Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 960
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 450
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82-_12/%D0%9D%D0%B5 … D1%8F_562084.html

косата ми настръхва
и ние им отваряме врати на тези

# 6 451
Току-що четох, че имат дълги списъци от шахиди и участието им е напълно доброволно.
Случаите са плашещо много.

Д-р Михайлов(все пак е психиатър) след Париж, бях поразена като го чух:

На Изток, в страни които развиват тази дейност, има такива преподаватели на терористични идеологии и поведение и тази работа е неизповедима, но ги снабдява с неща, които късната европейска цивилизация не може да предложи на такива хора. Връчва му идеолгия и идентичност , шанс да  осмисли живота и смъртта, неутрализира страха от смъртта, което е близо до обожествяването, за което говори Достоевски в Бесове с героя на Кирилов. Кога човек се справя със страха от смъртта? Той се справя, когато му е безразлично дали ще живее. Тогава триумфира като човек на радикалната окончателна свобода. Тези хора са нова антропология, нов човешки вид, нов стадий. Това е трудно за контрол. Но те имат мощно оръжие- те имат по-малко страх от смъртта, отколкото европееца от холестерола. Тези хора са радикално безстрашни, анализара психиатърът.

# 6 452
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82-_12/%D0%9D%D0%B5 … D1%8F_562084.html

косата ми настръхва
и ние им отваряме врати на тези

[/quote
Не само 4е им отваряме врати ами ще си ги храниме обли4аме и жени ще си вземат от нашите .

# 6 453
Светът се променя към по-лошо

4 минутно клипче какво предстои

http://www.yaplakal.com/forum28/topic1208437.html

# 6 454
*Emia*, В темата за атентата в Париж се коментираха много подобни кървави изяви на радикален ислям. Там имаше и материали от Сенелс (тук днес също беше пуснат линк с негово мнение), но сякаш не беше станало ясно как този радикален ислям ще проникне в Европа. Освен това, от мненията на форумните потребители лично аз останах с усещането, че всичко по- скоро ще мине и замине, че се правят излишни драми, неверни генерализации и че няма реална заплаха за Европа. И особено важно-  мюсюлманска такава.
Реалната заплаха е по- скоро хипотетична и теоретична.
Да, обаче, ето, че няколко месеца по- късно ситуацията в Европа е нестабилна.
Стигам до извода, че основен начин за безпрепятственото проникване на агенти на ИДИЛ, изяви на радикален ислям, терор и дестабилизация в Еропа са настоящите бежанци.
dikobraz, имаше по- напред в темата линк с картинка, сравняваща Европа през 2015-та  и Европа през 2050-та.
Идеално онагледяваща материала към клипчето, което си пуснала. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 20:04 от take a smile

# 6 455
Е нали преди ми каза че индустриализацията е виновна, АнаБел. На нас и на украинците кой ни е виновен тогава, че сме първенци? При тях поне война има, умират повече. А ние?

Във Франция личните ми наблюдения са че бяло семейство с 3 деца от средната класа си е норма (познавам и достатъчно такива, въпреки че ми е ясно че не е представителна извадка. очевидно няма официални данни, би било дискриминация). Определено не раждат особено повече черните. С това нали бяхме съгласни? Като стигнат и искат и те хубав живот. Само дето трудно им се получава и минават и те на варианта 1-2-3 деца....

За тия с над 10 - рецептата на Дан Браун  Joy

Къде го казах, бе Нели? Къде казах и дума за индустриализацията? Сигурна ли си, че мен четеш, бе душа? LaughingКазах, че машините са тези, които ще ни спасят и науката работи като луда в тази сфера. Да не би това да си объркала? Машините ще заместят човека, това ми е тезата, да, за малко по - дългосрочен период.
Видях за френските политики за стимулиране на фамилиите. Лошото Нели, че са много скъпи. Защото това поне, което прочетох от тях е, че се опитват хем жените да са на работа, хем обаче и да раждат. А това е много, много скъпо. Та Франция никак не е цъфнала, а публичният й дълг расте главоломно, за разлика от Германия, която не само, че от няколко години е  с излишък, ами е успяла да намали дълга си с 3 %, което е страшно много. Затова не мисля, че дълго ще издържат така. Ама ще видим, де. Не се знае.

# 6 456
А, намерих я, за който не я е видял още

# 6 457
Фитилът на европейската война вече е запален

Мнение на руснак - етнически немец

Я считаю, что нашествие мигрантов в Европу и в Германию, в частности выгодно американским и европейским политикам, потому что оно позволит им обогатиться при разворовывании средств, выделяемых на обустройство беженцев. Кроме того, оно позволит отвлечь внимание европейцев от проблем в странах Европейского Союза и обратить гнев европейцев на приезжих.

Цялото мнение

http://www.yaplakal.com/forum7/topic1208341.html

Но… Госпожа канцлер! Что будет, если толпы мигрантов, среди которых, по данным нашей разведки, не только около 80 процентов вполне здоровых молодых мужчин, но и много агентов ИГИЛ, вступят в конфликты с нашей полицией и в поисках оружия придут на американские базы, которых в Германии имеется 305? А ведь там еще хранится американское ядерное тактическое оружие? Что вы будете делать, госпожа канцлер? Вы хотите войны на территории Германии…

Автор Иоганн Лернер

# 6 458
Колажът много точно показва бъдещето на Европа и това е много жалко...

# 6 459
Нали това и аз вече няколко пъти казах/писах. От една седмица обществото при мен (Германия)се преобърна .
Значи убеждението във вид на тълпа араби действа.
Постепенно почват да се убеждават.
Аз какво казах в началото-че заспалата, страдаща от заблуждение и преяждане,  застаряваща девица Европа има отчаяна нужда от събуждане. От разтърсване...
Недейте вини толкова Меркел. Тя свърши черната работа. Видяхте ги тези хора , прииждащите, погазващи граници и закони,  какви са и какво представляват и какво искат. Има ли някой още, който да не е разбрал?
Не знам кой и защо отвори вратите на Европа широко, въпреки че имам подозрения, не знам кой какви сметки си прави, но всяко зло за добро. Нека се резбере най-накрая кой какъв е и за какво се бори...

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 20:31 от Герри

# 6 460
Ха, ха, един е написал в коментар под статия във фейса  -  Неандерталците изпълзяха от пещерите.
Да видим фейсбук полицията какво ще направи, още не са го изтрили.
Май не смогват напоследък с триенето.

# 6 461
Светът се променя към по-лошо

4 минутно клипче какво предстои

http://www.yaplakal.com/forum28/topic1208437.html
УЖAС. Но зa жaлост е вярно и дaно слепите прогледнaт.

# 6 462
В България не можем себе си да оправим и едва ни стигат парите за месеца, а сега трябва и за тях да се грижим ...

# 6 463
Някой се чудеше какво искат турците, за да задържат бежанците.
Парите едно на ръка, но голямата ни уста по-рано е казала за какво става дума, а сега изтече и това
http://www.focus-news.net/news/2015/09/23/2122569/ahmed-davutogl … oyko-borisov.html.

Турците киснат гърците нарочно, за да си постигнат целите в северна Сирия Wink.

Аз се чудех как така ги пускаха, пък изведнъж ги върнаха, вероятно са им обещали пари, много пари. Дано да ги държоат там.
САЩ щели да вземат цели 10 000, за 2016 г. при това.

# 6 464
Всичко си има врътка, няма случайни неща как така Македония направи всичко възможно, за да не ги пускат, а при нас вратите им бяха отворени.

Общи условия

Активация на акаунт