Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 632 104
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 140
Откъде знаеш, че не правят нещо нередно? Пълно е с нелегални, нали имаше тези дни акции, те от какво се препитават, след като не работят? На всичките бабите им пращат по 1000 евро?

# 7 141
Невероятно. София - спокойна и чиста, арабите не са проблем.  Crazy  Crazy
Само в Европа ли се бият, държат се като варвари и цапат наред? Невероятно.
Голяма пропаганда падала значи, лошите медии срещу кротките араби и негри.

А в Холандия предупреждават за сбивания, горките изтерзани бежанци не могат да седят кротко в лагерите... Хехе.

http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/article/detail/4150086/2015/ … e-voorkomen.dhtml

С две ръце подкрепям публикацията на Явор Дачков от Фейсбук тази сутрин:

https://www.facebook.com/yavor.dachkov/posts/1004187419601492?pnref=story

Хубаво е да има протебители като АнаБел да поддържат розовата страна на темата. Не може без сапунени балончета все пак. Simple Smile Мир, спокойствие и благоденствие.

# 7 142
  • на брега на морето
Разбира се на българина му дадоха много малко време и почти не можа да каже нищо, а сириеца си кара неговата песничка, даже се опита да нападне БПЦ, но Милен го сряза.
Гледах го. Изключително нагло държане, направиха ми впечатление жестовете на ръцете, жестокостта просто се лееше от очите му.

# 7 143
Откъде знаеш, че не правят нещо нередно? Пълно е с нелегални, нали имаше тези дни акции, те от какво се препитават, след като не работят? На всичките бабите им пращат по 1000 евро?

Може и да правят нещо нередно. Аз не мога да кажа какво правят. Мога да кажа обаче, че е изключително преувеличено, че София "потънала в араби", "районът около пазара е препълнен с араби", "араби се прескачат като зайци по Мария Луиза". Подобни коментари са пълна лъжа. Пълна. Между другото около Министерски съвет, Президенството и бул. "Витоша" е пълно с чужди туристи. Мен това ме учуди, но странно защо нито дума за това.

Цитат
Голяма пропаганда падала значи, лошите медии срещу кротките араби и негри.

Голяма пропаганда пада, да. Точно така. Пропагандата обаче е в обратна посока, за България и Женският пазар, става въпрос. Най - голяма полза имат популисти и фурнаджийски лопати като Каракачанов. И да, София е спокойна, аз размирици не съм видяла.

# 7 144

Гледах го. Изключително нагло държане, направиха ми впечатление жестовете на ръцете, жестокостта просто се лееше от очите му.
Този човек е функционер в БСП или АБВ, забравих коя от двете.
Висш български партиен функционер. Бивш комунист, сега социалист, за когото Москва е пътеводна звезда!! Ако го бутнеш насън ще запее интернационала. А сега директно смята да покани интернационала у нас. Целия интернационал...
Ако случайно се чудите кой е виновника за нашето положение, само намеквам, че не са мигрантите...

Но въпреки, че  е комунист от руската школа, Нидал е все пак с майка българка и твърди че е християнин, не че това има особено значение...

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 11:00 от Герри

# 7 145

Висш български партиен функционер. Бивш комунист, сега социалист, за когото Москва е пътеводна звезда!! Ако го бутнеш насън ще запее интернационала. А сега директно смята да покани интернационала у нас. Целия интернационал...
Ако случайно се чудите кой е виновника за нашето положение, само намеквам, че не са мигрантите...

Аз не го гледах, но ще бъде ли някой така добър да ми каже за кого става въпрос? Предварително   bouquet.

# 7 146

Аз не го гледах, но ще бъде ли някой така добър да ми каже за кого става въпрос? Предварително   bouquet.
Някои хора просто искат "бизнеса" им да върви.
А той върви.
Върви, препуска към Германия, но не забравя да се отчете на нашата граница.

А на някакъв си Патриарх не му харесвало това положение....

# 7 147
Дано някой ден не цъфне и в София един парк Максимилиен от палатки. (справка - Брюксел - парк Максимилиен)  Praynig

http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detai … sen-hun-tol.dhtml

https://www.youtube.com/watch?v=ZCWvjfMfV7g Уау Страхотно, колоритно и мултикултурно!   Mr. Green

# 7 148

А, недей така. Политиката на Путин за увеличаване на прираста в Русия проработи. От отрицателен прираст, вече е положителен през 2013 г. И съм сигурна, че ще се увеличава.  

Знаеш ли колко  прираста за 2014? Точно толкова, колкото от 2011 до сега. Прирастът е все положителен, около 13 промила. Никаква разлика няма с и без програмата им за размножаване.

Между другото 74% от населението живее в градове, това поповод, че се твърдеше, че се живее извън градовете по - голямата част. Най - голяма концентрация е в Москва и Питер.

Anabel е права, само че не прирастът, а раждаемостта е 13 на 1000 от 2011 насам. И няма как да е отрицателно това число, защото то представлява броя живородени на 1000 души население за годината.

Естественият прираст е разликата между родени и умрели. В случая с Русия положителният прираст се дължи не на повече раждания (те са на едно ниво), а на по-малко умрели - тоест, на намаляване на смъртността при същата раждаемост. Средната продължителност на живота в Русия се е увеличила от 67 (2007) на 71 години (2013).

Факт, че раждаемост 13 на хиляда не е лоша за сравнително развита държава, но е е отделен въпрос на кои етнически групи се дължи тя. А смъртността в Русия все още е по-висока от тази в развитите държави.  

За живота в София - тези дни развеждаме канадските гости и им харесва по центъра, даже се записахме на тези турове от доброволци. Размирици не са отчетени, а и точно на канадци няма д анаправят впечатление забрадки или мургави лица Simple Smile Те всъщност точно това коментираха, че са много малко такива. Сега сме към Пловдив.

# 7 149

Но въпреки, че  е комунист от руската школа, Нидал е все пак с майка българка и твърди че е християнин, не че това има особено значение...
Някои от хората тук имат интелект на права лопата...
Нидал Хлайф е сириец, изживяващ се като журналист. Дошъл е в България през 1994 г., учил е в НАТФИЗ и се жени за българка.
Дали знае интернационала не съм наясно, но знам че Георги Жеков пише активно в тази тема и все комунистите и руснаците са му виновни за всичко- за имигрантите, за съсипаната Европа, за измирането на пчелните семейства...

# 7 150
Дано някой ден не цъфне и в София един парк Максимилиен от палатки. (справка - Брюксел - парк Максимилиен)  Praynig

http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detai … sen-hun-tol.dhtml

https://www.youtube.com/watch?v=ZCWvjfMfV7g Уау Страхотно, колоритно и мултикултурно!   Mr. Green

Столипеново! Joy Joy

# 7 151
  • България
Афганистанци хвърляли паспортите си в пощите на софиянци
26.09.2015 09:50; 24 часа онлайн; 3756; 1;
"Афганистанци са изхвърлили паспортите си по пощите на хората, живеещи на столичната улица "Симеон". Без документите те твърдели,че са бежанци от Сирия. Това споделиха пред Диана Найденова, Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки мъж и жена, които се представиха като "едни от последните българи на улицата".

"Хвърлят си документите в нашите пощи и после стоя и твърдят, че са сирийци - бежанци. Видяхме колко са бежанци. И освен друго- ползват вътрешните ни дворове кат тоалетни. А да не говорим ,че след 18 часа вечер на тази улица жени не минават. Излизат по 10 човека и застават на тротоарите. И е невъзможно да ги мръднеш. А си тръгнал да им правиш забележка - и почват да те гледат лошо", каза семейството пред камерите на Нова телевизия."
 http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5006082

# 7 152

Нидал Хлайф е сириец, изживяващ се като журналист. Дошъл е в България през 1994 г., учил е в НАТФИЗ и се жени за българка.
Дали знае интернационала не съм наясно, но знам че Георги Жеков пише активно в тази тема и все комунистите и руснаците са му виновни за всичко- за имигрантите, за съсипаната Европа, за измирането на пчелните семейства...
Говоря за Нидал Алгафари. Може би става въпрос за друго предаване.
За Нидал Алгафари и неговия брат, когото снимаха със скрита камера ...
Въпросния друг Нидал не съм го чувала. Но явно са много вече....

А за комунистите и тяхната вина не ми се отваря тема. Но знам че у нас те са първи дружки с всички малцинства и ги издигат се на ръководни длъжности. Като почнем от бат Сали и стигнем до  Доган. Но пък иначе същите комунисти, сега социалисти  говорят как се борят за българщината....

# 7 153

Може и да правят нещо нередно. Аз не мога да кажа какво правят. Мога да кажа обаче, че е изключително преувеличено, че София "потънала в араби", "районът около пазара е препълнен с араби", "араби се прескачат като зайци по Мария Луиза". Подобни коментари са пълна лъжа. Пълна. Между другото около Министерски съвет, Президенството и бул. "Витоша" е пълно с чужди туристи. Мен това ме учуди, но странно защо нито дума за това.

Стига де, и тези около пазара ли са туристи?
Гледах предаването, един хорица се оплакваха, че само те са останали българи на тази улица, заключени зад една голяма метална порта, а пространството пред портата "чуждите туристи" ползват като тоалетна.

Това за конкретния район, иначе за цяла София и аз не мисля, че е потънала в араби.
През Овча купел съм минавала, по улицата, която обикаля квартала по спирките съм виждала доста тъмнокожи сирийци, но някъде там май има бежански център.

# 7 154

Общи условия

Активация на акаунт