Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 632 851
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 7 065
  • София
....Току що съобщиха по новините ,че в парламента е поискана оставката на Б.Б. и правителството заради мигрантската криза.

Има ли криза в България или не? Понеже не съм в страната, разчитам на приятели и познати. Повечето живеят в София и когато ги попитам има  ли много бежанци там, наистина ли положението е толкова зле, колкото го изкарват по медиите, те казват че не са забелязали бежанци и да е имало, не ги притеснявали. Вярно ли е?

Може ли линк към тези медии, аз репортажи със страхотии от България не съм виждала.
Дай някой линк.

....Току що съобщиха по новините ,че в парламента е поискана оставката на Б.Б. и правителството заради мигрантската криза.

Колкото и да не съм фен на ББ, само това ни липсва в момента - да нямаме правителство.
Кой иска оставката, Волен ли?

Глупости, просто Сидеров трупа активи - поискал е предсрочни, ама няма кой да му се върже. Криза с бежанци не се усеща, не знам кои медии тиражират нещо подобно. Напротив, даже официално местата за бежанци по разните центрове са наполовина празни, днес четох.

# 7 066
Дали Меркел не е чела този доклад и затова да се е разбързала:

http://www.vesti.bg/analizi-i-komentari/analiz/chovechestvoto-e- … len-obrat-6042987

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 18:59 от нова

# 7 067

Има ли криза в България или не? Понеже не съм в страната, разчитам на приятели и познати. Повечето живеят в София и когато ги попитам има  ли много бежанци там, наистина ли положението е толкова зле, колкото го изкарват по медиите, те казват че не са забелязали бежанци и да е имало, не ги притеснявали. Вярно ли е?

Може ли линк към тези медии, аз репортажи със страхотии от България не съм виждала.
Дай някой линк.

Колкото и да не съм фен на ББ, само това ни липсва в момента - да нямаме правителство.
Кой иска оставката, Волен ли?

Глупости, просто Сидеров трупа активи - поискал е предсрочни, ама няма кой да му се върже. Криза с бежанци не се усеща, не знам кои медии тиражират нещо подобно. Напротив, даже официално местата за бежанци по разните центрове са наполовина празни, днес четох.

Чух го по Нова ТВ,малко след новината за позицията на църквата...Но и аз сега като търся не го намирам някъде да е отразено.

Сутринта мернах някъде из новините,че снощи с най-голяма гледаемост била ТВ Алфа.Явно събитията наклониха везната в полза на националистите.

# 7 068

Ахам, ако "изтокът" дойде у Европата, може. Така като гледам обаче Европа май си остава източник на култура, пък изтокът на "бягащи от култура".
"Изтокът" чака с нетърпение Европа да легне да мре, за да вземат да блеснат... Mr. Green
Нямат никакъв друг шанс горките. Ни пари имат, ни технология, ни култура. Сал едни широки души, алкохол и надежди-говежди...
====
Това ти изказване показва ...колко много пропуски имаш в познаването на културата и пр...на ИЗТОКА... излишно е да ти давам примери -по добре вземи и прочети повечко  за култура и за технологии и пр...
Я не омаловажавай културата и нашите постижения... -нас ни броят за изток човече и все ще е така докато има хора да се възхищават на запада с говежди надежди за равенство . Та те по равни приемат африканците и арабите отколкото нас и румънците...Я слезте от говеждото лайно и погледнете истината!!! Сега поне лъсна и за кьоравите и за глухите!
Целия свят чете Ботев, Дебелянов.... -възхищават се на слово, култура, дух, родолюбие, мъжество, патриотизъм и пр... Че Гевара се е учил от Ботев ......Къде ще ми сравняваш със еврогейските ценности...НЕ БЛАГОДАРЯ!
------------------------
ПС: Четене му е ...майката...НАРОДЕ!!!!

# 7 069
  • България
В момента все пак плюят по църквата - по Нова.
Колкото и да беше мек тона, пак ги подхванаха.
Продажници  #2gunfire
На кого са тия ТВ, кой им плаща? Много промивки от екрана.  ooooh!
  Р.S. "На 31 юли 2008 шведският медиен гигант Modern Times Group..."
Шведи-ясно.
 http://komentator.bg/50114/

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 19:25 от MoiraineD

# 7 070
Дали Меркел не е чела този доклад и затова да се е разбързала:

http://www.vesti.bg/analizi-i-komentari/analiz/chovechestvoto-e- … len-obrat-6042987

Това писание е някакъв нон-сенс.
Защо като нямало кой да работи има такава младежка безработица? И защо в Сомалия, където раждат по 6 деца няма икономически бум?
Нещо не се връзват нещата...

В момента точно в Италия е пълно с безработни младежи. Какво сега-още ли ще внасяме?

А иначе, че ще паднат заплатите и че ще се снижи стандарта на Запад е вярно  според мен. Време е да спадат, защото бяха прекалено раздути. Но първо трябва да намалят данъците и да се спре с щедрия социал. Да почнат да дерегулират много от бизнесите, да намаляват администрацията,  за да се раздвижи частния сектор. Ако само намаляват заплати, но социала си е все така щедър....ще затъват все повече..и тези мигранти само ще бъдат камъка, който ще им обърне каруцата.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 19:16 от Герри

# 7 071
Ами какво ще видите по платените медии като има не завеса ...а стена.... ми то вече само мед и масло тече там...чат пат и някой велик "Х-фактор...наш човек"...

единствено АлфаТВ се осмелява да покаже истината... та хората да видят и бежанци и протести и какво ни се пече на гъзО...

# 7 072

единствено АлфаТВ се осмелява да покаже истината... та хората да видят и бежанци и протести и какво ни се пече на гъзО...

Аха. Добре че  е атакиста-"националист", който агитира директно от Москва,  почитателя  на Йосиф Кобзон и на Световния Интернационал та да ви отвори очите...

# 7 073
Продажници  #2gunfire
На кого са тия ТВ, кой им плаща? Много промивки от екрана.  ooooh!

Мдааа, и в арестувания камион "има деца както виждате, има деца..."

# 7 074
Че Гевара се е учил от Ботев ....
Това ще си го запиша някъде...

Ох, Мила моя Майно льо-колко още може да изпаднеш?
Почвам да мисля, че е по-добре сирийците да дойдат и да се приключи с тая българска мъка русофилска...
Посочила съм само БГ Светила !!! 

Не намесвай Русия ...че съвсем ще оцапаш положението  ... hahaha

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 19:34 от маманет

# 7 075
  • Варна
Вижте на какво попаднах и се чудя вярно ли е или не. Професор Людмил Георгиев е разумен и доста информиран човек по принцип и като изключим вманиачеността му по Русия и непоносимостта му към бг управляващите, дано другото се окаже вярно...
http://afera.bg/%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0% … %D1%81%D0%BB.html
Тоя е пълно КУКУ..

Дали, дали? Веселина Томова обикновено не публикува непроверени неща.
http://rusnext.ru/news/1443154852

# 7 076

Не намесвай Русия ...че съвсем ще оцапаш положението... hahaha

Тоест как по-точно?
И ти ли ги чакаш да дойдат и да те освободят за трети път-този път от мигрантите? Или са ти просто пътеводна звезда?

Дали, дали? Веселина Томова обикновено не публикува непроверени неща.
http://rusnext.ru/news/1443154852
Не знам. Но такива сводки от фронта ги слушам още от Афганистанската им война, после от Сърбия, после от Украйна. Но все не им вървят нещата и все зациклят...
Сега ще видим. Времето ще покаже какво са разбомбили и дали са унищожили ИДИЛ...

# 7 077
Нямам никакво време да ви прочета момичета -
имам си гост от Германия и си говорим и по тази тема .
Та там цензурата е в пълната си сила .Понеже съм бързо схватлива и
написах и тук преди два дни , че в нашите медии също започна информационото затъмнение.
Сега вече и тук ни стигна дългата ръка на кораба майка . Няма ги репортажите с тълпите бежанци .
А тълпите от мюсюлмани са на границите и стават все повече , много , много повече .
Не мога да напиша оптимистичен сценарий - съжалявам аз съм реалист .

# 7 078
Продажници  #2gunfire
На кого са тия ТВ, кой им плаща? Много промивки от екрана.  ooooh!
Мдааа, и в арестувания камион "има деца както виждате, има деца..."
Повдига ми се от внушенията, бликащи от медиите ни. Ани Салич с такова възмущение оповести "скандалната" новина, че БПЦ казали, че "не е редно православният български народ да плаща с цената на изчезването ни като държава".
И не пропусна да натърти за нелегалните мигранти, че "все пак имало деца и жени", все едно сме слепи и не можем да видим, че зад петте деца камионът беше пълен с мъже. Като са от Сирия защо не влязат нормално в страната и се регистрират според регламента, а се товарят в камиони и после на нас ни се вменява чувство за вина като стане някоя беля

# 7 079
  • България
Нямам никакво време да ви прочета момичета -
имам си гост от Германия и си говорим и по тази тема .
Та там цензурата е в пълната си сила .Понеже съм бързо схватлива и
написах и тук преди два дни , че в нашите медии също започна информационото затъмнение.
Сега вече и тук ни стигна дългата ръка на кораба майка . Няма ги репортажите с тълпите бежанци .
А тълпите от мюсюлмани са на границите и стават все повече , много , много повече .
Не мога да напиша оптимистичен сценарий - съжалявам аз съм реалист .

О, по нашата не се посвениха да оплюят и БПЦ (църквата).
Но ТВ нова била на шведите- първо себе си да оправят, че май друг ги оправя  Confused
maruska, тая Салич не си намери мястото-вижда се колко е лоялна към нещо, само паричките са и важни. Защо удобно "забравят", че мъжете са много повече, че жените не са по-добри от мъжете-именно те раждат, отглеждат и възпитават тези мъже и че утре тези деца ще пораснат.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 19:39 от MoiraineD

Общи условия

Активация на акаунт