Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 703
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 900
  • София
Добре де нaли европa е свободнa зонa нa движение,тези които сa рaзпределени у нaс нaли ще имaт прaво дa пътувaт aко решaт дa отидaт нa гости при родaтa в шфеция кои ще ги спре?кaк ще стaвa сaмото рaзптеделение? Дaно ни дaдът повечко инженери и учители.

Аха, надявай се! Аз като гледам тълпите по ТВ, пълно е с инженери, учители, ИТ специалисти и т.н.

*Emia*, преди години в Германия имаше големи караници по този въпрос. Искаха забрана на забрадките в училищата. Лелееее, каква врява се вдигна тогава. ooooh! Като скочиха тия ми ти хора, като взеха да викат, че са дискриминирани.........стана страшно. Tired

# 6 901
Добре де нaли европa е свободнa зонa нa движение,тези които сa рaзпределени у нaс нaли ще имaт прaво дa пътувaт aко решaт дa отидaт нa гости при родaтa в шфеция кои ще ги спре?кaк ще стaвa сaмото рaзптеделение? Дaно ни дaдът повечко инженери и учители.
Ами тези от квотите веднъж зачислени в  една страна, нямало да имат право на помощи в друга, пък нека си обикалят по гостита. Само не знам как ще се примирят с българския стандарт, както някой по-назад писа, като знаят колко вземат на запад "колегите им". Mr. Green

# 6 902
Забрадките никой не е искал да ги забранява, властите скачат срещу бурките (и един друг вид подобна одежда, чието име забравих), защото не може да се идентифицира субекта.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 00:18 от Анонимен

# 6 903
Мани, техните права та техните. А нашите? Кой на чия територия е?
Във връзка с преводите, познавах личния преводач на бай Тошо, изключително ерудиран човек, наполовина германец. Разказваше за гафовете, които е спасявал с умел превод, щото иначе кой знае докъде щяхме да стигнем. Но за тая цел преводачът трябва да е мнооого в час, да познава нюансите на езика и да излиза от кофти ситуации. А при бай Тошо това си беше ежедневие.
Та и при ББ не е по-различно от полу- и целите проводници. Пот се лее при превода.

аа, не, гледах клипа с труповете, това е култово просто

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 00:18 от *Emia*

# 6 904
  • София
Забрадките никой не е искал да ги забранява, властите скачат срещу бурките, защото не може да се идентифицира субекта.

Преди години искаха да забранят религиозните символи в училищата и продумаха, че и забрадките са такива. Малеееееееее, няма да забравя олелията. ooooh!

# 6 905
Те (които и да са те) може да са продумали много неща, но това със забрадките е несериозно и наистина не помня някой да е искал да ги забранява.

# 6 906
  • България
Брюксел иска от европейските столици да внесат поне колкото миналата година в Световната програма за прехраната на ООН. Българският дял е бил 111 млн. евро. За тази година вече сме дали 101 млн.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2015/09/24/ide-po-goliama-bejanska-vyln … -granicite.277442

# 6 907
  • София
Те (които и да са те) може да са продумали много неща, но това със забрадките е несериозно и наистина не помня някой да е искал да ги забранява.

2009 беше.

напр. Keine religiösen Symbole in öffentlichen Schulen и излизат статиите.

Скрит текст:
Тогава точно бях там и няма да забравя данданията.

Ето, даже имаше заведени и дела.
http://www.taz.de/!5016688/
/Das Kopftuch ist frei/

# 6 908
  • София
Хора, има още нещо - тези икономически имигранти в момента причиняват сума ти неудобства на гражданите на ЕС - туризмът страда, транспортът страда, хората започват да се страхуват и се депресират. Тази лудост трябва да бъде спряна НЕЗАБАВНО. Меркел - оставка!

# 6 909
Май е време да разберем какво е хиджаб, никаб и бурка. Mr. Green

Скрит текст:

# 6 910
Аз вчера много депресирани туристи видях, истина е. Исках да вкарам майка ми в една катедрала да гледа рисунки на Караваджо, то от депресари не можахме да се вредим. Tired

# 6 911
  • София
С горния пост искам да кажа, че тези хора се борят със зъби и нокти за вярата си, начина си на живот и т.н. Не ще да е така лесно, както си го представя наш' Божидар Димитров.

# 6 912
Тази сутрин одринският имам Илияс Ахмет, обслужващ търсещите убежище, по време на празничната молитва им препоръча да не тръгват за Европа. „Откога европейците са братя на мюсюлманите, кога те са ни помагали? Откажете се от мечтата да отидете в Европа и да живеете там!“, настоя духовникът в проповедта си на открито в парка около пехливанската арена.

одринският имам подчерта, че Европа закриля Израел и евреите, които са лоши хора. В Европа децата ви няма да бъдат добри мюсюлмани, върнете се на родна земя, призова той&

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/be … aha-odrin-6042939

Ако ги и  упъти към СА и други арабски страни, обещавам да раздавам курабийки на изпроводяк.

# 6 913
  • София
И какво си представяш, че ще настане след окончателния упадък на Европа? Много ми е любопитно как виждаш развитието на нещата. И какъв край предричаш.

Центърът на цивилизацията ще се измести от Европа на изток. Европа ще остане като изостанала покрайнина на Азия. Нещо като Египет и всички загинали древни цивилизации. На територията й ще продължават да живеят хора, които ще пазят спомена за миналото й величие (но може и да не го пазят), но те самите вече няма да имат нищо общо с европейците на миналото. Не само генетически, но културно най-вече. До окончателния упадък има още време обаче. Според Шпенглер, поне още 2 века.

п. п. Също така, предвиждам прогресивно намаляване на броя на населението в цяла Европа. Малоумната политика на внос на имигранти, за да се компенсира отрицателния приръст няма да даде очакваните резултати и населението ще продължи да застарява и намалява.

Изток, в смисъл? Сама виждаш какво става в Близкия Изток. Изток като Далечния изток ли имаш предвид, или какво по-конкретно?

нова, хаха, да им имам проблемите - децата няма да бъдат добри мюсюлмани у Европата  Laughing

# 6 914
  • София
Аз вчера много депресирани туристи видях, истина е. Исках да вкарам майка ми в една катедрала да гледа рисунки на Караваджо, то от депресари не можахме да се вредим. Tired

Ами не знам каква е тази катедрала, обаче ние няма да ходим тази година на обичайният си Коледен тур в Западна Европа. Предпочитаме да не притесняваме инженерите и лекарите там.

Общи условия

Активация на акаунт