Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 115
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 600
Сега последно на кого да вярваме?
http://www.focus-news.net/news/2015/09/24/2122832/evrodeputatat- … -v-balgariya.html

Евродепутатът Ева Паунова: В нито един момент не е обсъждано горещите точки за разпределяне на бежанци да бъдат ситуирани в България

# 6 601
Сега последно на кого да вярваме?
http://www.focus-news.net/news/2015/09/24/2122832/evrodeputatat- … -v-balgariya.html

Евродепутатът Ева Паунова: В нито един момент не е обсъждано горещите точки за разпределяне на бежанци да бъдат ситуирани в България
На баба Меркел, тя го каза. Сигурно на уше са и го прошепнали нашите, нали ББ до нея беше седнал.  Sick
Иначе много ми се иска да вярвам на евродУпетатката, но не мисля, че тя е някакъв решаващ фактор, колкото  и миловидно да изглежда. Нали и тя е гласувала за квотите, само Джамбазки гласува против.

Е, права съм била, тази е от партия ГРОБ, прегръща се с другия гробокопач на България. Много и отива дядото.
http://evapaunova.eu/

# 6 602
Каквото и да ни се натресе, няма да се плаша, ако всичко е здраво организирано, защитавайки националните ни ценности, ако има честна Европейска съгласуваност, ако се въведе строга рестрикция. Но това е ясно, че няма как да стане .  Confused

Надявам се час по- скоро да не цари Европейско Разномислие, каквото е сега. И което забива континента ни.
Че те и нашите политици не са се съгласували. Всеки говори на своя глава.

Някой беше споделил за Русия. Онзи трик от филмите на Чарли Чаплин нали го знаете? С момченцето, дето се е скрило в едно мазе и цапа обувките на потенциалните си клиенти. А обущарят е на близо и с готовност и великодушие(ама за пари) лъска ли лъска.

# 6 603
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
[беше крайно време да поеме малко отговорност Европата.
Европата е крайно време да вземе най-накрая страната на Башар Асад в този конфликт и да прати войски и оръжие та да затрият ИДИЛ.

# 6 604
  • България
Скрит текст:
Скрит текст:
http://www.dnes.bg/world/2015/09/24/bylgariia-iska-priemen-centy … za-bejanci.277443
как само си изми ръцете мама и натопи нашите, че сами са поискали да сме гореща точка
хитро, а?
Скрит текст:
България казва ,че има проблем, тя сама поиска. Все едно не знае, че има проблем, но това ли точно е решението? А нашите, които мълчаха до последната минута преди да заминат за Брюксел сигурно си правеха илюзии, че ще остане скрито.

А, ние защо се нахендрихме така сами? Това не ми стана ясно. Crossing Arms
Щото Меглена явно е решила пак да се наведе много ниско. Само не ми е ясно, къде остана позицията на външния ни министър, който каза, че не иска да сме буферна зона. Тази ли оФца ще ни води все надолу и пак ще я избираме? Не че съм я избирала аз де, но все някой го е направил.

Ами, Мегито да си ходи вкъщи. Време ѝ е явно. Tired

Защото при немците е  "Deutschland über alles", а при нас България май е на последно място.
Предполaгa се,че от тези горещи точки ще имa много еврa зa крaдене-нaи вероятно пaрите ще се отпускaт нa броикa ,зaинтегрaция зa построявaнето или реконструкции нa сгрaди. Е не ви ли е ясно зaщо г-жa Кукуневa се нaтискa? A кaкво щяло дa стaне с нaциятa ни дaли ще се претопим или живеем в европеиското гето-не съм видял един политик дa го е еня.
Че целта е да се краде е ясна.
Но да не започне и ББ с писмата към ЕС - в стил "Премиерът на Турция Ахмед Давутоглу заяви в писмо до Бойко Борисов, че солидарността спрямо Турция и тежката бежанска криза, в която тя се намира, липсва." - от линка на Нели?
Като отдалечат проблема от себе си, мислите ли че ония от Западна Европа няма да спрат кранчето.
Ще се започне- това не отговаря на стандартите, онова не отговаря, криза е, парите свършика, бюджета е намален...

# 6 605
нова , аз мисля че отказа на ЕС за момента нищо не променя.
Турците ще засилят натиска, за да "убедят"  несъгласните.
Може би и затова нашите са поискали да сме хотспот - ясно им е, че още дълго няма да сме извън играта.
Бог да ни е на помощ.

ПП На мен пък ми е много интересно как ще реагират местното ни турско малцинство в пограничните райони, като им натресат центровете.

Е да де, ама на Европа им е ясно, че ние няма да ги държим у нас, дори и да успеем да регистрираме голяма част, те пак ще забегнат към Западна Европа, и никакви санкции и директиви няма да спрат потока, ако Турция го насочи към нас, а после не се връщат лесно милиони желаещи да опитат от курабийските на Меркел, нищо, че може да са регистрирани у нас.
Объркана съм от непостоянните сигнали, ще видим.
За едно съм съгласна със сигурност, Бог да ни е на помощ.

ПП. За горещата точка, доколкото разбирам, засега ще има само в Италия и Гърция, България ще стане само ако нещата загрубеят много.

"България също посочи, че има външна граница с Турция, че е под огромен натиск, що се отнася до бежанските потоци",каза Меркел. "Ние бяхме непредубедени. Казахме, че ако България иска да създаде „гореща точка", ще получи същата подкрепа от европейските институции и агенции както например Гърция и Италия, но не ние искаме да налагаме нещо на България, а България сама каза: Ние имаме проблем, защо да не сме ние?"

За момента ЕС предвижда такива центрове да бъдат открити само в Гърция и Италия.

Копирано от standartnews.com

http://www.standartnews.com/svyat-europe/merkel_balgariya_sama_p … ta_si-301772.html

# 6 606
  • София - Рим и обратно

Ще се започне- това не отговаря на стандартите, онова не отговаря, криза е, парите свършика, бюджета е намален...

....солидарност трябва Outta Joint

# 6 607
Скрит текст:
Ох, стига вече с тая паника!  Rolling Eyes За хотспотовете 1000 пъти писахме че няма да се управялват само на национално ниво, а от гранична полиция заедно с Европол, Фронтекс и Агенцията за бежанците. Т.е. няма да имат толкова възможности да крадат. Според мен пък Борисов веднъж е взел умно решение. Щото това за милионите дето очакваме не е че 110 млн ще се настанят в БГ, а че имна опасност толкова да минат през страната. По-добре да бъдат директно пращани в хотспота и от там по къщята вместо като в Сърбия сега. Осигурява си финансирана от ЕС ащита на границите, толкова ли ви се струва малоумно?!

По кои къщя ще ги пращат? По нашите ли? защо не си гледаш работата и не даваш съвети за страната, в която живееш, а не за нас тук? #Cussing out

Дишай с корема 2 мин и после прочети пак поста ми  Laughing

Хотспот разбра ли въобще какво е или викаш така по принцип? Какви къщи, какви пет лева?! Това е център за разпознаване и екстрадиране. Сега разбра ли? Никой няма да ти ги праща вкъщи нито никъде. Значи че който мине БГ границата ще се праща директно там, където ще го разпознават кой и какъв е посочените по-горе служби. После кой от къде е ако е нелегален, ако е редовен - според квотите. Новите ще ги гласуват по-късно. Тези сегашните бяха за вече влезли и регистрирани.

Някой още неразбрал дето ще протестира щото ще му пратят афганистаци у дома?

Между другото и тук ще има хостпот, спокойно. И според мене беше крайно време да поеме малко отговорност Европата.

Сега ти дишай с корема 2 мин и чети. Тези центрове къде ще се намират, във въздуха ли? Те трябва да приемам няколко милиона човека. На нашата малка територия такива центрове трябва да се построят във всяко населено място. ДО къщата си не искам да имам такова нещо. Не вярвам някой да поиска. Тия мизерници ще се разкарват, докато чакат решение навсякъде, защото хуманна Европа няма да позволи да ги затворят зад бодлива тел.
Влязоха няколко и веднага един се опита да заколи едно момиче в София. Сега ще влязат милиони....
В Залцбург вече има един с проказа. Тук дали няма да има нито един, а?

# 6 608
Скрит текст:
Скрит текст:
Ох, стига вече с тая паника!  Rolling Eyes За хотспотовете 1000 пъти писахме че няма да се управялват само на национално ниво, а от гранична полиция заедно с Европол, Фронтекс и Агенцията за бежанците. Т.е. няма да имат толкова възможности да крадат. Според мен пък Борисов веднъж е взел умно решение. Щото това за милионите дето очакваме не е че 110 млн ще се настанят в БГ, а че имна опасност толкова да минат през страната. По-добре да бъдат директно пращани в хотспота и от там по къщята вместо като в Сърбия сега. Осигурява си финансирана от ЕС ащита на границите, толкова ли ви се струва малоумно?!

По кои къщя ще ги пращат? По нашите ли? защо не си гледаш работата и не даваш съвети за страната, в която живееш, а не за нас тук? #Cussing out

Дишай с корема 2 мин и после прочети пак поста ми  Laughing

Хотспот разбра ли въобще какво е или викаш така по принцип? Какви къщи, какви пет лева?! Това е център за разпознаване и екстрадиране. Сега разбра ли? Никой няма да ти ги праща вкъщи нито никъде. Значи че който мине БГ границата ще се праща директно там, където ще го разпознават кой и какъв е посочените по-горе служби. После кой от къде е ако е нелегален, ако е редовен - според квотите. Новите ще ги гласуват по-късно. Тези сегашните бяха за вече влезли и регистрирани.

Някой още неразбрал дето ще протестира щото ще му пратят афганистаци у дома?

Между другото и тук ще има хостпот, спокойно. И според мене беше крайно време да поеме малко отговорност Европата.

Сега ти дишай с корема 2 мин и чети. Тези центрове къде ще се намират, във въздуха ли? Те трябва да приемам няколко милиона човека. На нашата малка територия такива центрове трябва да се построят във всяко населено място. ДО къщата си не искам да имам такова нещо. Не вярвам някой да поиска. Тия мизерници ще се разкарват, докато чакат решение навсякъде, защото хуманна Европа няма да позволи да ги затворят зад бодлива тел.
Влязоха няколко и веднага един се опита да заколи едно момиче в София.
Сега ще влязат милиони....
за нашествието на болестите, които потенциално носят тези маси, по- добре да не отваряме дума.

# 6 609
Това дали е вярно?:

# 6 610
  • MI
Центровете в Италия и Гърция трябва да са отворени ноември. Но няма да са единствените. Сега четох изявлението на Меркел, казала е че всички външни граници, дори да не са част от Шенген ще имат такива центрове. И е логично, ще му се не види. Мислете малко вместо да ревете колко е страшно. Ще има нови квоти, разбрахте ли го или не?! Тези центрове ще служат за да може да се върне максимален брой от влизащите - всички неотговарящи на критериите за бежанец. Няма да се управялват на практика на национално ниво, как да го напиша че да ви влезе в главите и да се успокоите малко?! Веднъж и аз да помисля нещо добро за бат Бойко, честно. За пръв път ми е  Joy

# 6 611
  • MI

Влязоха няколко и веднага един се опита да заколи едно момиче в София. Сега ще влязат милиони....

Че тя си го е казала Меркел - на границата с Турция. Ти на границата ли живееш?! Да, един ще е. Границата с Гърция ще я пазят хотспотовете там. Не ми се мисли ако не го построят и започнат да елизат по суша от Турция какво ще стане. Първите да се вайкате ще сте. Искате ли нещо като в Сърбия у нас?!

# 6 612
Мислим ние, мислим. А ти не разбра ли, че не сме канили никой и не искаме "бежанци"?!

# 6 613
  • MI
Мислим ние, мислим. А ти не разбра ли, че не сме канили никой и не искаме "бежанци"?!

И какво ще направите ако утре Ердоган каже "Майната ви, аз повече бежанци от тези 2 млн дето сега храня не мога да държа, пускам ги към България - оправяйте се"??? Ще пратим огромната си армия ли?  Laughing

# 6 614
В момента естествения път на въпросните мигранти е Турция и после Гърция,Македония и т.н.....
Защо е необходимо ние да се навираме и да предлагаме да ставаме някаква гореща точка,пункт или каквото е там.Защо?Какъв национален интерес имаме в това???....Никакъв.
Нашата позиция трябва да бъде твърда като тази на Вишеградската четворка-това е в наш интерес.....а не в стил "подай гъзец".

Да правят горещи точки в Турция ако искат и от там да организират каквото решат.Там имат капацитет,да им превеждат пари ако трябва,възможности,да ги сортират,извозват и т.н.,но не и тук.Нямаме нужда да ни се превнасят проблеми в страната,хайде холан... #2gunfire

Ние никой не сме канили тук....и не искаме да идват.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 11:48 от Zhani

Общи условия

Активация на акаунт