Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 737
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 810
  • България-Швейцария
Как така ще конфискуват имоти?! Shocked
Ако това е вярно - до световна война в класическия смисъл не знам дали ще се стигне, но до граждански такива със сигурност.
Искам да видя как точно някой идва да ми конфискува имота, ще го чакам с пушката на вратата.
Лягала съм пред багер, няма да ми е сефте.

# 6 811
Е уж временно, и предполагам общината ще плаща наема, но как така без съгласието на собственика ще настаняват пещерняци да му се невиди? Нали бяха демократична държава?

# 6 812
Ако това е вярно - до световна война в класическия смисъл не знам дали ще се стигне, но до граждански такива със сигурност.
Искам да видя как точно някой идва да ми конфискува имота, ще го чакам с пушката на вратата.

И аз така мисля. Не мога да си представя, някой да настани хора в мой имот, без позволението ми.

# 6 813
  • Варна

Моля някой, който е гледал новините по Нова да коментира. Тази госпожица твърди, че няма да има горещи точки и те са извън ЕС, а по новините чух в анонса обратното, но нямах възможност да ги гледам. Не намирам и запис.

Гледах по всички новини. Общо взето, ББ и Паунова твърдят, че не са искали да сме гореща точка, че ББ казал само, че и сега сме били гореща точка, защото премиерът на Турция му написал писмо не се знаело още колко ще издържи Турция да удържа мигрантите. ББ поискал помощ от ЕС заради това, а не че е поискал да сме гореща точка.
Меркел от своя страна казва точно обратното, така и превеждат думите - България е поискала да бъде гореща точка и ЕС трябвало да се съобрази с решението и.
В крайна сметка, не знам ББ и Паунова ли лъжат, на Меркел ли и е удобно така да е разбрала, не знам.

# 6 814
Мерси, Мимс, намерих емисията и сега ще изгледам. Hug
 Ето, ако някой като мен е изпуснал.
http://play.novatv.bg/programi/novinite-na-nova-tsentralna-emisiya/657584

# 6 815
Общо взето позицията на нашите управляващи е - кой ми се изтърва в гащите.

# 6 816
  • Варненска клюкарка
Днес по някакви новини съобщиха че на хадж-а в Мека са стъпкани до смърт към 800 човека и още толкова ранени Shocked За случилото се виновни са една орда фанатизирани, които просто са ги помели на път към големия камък.Хората били насядали пред палатките си( някой назад в темата беше пуснал снимки на климатизираните шатри разпънати на няколко км. от Мекка) когато са ги връхлетели и буквално са ги размазали с краката си! Щом така газят собствените си, не искам да си представям на какво са способни за друговерци......

# 6 817

http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/09/24/125057/%D0%B5%D0% … campaign=breaking

Моля някой, който е гледал новините по Нова да коментира. Тази госпожица твърди, че няма да има горещи точки и те са извън ЕС, а по новините чух в анонса обратното, но нямах възможност да ги гледам. Не намирам и запис.

Какво да я коментирам hahaha, чак им се кара на журналистите.
Ти обаче виж първото изречение и съвсем ше ти се завърти главата  Mr. Green
Присъствах на една от срещите на лидерите на Европейската народна партия (ЕНП), която се състоя вчера
Последно това моме била ли е на срещата на лидерите и какво е дрънкал там ББ.
Само стенограмата може да разбули тази мистерия Whistling.

# 6 818

И аз така мисля. Не мога да си представя, някой да настани хора в мой имот, без позволението ми.
Непризнаване неприкосновеността на часната собственост ни връща във времето на социализна  newsm78 поправете ме ако греша

# 6 819

http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/09/24/125057/%D0%B5%D0% … campaign=breaking

Присъствах на една от срещите на лидерите на Европейската народна партия (ЕНП), която се състоя вчера
Нали разбираш, че тази стенограма вече са я покрили, може пожарникаря лично да я е изял.

# 6 820
  • Другата България

Какво точно стана, кой какво казал рекъл не е ясно, но народа точно преди избори се разбуни като кошер.

# 6 821
  • София
Тогава какво обяснява Въпросният по Канал 1 от десетина минути?

# 6 822
Нещо невнятно, но затова пък авторитетно hahaha bowuu.

# 6 823
Не мога да повярвам, че ще изхвърлят германци, за да настаняват араби, вероятно не са германци тези в социалните жилища. newsm78

# 6 824
@Nova,

Германци са. Може да са бедни, но са германци. Има хиляди хора, обслужващ персонал с ниски заплати, чистачи, санитари, хора от поточните линии за разфасоване на животни и т.н., които живеят в общински блокове на символичен наем. Ние не ги виждаме в нашето ежедневие. Това е първият социален слой, който пада. На най-бедните. Да не звуча черногледно, но и до нас ще се стигне. Тяхната дума се заглушава, защото никой не ги уважава. Дори собствената им държава. Това е гадното.

Развенчава се постепенно уреденото западно общество. Не всички са по яхтите и островите с обикновените си заплати. Има бедност, нормално е. Просто е невидима за средната класа.

Дори да са придобили гражданство от Полша или друга държава,  или са гастарбайтери, все пак имат повече права на собствената си територия... И ние имаме българи на прага на бедността и със заеми, дано не се стигне да ги изритват заради "сирийци"... Това е геноцид. Бедните никой не ги иска. Сит на гладен не вярва.  Confused

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 20:37 от Naeva

Общи условия

Активация на акаунт