Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 199
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 570
  • София
Скрит текст:
http://www.dnes.bg/world/2015/09/24/bylgariia-iska-priemen-centy … za-bejanci.277443
как само си изми ръцете мама и натопи нашите, че сами са поискали да сме гореща точка
хитро, а?
Скрит текст:
България казва ,че има проблем, тя сама поиска. Все едно не знае, че има проблем, но това ли точно е решението? А нашите, които мълчаха до последната минута преди да заминат за Брюксел сигурно си правеха илюзии, че ще остане скрито.

А, ние защо се нахендрихме така сами? Това не ми стана ясно. Crossing Arms
Щото Меглена явно е решила пак да се наведе много ниско. Само не ми е ясно, къде остана позицията на външния ни министър, който каза, че не иска да сме буферна зона. Тази ли оФца ще ни води все надолу и пак ще я избираме? Не че съм я избирала аз де, но все някой го е направил.

Ами, Мегито да си ходи вкъщи. Време ѝ е явно. Tired

Защото при немците е  "Deutschland über alles", а при нас България май е на последно място.

# 6 571
За добро утро ни поздравиха с новината,че ще бъдем гореща точка по наше желание,нищо,че не сме в шенген,както отбеляза кравата меркел.Както винаги нашите властимащи не се интересуват от мнението на електората.Поне един протест да организираме срещу това решение?Или ще ни пляскат по ръцете и обвинят,че сме расисти,нацита и не знам още какво? newsm78
За всякакви видове араби не ми се коментира.Преди две год.в подобна тема тук,сума ти женоря гракнаха колко араби познават,как си треперят над жените,на ръце ги носят и не знам какви благини.Като ги гледам как са оставили жени,майки,сестри,баби вкъщи уж във война да им изпращат евра,егати ''мъжете'' са тия!Пък нека запада и някоя друга съфорумка разчитат на тях да работят за пенсията и.Познавам от немай къде сирийско семейство в София.Имат бежански статут.Той я смила от бой.Идва полиция,той бяга и така до следващият път.Всички съседи се оплакват и толкоз.На друг жена му уж е от нашите турци.Постят,молят се като за световно.Тя го разказва в захлас.Не ми харесват нито едните,нито другите.А и между другото и двамата представители на този етнос се сърдят на жените си,че са родили момичета. Mr. Green

# 6 572
  • София - Рим и обратно
Аз тоя път съм навита за протест #Cussing out

# 6 573
Още вчера излезе новината какво иска Ердоган. Той всъщност това си го иска в прав текст още като удари кюрдите. Сега обаче натисна копчето, с което да извие ръцете на ЕС - бежанците.

Ето и от днес, излиза, че ние сме подкрепили идеята им пред ЕС.
Брюксел. Българският министър-председател Бойко Борисов обсъди вчера на извънредната среща на ЕС в Брюксел предложението на турския министър-председател Ахмет Давутоглу за създаване на зона за сигурност в Северна Сирия с цел предотвратяване на масовия приток на бежанци, предаде унгарският вестник HVG.hu.
„С турския министър-председател обсъдихме зона на сигурност в Северна Сирия. Мислим, че най-добре ще е бежанците да останат в близост до техните родни места и да получават помощи там“, каза Борисов преди срещата на върха на ЕС.
Министър-председателят каза, че е получил от турското правителство писмо, чието съдържание представя турската гледна точка относно бежанската криза. В писмото е посочено предложение за работна група, занимаваща се с предоставяне на жилища, грижи и образование за мигрантите, чрез осигуряване на средства от Европейския съюз и Съединените щати.
Според Борисов, ако не се създаде зона за сигурност в Сирия, това ще доведе до наплива на седем милиона сирийски граждани към Европа, което според него " ще задълбочи още повече материалните и политическите последствия от хуманитарната криза."

Тази зона за сигурност няма как да се осъществи без турски войски, които да я гарантират.
В това е същността на цялата му идея.
Ердоган е за озаптяване, ще запали Турция.
Добре, че изборите в Турция са съвсем скоро и се надявам отново да ги загуби.

# 6 574
Ще изопачат нещата,ще докарат платени провокатори.Може и да ни арестуват и ще се провали замисъла. CryИначе принципно аз съм ЗА!

# 6 575

Не съм убедена, че там можеш да имаш n на брой жени и да се ожениш тук.  

Хи-хи. Новина от преди няколко месеца. Обиколи целия свят, не знам, дали я има на бг.
Шеф на полицията в ислямска руска република, с жива съпруга, си харесва тийнейджърка и си я взема насила (полицията била блокирала селото й и тормозела хората) с церемония в гражданското :

http://www.theguardian.com/world/2015/may/18/chechen-teenager-fo … d-marriage-russia

Ако потърсите, има и видео на церемонията, открай до край Sad   https://www.youtube.com/watch?v=xIYIO-j3vKY

# 6 576
и аз . Изобщо не ме интересуват кряканията за ксенофоби и тем подобни изгъзици .
Ние  сме майки и сме отговорни какъв свят ще оставим на децата си .

# 6 577
  • MI

Къде го казах, бе Нели? Къде казах и дума за индустриализацията? Сигурна ли си, че мен четеш, бе душа? LaughingКазах, че машините са тези, които ще ни спасят и науката работи като луда в тази сфера. Да не би това да си объркала? Машините ще заместят човека, това ми е тезата, да, за малко по - дългосрочен период.
Видях за френските политики за стимулиране на фамилиите. Лошото Нели, че са много скъпи. Защото това поне, което прочетох от тях е, че се опитват хем жените да са на работа, хем обаче и да раждат. А това е много, много скъпо. Та Франция никак не е цъфнала, а публичният й дълг расте главоломно, за разлика от Германия, която не само, че от няколко години е  с излишък, ами е успяла да намали дълга си с 3 %, което е страшно много. Затова не мисля, че дълго ще издържат така. Ама ще видим, де. Не се знае.

АнаБел, може тази дума да не е била твоя, извинявай   bouquet За Франция - тази политика не е от последните 5-6 години, а от много време. Сега проблемът е кризата, иначе са си много индустриализирана страна и според мен ще издържат. В смисъл, като разчиташ на истинска, работеща икономика, а не само като нас и гърците на туризъм и търговия е много по-лесно да се измъкнеш от блатото. И е много по-лесно да провеждаш социална политика. И да, работят си всички почти с по 3 деца, просто не ги карат да стоят оувъртайм например  Laughing И има детски градини и сие. Просто всичко е направено да ти е по-лесно, а не за да ти е гадно....

Take a smile, Гери, вчера гледах едно предаване, в което даваха репортажи от Германия. Тези дето по новините не ги показват, с протестите против бежанците и променените нагласи в Германия. Опасявам се че сте прави....

За хотспотовете са казали до ноември вчера. Честно, и да видя, че тези в Гърция са готови след 2 месеца, няма да го повярвам....  Rolling Eyes

Това не знам някой дали не го е постнал преди мен:
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82-_12/%D0%94%D0%B0 … D1%8F_562114.html

# 6 578
  • Galaxy 13197853088
Само, че Кунева е пришита към сините и акитата
ще вървят анблок като алтернатива на Бойко. Та
освен, ако не е протест срещу  нея и други лица,
поименно изброени, няма шанс да се промени.

# 6 579
И аз познавам сирийци, тук са от 20 години. Вярно е това за момичетата. Две момичета родила жената, бащата обаче недоволен. Е, и трето родила, тоя път момче. Лъжат, цялото семейство, по всякакъв повод. Лъжат се помежду си и то много грозно, лъжат и приятелите и близките си. В кръвта им е. Не знам как се оправят после като се разкрие лъжата и съм далеч от мисълта, че българите не го правят/ да не скочат сега тези, които имат приятели -араби/, но това тяхното е патологично. Като в турски сериал. Момичетата лъжат майка си заради излизане с гаджета, майката лъже бащата, щото иначе кой знае какво ще им се случи, лъже и околните и пред тях защитава момите, те лъжат в училище, изобщо затворен кръг. Не му се хваща края. Не мога да кажа, че познавам истинските им лица, иначе са едни такива кротки и примерни на пръв поглед.  Много заможни, въртят някаква търговия, всички деца разглезени до немай къде и мързеливи, без никакви амбиции, нали тати плаща. Това едната от тях да похарчи едни 1000 лева на ден за глупости е обичайно. И друг сириец познавам, женен за българка. Изглежда интегриран, знам ли, има хубава професия, но и той горкия с две момичета. И тук същата работа -  и двете подли и интригантки и толкова нахални, че са готови през трупове да минат, за да си постигнат целта. Със сигурност не всички са такива, но моят опит не показва нищо добро. Може би други имат по-различни впечатления, пак казвам свят голям, хора всякакви, но лично аз имам двеста наум.
А за протеста, ами отдавна съм навита, срещу Пеевски викахме като алтави, сега си траем. Може и нищо да не стане, но да знаем, че сме опитали, деца имаме.

# 6 580
Скрит текст:
http://www.dnes.bg/world/2015/09/24/bylgariia-iska-priemen-centy … za-bejanci.277443
как само си изми ръцете мама и натопи нашите, че сами са поискали да сме гореща точка
хитро, а?
Скрит текст:
България казва ,че има проблем, тя сама поиска. Все едно не знае, че има проблем, но това ли точно е решението? А нашите, които мълчаха до последната минута преди да заминат за Брюксел сигурно си правеха илюзии, че ще остане скрито.

А, ние защо се нахендрихме така сами? Това не ми стана ясно. Crossing Arms
Щото Меглена явно е решила пак да се наведе много ниско. Само не ми е ясно, къде остана позицията на външния ни министър, който каза, че не иска да сме буферна зона. Тази ли оФца ще ни води все надолу и пак ще я избираме? Не че съм я избирала аз де, но все някой го е направил.

Ами, Мегито да си ходи вкъщи. Време ѝ е явно. Tired

Защото при немците е  "Deutschland über alles", а при нас България май е на последно място.
Предполaгa се,че от тези горещи точки ще имa много еврa зa крaдене-нaи вероятно пaрите ще се отпускaт нa броикa ,зaинтегрaция зa построявaнето или реконструкции нa сгрaди. Е не ви ли е ясно зaщо г-жa Кукуневa се нaтискa? A кaкво щяло дa стaне с нaциятa ни дaли ще се претопим или живеем в европеиското гето-не съм видял един политик дa го е еня.

# 6 581
а нещо реално решили ли са на тая среща какво ще се прави? Или се събрали от Европата да си чешат топките,пък Меглена щото нямала топки си чесала езика?

и аз съм за протести и не само!

# 6 582
Стига локуми , трябват действия .
Какви , ами на война - като на война . Тези орди трябва да се спрат от армията .
Топло , топло видео от нова тв

дано да ви тръгне , че на мен не ми тръгва , но го гледах и мисля на 100 процента така

http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/09/24/125030/социолог-нашите-политически-лидери-се-държат-като-чиновници-/
Ето го тук видеото. Изгледайте го, обобщава горе долу всичко, което си говорим тук.
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/rajchev-politicheskite-l … hinovnici-6042900

# 6 583
Ноември месец щяло да стане ясно. Да се задавят с пари дано и дано най-после им светне, че парите не са всичко и че има нещо като национален интерес. Трудно е да се обясни значението на тази дума обаче на бивша комунистическа снаха, те само на това са свикнали, да се продават на някого.

Между другото, за пръв път съм на едно мнение с Андрей Райчев, обикновено спирам звука на телевизора като го видя.

http://www.djambazki.org/blog/view/160/deniat-na-prestypnoto-bezumie

# 6 584
живяла съм в арабска държава и е вярно, че много лъжат. но според мен в основата е че семейството им налага какво да правят, ако ги оставят да спят, женят и т.н. за който искат - няма да им се налага така да лъжат.

Общи условия

Активация на акаунт