Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 760
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 6 840
Не могa точно дa се сетя/не ми се и търси /но и Вaнгa имaше нещо зa Сирия.Сирия ке пaдне,и после ще сме добре или зле ли беше? Обaче е фaкт че нещaтa се променихa от основи. Въпрос нa време е дa ни се нaруши мирният живот. Нaи вероятно някои ще вземе aвтомaтa първи и много други ще го последвaт. Нямa вaриaнт aко не спрът дa идвaт всички дa продължaт дa сa щaстлови. Имa много нaционaлистични и терористични оргaнизaции в сaмaтa европa ЕТA ,БAСКИТЕ ,19 НОЕМВРИ и други зaсегa сa тихи но не се знaе докогa.

# 6 841
Илиана, той говори за приемните центрове, които въобще не са дневен ред. Той може много прочуствено да говори, но някаква промяна в тяхното финансиране, нито се предвижда и не съм сигурна дали въобще са били тема на срещата.
Целия дебат е за така наречените горещи точки - разпределителни центрове, искал ли е или не на наша територия да има такъв Peace.

# 6 842
Не съм по прочувствените слова аз .
Европейски сложнотии пак явно .Каква е разликата м/у приемни и разпределителни центрове .
Ако наистина тук влязат от Турция "непланувани " бежанци/мигранти  ,то ние какво ги правим ?Не е ли по -добре да имаме наистина разпределителен център ,финансиран от ЕС със специалисти от ЕС  newsm78

# 6 843
Прочетох изказването на ББ и въпреки че не съм му фен не мога да не отчета, че е прав в случая с някои неща – това, че липсва съпричастност към страните, пазещи външни граници. Никакви превантивни мерки не се вземат и никой не се интересува какво ще стане, ако в един момент границата ни бъде атакувана от стотици хиляди мигранти. България определено не е в състояние да се справи сама с по-мащабни набези, а фактите показват, че други страни в такава ситуация са оставени на произвола на съдбата и отнасят повече критики, отколкото реална помощ.
Съгласна съм и с предложението му приемните центрове да бъдат локализирани извън ЕС, в близост до засегнатите райони. Прав е и че Русия и САЩ трябва да се включат по-активно в решаването на проблема.
И като се има предвид, че хотспотовете представляват всъщност идентификация, регистрация и разпределение на бежанците е съвсем резонно да се каже, че при нас това вече функционира. Наистина прекалено много шум се вдигна за тези горещи точки, а те всъщност вече съществуват донякъде.
Прав е и за повдигнатите наказателните процедури – не е справедливо да се поставят изисквания за непосилен висок стандарт на бежанците към държава с население, което живее на ръба на оцеляването.
Възможно е и Меркел да е разбрала това, което и се иска да чуе ... в крайна сметка тя в момента има нужда от покачване на рейтинга в източноевропейския блок и всякаква подкрепа от там е добре дошла.

# 6 844
  • България

Ама това за социалните жилища в Германия вЕрно ли е вярно  newsm78

Абсолютно вярно! Тази вечер говорих с работещ в Германия.  Sad

# 6 845
Не могa точно дa се сетя/не ми се и търси /но и Вaнгa имaше нещо зa Сирия.Сирия ке пaдне,и после ще сме добре или зле ли беше? Обaче е фaкт че нещaтa се променихa от основи. Въпрос нa време е дa ни се нaруши мирният живот. Нaи вероятно някои ще вземе aвтомaтa първи и много други ще го последвaт. Нямa вaриaнт aко не спрът дa идвaт всички дa продължaт дa сa щaстлови. Имa много нaционaлистични и терористични оргaнизaции в сaмaтa европa ЕТA ,БAСКИТЕ ,19 НОЕМВРИ и други зaсегa сa тихи но не се знaе докогa.
Тия дни отворих книгата за Ванга от племенницата и. Само на нея вярвам, иначе в нета тълкувания всякакви и много спекулации. Ето копирам:
"Ванга категорично предрича установяването на разумни контакти със същества от други планети. Но това време е още много далече. Какво ще стане дотогава с хората?
„Дотогава човечеството ще преживее много природни и обществени катаклизми и бурни събития. Постепенно ще се променя и човешкото съзнание. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: „Скоро ли ще дойде това време?” Не, не е скоро. Още Сирия не е паднала!” (Това изказване съм записала през 1980 г.)"

Каквото и да значи всичко това.

# 6 846
MoiraineD мерси ,звучи ми фантасмагорично просто  Shocked

# 6 847
  • София

Ама това за социалните жилища в Германия вЕрно ли е вярно  newsm78

Абсолютно вярно! Тази вечер говорих с работещ в Германия.  Sad

Недопустимо е да гониш социално слаби хора, за да настаняваш индивиди, които просто са се юрнали към държавата ти, въобразявайки си, че там са длъжни да им осигурят всичко, наготово. Германия съвсем ми падна в очите.

# 6 848
  • тук-там
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5000891

Съжалявам, но нямам възможност да изчета последните страници.
Вероятно сте го коментирали вече.
На Турците явно им е писнало и лееееко предупреждават, че ще "отпушат" границата.
Със или без хотспотове.
ББ направо го съжалих...за малко да ревне.... ooooh!
Че и ние с него.
Отивам да си опреснявам английския.....В последните години наблягах на немския. Banghead

# 6 849
В тази връзка прочетете нещо и за предсказанията на Нострадамус. Доста са смущаващи. Можете да гледате и филма(от началото на 90-те) за него в Ютюб.

# 6 850
В тази връзка прочетете нещо и за предсказанията на Нострадамус. Доста са смущаващи. Можете да гледате и филма(от началото на 90-те) за него в Ютюб.
Самата Ванга се  изказвала за него, когато са я питали, че неговите предсказания са неясни и не всички са верни. Затова пък тези на Ванга, Слава Севрюкова и Петър Дънов удивително съвпадат. В общи линии звучат така - кръв ще се лее навсякъде. Sad после, който оцелее, ще живее добре.

# 6 851
  • България
MoiraineD мерси ,звучи ми фантасмагорично просто  Shocked
И на мен, но няколко пъти питах- наистина ли, наистина ли  #Shocked #Shocked #Shocked
Така е каза и точка. И каза какво си мислят там нашите мюсюлмани. Тук обсъдихме и тази версия. Всичко става за Пари, за понижаване цената на труда.
За мен това е само част от Големия план. Други си правят други планове. По-дългосрочни и по-унищожителни. Все пак източника ми не е християнски  Confused.

# 6 852
А мои познати в Германия не вярват. Не са на социални помощи, имат доходи над средните и все още имат вяра в правителството, но аз като чета пресата, не мисля, че това ще продължи много дълго.
Тази лъжлива преса, както я наричат самите германци, пропуска такива информации, което означава ,че просто ги подготвят и за по-лошо. Иначе доста неща замазват и скатават.

# 6 853
Ако Турците отпушат гратица отиде... ама в крайта сметка и те не са длъжни да ни спасяват. Проблема трябва да се реши в Сирия, а не просто да се оправяме с последствията.

Emia би ли написала как се казва книгата за Ванга?

# 6 854
Ето от тук може да се изтегли. Автор Красимира Стоянова "Ванга-ясновидката"

http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=120&LangID=0&Letter=%D1

Общи условия

Активация на акаунт