Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 632 818
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 050
  • София
Ей, най-после и позицията на църквата да чуем.

цък

# 7 051
  • MI
Оф, като знам че като го избраха Неофит за патриарх се надявах да промени нещо в църквата  Rolling Eyes Един път не могат да излязат с ясно изявление, само мрън мрън мрън и полуизречени неща. Да се позоват иначе нещо на религията, да проповядват и направляват - нЕма такива неща. Честно, ако беше излязъл и казал Искам само християни, повече щях да го уважавам въпреки че би било против това което би трябвало да проповядва. Ама не - хем вълка сит, хем агнето да е цяло...

# 7 052

Ахам, ако "изтокът" дойде у Европата, може. Така като гледам обаче Европа май си остава източник на култура, пък изтокът на "бягащи от култура".
"Изтокът" чака с нетърпение Европа да легне да мре, за да вземат да блеснат... Mr. Green
Нямат никакъв друг шанс горките. Ни пари имат, ни технология, ни култура. Сал едни широки души, алкохол и надежди-говежди...

Я! Синода бил казал "Повече не" ?
А само преди година есента щеше в манастирите да ги настанява? И после -глупава била Меркел.
Увряха ли ви главите най-сетне че така не може да се продължава а?

# 7 053
  • България
Нели, няма как да го каже. Нали ще го погнат разни организации. Казал го е възможно най-ясно. Повече - няма как. Cry
Скрит текст:
Иначе много от постовете ти са в тон с мислите ми. Не че тоя не е, но ...

# 7 054
  • MI
Нели, няма как да го каже. Нали ще го погнат разни организации. Казал го е възможно най-ясно. Повече - няма как. Cry
Скрит текст:

Скрит текст:
Тръгнахме уж от различни позиции, накрая се оказаха учудващо близки. Само изразявани по различен начин. И аз го забелязах  Simple Smile

Аз по отношение на църквата съм малко раздвоена - в смисъл наистина не мисля че ни трябват тези тълпи, но мисля че Бойко би трябвало да тропне по въпроса, не патриарха. ПАтриарха не трябваше ли да проповядва милосърдие и т.н. и да не се бърка на държавата? Да не говорим че винаги съм харесвала някой като има твърда позиция, не го е страх да я изразява и е псотоянен. А рядко го виждам при управляващите (държава, съюз, църква)...

# 7 055
  • Варна
Вижте на какво попаднах и се чудя вярно ли е или не. Професор Людмил Георгиев е разумен и доста информиран човек по принцип и като изключим вманиачеността му по Русия и непоносимостта му към бг управляващите, дано другото се окаже вярно...
http://afera.bg/%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0% … %D1%81%D0%BB.html

# 7 056
  • България
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Тръгнахме уж от различни позиции, накрая се оказаха учудващо близки. Само изразявани по различен начин. И аз го забелязах  Simple Smile

Аз по отношение на църквата съм малко раздвоена - в смисъл наистина не мисля че ни трябват тези тълпи, но мисля че Бойко би трябвало да тропне по въпроса, не патриарха. ПАтриарха не трябваше ли да проповядва милосърдие и т.н. и да не се бърка на държавата? Да не говорим че винаги съм харесвала някой като има твърда позиция, не го е страх да я изразява и е псотоянен. А рядко го виждам при управляващите (държава, съюз, църква)...
Нели, може би се е отчаял Патриарха, като ни гледа политиците и се обръща към народа. newsm78
Като няма кой  друг.
Mims*, дано. Истината е там, в Сирия, дано да стигне и до нас. Малко невероятно звучи обаче. Сега и аз ще търся тук-там.
В 0:00 часа по Нова ще има по темата в предаването на М. Цветков-не съм му фен, но смятам да го изтърпя и да видя какво ще каже.

# 7 057
....Току що съобщиха по новините ,че в парламента е поискана оставката на Б.Б. и правителството заради мигрантската криза.

# 7 058
....Току що съобщиха по новините ,че в парламента е поискана оставката на Б.Б. и правителството заради мигрантската криза.

Има ли криза в България или не? Понеже не съм в страната, разчитам на приятели и познати. Повечето живеят в София и когато ги попитам има  ли много бежанци там, наистина ли положението е толкова зле, колкото го изкарват по медиите, те казват че не са забелязали бежанци и да е имало, не ги притеснявали. Вярно ли е?

# 7 059
На мен ми е чудно защо се прави малко по овладяването на конфликта там?

Защото искат да свалят Башар, както Кадафи и Садам Хюсеин. Сценарият е един и същ.

# 7 060

Аз по отношение на църквата съм малко раздвоена - в смисъл наистина не мисля че ни трябват тези тълпи, но мисля че Бойко би трябвало да тропне по въпроса, не патриарха. ПАтриарха не трябваше ли да проповядва милосърдие и т.н. и да не се бърка на държавата?
Не знам дали помните какво се случи на християните в Сирия. На християните в Ирак. На християните в Пакистан.
На християните в Египет? Вие познавате ли ги тези хора, които влизат стотици хиляди и НЯМАТ документи какви хора са?

Какво очаквате от Патриарха? Да ги покани у тях?

# 7 061

Има ли криза в България или не? Понеже не съм в страната, разчитам на приятели и познати. Повечето живеят в София и когато ги попитам има  ли много бежанци там, наистина ли положението е толкова зле, колкото го изкарват по медиите, те казват че не са забелязали бежанци и да е имало, не ги притеснявали. Вярно ли е?

Може ли линк към тези медии, аз репортажи със страхотии от България не съм виждала.
Дай някой линк.

Колкото и да не съм фен на ББ, само това ни липсва в момента - да нямаме правителство.
Кой иска оставката, Волен ли?

# 7 062
В Холандия им мислят стихотворения ли?
Днес четох, че във Финландия са се активирали десните и са атакували автобус с мигранти. Confused

# 7 063
Вижте на какво попаднах и се чудя вярно ли е или не. Професор Людмил Георгиев е разумен и доста информиран човек по принцип и като изключим вманиачеността му по Русия и непоносимостта му към бг управляващите, дано другото се окаже вярно...
http://afera.bg/%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0% … %D1%81%D0%BB.html
Тоя е пълно КУКУ..

# 7 064

Днес четох, че във Финландия са се активирали десните и са атакували автобус с мигранти. Confused
Глупост са направили. А е трябвало просто да им посочат къщата на премиера си. В крайна сметка той сам я предложи...

Общи условия

Активация на акаунт