Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 865
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 7 440

Абе жена, тези на Симеон, са още от времето на комунизма. Винаги са гравитирали около улици, близки до Централният Пазар. Сега пак ли на ударена се правиш? Р
70% население от араби в Европа? Кога това бе Гери? Кога от 6% станаха 70% бе душа?
Като са от времето на комунизма та какво? Интегрирали ли са се? Колко време мина а? Станаха ли българи? Ти сама си противоречиш.

6% бързо стават 70%, когато идват всеки ден с хиляди и всяка ражда тризнаци през година.
Споко -ако не 70%, то 30% скоро ще станат и тогава ще ги видиш колко пенсия ще ти изкарат...

# 7 441
Ох,ах...лицемерието на ''великите'' западноевропейци отдавна лъсна.Това вменяване на вина на българи и румънци не ме трогва.Който иска да ходи в ъгъла с наведена глава да се срамува,но да не размахва пръст на останалите.През г.за ни излезе това да сме достойни за ЕС и да изпълняваме какви ли не предимно финансови капризи.Те дават на тепсия на откровенни диваци всичко и за благодарност получават атентати и изнасилвания.Като има наши просяци там,всяка страна да си вземе мерки на местно ниво.Освен просяците във филма вчера се спомена,че във Франция се събарят незконните катуни и никой не врещи,че се нарушават човешки права.Когато това се прави в Б-я се намесват какви ли не синекурни службици от Европа.Винаги е имало и ще има двоен стандарт!
И въобще не ме интересува преди векове какви математици е имало от арабски произход.Аз виждам безпардонни диваци,които нямат елементарно възпитание.Агресори,крадци,терористи.Интересуваме положението сега,а то е бедствие за Европа

# 7 442

Абе жена, тези на Симеон, са още от времето на комунизма. Винаги са гравитирали около улици, близки до Централният Пазар. Сега пак ли на ударена се правиш? Р
70% население от араби в Европа? Кога това бе Гери? Кога от 6% станаха 70% бе душа?
Като са от времето на комунизма та какво? Интегрирали ли са се? Колко време мина а? Станаха ли българи? Ти сама си противоречиш.

6% бързо стават 70%, когато идват всеки ден с хиляди и всяка ражда тризнаци през година.
Споко -ако не 70%, то 30% скоро ще станат и тогава ще ги видиш колко пенсия ще ти изкарат...

С какво си противореча? Да, интегрирани са, знаят български, женени са за българки, интегрирани са напълно, имат си някакъв малък бизнес. Проблеми не съм видяла да създават, а ти?

# 7 443

И въобще не ме интересува преди векове какви математици е имало от арабски произход.Аз виждам безпардонни диваци,които нямат елементарно възпитание.Агресори,крадци,терористи.Интересуваме положението сега,а то е бедствие за Европа
А пенсиите на Ана Бел и Ох Аман не те ли интересуват?
Не знаеш ли, че тези "безпардонни диваци" идват тук да се разработят и да ни направят всичките едни богати пенсионери? Още от сега работят-още в лодките раждат арабките.
Работниците все повече стават.

# 7 444

С какво си противореча? Да, интегрирани са, знаят български, женени са за българки, интегрирани са напълно, имат си някакъв малък бизнес. Проблеми не съм видяла да създават, а ти?
Женени за българки, но децата им носят ли български имена? Не нали.
Кой кого точно е интегрирал, че не разбирам

Българин за арабка има ли оженен? Не нали. Или е само един, когото ти и Ох Аман познавате...

И аз не си представям бъдещето на България като цялостен Цар Симеон или Алжир.
Може би в Алжир е много хубаво и трябва и Европа да стане един голам Алжир.
Така ли си представяш нещата? А едновременно с това ми говориш за високи технологии и математика.

# 7 445

Не знаеш ли, че тези "безпардонни диваци" идват тук да се разработят и да ни направят всичките едни богати пенсионери? Още от сега работят-още в лодките раждат араките.

Да,те затова са все здрави,прави мъже.Как не се сетих? Rolling EyesЩе омеся някоя питка за тях,че един ден ще ме издържат. Peace

# 7 446
Ох,ах...лицемерието на ''великите'' западноевропейци отдавна лъсна.Това вменяване на вина на българи и румънци не ме трогва.Който иска да ходи в ъгъла с наведена глава да се срамува,но да не размахва пръст на останалите.През г.за ни излезе това да сме достойни за ЕС и да изпълняваме какви ли не предимно финансови капризи.Те дават на тепсия на откровенни диваци всичко и за благодарност получават атентати и изнасилвания.Като има наши просяци там,всяка страна да си вземе мерки на местно ниво.Освен просяците във филма вчера се спомена,че във Франция се събарят незконните катуни и никой не врещи,че се нарушават човешки права.Когато това се прави в Б-я се намесват какви ли не синекурни службици от Европа.Винаги е имало и ще има двоен стандарт!

Ами ще има двоен стандарт, разбира се. Едните само дават, другите само взимат, като България, как тогава да има равноправие? Ако не ни бяха дали милиарди еврофондове, ние дори и калпавите магистрали сами не бихме си построили, за метрото, което се строи от времето на Живков да не говорим. Какъв стандарт да има тогава? Едни да дават, а други да се гордеят? Ми не става така. В живота обикновено, когато някой е напълно неспособен да се издържа сам и разчита на други да го хранят, се снишава, снишава и мълчи, както и бай Тошо казваше, за да не му секне изненадващо "папото".
А за Близкият Изток изобщо няма да коментирам, защото е на този хал благодарение и на Европа.

# 7 447
.Освен просяците във филма вчера се спомена,че във Франция се събарят незконните катуни и никой не врещи,че се нарушават човешки права.Когато това се прави в Б-я се намесват какви ли не синекурни службици от Европа.Винаги е имало и ще има двоен стандарт!
С това съм на 100% съгласна. наистина има страшен двоен стандарт и естествено по-бедните и гранични държави го отнасят.

Ами ще има двоен стандарт, разбира се. Едните само дават, другите само взимат, като България, как тогава да има равноправие? А
А за Близкият Изток изобщо няма да коментирам, защото е на този хал благодарение и на Европа.
Анабел, не съм съвсем съгласна. Южна Европа --особено Гърция и Италия от години са оставени сами да се справят с мигранти и бежанци, приети са закони, които предпазват страните в сърцевината на континента, за сметка на граничните държави. Например дъблинското споразумение. Обедняването на тези гранични държави, също не е съвсем без намесата на европейската сърцевина. Лицемерието е огромно, но бедният винаги е прецакан.

# 7 448
  • България
Скрит текст:
Оставете науките на учените  Simple Smile
Видяхте ли това?
"Обновена на 26.09.2015 16:06 Новият маршрут на мигрантите: Гърция - Албания - Черна гора - Хърватия Новият -"Южен маршрут" отново ще тръгва от Гърция / БГНЕС Хърватските власти признаха, че в района на Дубровник е започнало изграждането на временни бежански лагери, които ще могат да приютят между 3000 и 5000 души. Новият -"Южен маршрут" отново ще тръгва от Гърция, но този път ще преминава през Албания, Черна гора и ще достига до Хърватия. "Получихме информация, че бежанците обсъждат възможността поради лошото време, затварянето на границата с Унгария и напрежението на границата между Хърватия и Сърбия да започнат да използват долната част на маршрута", се казва в съобщение на областната управа в Дубровник. Загребското издание "Ютарни лист" пише, че "Южният маршрут" ще минава през Албания, Черна гора и Хърватия, а бежанците ще използват граничните пунктове - Виталини, Горни Бъргат и Ново Село. Като най-удобно място за приемането на бежанци е избран полуостров Превлака, където е налице необходимата инфраструктура и оборудване, се казва още в съобщението на областната управа в Дубровник. Подготовката в Превлака вече е започнала, защото там очакват да пристигнат и първите мигранти по море. В този случай те ще бъдат посрещнати на пристанището в Дубровник. Неофициално се споменава и най-отдалеченият населен хърватски остров Ластово, където има изоставена стара военна база. Ластово може да се превърне в хърватската Лампедуза, се казва в анализа на експертите. БГНЕС припомня, че само за последните 10 дни от Сърбия в Хърватия пристигнаха над 65 000 души. Вчера след обяд приключи блокадата на границата между двете държави, която бе въведена в нощта на неделя срещу понеделник, поради огромната бежанска вълна, която заля Хърватия. /БГНЕС"

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/balkani/4373107/

Хървaтскa-диaмaнтa нa източнa европa. Жaлко aко орките изхaбят тaзи крaсотa. След тях остaвaт сaмо купищa боклук и смрaд.
 Така е и даже ни спестяват част от "подаръците"
Представяте ли си тази тълпа и естествените нужди, които има?
Едва ли по пътя, по полетата има осигурени WC.  Sick Sick Sick

# 7 449

Не знаеш ли, че тези "безпардонни диваци" идват тук да се разработят и да ни направят всичките едни богати пенсионери? Още от сега работят-още в лодките раждат араките.

Да,те затова са все здрави,прави мъже.Как не се сетих? Rolling EyesЩе омеся някоя питка за тях,че един ден ще ме издържат. Peace

Естествено, в лагерите в Турция са, или където и другаде. Да не са луди да се помъкнат и те.

# 7 450
.Освен просяците във филма вчера се спомена,че във Франция се събарят незконните катуни и никой не врещи,че се нарушават човешки права.Когато това се прави в Б-я се намесват какви ли не синекурни службици от Европа.Винаги е имало и ще има двоен стандарт!
С това съм на 100% съгласна. наистина има страшен двоен стандарт и естествено по-бедните и гранични държави го отнасят.

Е, а как иначе? Няма начин да е друго. Едни да дават само, а другите да ядат наравно с тях. Да бе да, къде го има това?

# 7 451

Е, а как иначе? Няма начин да е друго. Едни да дават само, а другите да ядат наравно с тях. Да бе да, къде го има това?
Отговорила съм ти в предишното съобщение. Hug

# 7 452
Искам Ана Бел да ми обясни как са се интегрирали Алжирците Н-то поколение в махалата в Марсилия.
И иска ли тя цяла Франция да прилича на тази махала?
И ако да-тогава защо?
И искам да знам след като тези в Марсилия не са станали французи, как точно тези прииждащите ще станат европейци.
Смятам, че след като Ана Бел има понятие от математика, то знае какво е "причинно следствена връзка"

# 7 453
Искам Ана Бел да ми обясни как са се интегрирали Алжирците Н-то поколение в махалата в Марсилия.
И иска ли тя цяла Франция да прилича на тази махала?
И ако да-тогава защо?
И искам да знам след като тези в Марсилия не са станали французи, как точно тези прииждащите ще станат европейци.
Смятам, че след като Ана Бел има понятие от математика, то знае какво е "причинно следствена връзка"
А ти на мен няма ли да ми отговориш? Защо и как българинът, който не може да спазва законите на своята държава, изведнъж зад граница магически започва изрядно да спазва законите и от далавераджия и рушветаджия изведнъж става съвестен и дисциплиниран интегриран гражданин? ако  причината за лошата репутация на българина зад граница е само и единствено циганите, тогава защо в България има престъпници на всякакво ниво и огрнизираната престъпност контролира всеки бизнес по провинцията, вкл баничарниците.

# 7 454

Наистина къде ли?
Трябва да има ред.
Арабите и африканците ядат, а европейците работят.
Всички европейци-включително и българите.
Няма вече къде да ходите. Хващайте се на работа да месите курабийки-това на първо време.
После ще се дадат другите задачи.

Общи условия

Активация на акаунт