Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 062
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 6 945
  • София
http://www.mz-web.de/wittenberg-graefenhainichen/mehrzweckhalle- … 128,31892074.html

Една интересна статия.Може да се преведе с гугъла.

# 6 946
Ето, затова си трябва хотспот. Иначе не можеш да им хванеш края.
И като ги преброят в хот спота та какво? Ще знаят колко порции супа да сервират ли? И колко памперса имат нужда от сменяне.
Вообще ще организират обслужването в Хотел Европа по ноти!!!

# 6 947
  • София
Мда, и според ООН са толкова досега - 480 000 дошли по море. Продължават да прииждат, с по 6 000 на ден.
The UN says close to 480,000 migrants have arrived in Europe by sea this year, and are now reaching European shores at a rate of nearly 6,000 a day.

http://www.bbc.com/news/world-europe-34331126

# 6 948
Мислили че ще стигнаг 1мил?! И колко време ще им е нужно да разберат че ще са много повече от това?!

Аз от толкова статии днес така и не разбрах ББ кво казал, кой какво разбрал и кой какво превел... отивам пак да чета.

# 6 949
  • София
http://www.dnes.bg/world/2015/09/24/jivotyt-na-siriiskite-bejanc … -iordaniia.277397
В стaтиятa пише зa един които искa дa отиде в гермaния или холaндия с двете си жени и петте си децa  Grinning Grinning Grinning коя ли ще му признaят зa зaконнa. A можеби е време дa рaзрешaт многоженството.
Ама нали могат да взимат втора жена само ако могат да и осигурят същото като на първата - дом, грижи, издръжка?Или сега иска да другите да му ги отглеждат всичките?

# 6 950
Това прави по 2 милиона и двеста хиляди нови гладни гърла на година.

Като сметнем на 100души по една джамия (нали така обявиха саудитците) това прави по 22 хиляди нови джамии на година.

Време е да съборят Кьолнската катедрала, защото не виждам къде ще ги построят тези джамии.

Ама нали могат да взимат втора жена само ако могат да и осигурят същото като на първата - дом, грижи, издръжка?Или сега иска да другите да му ги отглеждат всичките?
Ами той е осигурил всичко. Осигурил е 80 милиона немци за лични прислужници.
Какво повече може да желае една жена?

# 6 951
Не, бе, Герри, той хотспотът че няма да е в Германия, я. Просто на нея ще й пращат точна бройка, подбрани лекари и инженери, в краен случай работници за БМВ. А не сега да се чудят 300 хиляди ли са, 800 000 ли.

Тайна, ми то така всеки ще може да си позволи по няколко жени. Абе важното е да раждат деца на държавите, че нали европейките като стоят вкъщи по майчинство и падал БВП, а пък колкото повече бежанци и емигранти са на помощи - толкова по било икономически изгодно.

# 6 952
  • София
Не пипай Кьолнската катедрала, молим. Една от любимите ми сгради в Германия е  Heart Eyes

Тайна, хубава статия   bouquet Жал ми е за тези хора, факт, обаче: едната с 5 деца, другият също с 5 деца, че и 2 жени, третият с 9 деца..айде холан, освен да раждат друго не правят ли.

Първият коментар под статията ме усмихна.

# 6 953
# 6 954
Този да вземе да се скрие ,че достатъчно се изложи. Ако Меркел е дементна той отдавна е сдал умствения багаж.

А ББ продължава да се обяснява, трудно е да се хване логиката му.
http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B … D0%BA_562748.html

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 09:23 от *Emia*

# 6 955
  • София
Тази сутрин ББ говори по Бтв. Каза, че трябва да се отцепват територии, които да са пазени от полиция, жандармерия и т.н. и там бежанците да живеят, да им се осигури образование и всичко, което им е необходими.
Аз не разбрах, къде трябва да са тези територии, защото, ако са на територията на Европа, аз също искам да ми се отдели територия, в която някой да ме издържа, да ми обучава децата и т.н.
Не е ли по-приемливо тези територии да са в конфликтните точки. Отцепват напр. части от Сирия и настаняват там хора, пазят ги, обучават ги и т.н.? newsm78

# 6 956
Тази сутрин ББ говори по Бтв. Каза, че трябва да се отцепват територии, които да са пазени от полиция, жандармерия и т.н. и там бежанците да живеят, да им се осигури образование и всичко, което им е необходими.
Аз не разбрах, къде трябва да са тези територии, защото, ако са на територията на Европа, аз също искам да ми се отдели територия, в която някой да ме издържа, да ми обучава децата и т.н.
Не е ли по-приемливо тези територии да са в конфликтните точки. Отцепват напр. части от Сирия и настаняват там хора, пазят ги, обучават ги и т.н.? newsm78
За безопасни зони точно в Сирия става въпрос, не в Европа.  Peace

# 6 957
Аз си помислих, че е поискал и в България свободна зона, нещо като с горещите точки, що пък другите да имат нещо, а ние да го нямаме.

ББ  се радва като малко дете, получило подарък от Дядо Коледа, че е получил писмо лично от Ердоган, сутринта го носеше в сутрешния блок, та писал му, да го помоли за съдействие пред ЕС за свободната зона,  ЕС да подкрепи създаването на такава на територията на Сирия, до границата с Турция.

# 6 958
Нали се разбра, че сирийците са 20% от мигрантите. Останалите как ще ги обхванем на територията на Сирия? Пак ще има тълпи по границите....
П.П. Ако си спомняте преди време в БГ имаше един представител на бунтовниците срещу Асад - сега ги виждаме добре в цялата им светлина какво представляват, който настояваше да се предостави територия в България, където хората, които бягат от Сирия  да се заселват.

# 6 959
Путин и Обама ще се срещнат в понеделник заради Сирия и Украйна:

http://www.vesti.bg/sviat/putin-i-obama-shte-se-sreshtnat-v-pone … di-siriia-6042949

"Основна тема на разговорите между двамата лидери ще бъде Сирия, заяви Песков, цитиран от Ройтерс.
Той допълни, че Украйна ще бъде обсъдена, "ако остане време".
Според говорителя на Белия дом Джош Ърнест обаче срещата е била поискана от Путин.
"Основната тема (за Обама) ще е Украйна",
отбеляза той."

Общи условия

Активация на акаунт