Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 115
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 255
http://www.dnes.bg/politika/2015/09/23/sasht-i-rusiia-da-se-razb … amo-harchi.277343

Бате Бойко се скара на ЕС.  Joy Сега като се разтреперят от страх...

Ужас... Край, Бат Бойко нареди - Русия и САЩ сега мигом да козируват.
Само не разбрах как успяха да принудят държавите, които са против да си вземат техния дял...
А за онези спали на гробището - нали знаете че то за тях нищо не означава? Малкото които поне уважават християнството не биха го направили.

# 6 256
За тях тези проблеми не съществуват.
Значи е време някой да им създаде проблеми.
Досега арабите бяха айляк-плодене до откат, кинти на корем от петрола и сега тръгнаха да се разселват по чуждите къщи и друг да им сервира, пък те да си я карат както си я знаят...плодене, ислям, плодене, ислям и тук -таме по някой атентат...
Ще видим кога ще им турнат прът в колелцето. И кой ще им го тури...

# 6 257
Тук както знаете и двамата родители бачкат, за да се събере една сума в семейството и да се изхранят максимум 2 деца  newsm78 Въобще как ще бъде възможно да живеят в наши условия без да се срине обществото?
Ами те са на принципа един черпак вода повече и още едно дете изхранено. Това коментирахме снощи в парка. Един от татковците ( с две деца ) каза че не иска повече защото колата му не побира още едно столче и няма как да се сложи още едно легло в детската стая. За тях тези проблеми не съществуват.
Не мога да си представя, че няма да имат проблеми с ниски доходи и много деца. Те трябва да се обличат и  образоват освен да се изхранват. Здравеопазване - също понякога платено. Поне за нас е така. От друга страна виждам, че раждат дори по пътя за Европа, тоест лошите битови условия не влияят отрицателно върху раждаемостта. Просто се мъча да си го представя. Тук детските са 35 лева на месец, на 18 години се спират.

# 6 258

Не мога да си представя, че няма да имат проблеми с ниски доходи и много деца. Те трябва да се обличат и  образоват освен да се изхранват. Здравеопазване - също понякога платено. Поне за нас е така. От друга страна виждам, че раждат дори по пътя за Европа, тоест лошите битови условия не влияят отрицателно върху раждаемостта. Просто се мъча да си го представя. Тук детските са 35 лева на месец, на 18 години се спират.
Много е просто бре, mili, просто тези които идват тук имат пари. Имат пари повече от теб.
Тези, които нямат пари -те не идват.
Елементарно е.

В момента тук се преселва върхушката на арабския свят. Нашата върхушка отдавна е в Германия, забрави ли ?
Първи отидоха нашите комуняги в Швеция, в Германия-че даже и бежанци и репресирани се писаха...
Учих в университета  с едно  отроче на бившо ком. величе. Е-отрочето си плати на адвокати и взе документв Холандия като репресиран от комунистическия режим . После взе паспорт. Как е бил репресиран не знам. Татко му го е шамаросвал сигурно...и на тази база е репресиран...

Пари играят тука. Много пари.

# 6 259
  • MI
I.Hr, мернах пост че по нова били казали че не се и крият вече че са терористи, затова казах. Иначе и на мен това ми прави впечатление всеки път като съм в България - все едно няма проблем. Тук по 10на мин всяка вечер в новините им отделят, все едно сме на различни планети. Скоро ще идвам до България, ще ми е любопитно да видя новините, честно...

milittana, тук го говорихме преди - следващата стъпка би трябвало да е гласуването за създаване на центрове за разпознаване и екстрадиране на нелегалните в страните където влизат. Управлявани обаче съвместно с Фронтекс и Европол. Т.е. изземват част от функциите на местните правителства. За мен е 100% положително това. Виж картата която дадох вчера - според официалните данни повече от половината влезли в Испания и Гърция са сирийци. Познай дали е наистина така и ако участваше Европол дали щяха да са същите данните....

Гери, да се надяваме че сега ще се забързат да гласуват и направят тези центрове, че иначе зле за всички...

# 6 260
Досега арабите бяха айляк-плодене до откат, кинти на корем от петрола и сега тръгнаха да се разселват по чуждите къщи и друг да им сервира, пък те да си я карат както си я знаят...плодене, ислям, плодене, ислям и тук -таме по някой атентат...

Да виждаш някой да има такава воля .
От скопените политици на ЕС може да очакваш само поразии .

# 6 261

Да виждаш някой да има такава воля .
От скопените политици на ЕС може да очакваш само поразии .
Такива скопци в един момент така объркват конците, че си губят и главите.
Да се надяваме, че не са ЧАК такива олигофрени. Но нищо вече не може да ме учуди.

# 6 262
Тук както знаете и двамата родители бачкат, за да се събере една сума в семейството и да се изхранят максимум 2 деца  newsm78 Въобще как ще бъде възможно да живеят в наши условия без да се срине обществото?
Ами те са на принципа един черпак вода повече и още едно дете изхранено. Това коментирахме снощи в парка. Един от татковците ( с две деца ) каза че не иска повече защото колата му не побира още едно столче и няма как да се сложи още едно легло в детската стая. За тях тези проблеми не съществуват.

как да не си го представяте ми ние си имаме етнос които си живее то4но по този на4ин.и си живее доста добре.просто ще има по големи опашки пред банкоматите.

# 6 263
Ами аз не съм запозната с живота в Сирия, но едва ли да са богати.
Мароканките в наше село са с по над 4-5 деца и имам всичните са с кореми. Нямат собствени жилища, т.е плащат наем и работят само мъжете ( и то не всички ) нископлатена работа. Питах една позната от къде толкова кураж да роди 4, последното бебе на месеци и само един работещ, тя се смее и ми вика - ами нашето мислене е такова.
nelig - не гледам български новини.

# 6 264
  • постоянно
 А защо не забегнат в обратна посока към събратята си Араби ? Богати страни с много пари, сходна храна, религия.....  Mr. Green

Сега ще видите  едни купони за дрехи , за храна , за квартири. Българина ще си отделя от залъка  си за да прати детенце на лагер ,а те ще ходят безплатно защото са бежанци.

Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 12:11 от her_76

# 6 265
, тя се смее и ми вика - ами нашето мислене е такова.
Когато живееш на готови пари и на малко си доволен.
Просто не трябва да има помощи.
Никакви помощи за ничии деца.

Който иска деца-да си ги гледа сам.

# 6 266
Ами аз не съм запозната с живота в Сирия, но едва ли да са богати.
Мароканките в наше село са с по над 4-5 деца и имам всичните са с кореми. Нямат собствени жилища, т.е плащат наем и работят само мъжете ( и то не всички ) нископлатена работа. Питах една позната от къде толкова кураж да роди 4, последното бебе на месеци и само един работещ, тя се смее и ми вика - ами нашето мислене е такова.
Бе то мислене, мислене, ама в страната, където живееш социална система не е това, което е тук. Мизерия чака всеки, който се опитва да легне на нея. Не знам колко от хората, идващи от Сирия са готови да живеят така, въпреки мисленето си, трябва да се храни човек все пак. И чакането на готово пред банкомата от сегашните "ползватели" на системата добре, ама като се увеличат драстично тези ползватели сумите ще намалеят и става още по-непривлекателно. Никак не съм убедена, че знаят какво ги чака в действителност у нас и се притеснявам някакви бунтове или нещо още по-неприятно да има. Вече гледах репортажи от центровете за настаняване като викаха "Манджа йок".

# 6 267
Това е разпределение на тези от лагерите в ЕС, и то от най-натоварените лагери - гръцки и италиански.
Освен тези, които щъкат из ЕС благодарение зова на Меркел, какво ще става с хората, които са по лагерите в Турция, за да не ги пуснат  пак на тълпи към Германия?
Какво са се споразумяли, пише ли някъде, не може просто ей така, от добро сърце, Турция да са сменили коренно политиката си. Поне официално.
Нещо са им обещали, но какво? newsm78

# 6 268
  • MI

Т.е. и в Испания не отразяват кризата? Наистина странно.. Но те при вас идват много по-малко все пак.

# 6 269

Между другото мюсюлманското население в света, въпреки че ще нарастне през следващите 20 години е забавило темпа на нарастване.

The growth of the global Muslim population, however, should not obscure another important demographic trend: the rate of growth among Muslims has been slowing in recent decades and is likely to continue to decline over the next 20 years, as the graph below shows. From 1990 to 2000, the Muslim population grew at an average annual rate of 2.3%. The growth rate dipped to 2.1% from 2000 to 2010, and it is projected to drop to 1.7% from 2010 to 2020 and 1.4% from 2020 to 2030 (or 1.5% annually over the 20-year period from 2010 to 2030, as previously noted).

The declining growth rate is due primarily to falling fertility rates in many Muslim-majority countries, including such populous nations as Indonesia and Bangladesh. Fertility is dropping as more women in these countries obtain a secondary education, living standards rise and people move from rural areas to cities and towns. (See the Related Factors section for more details.)

Общо взето, където има урбанизация прирастът се забавя и постепенно, постепенно става отрицателен, защото в урбанистична среда хората икмат максикук по 2 деца, по причини, които ти сама си изброила. Надеждата при мюсюлманите е женската еманципация. Има ли такава, раждаемостта пада моменталически. Ако обаче мъжът определя правилата, раждането продължава, докато жената е способна.

In 1990, more than two-thirds of the total population of Muslim-majority countries was under age 30. Today, people under 30 make up about 60% of the population of these countries, and by 2030 they are projected to fall to about 50%.

◾Fewer than half (47.8%) of married women ages 15-49 in Muslim-majority countries use some form of birth control. By comparison, in non-Muslim-majority, less-developed countries nearly two-thirds (63.3%) of all married women in that age group use some form of birth control.

Общи условия

Активация на акаунт