Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 830
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 425

И кое е разумно Ох Аман да си обесняваме как всичко е супер и няма проблеми при  положение че проблем очевадно има?
За мен разумно мнение се базира на факти, а не на обидни епитети и  апокалиптични предричания.  

Колко факта още ти трябват - минаването на границите насилствено, демонстративното хвърляне на храна и вода, която им се подарява, пазаруването без да плащат, претенциите, .... ютуба е пълен с факти, които телевизиите не излъчват. Защо ли?
Далече съм от мисълта че сред тях няма хора желаещи да се интегрират, но какъв е процента.
Хората се страхуват за безопасността си и за живота който водят в момента и с право. Ако мирното и тихо селце в което живея се напълни с бежанци ( които не са бежанци се изясни ) неминуемо ще има проблеми, които няма да дойдат от мен.
А ако някой направи атентат - тоава пак ли щеси затваряме очите с идеята ами то такива работи се случват.
Ок ще отговарям по точки.
1. Насилствено преминаване на границите --по принуда и с огромен риск за живота. Голяма част от тях загиват. това ако не е бежанец -- да си рискуваш живота, за да минеш граница не знам какво е.

Умират на Унгарската граница или на Сръбската? не ставай смешна. Аз визирам размириците там. Те не зачитат Европейското законодателство. Дали ще се интегрират в Европа при положение че законите тях не ги ловят.

# 7 426
Не им омръзна на някои хора да се излагат....
Нека се види колко им е куха гледната точка.
Но пък парадират с висока интелигентност.
 Уви, обаче, колкото и да си интелигентен не можеш да напълниш една куха теория със смисъл-най-накрая просто ставаш за смях.

Все едно да се опитваш да правиш тучно пасище в пустинята....най-накрая всички ще ти се смеят

Този беше бял. Не беше циганин, по 100 евро от просия прави. Също така се славим и като автокрадци.

Аха. Намерили сте ЕДИН бял исте си го турили на знамето да го веете като прани цигански гащи?

НАМЕРИЛИ ЕДИН БЪЛГАРИН да проси във Франция---ето го-ето го-ВСИЧКИ българи са просяци. Следователно-Поканете ВСИЧКИ Араби във ФРанция!!!!!

Арабите ще ви работят за без пари, ще ви изкарват пенсиите. На ръце ще ви носят!!!
Давайте, канете. И още, и още...
МАЛАДЦИ!!!

# 7 427
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Първи въздушни удари на Франция срещу ИД

# 7 428

А нашите българи, просещи във Франция, са си чисти циган
и.

ОК Герри,  как така България е най-корумпираната, най-мафиотската държава в ЕС, с нефункционираща съдебна система. Рушвети на всяко ниво даже глоба в градски транспорт. не можем да осъдим едни Галеви, и тем подобна сган, Маджо-гаджо. Управлява ни мутрата Бойко и мегамафиотът Доган, изчезват милиони от банки след одит. И изведнъж,  българите зад граница са такива супер интегрирани и спазващи законите? Защо тогава българите В България не спазват законите, щом зад граница сме такива интегрирани и законосъблюдаващи? На мен нещо не ми се връзва. Сериозно питам, обяснете ми как така минавайки зад граница, си променяме манталитета и ставаме изрядни и единствените престъпници и далавераджии са циганите?
Ясно си спомням как четох за български шеф на митниците, който при наблюдение за 2 часа взел 4 подкупа... Еми ти искаш да ми кажеш че този човек ако отиде да живее в Бон, изведнъж ще почне да си плаща всички данъци и ще стане почтен гражданин, без да търси врътки?

Ето малко хумор по темата с мигрантите, смях през сълзи, ама поне е анимирано!
https://www.youtube.com/watch?v=MB_A2X_dgQk

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 12:03 от OX'AMAH

# 7 429
Ох Аман-И в Германия ще стане като тук, когато си турите НОВИТЕ граждани да ви управляват. Гаранция ти давам 10000%

Турете си арабска администрация и аз само ще гледам и ще викам УРА!!!

Тогава няма да се появиш във форума да ти кажа Браво, защото няма да ти се говори. Само ще пъшкаш...

Ние тук си турихме администрация по руски образец и специално ги извадихме администраторите от кочините....направихме ги началници.

Давайте-правете така и в Германия . Почерпете от нашия челен опит.

Такива като теб знаеш ли колко съм ги виждала? Преди бяха  първи комунисти. После отидоха в чужбина и се присламчиха при тези, срещу които яростно се бориха....Сега от там ни размахваш пръстче нещо....

# 7 430
Не им омръзна на някои хора да се излагат....
Нека се види колко им е куха гледната точка.
Но пък парадират с висока интелигентност.
 Уви, обаче, колкото и да си интелигентен не можеш да напълниш една куха теория със смисъл-най-накрая просто ставаш за смях.

Все едно да се опитваш да правиш тучно пасище в пустинята....най-накрая всички ще ти се смеят

Този беше бял. Не беше циганин, по 100 евро от просия прави. Също така се славим и като автокрадци.

Аха. Намерили сте ЕДИН бял исте си го турили на знамето да го веете като прани цигански гащи?

НАМЕРИЛИ ЕДИН БЪЛГАРИН да проси във Франция---ето го-ето го-ВСИЧКИ българи са просяци. Следователно-Поканете ВСИЧКИ Араби във ФРанция!!!!!

Арабите ще ви работят за без пари, ще ви изкарват пенсиите. На ръце ще ви носят!!!
Давайте, канете. И още, и още...
МАЛАДЦИ!!!

Така ли? Ами тук също бяха намерили един сириец, който не знам си какво казал и автоматично всички станаха такива, нали?
Просякът не е един, а става въпрос за организирана българска мафия за просяци, която си изкарва добри пари с това.

# 7 431
Герри отговори ми на въпроса!! Все пак в България на власт не са араби, а чисти българи Simple Smile (Е и Доганчо).
Но корупцията не е само във властта, а е на всякакво ниво. То не са таксита, то не са кантари на пазаря, то не са контрольори...чак пък абсолютни всички да са цигани или араби...Как така всички ставаме супер зад граница, освен циганите и заради пустите цигани ни набеждават и нас.

# 7 432

Така ли? Ами тук също бяха намерили един сириец, който не знам си какво казал и автоматично всички станаха такива, нали?
Просякът не е един, а става въпрос за организирана българска мафия за просяци, която си изкарва добри пари с това.
Не е един. Иди и ги виж на ул. Цар Симеон какво представляват и си представи София един цял Цар Симеон. Може и в Сирия , в Алжир, в Тунис да идеш и да видиш бъдещето на Европа...
Може ако искаш и в СА да идеш и да си представиш Европа при 70% такова население...
Но пък щом ти харесва... Mr. Green
После можеш да посетиш Столипиново и да си представиш Цяла България едно Столипиново.
Не е трудно-нали имаш въображение?

# 7 433
Татко Мецан, грях ти на душата, най-големите математици са немци Laughing. Иначе Гротендик е може би най-големият математик за миналия век, и той е немец. Не само бройката е важна!

Има немци, така е, ама защо ли като учихме висшата математака в университета, май почти цялата беше създадена от Огюстен Коши, чието име звучи на френски:) Защо ли теоремата, която вече няколко века не могат май да докажат най-големите математици, се казва Великата теорема на Ферма, а пък Пиер Ферма също ми звучи на френски. Също Блез Паскал, Франсоа Виет, Пиер-Симон Лаплас, Рене Декарт, Еварист Галоа, Жозеф Фурие, Жозеф-Луи Лагранж, Анри Поанкаре, Жан Даламбер, на прима виста тези се сещам, така че аз бих казал, че най-големите матаматици са повечето французи. Laughing

# 7 434

А нашите българи, просещи във Франция, са си чисти циган
и.

ОК Герри,  как така България е най-корумпираната, най-мафиотската държава в ЕС, с нефункционираща съдебна система. Рушвети на всяко ниво даже глоба в градски транспорт. не можем да осъдим едни Галеви, и тем подобна сган, Маджо-гаджо. Управлява ни мутрата Бойко и мегамафиотът Доган, изчезват милиони от банки след одит. И изведнъж,  българите зад граница са такива супер интегрирани и спазващи законите? Защо тогава българите В България не спазват законите, щом зад граница сме такива интегрирани и законосъблюдаващи? На мен нещо не ми се връзва. Сериозно питам, обяснете ми как така минавайки зад граница, си променяме манталитета и ставаме изрядни и единствените престъпници и далавераджии са циганите?
Ясно си спомням как четох за български шеф на митниците, който при наблюдение за 2 часа взел 4 подкупа... Еми ти искаш да ми кажеш че този човек ако отиде да живее в Бон, изведнъж ще почне да си плаща всички данъци и ще стане почтен гражданин, без да търси врътки?

Ето малко хумор по темата с мигрантите, смях през сълзи, ама поне е анимирано!
https://www.youtube.com/watch?v=MB_A2X_dgQk

Естествено, обаче много загрижени за имигрантите в западна Европа, сакън да не ни отнемат първенството по лежане в Евросъюза. Ние, паразитите, които сме нетен бенефициент в Евросъюза сме седнали да се възмущаваме.  Даже и тук имаше един пост на един мъж, който изчислил колко получавали бежанците, и колко ние от ЕС. Смятай каква конкуренция са ни тези имигранти, бежанци или каквито и да било. Те, онези не протестират и се чудят как да се справят с предстоящите проблеми, които не може да не възникнат, ние сме седнали да плюем. Емигранти и то милиони има от повече от 30 години в Европа, досега не се е затрила и сега няма да се затрие. Естесвено, че по - добре би било без тази вълна от нелегални, ама станалото, станало, сега остават само поуките.

# 7 435
Герри отговори ми на въпроса!! Все пак в България на власт не са араби, а чисти българи Simple Smile
В България властват комунисти. В Германия не стана така, защото на Карл Либнехт му теглиха куршума.

По-изчерпателен отговор искаш ли?

А ако искаш да разбереш как е при арабите-не е нужно да ги каниш у нас-просто си купи билет за Йемен и поживей в Сана известно време.

Но не се лъжеш ти-искаш при тези, слабите математици, глупаците, наследниците на фашистите , да седиш и да ядеш и да им се подиграваш...

# 7 436
Татко Мецан, грях ти на душата, най-големите математици са немци Laughing. Иначе Гротендик е може би най-големият математик за миналия век, и той е немец. Не само бройката е важна!

Има немци, така е, ама защо ли като учихме висшата математака в университета, май почти цялата беше създадена от Огюстен Коши, чието име звучи на френски:) Защо ли теоремата, която вече няколко века не могат май да докажат най-големите математици, се казва Великата теорема на Ферма, а пък Пиер Ферма също ми звучи на френски. Също Блез Паскал, Франсоа Виет, Пиер-Симон Лаплас, Рене Декарт, Еварист Галоа, Жозеф Фурие, Жозеф-Луи Лагранж, Анри Поанкаре, Жан Даламбер, на прима виста тези се сещам, така че аз бих казал, че най-големите матаматици са повечето французи. Laughing

На теб лично съм ти давала списък с немците математици. Ако искаш пак да ти го дам? Моля те, не само математици имат, а и физици. Естествено и французите, но в някой области на математиката немците са пионери. Фридрих Гаус, например и ученикът му Николай Лобачевски са само един пример.

# 7 437

Естествено, обаче много загрижени за имигрантите в западна Европа, сакън да не ни отнемат първенството по лежане в Евросъюза. Ние, паразитите, които сме нетен бенефициент в Евросъюза сме седнали да се възмущаваме.
Направо се засрамих. И тичам да отварям вратата, за да влязат 1 милиард араби....
Те са много необходими. Тогава ще спрем да лежим и ще почнем да ИМ работим...

# 7 438

Не е един. Иди и ги виж на ул. Цар Симеон какво представляват и си представи София един цял Цар Симеон. Може и в Сирия , в Алжир, в Тунис да идеш и да видиш бъдещето на Европа...
Може ако искаш и в СА да идеш и да си представиш Европа при 70% такова население...
Но пък щом ти харесва... Mr. Green
После можеш да посетиш Столипиново и да си представиш Цяла България едно Столипиново.
Не е трудно-нали имаш въображение?

Абе жена, тези на Симеон, са още от времето на комунизма. Винаги са гравитирали около улици, близки до Централният Пазар. Сега пак ли на ударена се правиш? Родена и израсла съм в центъра на ул. Борис I, която свършва на Бул. Сливница т.е. минава през пазара, там съм израсла бе човек. Винаги е имало араби.
70% население от араби в Европа? Кога това бе Гери? Кога от 6% станаха 70% бе душа?

# 7 439

татко, не само бройката а и качеството!
Теоремата на ферма отдавна я доказаха, бе тате Simple Smile))) А тя е известна само защото се описва лесно и всеки тъпунгер може да разбере условието, а не, че само тя била великата недоказана теорема. Не съм чула някой да я нарича "Велика". Това, че математическите списания са били предимно на немски, вече говори много.

Един Гаус и Хилберт вече бият секви жалки франсета Simple Smile))

Гаус, Дирихле, Кантор, Вайерщрас, Хилберт, Риман, Якоби, Минковски, Ньотер, Мьобиус... и тн и тн.

Иначе в съвремието май рускоеврейската школа е ненадмината.

Общи условия

Активация на акаунт