Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 527
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 495
  • София
Да ви покаже, че в Европа преди всичко живеят европейци, а не сбирщина от гърци, унгарци, поляци, българи и т.н.
Да се изразя по ясно-време е да се намери общото между европейците, а не само да се цепим.
И най-лесно се намира общото, когато има общ враг

Упс,Герри,недей така. България е държавата в Европа,която съществува най-отдавна с това име! Или казано с други думи,когато ние тук сме имали цивилизация-в Германия и Британия намазани с боя диваци са се гонели из горите. Предполагам ти е известно,че каноничните езици за християнско богослужение са само 4/все още/ и българският е един от тях. Това е и по повод на нападката,че не сме били религиозни-ами не сме,но все пак наш е първия превод на библията на език,разбираем за всички. Много е неприятно,когато българи наричат народа си " сбирщина" и " не дотам европейци". Това е една от основните причини да не сме уважавани и от другите-националното предателство и нихилизъм са явно твърде разпространени.Ако сам не уважаваш себе си и народа си,и земята си-защото това не е държавата на ББ и Местан, а е България,моята родина-никой няма да те уважава. Поне аз не мога да уважавам човек,който по този начин критикува собствения си народ и произход. Ние не сме цигани,не сме неевропейци,не сме тъпи трето качество хора.Ние сме българи и аз поне съм горда от това.
 Това беше отвратително изказване!
 Ако е думата за високото качество на германците-що не си гласувате за Негово Величество Симеончо-той си е баш от сой германо-италиански.

Тази пък глупост съм я изпуснала  Shocked Герри, извинявай, но не ти прави чест - уж се пишеш патриот, а буквално изопачаваш историята. Гърците и българите са имали държави по времето когато в днешна Германия са се гонели и трепели разни племена, диваци и половина. Така че Европа е колкото тяхна, толкова и наша - ако не и повече.

Вина имат всички, някаква..но лагерите с газовите камери ги строиха немците.

# 6 496
  • постоянно
Герри, ами поведи ги ти като един Конфуций по "добрия път " . Дела се искат , стига празни приказки.  
Тези били такива , онези -онакива.  
Голям разбирател си  на всичко , но ... скрит в едно Балканско село където нямало да те намерят.
Стига проповядва " Вие ще видите какво ще става, Вие ще се сетите , Вие ще се събудите" и прочие. Вие ?!? А ти ще литнеш с Тардиса на Д-р Ху към друг свят?

Дрън -Дрън шикълки. 😂😂😂

Херр

# 6 497
Герри превръща грешките в ефект, което би било смешно, ако не е тъжно. Как беше там  - "аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори".

Не. Просто не може тези тълпи така случайно просто да  тръгнат насам...
Организирани ми изглежат. Съвсем стройна организация.

Мецане-ясно е че лъжат. Всички лъжат. Ти що си мислиш, че американците не лъжат?
И те лъжат и кво от това. Кадилак не бих си купила. Много гори.
Иначе САЩ много ги харесвам-истински свободна страна, по-свободна от ЕС, но не ми се ходи там.
Далече пущината, а аз съм домошар...
В Германия също не мога да живея. Други хора са това и не мога да меля с тях.

Но аз надежда за България освен като част от ЕС не виждам да има. А надеждата винаги умира последна.

Също така ми е пределно ясно какво ще се случи, ако ЕС се разпадне.

# 6 498

Вина имат всички, някаква...
Някаква?
За Македония кой е виновен? Немците ли пак?
Те ли запалиха Кукуш?

Дай да се уточним кой в какво е виновен. Да изчистим тефтера и тогава да седнем и да се обединяваме в ЕС заедно с Гърция, примерно...Ако ни стигнат за това още поне няколко хиляди години..
Ако ме разбираш де...

# 6 499
А кои са били виновни, Герри? Евреите? Поляците?

Както вече писах, изобщо не споделям твоето възхищение пред тази сбъркана нация. Преди 70 години едва не са затрили Европа, и всичко това под строй и ред, на които толкова се радваш. Сега също толкова стройно и подредено ни завличат надолу. Че и се държат като еднолични собственици на ЕС. Ай сиктир.
И поляците, Таис. И те. И те вандалстваха с германските малцинства след първата война-абсолютно незаслужено.
И англичаните с вечната си ненаситна алчност. И особно французите с безумния Версайски договор.

Не може да се продължава така. Не може един да е виновен. Време е Европа не само на думи, а в действителност да се обедини. Дано тези миранти ви подействат като студен душ.

Diana-оклоняваш темата. Ако България може да бъде първа сред първи аз съм ЗА с двете ръце.
Но. Виждам, че вместо да се стгнем и да си опавим държавата ние гледаме само накъде да бягамеемигрираме.
Сори-ама това народ ли е?
Не мисля,че отклонявам темата-става дума за нихилизма,който властва! Разбирам донякъде това,което казваш.И аз се нагледах и наслушах на хора,които само търсят къде да емигрират,че да не умират за държавата на ББ и местан. Иначе отдалеко ни дават наставления как да я оправим държавата,че да и кефне да стоят тук и да не дезертират в случай на военен конфликт. Ами предателството е национален спорт явно. На всички тях искам да съобщя,че държавата не е правителството, а е Родината. Трудно е да сме първи сред първите-ако решим да се доверим на някои-сами ще си седим по границите а те ще станат " бежанци" . Ами как да ви кажа-бежанци са евентуално жените и децата-боеспособните мъже са дезертьори. Дайте да наричаме нещата с истинските им имена.
А за Симеончо препоръчах да гласуват тези,дето мислят,че всичко немско е върха на сладоледа-ами не е.

# 6 500

Вина имат всички, някаква...
Някаква?
За Македония кой е виновен? Немците ли пак?
за Македония сме виновни ние,че сме били съюзник на немците през втората световна Wink

# 6 501
Трудно е да сме първи сред първите-ако решим да се доверим на някои-сами ще си седим по границите а те ще станат " бежанци" . Ами как да ви кажа-бежанци са евентуално жените и децата-боеспособните мъже са дезертьори. Дайте да наричаме нещата с истинските им имена.

Аз съм за.
И не съм нихилист. Напротив. Аз съм отчян оптимист, що се касае за България.

Но не съм толкова заслепена, че да не отчитам реалностите.

# 6 502
Абе прочетете "Смъртта е моят занаят" от Робер Мерл. Жалко, че не я намирам в нета, та да постна някой цитат.

# 6 503

Не. Просто не може тези тълпи така случайно просто да  тръгнат насам...
Организирани ми изглежат. Съвсем стройна организация.

[
Това и аз мисля , че е така . Но и тя много помогна с призива си - те сякаш само това са чакали /
И сега мама Меркел пак се прави на социална сестра и се пъне да докаже, че може да се справи с тази криза като ги натресе по цяла Европа - грешен ход .
Тя трябва да каже стоп , да опази границите по вода . Няма друго решение , как не го разбира .

# 6 504
Ако си поканя гости и изненадващо  осъзная, че не мога да ги събера, следва ли да ги натреса на квотен принцип на съседите? И да изискам как точно да ги поят и хранят в моя чест?!
Изгледах сума ти клипчета в ютюб. На някои плаках, на други се ядосвах. Само ми е странно как такава огромна маса от хора вадят  крупни суми за воайажа си! Много богати тези етиопци  newsm78 Тарифите на трафикантите ме стреснаха сериозно. Как 500,000 (и повече) се сдобиха със средства да тръгнат? Освен инвестиция на някой "голям"друга логика не намирам. Но пък сигурно сирийският нефт си заслужава.

# 6 505
  • България
Скрит текст:
А кои са били виновни, Герри? Евреите? Поляците?

Както вече писах, изобщо не споделям твоето възхищение пред тази сбъркана нация. Преди 70 години едва не са затрили Европа, и всичко това под строй и ред, на които толкова се радваш. Сега също толкова стройно и подредено ни завличат надолу. Че и се държат като еднолични собственици на ЕС. Ай сиктир.
И поляците, Таис. И те. И те вандалстваха с германските малцинства след първата война-абсолютно незаслужено.
И англичаните с вечната си ненаситна алчност. И особно французите с безумния Версайски договор.

Не може да се продължава така. Не може един да е виновен. Време е Европа не само на думи, а в действителност да се обедини. Дано тези миранти ви подействат като студен душ.

Diana-оклоняваш темата. Ако България може да бъде първа сред първи аз съм ЗА с двете ръце.
Но. Виждам, че вместо да се стгнем и да си опавим държавата ние гледаме само накъде да бягамеемигрираме.
Сори-ама това народ ли е?
Не мисля,че отклонявам темата-става дума за нихилизма,който властва! Разбирам донякъде това,което казваш.И аз се нагледах и наслушах на хора,които само търсят къде да емигрират,че да не умират за държавата на ББ и местан. Иначе отдалеко ни дават наставления как да я оправим държавата,че да и кефне да стоят тук и да не дезертират в случай на военен конфликт. Ами предателството е национален спорт явно. На всички тях искам да съобщя,че държавата не е правителството, а е Родината. Трудно е да сме първи сред първите-ако решим да се доверим на някои-сами ще си седим по границите а те ще станат " бежанци" . Ами как да ви кажа-бежанци са евентуално жените и децата-боеспособните мъже са дезертьори. Дайте да наричаме нещата с истинските им имена.
А за Симеончо препоръчах да гласуват тези,дето мислят,че всичко немско е върха на сладоледа-ами не е.
  Много, много вярно  Peace
Всеки бяга и чака да се оправят нещата.
Кой да ги оправи - пенсионерите ли?

# 6 506
Татко Мецан що си се афектирал така? Англичаните сякаш не са тъпаци. Много по- големи. Ако не си гледал 'Болница Британия', ти го препоръчвам. Peace
За манипулациите, корупциите и лъжите по върхушките по- добре да не отваряме дума. Само  бих попитала в САЩ са ваксинирани от тях, нали?
Надцакването е между не повече от 3 сили. Всичко останало са сателити и придатъци
.
Немците са си много по- наред, отколкото си мислиш.
На тях им беше предопределна тази роля- да търпят, да мълчат и да си навеждат главите. Набедени са да са толерантни, толерантни и пак толерантни. Вмени им се вината за ужасите на 2 СВ. Само на тях. На никой друг. Нищо, че имаше и други.
В един спор винаги има поне две страни.

Факт е, че Германия е гръбнака на Европа. Вижте интервюто на Иво Христов, добре е обяснил човека взаимозависимостите на минало, тенденциите и реалността.
И най- обикновеният средностатистически европеец ще забележи поне 2 открояващи се факта:
1. че мигрират здрави, агресивни, млади мъже
2  че такива маси, прииждащи под строй, добре организирани, няма как да го направят БЕЗ планировка.Без ВОДАЧ. БЕЗ стратегия.

Diana D,  никъде не прочетох обидни слова по отношение на България и българите Peace
и последно,
В последните седмица- две тук изобщо не са такива настроенията, каквито ги описваш, татко Мецане Peace

# 6 507
Просто поста,който цитирах беше редактиран,take a smile Simple Smile

# 6 508
Не е ли време вече за "А в САЩ що бият негрите?" Mr. Green

# 6 509
  • София
Лично за мен, разграденият двор, наречен ЕС, вече ще върви само надолу. Твърде ясно лъснаха пробойните - и по отношение на границите, но и в политиките, мирогледите, ценностите на отделните страни. Но то и не се очакваше друго, или поне аз никога не съм очаквала. Не могат да се съберат куп държави, чиито народи са се избивали има-няма от зората на времето, и фокус-мокус-препаратус да се опиташ да ги залепиш в някакъв съюз.

Общи условия

Активация на акаунт