Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 176
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 750
Вижте според вътрешния министър на Австрия какво ни чака всички държави по периферията
„Ако бежанци дойдат от Словения и Хърватия в Австрия и подадат молба за убежище в Австрия..., то ние ще ги върнем в Хърватия и Словения",
И това е решение.
Да тръгват да маршируват обратно. До Гърция и оттам  където им е мястото и откъдето са тръгнали
И ако не искат трябва да бъдат принудени.

Хот-спот ще им правят и софри ще им слагат на татуираните мъжища.... Sick А булки не искат ли? Апартаменти, коли? Интеграционни и по лична джамия на мюсюлманин?

# 6 751
  • MI
Скрит текст:
Данните, които пуснах днес са много показателни. Знам че ги мразиш, но помисли ако тук се изсипят 250 000 например какво ще правим? Ще стреляме ли, ще ги храним ли, ще ги депортираме ли? И то когато няма пари за собствените хора. Кой друг трябваше да го направи, като нямаше механизми до скоро ЕС?!!

Не трябва да се изсипват бре Нели. Какво значи да ти се изсипят.

Сега армията ни е 40 000.

Какво значи това да с изсипят 300 000??? Вие чувате ли се.
Ами това си е война.
А на война нали знаеш-като на война...

Ти искаш да ги храня и да подсмърчам ли?

Според теб с тази армия ще спреш подобен поток? И цялата да я изсипеш, трябва да стреляш на месо. А това и много диктатори не го правят срещу невъоръжени хора. Да не говорим че би значело нарушаване на Хагската конвенция, защото те идват и искат статут. Ти си длъжен да определиш имат ли право или не.

Хайде да се поуспокоим и да видим и положителните неща, които се правят. А за канализацията - имало е бе, кой ви казва че е нямало. Пари нямахме да си я обновим, нищо друго.  Laughing Факт е че точно с такива пари ги направиха, както и пътищата. За метрото са 20 и 25% от софиската община за 2та етапа съответно. Т.е. 75 или 80 са дадени от тези лошите.

# 6 752

Според мен някой друг създаде проблемите на Меркел. Нали според журналистите едва 10-20% са истинските бежанци.
Та затова Меркел реши да помоли ЕС за помощ за решаване на проблема.
Аз все още вярвам, че някакво решение ще се намери. Единствено ЕС няма да е същия. Само се моля да не се разпадне, че тогава не очаквам да стане по добре за нас.
И аз съм на това мнение. Peace
Относно хот-спотовете, на теория звучи, че биха били някакво решение, но на практика, се съмнявам. Особено, приложени на място по страни.

Опасявам се дали нещата ще бъдат здраво организирани , със сериозни рестрикции и контрол.
В този разграден двор, в който се превърна Европа, това, което в момента се случва, особено на определени места (пример на посоки:  жителите на Фрайласинг) налага мобилизация, извънредно положение или подобни механизми.

# 6 753
Гери, решение, ама като се втурнат наобратно - тук, в Гърция и Италия се изсипват стотици хиляди. Първо пускайте, не отблъсквайте и обгрижвайте, после дръжте си ги там! Да не сме ги произвели ние тези тълпи, че ще ги връщат вместо да депортират този, които не бяга от войната.
А, и до дамите, които зоват за солидарност - къде беше Европа с години, когато емигранти пристигаха с лодките в Италия и Гърция? После и в България? Като им влязоха в държавите изведнъж се сетиха, че има проблем те да са в ЕВРОПА. Германия май още не се е сетила, тя им пече курабийки......

# 6 754

Според теб с тази армия ще спреш подобен поток? И цялата да я изсипеш, трябва да стреляш на месо. А това и много диктатори не го правят срещу невъоръжени хора. Да не говорим че би значело нарушаване на Хагската конвенция, защото те идват и искат статут. Ти си длъжен да определиш имат ли право или не.

Това ли е новият вид война? Идват войниците на пълчища без оръжие и ти им слагаш масата?
Нещо не е наред в съвременния свят , а когато нещо не е у ред, то не се ли промени, то ще загине.

# 6 755
Гери, решение, ама като се втурнат наобратно - тук, в Гърция и Италия се изсипват стотици хиляди. Първо пускайте, не отблъсквайте и обгрижвайте, после дръжте си ги там! Да не сме ги произвели ние тези тълпи, че ще ги връщат вместо да депортират този, които не бяга от войната.
Ще извадят армията и ще ги ескортират обратно. Имат танкове, хеликоптери, войници-всичко имат. Могат съвсем мирно и тихо да придвижат ГВС-тата от една граница до друга.
Но те не желаят това. Не.
Имам чуството, все по-болезнено чуство, че се цели целенасочено обръщане на Европа в хаос...

Трябва всичките толерантни закони, конвенции и прочее споразумения да бъдат РЕВИЗИРАНИ и приспособени към новите условия. Светът вече не е същият какъвто беше, когато са писали Женевската конвенция.

# 6 756
  • София
Герри, изразяваш изцяло моето мнение, в последните ти няколко поста   bouquet

Случаеност? Не мисла!
http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/prekratiha-deloto-za-radikalen-isliam-6042929

# 6 757

Имам чуството, все по-болезнено чуство, че се цели целенасочено обръщане на Европа в хаос...
Гутен Морген.
С най- добри чувства Hug  bouquet

# 6 758
# 6 759
Хипотеза ... ако някой бил поискал да прелети самолет.
Хипотеза ... ако станем 'гореща точка'.
То някой чул, че предоставят помощ за страните, които са гранични. И поискал и той. Уж помощ. Дали?
Кой какво чул. Кой какво превел.
И сега?
И друго се чудя.
Как ще се организират тези 'точки'?
Като място. Като функциониране.
Какво ще се правят тези бази данни от пръстови отпечатъци?
Как ще се съгласят хората без документи да се подредят в редица, за да им се вземат отпечатъци.
Много въпроси. И нямам отговор.

# 6 760
  • MI
А, и до дамите, които зоват за солидарност - къде беше Европа с години, когато емигранти пристигаха с лодките в Италия и Гърция? После и в България? Като им влязоха в държавите изведнъж се сетиха, че има проблем те да са в ЕВРОПА. Германия май още не се е сетила, тя им пече курабийки......

Спокойно, те ако можеха отдавна да са ги върнали  Laughing За пред електората са тези приказки. Тези бягащите са неидентифицираните, не теззи 120 000 дето ще се разпределят. Нали затова е целия зор за хотспотовете - централизирано управление, снемане на отпечатъци, проверка от Европол. Но на ССФ не й стигат никога мерките....

Гери, за новата война бях чела че ще е разпръсната и тип гражданска, не без оръжие. Това си е ново преселение на народите ако питаш мен...

take a smile, ако беше оставено на национално ниво управлението щях да съм супер песимист и аз. Но не е. Ще поживеем и ще видим.

# 6 761
Скрит текст:
И сега какво, метро или арабели?
А колко ли сме дали, за да получим метрото, някой дали прави сметка? Цяла България опоскаха и изнесоха навън.
Айде без тия европропаганди.
+1
България плати най-скъпия входен билет за Европейския съюз

Прочети цялата статия тук: България плати най-скъпия входен билет за Европейския съюз - - Поглед Инфо
"И така, общият размер на платените на България средства от ЕС през предприсъединителния период и по време на досегашното членство до края на 2014 г. е 7,06 млрд евро или 7,63 млрд. долара по настоящия обменен курс. Получили сме в повече 4,1 млрд. долара, отколкото сме платили като членски внос. Ако обаче сравним с понесените и очаквани загуби от закриването на четирите ядрени блока, след приспадане на получените до сега компенсации от Европейската комисия, предстои ни да компенсираме още около 10 млрд. долара (14,0-4,1)."

"Освен казаното до тук, за да бъдем прецизни, трябва да имаме предвид, че значителна част от предоставяните ни еврофондове се връщат обратно към най-развитите страни членки под формата на астрономически консултантски и проектантски хонорари за техни експерти и особено чрез доставката на машините и съоръженията за съответните обекти. По този начин богатите страни от ЕС получават допълнителна полза, а ние понасяме загуби, за които не е прието да се говори публично.
 "
http://avtorski.pogled.info/article/65104/Balgariya-plati-nai-sk … vropeiskiya-sayuz
[/spoiler]
Ето затова не ми е мъчно за ЕС.

Онази приказка я знаете, че където и да се е присъединявала България, Империята се е разпадала.
Е, дойде й ред и на ЕС, малко бързичко, но пък ефективно.

# 6 762

Гери, за новата война бях чела че ще е разпръсната и тип гражданска, не без оръжие. Това си е ново преселение на народите ако питаш мен...

Преселението на народите е ставало с кланета. Постоянни, повсевместни.
Сега идват ГВС-тата. Ние ще им сервираме. А после? Нощно време като легнем да спим?

Това е война, Нели.
И тя почва вече.. Ако ЕС не желае да скъса обвързващите документи, които я задължават да слага масата и да пече курабийките-дните и са преброени.
И никакви хот-спотове, центрове и прочее не могат нищо да направят. Няма значение как е превела преводачката на Бойко. Както и да го преведе няма значение.
И да ги беше напсувала-пак щеше да е същото.

# 6 763
  • България
Герри, изразяваш изцяло моето мнение, в последните ти няколко поста   bouquet

Случаеност? Не мисла!
http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/prekratiha-deloto-za-radikalen-isliam-6042929

Още работи ще стават след тази среща:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4992333
 И все хубави ще да са  Thinking

# 6 764
Хан Тервел да идва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт