Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 633 338
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 080
maruska, и аз това гледах, камион със сирийци на пътя Перник-Радомир, сигурно са бързали за горещата точка в Гърция.  Wink

# 7 081
Герри... пожелавам ти ...Лека нощ на теб!  Wink

МНОГО ИМАШ ПРОПУСКИ БРАТ!

# 7 082
Тъпите орки си били подали главите под покривалото и от колите зад камиона се обадили на полицията.  Laughing

# 7 083
  • София
Демек, да приемаме само християни.
Словакия се сетиха първи, не знам дали ще останат и за нас, аз видях само една незабулена жена досега.

Честито!:

"България разполага с 1,63 млрд. евро от фондовете на ЕС до 2020 г., които могат да бъдат използвани за нуждите на бежанците. Това се посочва в съобщение на Европейската комисия, свързано с разходите по бежанците и търсещите убежище в ЕС.
Държавите от Общността разполагат за тези цели с близо 90 млрд. евро в следващите години.
Средствата са от Европейския социален фонд и от Фонда за европейска помощ за най-бедните."

http://www.vesti.bg/pari/es-sofiia-mozhe-da-nasochi-16-mlrd.-evr … ezhancite-6042976

Аз викам, да си ги раздадем във вид на пенсии, заплати и ремонти на пътища и улици. Градовете и селата приличат на минно поле - големите булеварди ги ремонтират, горе долу, но кварталните улици са отличен декор за бъдещ филм за Марс...Освен това не навсякъде има водопровод и канализация. Мхм.

# 7 084

О, по нашата не се посвениха да оплюят и БПЦ (църквата).

А, точно в становището на БПЦ виждам най много разум и
защита на националните ни интереси - Каква ирония ...с кое не са съгласни ...нямам думи
Продажници ...

# 7 085
Малко да разведрим обстановката.
Истински сириец от Дамаск Sunglasses

# 7 086
Притеснява ме, когато застудее какво ще става ....

Според мен, нещата отиват към война. Ако тези хора започнат да създават проблеми на приелото ги население, не мисля че ще има кой ги търпи дълго. Лошото е, че ще получат подкрепа от арабските държави и ще стане страшно мазало. Съжалявам, но май ще се окажат прави онези, които смятат, че Русия ще спасява Европа ... отново.

# 7 087
Герри... пожелавам ти ...Лека нощ на теб!  Wink

МНОГО ИМАШ ПРОПУСКИ БРАТ!
не съм ти брат, нито сестра.
Други са ти братушки на теб или мамашки...

# 7 088
За това да се погрижим сами за себе си за да не се налага никой да ни спасява.

# 7 089
  • София
Малко да разведрим обстановката.
Истински сириец от Дамаск Sunglasses

Чудна работа, била съм в Сирия, но таквизи черни сирийци не съм видяла. Имах и приятели от страната, и те бяха доста белички, пък и говореха прекрасен арабски  Wink

# 7 090

Чудна работа, била съм в Сирия, но таквизи черни сирийци не съм видяла. Имах и приятели от страната, и те бяха доста белички, пък и говореха прекрасен арабски  Wink
Нищо чудно няма.
След като има немци църни като този, защо да няма и такива сирийци а?

# 7 091
  • София
Ще ти издам една тайна, която всеки живял сред араби знае: мнозинството араби мразят негри. Без значение дали вторите са християни или мюсюлмани.

А в Германия, с тези темпове на преселение, скоро и розови на бели сърчица ще има. Или марсианци - ако съществуват, то със сигурност ще кацнат в центъра на Мюнхен, вместо в Ню Йорк. Меркел и тях ще посрещне с курабии.

# 7 092
 А защо нас така не ни щат? Почвам да се чуствам пренебрегната...
Все ни заобикалят. Да не сме пък чумави нещо?
Тук разни чакат Русия да ни освобождава, но първо все пак мигрантите трябва да ни поробят. Да попъшкаме 500 години че тогава...

# 7 093
Нямам никакво време да ви прочета момичета -
имам си гост от Германия и си говорим и по тази тема .
Та там цензурата е в пълната си сила .Понеже съм бързо схватлива и
написах и тук преди два дни , че в нашите медии също започна информационото затъмнение.
Сега вече и тук ни стигна дългата ръка на кораба майка . Няма ги репортажите с тълпите бежанци .
А тълпите от мюсюлмани са на границите и стават все повече , много , много повече .
Не мога да напиша оптимистичен сценарий - съжалявам аз съм реалист .
Кажи на гостите си много поздрави от мен.  Wink Flutter
Ама не съм напълно съгласна за цензурата/информационното затъмнение. Самата аз пуснах тук няколко актуални немски новини и сайтове. Освен, че разказах реални разговори и случки с дибидюс немци, които имам в последно време Peace

# 7 094
  • София
А защо нас така не ни щат? Почвам да се чуствам пренебрегната...
Все ни заобикалят. Да не сме пък чумави нещо?
Тук разни чакат Русия да ни освобождава, но първо все пак мигрантите трябва да ни поробят. Да попъшкаме 500 години че тогава...

Пупу, дано все така ни заобикалят.
Стига мрънка, те и в по-развитите държави, като Унгария и Чехия, пак не щат. Минават от там, ама искат у немско и шведско. Даже и за Дания вече не приритват, че нали датчаните намалиха помощите и взеха разни други неприятни мерки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт