Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 437
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 885
  • София

Предпочиташ Орбан само заради старата българска традиция да заемаме грешната страна или рязко си смени позицията?

Не предпочитам нито Орбан, нито Меркел. Ясно си давам сметка, че ислямската имиграция ще ускори упадъка на Европа, и до известна степен я подкрепям, защото смятам, че Европа си го е заслужила.
Госпожата изобщо не си дава подобна сметка, напълно откъсната е от реалността. Живее и се рее на розов облак и почти не се задържа в Бг. Благодарение на приказки и "лекции" като тази.

# 6 886

Този път е взел здравето на преводачите. По-сложно им е било от превода на онова нещо за шменти-капели и разказът за Цецко като копаел трупове с багера.
Да си преводач на Бацето е най-лесното нещо.
Квото и да преведеш-се тая...
Може и пържолки за кучетата граничари да е поискал, знам ли. Пък Меркел кво разбрала никой не знае...пък и има ли значение кво е разбрала дементната баба?

# 6 887
Или ще има квоти за мигранти-шматки, дето някой ги излъгал, че ей там е Австрия?
Именно. На нас най-тъпите . Тези, дето вместо подпис слагат кръстче..пардон....полумесец.

# 6 888

Помня, че едни германци в залата щяха да паднат от балкона като чуха в слушалките какво им превеждат. Може пък да държи на точния превод човекът, щото иначе ще се уволняваме.

# 6 889
  • София
Missence, идеята е да се разпределят съгласно приетите квоти. Много въпросителни изникват около цялата тази процедура и честно казано не съм оптимист по отношение на ефективността и.

И аз изобщо не съм оптимист. Квоти ли? Тези хора не неудържими.

Скрит текст:
Добре, съгласна съм....

.....и бързо да идентифицират, регистрират и снемат отпечатъци от пристигащите мигранти".

......
и после накъде? Това е въпросът.
Идентифицираме ги, регистрираме ги и всичко е ток. После къде отиват тези хора? Изпращаме ли ги по живо по здраво на фрау Меркел, защото те при нея искат?
А, не. Стоят си, докато някой ги поиска или до поредното разпределяне на квоти. ЕС щял да праща пари за издръжката.

Ааа, да, да и те ще стоят и ще чакат фрау Меркел да им каже "Willkommen"? Друг път. Ще ги нататрузят на гърба на "горещите точки" и ще започнат да ни дават акъл "интегрирайте ги!". Както ни дават акъл за една друга маса "българи". Tired

# 6 890
http://www.taz.de/AfD-Demonstration-in-Erfurt/!5235664/
Последно за днес, понеже някой питаше за демонстрации.
5000 души са демонстрирали против мигрантите в Ерфурт, източна Германия. Партията, която организира протеста, е крайно дясна. Алтернатива за Германия.

# 6 891
Кой питаше за настроенията в Германия и Австрия? В тази група има доста интересна дискусия,започната от Daniela von Riegen · Oldenbrok, Germany
https://www.facebook.com/groups/723336814462149/

# 6 892
  • София

Предпочиташ Орбан само заради старата българска традиция да заемаме грешната страна или рязко си смени позицията?

Не предпочитам нито Орбан, нито Меркел. Ясно си давам сметка, че ислямската имиграция ще ускори упадъка на Европа, и до известна степен я подкрепям, защото смятам, че Европа си го е заслужила.
Госпожата изобщо не си дава подобна сметка, напълно откъсната е от реалността. Живее и се рее на розов облак и почти не се задържа в Бг. Благодарение на приказки и "лекции" като тази.

И какво си представяш, че ще настане след окончателния упадък на Европа? Много ми е любопитно как виждаш развитието на нещата. И какъв край предричаш.

# 6 893
Тук взеха извънземните покрай Ванга да се спрягат.
Аз ви казвам-тихо да не чуят и те как баба Меркел храни безплатно, че и те ще долетят с по една празна паница и ще застанат на границата...

Видяхте ли сега някой като дава без пари колко мераклии се навъдиха?

# 6 894
  • София
Що бе, Гери. Нерде марсианец, нерде пакистанец  Laughing

# 6 895
  • София

Помня, че едни германци в залата щяха да паднат от балкона като чуха в слушалките какво им превеждат. Може пък да държи на точния превод човекът, щото иначе ще се уволняваме.

Joy
Това е незабравимо просто.

Ето, реакциите в залата са показателни.  Laughing

Така ще да е било и с бежанците. Grinning Нека им обясни, че Цецо ги копае тук с багер, пък гледай, дали ще остане някой. Laughing

# 6 896
Добре де нaли европa е свободнa зонa нa движение,тези които сa рaзпределени у нaс нaли ще имaт прaво дa пътувaт aко решaт дa отидaт нa гости при родaтa в шфеция кои ще ги спре?кaк ще стaвa сaмото рaзптеделение? Дaно ни дaдът повечко инженери и учители.

# 6 897
Според тази теория Джордж Сорос бил виновен за бежанците.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5002443

"Специалният кореспондент на прокремълския вестник Даря Асламова съобщава, че американски благотворителни организации помагат на бегълците. "Всяка сутрин около банките се извиват огромни опашки от мигранти, те получават пари във всеки град, в който пристигнат”, пише тя. Според нея САЩ никога няма да си признаят, но имат интерес от потока бежанци към Европа.
В тази връзка дежурно заподозреният е Джордж Сорос. Версията на влиятелната в арабския свят медиа "Ал Джазира” е подобна."

# 6 898
Още едно последно, сори, сами ми излизат статиите.  Laughing
http://www.stern.de/politik/cdu-politikerin-will-vollverschleier … eten-6467880.html
Тази мила жена от партията на Мути иска забрана на бурките на обществено място. Казва, че това е проява на подтисничество и несвобода. Имамът трябвало да се срещне с нея, но казал, че е жена и като на такава няма да и подаде ръка. Срещата отпаднала.  / Голям праз/

# 6 899
  • София
И какво си представяш, че ще настане след окончателния упадък на Европа? Много ми е любопитно как виждаш развитието на нещата. И какъв край предричаш.

Центърът на цивилизацията ще се измести от Европа на изток. Европа ще остане като изостанала покрайнина на Азия. Нещо като Египет и всички загинали древни цивилизации. На територията й ще продължават да живеят хора, които ще пазят спомена за миналото й величие (но може и да не го пазят), но те самите вече няма да имат нищо общо с европейците на миналото. Не само генетически, но културно най-вече. До окончателния упадък има още време обаче. Според Шпенглер, поне още 2 века.

п. п. Също така, предвиждам прогресивно намаляване на броя на населението в цяла Европа. Малоумната политика на внос на имигранти, за да се компенсира отрицателния приръст няма да даде очакваните резултати и населението ще продължи да застарява и намалява.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 00:14 от Alexandria*

Общи условия

Активация на акаунт