Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 407
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 7 500
http://www.spiegel.de/politik/ausland/fluechtlinge-100-000-verla … an-a-1054936.html
Нови бежанци се чакат предимно от Афганистан и Ливан. Откакто германското правителство е съобщило за очакваните 800 000 бежанци, са се юрнали още по-стремително. В Афганистан трафиканти на хора разпространявали слуха, че над тази бройка няма да приемат повече хора и затова сега се избивали да търчат насам.
В друга статия пишеше ,че в Германия имало над 130 000, на които им е отказано убежище, които обаче по никакъв начин не смятат да напускат и властите не предприемат нищо. Само  28 000 са напуснали, след като им е отказано убежище.
За каква Сирия говорим ние тогава  и какви горещи точки, целия свят се е понесъл насам?

!akaj sega тук пише конкретно какви са статистиките за хората ПОЛУЧИЛИ статут на бежанци
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/fluechtlingskrise-die- … ik-a-1053575.html

и те са именно от сирия, ирак и прочее военни зони. Другите хора не получават статут и явно ще ги депортират, въпрос на време е. 

# 7 501
.Освен просяците във филма вчера се спомена,че във Франция се събарят незконните катуни и никой не врещи,че се нарушават човешки права.Когато това се прави в Б-я се намесват какви ли не синекурни службици от Европа.Винаги е имало и ще има двоен стандарт!
С това съм на 100% съгласна. наистина има страшен двоен стандарт и естествено по-бедните и гранични държави го отнасят.

Ами ще има двоен стандарт, разбира се. Едните само дават, другите само взимат, като България, как тогава да има равноправие? А
А за Близкият Изток изобщо няма да коментирам, защото е на този хал благодарение и на Европа.
Анабел, не съм съвсем съгласна. Южна Европа --особено Гърция и Италия от години са оставени сами да се справят с мигранти и бежанци, приети са закони, които предпазват страните в сърцевината на континента, за сметка на граничните държави. Например дъблинското споразумение. Обедняването на тези гранични държави, също не е съвсем без намесата на европейската сърцевина. Лицемерието е огромно, но бедният винаги е прецакан.
Не стига че го отнасят, но и такива като Ана Бел сами наричат народа си "паразити". Горките западноевропейци, в един съюз с паразити, тези хора явно нещо са се объркали  newsm78

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 13:39 от milittana

# 7 502
В този филм, дето ни даде ОхАман да го гледаме друго виждам аз. Те (бежанците от Азия и Африка) казват, че пак ще опитват и пак и пак. Ние ще ги връщаме, те ще се връщат...  Crazy Трафик да има.  Sunglasses

# 7 503
В този филм, дето ни даде ОхАман да го гледаме друго виждам аз. Те (бежанците от Азия и Африка) казват, че пак ще опитват и пак и пак. Ние ще ги връщаме, те ще се връщат...  Crazy Трафик да има.  Sunglasses
Никого не връщат.
Не се заблуждавайте.

# 7 504
Аз пък имах колежка....за нещастие,от Судан.Дори не искам да си спомням.По-подло и лицемерно същество не бях срещала,майсторка на лъжите и тарикатлъците,лъскава в желанието да се представя пред другите и доста алчна.Разбира се без трудови навици,когато ставаше напечено все се изкарваше болна и се освобождаваше от работа за сметка на останалите...Мъжът и беше лекар и тя все парадираше с това-сигурно в нейната страна са малко докторите и ги гледат като богове ,та тя се имаше за нещо много.И все на чест я избиваше-много беше горделива и надменна....Но когато решихме да организираме дисплей с фотоси от местата и страните от които някои сме и всеки беше сложил нещо на стената си потърсихме в нета и видяхме,че тя няма какво да покаже от нейната страна ,защото е изключително бедна африканска страна и като архитектура или в някоя друга област.Това ,което видяхме за страната и в нета беше не за хвалба,а за съжаление и тя се почувства много неудобно...И защо беше толкова надута тогава ,на какво отгоре-изключително примитивно поведение,което трудно бих мога да си обясня.

Египтянките които съм срещала бяха по-образовани,светски и отворени,също и сирийките.Но бяха съпруги на лекари и не им се налагаше да работят....не че иначе биха работили де.То и гореописаната работеше само 4 часа дневно.Занимаваха се с благотворителност и за 2 часа в неделя  преподаваха арабски език в едно неделно училище.
То и жените на дюнерджиите не работят-колкото изкара с това ще живеят.Това било негово мъжко задължение.Как ще се изложи да я накара да работи извън къщи,а пък и какво, като не знаят език и нямат квалификация.

Една узбекистанка(мюсулманка) се омъжи за англичанин,но той си смени религията заради нея преди това....

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 13:57 от Zhani

# 7 505
Цитат
Да, точно.  Smile
в темата се пише наизуст за някаква теоретична утопична интеграция, която се доказа, че няма как да се случи.

Къде се доказа, че няма как да се случи? В темата или на практика? Защото в Запданият сват отдавна, отдавна има имиграция. И се е доказала, че върши работа? Какво ще стане след тази вълна не може да се каже еднозначно. Това, което със сигурност обаче може да се твърди е, че Европа няма да се затрие, те няма да ни унищожат, това не е краят на Европа и всички апокалиптични утопии, които тук се изписаха.

Цитат
Защо измежду тях български семейства не могат да живеят, а бягат. Защо се получава така, че в махалата 99% са само араби? И така е в цял свят, не само на ул. Цар Симеон...

Въобще не е вярно това. Не малък процент живеят и съжителстват без проблем. Къде в България бягат? Продават си жилищата на "Симеон" масово, заради арабите ли? Стига, моля те!

Цитат
Не стига че го отнасят, но и такива като Ана Бел сами наричат народа си "паразити". Горките запазноевропейци, в един съюз с паразити, тези хора явно нещо са се объркали  newsm78

А какъв е народа ни? Много работлив ли?

# 7 506
  • България
Скрит текст:
.Освен просяците във филма вчера се спомена,че във Франция се събарят незконните катуни и никой не врещи,че се нарушават човешки права.Когато това се прави в Б-я се намесват какви ли не синекурни службици от Европа.Винаги е имало и ще има двоен стандарт!
С това съм на 100% съгласна. наистина има страшен двоен стандарт и естествено по-бедните и гранични държави го отнасят.

Ами ще има двоен стандарт, разбира се. Едните само дават, другите само взимат, като България, как тогава да има равноправие? А
А за Близкият Изток изобщо няма да коментирам, защото е на този хал благодарение и на Европа.
Анабел, не съм съвсем съгласна. Южна Европа --особено Гърция и Италия от години са оставени сами да се справят с мигранти и бежанци, приети са закони, които предпазват страните в сърцевината на континента, за сметка на граничните държави. Например дъблинското споразумение. Обедняването на тези гранични държави, също не е съвсем без намесата на европейската сърцевина. Лицемерието е огромно, но бедният винаги е прецакан.
[/spoiler]
Не стига че го отнасят, но и такива като Ана Бел сами наричат народа си "паразити". Горките запазноевропейци, в един съюз с паразити, тези хора явно нещо са се объркали  newsm78
Дам, на път съм да докладвам такива постове!
Аз съм българка и не приемам някой да ме нарича "паразит".
Не знам защо такива постове не се изтриват!
Дали Ана Бел обижда народа си, тя си знае. Да не приемаме на прима виста, че зад всеки акаунт има християнин, българин. Знайно е, че някои, въпреки че са български граждани не се считат за част от този народ.
  И да, всъщност, ако прочета пак обида срещу българския народ, поста ще бъде докладван от мен. Да се знае!

# 7 507
Тоест има два варианта:
1. Европа депортира, те пак се пробват. Влизане, излизане, влизане, излизане.  Mr. Green
Обобщавам: Разграден двор.

2. Никой не се връща.
Обобщавам: Красота, интеграция, мултикултурност. Оле!

# 7 508
 Ана Бел, Има всякакви сред българите, но да наричаш всички паразити при положение, че не съм протегнала ръка за помощи и бачкам по 12 часа на ден, както и всичките ми познати ми идва прекалено. Те че не ни обичат на Запад е вярно, но пък ние сами да се наричаме с обидни имена вече е върхът.

# 7 509
Дали Ана Бел обижда народа си, тя си знае. Да не приемаме на прима виста, че зад всеки акаунт има християнин, българин. Знайно е, че някои, въпреки че са български граждани не се считат за част от този народ.
  И да, всъщност, ако прочета пак обида срещу българския народ, поста ще бъде докладван от мен. Да се знае!
+1

# 7 510
Тоест има два варианта:
1. Европа депортира, те пак се пробват. Влизане, излизане, влизане, излизане.  Mr. Green
ако почнат да ги връщат масово , няма да пробват пак , все пак това струва пари , а и като нямат успех , ще се откажат , но те не връщат май ...

# 7 511
Цитат
Да, точно.  Smile
в темата се пише наизуст за някаква теоретична утопична интеграция, която се доказа, че няма как да се случи.

Къде се доказа, че няма как да се случи? В темата или на практика? Защото в Запданият сват отдавна, отдавна има имиграция. И се е доказала, че върши работа?
Скрит текст:
Какво ще стане след тази вълна не може да се каже еднозначно. Това, което със сигурност обаче може да се твърди е, че Европа няма да се затрие, те няма да ни унищожат, това не е краят на Европа и всички апокалиптични утопии, които тук се изписаха.

Цитат
Защо измежду тях български семейства не могат да живеят, а бягат. Защо се получава така, че в махалата 99% са само араби? И така е в цял свят, не само на ул. Цар Симеон...

Въобще не е вярно това. Не малък процент живеят и съжителстват без проблем. Къде в България бягат? Продават си жилищата на "Симеон" масово, заради арабите ли? Стига, моля те!

Цитат

[/spoiler]
Разбира се, че не в темата. Laughing
На практика.
Още 2010-та Ангела Меркел призна пълния провал на опитите за интегриране на имигрантите - мюсюлмани.

Преди да поставяш така  безразборно въпросите си, бих те помолила да прочетеш внимателно какво съм написала. Понятието интеграция се заменя с понятието ИНКЛУЗИЯ. Peace

# 7 512
Тоест има два варианта:
1. Европа депортира, те пак се пробват. Влизане, излизане, влизане, излизане.  Mr. Green

2. Никой не се връща.
Обобщавам: Красота, интеграция, мултикултурност. Оле!

А защо да е разграден двор Европа?. От този филм останах с впечатление, че границите се пазят сериозно, милиони се наливат за граничен контрол, после към бежанците отношението е по-скоро строго. Кое асоциира ти с разграден двор?

# 7 513
+1

+1000

# 7 514
  • България
Цитат
Да, точно.  Smile

Къде се доказа, че няма как да се случи? В темата или на практика? Защото в Запданият сват отдавна, отдавна има имиграция. И се е доказала, че върши работа? Какво ще стане след тази вълна не може да се каже еднозначно. Това, което със сигурност обаче може да се твърди е, че Европа няма да се затрие, те няма да ни унищожат, това не е краят на Европа и всички апокалиптични утопии, които тук се изписаха.

Цитат

Цитат

Би ли уважила пишещите в темата, като следиш внимателно постовете, както правя аз?
Иначе тъпчем на едно място.
За Трети път пускам едно доказателство във времето за мултикултурните общества и интеграцията в частност. Да не пускам за четвърти път, Моля!

Да оставим теоретичните предположения и да погледнем, какво се случва на практика.
А, да и народът ни е работлив.
Чувала ли си израза "пет работни и два потни"?

Общи условия

Активация на акаунт