и капсулиране не е полезно, от нашите цигани го знаем. Тук са построили вече няколко джамии, едната е голяма колкото катедралата. На мен лично ми е неудобно че не знам добре местния език, но аз и не смятам да оставам тук за постоянно. Не мога да разбера как има хора, които живеят тук от 5 години и не са се интегрирали, на мен би ми било неудобно, ще се чувствам не на място.

Така е за Холандия и аз го чувам същото от мойта приятелка, която е там.
А ти пък? Не са пожелали да си наложат порядките?! Пожела ли са, но са ударили на камък, както ще ударят и другите из Европа. Е, това, че са им построили джамии нищоо не е. Няма лошо да си имат молитвени домове, щом си имат тяхна религия.

# 5 426
  • MI
Здравейте на всички, не мога да изчета близо 200 страници, така че се включвам направо.  То не че има много развитие по въпроса последните 10на дена, само се въртим като хамстери...

Между другого Меркел даде назад. Казала е, че икономическите емигранти няма да може да останат.

Казала е също, че Германия не може да се справи с потока сама.

Скрит текст:
Добро утро, г-жо Меркел!

Еми ще трябва да се справи сама, няма начин. 

Че тя Меркел тези 2 неща ги каза още като покани сирийските бежанци...  Laughing Върнете са неаад, прочетете внимателно изказванията й и ще се убедите сами.

# 5 427
т.е. Меркел ги покани, а сега Австрия да му мисли. Хитро. Tired
В сряда пак ще се срещат, да видим.

Хайде, нещо весело.
20 човека няма да ядат нищо, докато не им дадат по 2000 евро месечно.  Joy
Пресата казва, че е верно, полицията твърди, че не е.

# 5 428
Разликата между нас и тях е че ние имаме срам. Българин ако отиде някъде и не знае местния език се чувствам не на място и или ще започне да го учи, или се връща в България. Или пък се премества в страна, чиито език е учил.
А те са като нашите цигани - хич не им дреме, че се капсулират и не общуват с местните и не знаят местния език. Е, има и такива които го знаят, но и те си движат само с други мюсулмани, капсулират се. Явно и те като циганите не изпитват неудобство да са маргинализирани.

Защото са на големи групи, затова. Не е толкова до срам. Ние никъде нямаме голяма диаспора. Живеят в квартали, които са само с мюсюлмани. Между другото в Чайна Таун е същото. Големи групи, които не се интегрират и не научават езика с години, защото са заобиколени от свои. Държава в държавата.

# 5 429
Защото са на големи групи, затова. Не е толкова до срам. Ние никъде нямаме голяма диаспора. Живеят в квартали, които са само с мюсюлмани. Между другото в Чайна Таун е същото. Големи групи, които не се интегрират и не научават езика с години, защото са заобиколени от свои. Държава в държавата.
Да, но до сега няма случаи на самовзривили се китайки-атентаторки, нали? Това за мен е огромна разлика в полза на хората от далечна Азия. Също и за индийците да кажа - в Лондон е пълно с тях навсякъде, но взривовете в метрото и автобуса бяха дело пак на тези хора, а не на индийци. Как пък все те? Другите и да не са съгласни с местните порядки и да си живеят изолирано не правят атентати и не протестират.

Общи условия

Активация на акаунт