Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 931
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 735

A, точно. Оказа се че според трактатите на ЕС може да се наложат определени решения на несъгласни страни. Значи като е да се вземат пари сме всички на първа линия, ама като да се решават проблеми бягаме... Много лесно така, но безплатен обед както знаем всички няма.

Аз затова и преди казах, че в момента се прави тест на страните от ЕС.

Цитат
Какви проблеми да се Решават?
Това, което виждам аз са проблеми, които се СЪЗДАВАТ

Тоест, те искат от нас да си СЪЗДАВАМЕ проблеми, а не да решаваме

Аз изобщо не виждам и наченки на опит за решаване на проблем. Даже изобщо още не са признали че имат проблем, който иска решение.
Според мен някой друг създаде проблемите на Меркел. Нали според журналистите едва 10-20% са истинските бежанци.
Та затова Меркел реши да помоли ЕС за помощ за решаване на проблема.
Аз все още вярвам, че някакво решение ще се намери. Единствено ЕС няма да е същия. Само се моля да не се разпадне, че тогава не очаквам да стане по добре за нас.

# 6 736
  • MI
Oooo, не ги били и помирисвали парите българите  Joy А пътищата по които си карате колите с какви пари ги направиха? А прехваленото метро? А на почти всички градове канализациите, градинките и оправянето на централните части? А че половината малки и средни фирми се крепят все още благодарение на тези финансирания и полсе 60 % близо от хората работят точно в малки и средни предприятия? Хайде сега да не говорим наизуст.

Решават се, Гери. Не толкова бързо и ефективно колкото би ми се искало, но се решават. Хотспотовете са добро начало, колкто и да реве бг-мама против. Защото поне ще започнат да депортират нелегални, а нали това искахме всички. И може пък една част да се замислят преди да тръгнат след това. А че беше малоумна поканата на Меркел го писах 100 пъти. Предполагам че и тя го е осъзнала.

Като искате пълно равноправие, трябва да сме равноправни и във вноските. Или това не ни изнася?

# 6 737
Ама защо всички тия мъже, които са тръгнали да търсят бъдеще за децата си гледат така страшно? Всички снимки и видеа са покъртителни!

# 6 738
Хотспотовете са добро начало, колкто и да реве бг-мама против. Защото поне ще започнат да депортират нелегални, а нали това искахме всички. И може пък една част да се замислят преди да тръгнат след това. А че беше малоумна поканата на Меркел го писах 100 пъти. Предполагам че и тя го е осъзнала.

Не разбирам какво им пречеше да депортират досега? Самолети ли нямат, армия ли нямат, основание ли нямат?
Май желание нямат.
А сега как да повярвам, че като се случе магическия хот-спот и ще почнат да депортират? С каквоще ме убедят, че те изобщо смятат да депортират когото и да било.
И защо, питам аз, пускат, за да депортират после.

Все действия на психично неуравновесени личности...

няма логика в поведението на ЕС-не виждаш ли? Първо ги канят, после  ги развозват като циркаджийски мечки от страна в страна. После работа ще им намират, ще ги интегрират, но всъщност ще ги депортират. ЩЕ ги депортират, от някакъв хот-спот, за който давайте пари, пари и пак пари. За интеграцията пак пари, пари и пак пари...
За дъждобранчетата на изнурените мъжища пак пари и пари и така милиарди и милиарди...

А ние бачкаме тука и не можем да кажем и ох и сме все грешните и расистите.

Все повече се убеждавам че тези ГВС-та са призовани да маршируват из Европа с някаква строго политическа цел.

Ако проблема беше едно хот-спотче, Нели, отдавна да са го направили...

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 17:10 от Герри

# 6 739
  • София
Oooo, не ги били и помирисвали парите българите  Joy А пътищата по които си карате колите с какви пари ги направиха? А прехваленото метро? А на почти всички градове канализациите, градинките и оправянето на централните части? А че половината малки и средни фирми се крепят все още благодарение на тези финансирания и полсе 60 % близо от хората работят точно в малки и средни предприятия? Хайде сега да не говорим наизуст.

Решават се, Гери. Не толкова бързо и ефективно колкото би ми се искало, но се решават. Хотспотовете са добро начало, колкто и да реве бг-мама против. Защото поне ще започнат да депортират нелегални, а нали това искахме всички. И може пък една част да се замислят преди да тръгнат след това. А че беше малоумна поканата на Меркел го писах 100 пъти. Предполагам че и тя го е осъзнала.

Като искате пълно равноправие, трябва да сме равноправни и във вноските. Или това не ни изнася?

Аха, значи признаваш, че поканата на Фрау-то беше лудост  Wink Лошото е, че ще ни излезе през носа на всички.

И как точно ще ги депортират? Ето, в Австрия законът бил сбъркан - няма издръжка (минимална), няма право на работа, НО няма и депортиране. Това ако е нормално, аз съм морков.

# 6 740
И сега какво, метро или арабели?
А колко ли сме дали, за да получим метрото, някой дали прави сметка? Цяла България опоскаха и изнесоха навън.
Айде без тия европропаганди.

# 6 741
И заради едно метро и пет градинки дайде да им се кланяме до земята.

# 6 742
  • София
Хотспотовете са добро начало, колкто и да реве бг-мама против. Защото поне ще започнат да депортират нелегални, а нали това искахме всички. И може пък една част да се замислят преди да тръгнат след това. А че беше малоумна поканата на Меркел го писах 100 пъти. Предполагам че и тя го е осъзнала.

Не разбирам какво им пречеше да депортират досега? Самолети ли нямат, армия ли нямат, основание ли нямат?
Май желание нямат.
А сега как да повярвам, че като се случе магическия хот-спот и ще почнат да депортират? С каквоще ме убедят, че те изобщо смятат да депортират когото и да било.

+2

На метро през живота си не съм се качвала, че получавам панически атаки когато съм под земята, така че ми е през плитките дали го има или не  Mr. Green

# 6 743
Айде сега, ако не сме в ЕС, много ще ни е зле, кюфтета сме били яли! Имам новина, бяхме виждали канализация и преди това! То бива бива, ама не издържах вече!

# 6 744
  • България
И сега какво, метро или арабели?
А колко ли сме дали, за да получим метрото, някой дали прави сметка? Цяла България опоскаха и изнесоха навън.
Айде без тия европропаганди.
+1
България плати най-скъпия входен билет за Европейския съюз

Прочети цялата статия тук: България плати най-скъпия входен билет за Европейския съюз - - Поглед Инфо
"И така, общият размер на платените на България средства от ЕС през предприсъединителния период и по време на досегашното членство до края на 2014 г. е 7,06 млрд евро или 7,63 млрд. долара по настоящия обменен курс. Получили сме в повече 4,1 млрд. долара, отколкото сме платили като членски внос. Ако обаче сравним с понесените и очаквани загуби от закриването на четирите ядрени блока, след приспадане на получените до сега компенсации от Европейската комисия, предстои ни да компенсираме още около 10 млрд. долара (14,0-4,1)."

"Освен казаното до тук, за да бъдем прецизни, трябва да имаме предвид, че значителна част от предоставяните ни еврофондове се връщат обратно към най-развитите страни членки под формата на астрономически консултантски и проектантски хонорари за техни експерти и особено чрез доставката на машините и съоръженията за съответните обекти. По този начин богатите страни от ЕС получават допълнителна полза, а ние понасяме загуби, за които не е прието да се говори публично.
 "
http://avtorski.pogled.info/article/65104/Balgariya-plati-nai-sk … vropeiskiya-sayuz

# 6 745
  • MI

Май желание нямат.

Гери, според теб Гърция, която е 10на милиона може ли да се справи с близо 300 000 влезли и то за 3-4 месеца?! Данните, които пуснах днес са много показателни. Знам че ги мразиш, но помисли ако тук се изсипят 250 000 например какво ще правим? Ще стреляме ли, ще ги храним ли, ще ги депортираме ли? И то когато няма пари за собствените хора. Кой друг трябваше да го направи, като нямаше механизми до скоро ЕС?!!

Хотспотовете, както се уморих вече да пиша, няма да са национално управлявани, въпреки че ще участва гранична полиция. Говори се и за създаване на европейска гранична полиция. Ако това не са стъпки в правилна посока, не знам. Не може с магическа пръчка и да изчезне проблема. Ако успеят наистина да ги отворят до 2 месеца ще е супер....

Таис, че аз още в началото казах че Меркел периодично не мисли какво говори...

Емиа, обичайно е максимум 30% съфинансирането. Ако те интересува влез и виж, цялата информация е публична. Т.е. нямаше да имате метро без еврофинансирането, да. Или щеше да си сседи макс на етапа Люлин-Халите.

# 6 746
Вижте според вътрешния министър на Австрия какво ни чака всички държави по периферията
„Ако бежанци дойдат от Словения и Хърватия в Австрия и подадат молба за убежище в Австрия..., то ние ще ги върнем в Хърватия и Словения", категоричен е австрийският вътрешен министър.
Как са прелетели до Хърватия и Словения тез "бежанци"? Както и тези, които влизат в България. Не се разбра, че са икономически емигранти.

# 6 747
Кажете ми, това клипче пускано ли е в темата? Аз съм без думи!!! Shocked Shocked Shocked

# 6 748
Данните, които пуснах днес са много показателни. Знам че ги мразиш, но помисли ако тук се изсипят 250 000 например какво ще правим? Ще стреляме ли, ще ги храним ли, ще ги депортираме ли? И то когато няма пари за собствените хора. Кой друг трябваше да го направи, като нямаше механизми до скоро ЕС?!!

Не трябва да се изсипват бре Нели. Какво значи да ти се изсипят.

Сега армията ни е 40 000.

Какво значи това да с изсипят 300 000??? Вие чувате ли се.
Ами това си е война.
А на война нали знаеш-като на война...

Ти искаш да ги храня и да подсмърчам ли?

Това с "изсипването" на стотици хиляди си е чиста проба нашествие и ако продължава още известно количество време, най-накрая хората ще пощуреят, ще откачат и ще стане меле.
Ако не ми вярваш, поне прочети и чакай да видиш...

# 6 749
Айде сега, ако не сме в ЕС, много ще ни е зле, кюфтета сме били яли! Имам новина, бяхме виждали канализация и преди това! То бива бива, ама не издържах вече!

За какво ви е канализация, нали гледахте клипчето с "бежанката" на гарата.   Joy

Общи условия

Активация на акаунт