Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 360
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 210
# 6 211
# 6 212
  • София

"Refugees and migrants are sleeping in a cemetery near the Serbian border with Croatia.
More than 30,000 migrants, many of them Syrian refugees, have entered EU member state Croatia from Serbia."

В Сърбия, близо до границата с Хърватия.

# 6 213
  • София

В сръбско гробище, край границата с Хърватска.

А какво стана със сириеца, който беше спънат от унгарската журналистка? Онзи ден Кюрдското опозиционно движение в Сирия обявиха, че са го разпознали и че е терорист от ислямска радикална група, близка до Ал Кайда, и обявена от ООН за терористична организация. Някой има ли инфо..не мога да повярвам, че испанците няма да го проверят до кости след подобна информация  Shocked

# 6 214
# 6 215
тия 120 000 ще са на месец вероятно , засега ,
защото на ден на Лесбос пристигат по 4000 човека ...

# 6 216

А какво стана със сириеца, който беше спънат от унгарската журналистка? Онзи ден Кюрдското опозиционно движение в Сирия обявиха, че са го разпознали и че е терорист от ислямска радикална група, близка до Ал Кайда, и обявена от ООН за терористична организация. Някой има ли инфо..не мога да повярвам, че испанците няма да го проверят до кости след подобна информация  Shocked

The refugee at the centre of a recent international scandal involving a camerawoman tripping and kicking migrants arriving to Hungary has been unmasked as a former Syrian football coach who was tortured and imprisoned by ISIS before fleeing to Europe.

http://hungarytoday.hu/news/refugee-tripping-64671

# 6 217

Това е тенденциозно с цел да покажат колко са онеправдани!Много моля Александрия ако долети да не се опитва да ме оборва и да ми обяснява как не е така.
Тези хора нямат достойнство и са готови на всичко само и само да си постигнат заветната цел-Германия.
Радвам се само,че истинските сирийски бежанци са почнали да изявяват явно недоволство от промъкващите се с тях други националности.
Само,че с идването на зимата ще се нагледаме на още по-големи трагедии и човешки жертви,които ще отприщят приемането на още по-големи квоти.
Не ми се мисли като тръгнат и онези от Централна Африка насам.... newsm78

Хайде и нещо за добро утро от мен :
http://m.blitz.bg/news/article/362875

Б.Б дали ще се изкаже по въпроса? hahaha hahaha hahaha

# 6 218
аз имам една чуденка -тези всичките дето спаха в гробището,къде сраха и пикаха нощес? Дали върху гробовете? Защото досега не се съобразяваха много и не мисля,че неща като уважение към гроба на нечий близък/доколкото е християнин/ ги интересува. И още една чуденка-ако аз отида и си разположа лагер и им отъпча праворерните гробове /ако не нещо по-лошо/ колко дълго ще ме търпят? Това е просто отвратително!
От другата страна на пътя има празна нива-защо са осквернили гробището?

# 6 219
аз имам една чуденка -тези всичките дето спаха в гробището,къде сраха и пикаха нощес? Дали върху гробовете? Защото досега не се съобразяваха много и не мисля,че неща като уважение към гроба на нечий близък/доколкото е християнин/ ги интересува. И още една чуденка-ако аз отида и си разположа лагер и им отъпча праворерните гробове /ако не нещо по-лошо/ колко дълго ще ме търпят? Това е просто отвратително!

Ооо не само,че няма да те търпят,ами ще бъдеш линчувана он спот Joy.
Ако не и..по-лошо.

# 6 220

Ооо не само,че няма да те търпят,ами ще бъдеш линчувана он спот Joy.
Ако не и..по-лошо.

така де-да си дойдем на думата! Но все пак ще почакам някой от закрилниците на милите "бежанци" да дойде да ми каже,че съм се объркала и това е просто защото бягат от войната-аз сега за гроба на близките ли съм се затревожила.Каква съм лицемерка-и без това не сме религиозни и сме гадняри българите къде-къде повече от тях,как си позволявам да се чувствам засегната,че някой не уважава християнско гробище! Я толерантност до дупка,какви са тия лигавщини!

# 6 221
Ето договорените цифри:
от Италия:

от Гърция:

# 6 222
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И на Полша, която не е съгласна й гласят 5000 човека, а на Румъния - 2500? Като как ще стане това? И ми е много интересно как точно ще отсеят: "Ей, вие 17 човека от Италия сте за разселване в Малта!" И ще настане едно дискриминизационно и корумпирано "отсяване" ... Тези, които могат да си платят ще ги "отсеят" за бленуваното Джърмани ...

# 6 223
Ето го бащата, спънат от унгарската журналистка:
http://cache2.asset-cache.net/gc/488621332-osama-abdul-mohsen-th … oG%2By4W1bw%3D%3D
Изтупан и излъскан, сигурно в раницата е носил дрешките за преобличане. Или пък просто се е доредил за помощите.
http://cache4.asset-cache.net/gc/488603916-osama-abdul-mohsen-th … %2FcP%2B01g%3D%3D
http://i.eurosport.com/2015/09/18/1692794-35854369-640-360.jpg

# 6 224
Малко статистика за август и септември:

По данни на ДАБ*
от 17 държави са лицата, потърсили закрила в България през месец август 2015. Общо те са 1447
от тях 397са деца

За месец август е предоставен статут на бежанец на 541 души, от 4 държави

От 04 до 17/09, лицата задържани на вход на българска граница са 908 /това само за две седмици/

По данни на ДАБ*
издръжката на един бежанец месечно струва на държавата
385лв

http://zakrila.info/

Общи условия

Активация на акаунт