Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 780
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 5 820

И как си представяте Гърция да пази границата по море, да връщат обратно надуваемите лодки към Сирия ли?

Разбира се. Да ги връщат обратно към Сирия.
Да заловят каналджиите-по доживотни присъди, конфискация на имуществото и "стоката" обратно от където е дошла.

# 5 821
Извинявай, но ако падат бомби около мен едва ли ще зарежа детето, че да си търся документите......
Но 8 хиляди евро за каналджията ще извадиш нали?

Айде пореви си още малко докато дойде тълпата и при теб .После пак ще ти се реве, но от друго...

# 5 822
Относно дискусията за вярата ни и Троянов- бях изразила мнението си на съгласие с *Emia* .  Hug
Герри , много точно!- показност Peace

# 5 823
Извинявай - без документи може, ама без пари да тръгнеш....Или ти като тръгнеш на някъде си вземаш документите, а зарязваш парите  newsm78

# 5 824
  • София
Илия Троянов НЯМА право да се изказва за целокупния български народ, защото е напуснал страната преди 45 години, живял е къде ли не по света, но не и в България.
Айде стига вече тая тънкообидност, тоя няма право да казва, оня няма право да казва, че живял в чужбина.. дрън дрън, тука каво се изписа за другите държави и от ЕС и извън, дебели, глупави, заблудени, лицемерни, "мазни гърчоля", наивни и затъпели... само за българите не може да се каже и дума, и в случая не е обидна дума, а че не сме религиозни. Ми така е, не сме. И по-добре. То остава сега и религиозни фанатици да станем. Които иска да вярва в нещо го прави без необходимост то да бъде признато от околните. Като цяло обаче, ние не есме силно религиозни и не виждам нищо обидно в това някой да го каже, пазим си традициите толкова колкото е необходимо.
Много се драматизира тука, то не са филми на Спилбърг, някой беше дълбоко обиден на ЕС, сега пък сме обидени на еди кой си...дреме му на някой за нашта тънкообидност, сори, но това си е комплексарщина тип "виж как всички ни мразят и ние винаги сме жертва ".

# 5 825

Не, но както написах преди това - като постоим в бежанския лагер, най-вероятно ще изпратим мъжете да търсят добро място за живот - и да ще съм щастлива да имаме телефони, ще съм щастлива да получа снимка как е успял с трафикантите да стигне до по-добро място, както и ще съм щастлива да го видя жив, здрав, усмихнат.... А ти в такава ситуация какво би направила????
Ако бягаш от ужас, най-малко ще ти е до нахилени селфита. Не си турист. А документ за самоличност нямат само тези, които не искат да бъдат доказани от къде идват. Това се изясни още преди време.

# 5 826

И как си представяте Гърция да пази границата по море, да връщат обратно надуваемите лодки към Сирия ли?

Разбира се. Да ги връщат обратно към Сирия.
Да заловят каналджиите-по доживотни присъди, конфискация на имуществото и "стоката" обратно от където е дошла.

Ми те ще почнат да скачат в морето, като видят гръцки кораби, ще ги оставят да се давят ли?
И така не става, както и не става една държава от ЕС да понесе всичко, сама да опазва външните граници на ЕС при толкова мощен наплив, а от ЕС само да размахват пръст.
А и населението на Гърция е 11-12 милиона, дали могат да си позволят да хранят 1-2 милиона бежанци, защото нали според ЕС бежанците трябваше да се приемат, регистрират, хранят и обгрижват?

# 5 827
  • MI
Оф, за потапянето на лодките не ми се почва пак. Никой няма да поеме такава отговорност, дори най-крайния десен политик в никоя страна в Европа. Дори всички да са военни. И Германия не би го направила, и Унгария, и Полша. Сега последните две говорят защото са далеч, ако бяха на място песента щеше да е друга. Приемете го и се кротнете вече. Като не искате нелегални имигранти се надявайте и натискайте политиците да направят по-бързо единни центрове за разпознаване и експулсиране/разпределяне. Другото си е празно оплакване.

За християнството - казах си мнението. Не ми се спори, щом искате да си вярвате, че българите сме най-вярващите в целия свят - ОК. Само дето после църквите извън големи празници са полупразни за разлика от много други държави. Да не говорим че на други места са много повече църквите и освен че не са празни се организира доброволчество, много активно, всеки дава своя дял в живота на енорията. В България има и такива случаи, но са толкова малко, че е тъжно.

Гери, аз за Италия да съм казвала? Че и тук половината не са вярващи, но поне си го казват директно. За другата половина повярвай ми не можеш да говориш. Щото наистина се хранят бездомници и бедни, помага се на стари хора, на бедни, на самотни майки и т.н. И не само в отделни изолирани случаи...

# 5 828

Ако бягаш от ужас, най-малко ще ти е до нахилени селфита. Не си турист. А документ за самоличност нямат само тези, които не искат да бъдат доказани от къде идват. Това се изясни още преди време.
Ако бягам от ужас и след хиляди перипетии успея да стигна до добро място - ще съм мноооого нахилена - няма да плача и да вия. А това за документите къде се изясни - тук в темата или .....

# 5 829
Извинявай - без документи може, ама без пари да тръгнеш....Или ти като тръгнеш на някъде си вземаш документите, а зарязваш парите  newsm78
Пореви си, пореви си още малко за бежанците. Но гаранция ти давам 1000%, че ако изпаднеш на милостта на същите тези "бежанци",  никой от тях няма да се разплаче за теб.
В интерес на истината и аз не бих се разплакала на тяхно място.

На глупците никой милост не дава, защото не я заслужават. Това и в Библията го пише.

# 5 830
За другата половина повярвай ми не можеш да говориш. Щото наистина се хранят бездомници и бедни, помага се на стари хора, на бедни, на самотни майки и т.н. И не само в отделни изолирани случаи...
Това ли им е вярата? Да помагат на самотните майки?  hahaha
Дано си ми разбрала подтекста...

# 5 831
  • постоянно

Момиче, събуди се. Тези , които наистина бягат от войната  си носят и паспортите и парите . Тези , които се пишат за сирийци ,а всъщност са Пакистанци, Албанци, Афганистанци и прочие "анци" -нямат паспорти и документи. Колко удобно , нали ?
Аз го казах много пъти - икономически имигранти  са по-голямата част от тълпата.
 Mr. Green

# 5 832
Извинявай, но ако падат бомби около мен едва ли ще зарежа детето, че да си търся документите......

Извинявай,ама те бомбите там отдавна падат.Аз лично бих си приготвила точно документите винаги да са ми под ръка.А те..стотици хиляди целокупно точно документите си забравили!!

# 5 833
  • MI
За другата половина повярвай ми не можеш да говориш. Щото наистина се хранят бездомници и бедни, помага се на стари хора, на бедни, на самотни майки и т.н. И не само в отделни изолирани случаи...
Това ли им е вярата? Да помагат на самотните майки?  hahaha
Дано си ми разбрала подтекста...

Оф, Гери, дай по-сериозно. Помниш ли Мария Магдалена? Айде да не изместваме темата....

# 5 834

Ми те ще почнат да скачат в морето, като видят гръцки кораби, ще ги оставят да се давят ли?

А защо скачат? Защото са сигурни че ги "спасяват" нали?
Никой няма да скочи, ако не е сигурен че ще го извадят, нахранят, напоят, облекат, дадат пари и осигурят превоз до сърцето на Европа, където раздават безплатни БМВ-та.

Извинявай,ама те бомбите там отдавна падат.Аз лично бих си приготвила точно документите винаги да са ми под ръка.А те..стотици хиляди целокупно точно документите си забравили!!
Забравили са ги естествено, защото искат и те на безплатната софра. А други пък и с фалшиви се снабдяват...

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 12:04 от Герри

Общи условия

Активация на акаунт