Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 632 136
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 230
  • България-Швейцария
За съжаление, аз нямам достатъчно доверие на службите в западна Европа. Точно французите бяха тотално проспали заплахата от участващите в Шарли.
Дано да греша.
Лошо, много лошо, ако е така.
Аз пък не вярвам на нашите в момента именно защото знам какви хора останаха да работят в тях и нагласата им за леж, яж и ранна пенсия. За служби, сравнявани навремето с МОСАД и КГБ е тотално падение.
Дано и аз да съм в грешка.

# 7 231
iany, представи си и аз имам познати руснаци, както емигрирали, така и такива, които идват в чужбина само на екскурзии и си се връщат там, не за друго, а защото искат и защото могат да си позволят доста добър стандарт в Москва. За разлика от теб, аз не генерализирам изводи въз основа на отделни индивиди. Видеото, което пусна например показва, че във Франция жените се чувстват дискриминирани и онеправдани, защо иначе биха протестирали. Но естествено няма да доведе до антифренски коментари и политика, въпреки че, доколкото видях, имаше насилие спрямо жените. Докато за подобен случай в Русия ще наскочат всички да обясняват колко недемократични са руснаците. Не ги защитавам, просто отбелязвам, че в голяма степен отношението ни към Русия, ЕС, САЩ и т.н. не е фактологически обосновано, а почива на предразсъдъци.

Нищо не генерализирам, разказах факти. Това е само една история от многото. Явно смяташ, че всяко мнение изразено извън официалната руска телевизия е антируска пропаганда. Ами опитай се да допуснеш, че може и да не е.

Що се отнася до Русия, там за обида на религиозните чувства се лежи в затвор.

# 7 232
# 7 233
[
Хора, моля ви, за какви боеве говорите в Европа? Коя цивилизована държава се бие? Бият се все тези, които не са много, много развити. Близкият Изток, Африка, части от Азия. Обикновено нещата при силните се случват преди да се стигне до "ръкопашен" бой.
Т

American Civil War ?
[/quote]

Е, стига де...Говорим за днешно време. Laughing

# 7 234

Всички знаем, че в 21 век всяко електронно устройство е повече от паспорт дори.
точно!
все пак пак държа да отбележа погледнете броя на убийства във Франция и западна европа и КЪДЕТО И ДА Е БИЛО другаде по света. Няма по-безопасно място за живот. И това след милиони милиони мюсулмански имигранти и пак е по-безопасно от САЩ, Русия и прочее. Явно не е толкова разпасано.

Естествено, че не е.

# 7 235
Герри, Прусия е пчвала война на всеки 20тина години. Това обаче е в миналото и колкото и да ти се иска големи битки и борби за арийската раса няма да има. Друг е манталитетът на новото поколение немци, които и аз бих могла да набия.
В момента в Германия има над 10 милиона чужденци. Това мисля, не брои немците, които са с мигратион хинтергрунд.

Междуд ругото, всеки немец на който му кажа за българските неонацисти, започва да ме гледа объркано и казва "Ама тези хора знаят ли, че не биха минали за арийци и според идеологията на Хитлер са унтерменш?".

Много ми се иска Герри да е права, но за съжаление мисля, че ти си права за това в червеното. Май сегашните немци вече не са като онези немци, които са биели навремето. То да не говорим, че те биха, биха, ама накрая ядоха бой.

За това в синьото обаче не си права. Баба ми знаеше перфектно немски и е говорила с немците, които са били в България по време на Втората световна война. Тя ми е казвала, че те са считали нас за арийци, единствено нас на Балканския полуостров, а за останалите ни съседи - гърци, сърби, румънци, немците са казвали "цигойнер" - т.е. цигани.

Хъм, колкото до бягането в Русия, и аз се замислих какво ще правя, ако се сбъдне писаното от този аналитик, който живее във Вашингтон, Александров ли беше, който казал, че след 10 години Германия ще представлява страна на хаоса, където полицията ще се бие с радикални мюсолмански ядра и въобще нищо от сегашната Германия няма да остане. И ако това се случи в Европа и в България.

Ако в България не стане така, дано Господ ни помогне, че те тук не искат да идват, от България не мърдам, и само дето правех планове детето да учи в Германия - това ще си променя, ами няма да учи там, ще си учи в България, толкоз. Много по-добре даже, по-лесно и по-евтино ще е.

Но ако и тук стане така, къде тогава ще ходим? Къде?! Аз в арабска халифатска страна няма да живея. То на мен майната ми, аз съм мъж и съм дърт, няма какво да ми направят на мен, нито бурка ще сложа, нито нищо, ама имам жена и дете. Искам нормален живот за тях. И къде това?
Ана-Бел казва - в САЩ. Точно така, това е истината. Ама Ани, кой ще те пусне да припариш в САЩ, кой ще те остави да влезеш там? Ами то и сега има визи, които трудно се дават, а при масов поток нататък това не ти е Европа и безпомощните й политици. Ще видиш САЩ през крив макарон.

Та Русия е един вариант Laughing като православна християнска и славянска страна, с основно население от бели хора. Аз съм живял в Сибир, не е толкова ужасно, наистина соц мизерия беше, но и тук в България беше соц мизерия и основната разлика беше, че там е много студено. Иначе представете си имаше ток, вода, канализация, парно, дори метро, това 1985 година, когато тук хабер нямахме да има метро, имаше и летище и гари и влакове и дори 20 театъра, една опера, отделно оперетен театър, консерватория, Художествена академия и 25 други учебни заведения. Имаше и тролеи, трамваи, автобуси, заведения и ресторанти и в магазините същия соц, какъвто и в България, само че там имаше и цветни телевизори и касетофони свободно, докато тук бяха с ред и опашки. Руски цветни телевизори и касетофони, разбира се - тежки огромни сандъци, ама ги имаше:) Сега и там е капитализъм, та мисля магазините ще са същите като тук.

Иначе да, много по-зле са от западните страни и са дивашка страна, ама ако стане тук арабски халифат, какво ще правим?

# 7 236
  • постоянно

Е, стига де...Говорим за днешно време. Laughing
[/quote]

ще те погаделичкам още малко .... Югославия ?  Hug  Joy

# 7 237
  • България
Скрит текст:
Герри, Прусия е пчвала война на всеки 20тина години. Това обаче е в миналото и колкото и да ти се иска големи битки и борби за арийската раса няма да има. Друг е манталитетът на новото поколение немци, които и аз бих могла да набия.
В момента в Германия има над 10 милиона чужденци. Това мисля, не брои немците, които са с мигратион хинтергрунд.

Междуд ругото, всеки немец на който му кажа за българските неонацисти, започва да ме гледа объркано и казва "Ама тези хора знаят ли, че не биха минали за арийци и според идеологията на Хитлер са унтерменш?".

Много ми се иска Герри да е права, но за съжаление мисля, че ти си права за това в червеното. Май сегашните немци вече не са като онези немци, които са биели навремето. То да не говорим, че те биха, биха, ама накрая ядоха бой.

За това в синьото обаче не си права. Баба ми знаеше перфектно немски и е говорила с немците, които са били в България по време на Втората световна война. Тя ми е казвала, че те са считали нас за арийци, единствено нас на Балканския полуостров, а за останалите ни съседи - гърци, сърби, румънци, немците са казвали "цигойнер" - т.е. цигани.

Хъм, колкото до бягането в Русия, и аз се замислих какво ще правя, ако се сбъдне писаното от този аналитик, който живее във Вашингтон, Александров ли беше, който казал, че след 10 години Германия ще представлява страна на хаоса, където полицията ще се бие с радикални мюсолмански ядра и въобще нищо от сегашната Германия няма да остане. И ако това се случи в Европа и в България.

Ако в България не стане така, дано Господ ни помогне, че те тук не искат да идват, от България не мърдам, и само дето правех планове детето да учи в Германия - това ще си променя, ами няма да учи там, ще си учи в България, толкоз. Много по-добре даже, по-лесно и по-евтино ще е.

Но ако и тук стане така, къде тогава ще ходим? Къде?! Аз в арабска халифатска страна няма да живея. То на мен майната ми, аз съм мъж и съм дърт, няма какво да ми направят на мен, нито бурка ще сложа, нито нищо, ама имам жена и дете. Искам нормален живот за тях. И къде това?
Ана-Бел казва - в САЩ. Точно така, това е истината. Ама Ани, кой ще те пусне да припариш в САЩ, кой ще те остави да влезеш там? Ами то и сега има визи, които трудно се дават, а при масов поток нататък това не ти е Европа и безпомощните й политици. Ще видиш САЩ през крив макарон.

Та Русия е един вариант Laughing като православна християнска и славянска страна, с основно население от бели хора. Аз съм живял в Сибир, не е толкова ужасно, наистина соц мизерия беше, но и тук в България беше соц мизерия и основната разлика беше, че там е много студено. Иначе представете си имаше ток, вода, канализация, парно, дори метро, това 1985 година, когато тук хабер нямахме да има метро, имаше и летище и гари и влакове и дори 20 театъра, една опера, отделно оперетен театър, консерватория, Художествена академия и 25 други учебни заведения. Имаше и тролеи, трамваи, автобуси, заведения и ресторанти и в магазините същия соц, какъвто и в България, само че там имаше и цветни телевизори и касетофони свободно, докато тук бяха с ред и опашки. Руски цветни телевизори и касетофони, разбира се - тежки огромни сандъци, ама ги имаше:) Сега и там е капитализъм, та мисля магазините ще са същите като тук.

Иначе да, много по-зле са от западните страни и са дивашка страна, ама ако стане тук арабски халифат, какво ще правим?
Еквадор?
97% - християни
90% - католици
6% - протестанти
0,2 % - православни
0,25 % - будисти
0,1 % - мюсюлмани (предимно сунити)
0,1 % - юдеи
  Русия е от трън на глог:
"Преди три години ислям са изповядвали 4% от населението, а сега – 7%. Количеството на католиците, протестантите, юдеите, будистите и индуистите в Русия е примерно еднакво – около 1%. Увеличил се е броят на тези, които предпочитат да не се причисляват към никаква религия. През тази година те вече са  10%."
Статията е от 28 декември 2012 г. Дария Загвоздина, Газета.ру
 http://bg.rbth.com/articles/2012/12/28/v_rusiya_ima_vse_poveche_myusyulmani_16623

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 15:22 от MoiraineD

# 7 238

Добре де, защо смятате, че ще има арабски халифат? В бурки в Сирия не ходят! В бурки ходят в съюзниците на САЩ държави --Саудитска Арабия и Катар. Държавите, които подкрепят фундаментализма и салафизма и тероризма --именно екстремния излямизъм.  В Сирия съществуват над 30-40 религии заедно и са живеели в мир доскоро. дори Башар Асад е светски диктатор. Никой никого не е карал да ходи с бурки. В България си има мюсулмани месттни никой от тях не ходи с бурки. Тия с бурките са прекалено богати, за да идват в България. Те си имат жилища по женевското езеро.

Скрит текст:

Еквадор?
97% - християни
90% - католици
6% - протестанти
0,2 % - православни
0,25 % - будисти
0,1 % - мюсюлмани (предимно сунити)
0,1 % - юдеи
  Русия е от трън на глог:
"Преди три години ислям са изповядвали 4% от населението, а сега – 7%. Количеството на католиците, протестантите, юдеите, будистите и индуистите в Русия е примерно еднакво – около 1%. Увеличил се е броят на тези, които предпочитат да не се причисляват към никаква религия. През тази година те вече са  10%."
Статията е от 28 декември 2012 г. Дария Загвоздина, Газета.ру
 http://bg.rbth.com/articles/2012/12/28/v_rusiya_ima_vse_poveche_myusyulmani_16623

Аз имам слабост към колумбийци чаровници! И ще бягам в Колумбия. Иначе много от нашите братя по кръв са мюсулмани. Особено на територията на Руската федерация, нашите исторически братя са точно неславяните, а тия 7%.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 15:28 от OX'AMAH

# 7 239
Якутск е прекрасна дестинация за емиграция Laughing...Преди месеци много се интересувах от този град, тъй като исках да ходя на екскурзия до там, но цената ме отказа Mr. Green Иначе заплатите са супер, престъпност почти няма (ма то на -50 градуса, на кой му е до престъпления Mr. Green) И бежанци нЕма там  Laughing А и лятото е съвсем прилично времето...около 20 градуса

# 7 240
Отдавна мисля, че съвременният западен човек е една добра, голяма бяла птица  Wink С всичките произтичащи от това позитиви и негативи. В конкретния случай с нашествието, негативите надделяват..а резултатите от добрината и глупостта тепърва ще се проявяват. И няма да са розови.

Мисля, че е повече политика, икономика и амбиции /глупави или не/ и най-малко добрина. Едно мнение от 2013 година. Авторът не е политик, нито политолог, а обикновен писател и вероятно мислещ човек. С някои неща не съм съвсем съгласна, но според мен доста смислено е очертал нещата и резултатите, разбира се, тепърва ще се проявяват. http://www.antipope.org/charlie/blog-static/2013/08/on-syria.html

Не може да се гледат само последствията, без да се отчитат движещите сили. Влиянието и ресурсите са ключови, всичко останало са/сме косвени жертви.

# 7 241

Мисля, че е повече политика, икономика и амбиции /глупави или не/ и най-малко добрина. Едно мнение от 2013 година. Авторът не е политик, нито политолог, а обикновен писател и вероятно мислещ човек. С някои неща не съм съвсем съгласна, но според мен доста смислено е очертал нещата и резултатите, разбира се, тепърва ще се проявяват. http://www.antipope.org/charlie/blog-static/2013/08/on-syria.html

Не може да се гледат само последствията, без да се отчитат движещите сили. Влиянието и ресурсите са ключови, всичко останало са/сме косвени жертви.

+5!

# 7 242
  • България

Добре де, защо смятате, че ще има арабски халифат? В бурки в Сирия не ходят!
Скрит текст:
В бурки ходят в съюзниците на САЩ държави --Саудитска Арабия и Катар. Държавите, които подкрепят фундаментализма и салафизма и тероризма --именно екстремния излямизъм.  В Сирия съществуват над 30-40 религии заедно и са живеели в мир доскоро. дори Башар Асад е светски диктатор. Никой никого не е карал да ходи с бурки. В България си има мюсулмани месттни никой от тях не ходи с бурки. Тия с бурките са прекалено богати, за да идват в България. Те си имат жилища по женевското езеро.
Защото исляма ги дърпа назад, назад и все по-назад в развитието.
В темата поне два пъти имаше снимка Афганистан, Иран 70те години и сега. Ердоган също е радикален и връща Турция назад в развитието. Такава е тенденцията в мюсюлманския свят. С бързи темпове-назад в Тъмните векове.
 А и както много пъти писах, важно е в БГ да не влизат от тия радикалните. Нашите мюсюлмани са нещо, като спящи клетки, днес светски, но утре-от една страна заплашени, от друга повлияни ще тръгнат бързо назад.
  Преди 1989г- учеха ни да бъдем атеисти, някои бяха, а други по-умерени вярващи (християни и мюсюлмани). Но при новото поколение не е така. Знаеш ли колко много мюсюлмански училища се откриват? Едно такова даже на 06.09 тази година.
-------------
OX'AMAH, знам за нашите сънародници, даже четох, че в деня на откриването на реновираната джамия в Москва, Путин е признал нашите.
 А и за тукашните мюсюлмани, аз, лично преди да ги нарека турци ще изчакам генетично изследване на  произхода им  Wink.
  За това пак повтарям, радикалните, със забрадките, нямат място в държавата ни. Години сме живели в мир, има и много смесени бракове с деца от тези бракове, искам нещата да си останат такива, каквито са.  Peace
   http://news.ibox.bg/columnist/id_744605390

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 15:43 от MoiraineD

# 7 243
  • София
Отдавна мисля, че съвременният западен човек е една добра, голяма бяла птица  Wink С всичките произтичащи от това позитиви и негативи. В конкретния случай с нашествието, негативите надделяват..а резултатите от добрината и глупостта тепърва ще се проявяват. И няма да са розови.

Не говоря за политици и прочие хора с власт. А за средностатистическият западняк. Мъж ми е живял в Англия, споделя същите наблюдения, както и мнозинството от приятели и познати, които са из Европата.

М/у временно в Германия: раздават домове с по пет спални на пакистански семейства (егати и бежанците), държавата трябва да налее луди пари в новодошлите, липсват места за настаняване, и за капак, изнасилванията се увеличават. Много далновидно, нема що.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3249667/Germany-state-SI … d-s-changing.html

# 7 244
iany , благодаря за линка, видях го видеото.
OX'AMAH, разбрах те. Искам да ти повярвам, но някои факти те оборват. Не визирам Чарли, върпеки и че и той е нагледен пример.
Визирам конкретната ситуация. Хора,които са все още без гривни, хора, които са влязли без никаква регистрация.
Не случайно затвориха южната граница с Австрия.
Татко Мецан , стойте в България. Simple Smile

При никакви обстоятелства не би заминала в САЩ Peace

Скрит текст:

Добре де, защо смятате, че ще има арабски халифат? В бурки в Сирия не ходят!
Скрит текст:
В бурки ходят в съюзниците на САЩ държави --Саудитска Арабия и Катар. Държавите, които подкрепят фундаментализма и салафизма и тероризма --именно екстремния излямизъм.  В Сирия съществуват над 30-40 религии заедно и са живеели в мир доскоро. дори Башар Асад е светски диктатор. Никой никого не е карал да ходи с бурки. В България си има мюсулмани месттни никой от тях не ходи с бурки. Тия с бурките са прекалено богати, за да идват в България. Те си имат жилища по женевското езеро.
Защото исляма ги дърпа назад, назад и все по-назад в развитието.
В темата поне два пъти имаше снимка Афганистан, Иран 70те години и сега. Ердоган също е радикален и връща Турция назад в развитието. Такава е тенденцията в мюсюлманския свят. С бързи темпове-назад в Тъмните векове.
 А и както много пъти писах, важно е в БГ да не влизат от тия радикалните. Нашите мюсюлмани са нещо, като спящи клетки, днес светски, но утре-от една страна заплашени, от друга повлияни ще тръгнат бързо назад.
  Преди 1989г- учеха ни да бъдем атеисти, някои бяха, а други по-умерени вярващи (християни и мюсюлмани). Но при новото поколение не е така. Знаеш ли колко много мюсюлмански училища се откриват? Едно такова даже на 06.09 тази година.
[/spoiler]

имаш предвид радикалния ислям, който дърпа назад, нали?
под 'нашите мюсюлмани' кои визираш?
за мен няма наши и ваши. Те са си мюсюлмани.
И както през 70- те г. в Афганистан са били светски, а сега за забулени, така и на всякъде по света при 'добро' стечение на обстоятелствата е напълно реалистично да се допусне това да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт