Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 639 339
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 545

Относно интеграцията, можем да настояваме и жените да работят
Нищо няма да настоявате.
Ще храните и ще отглеждате. Нали това искахте?
Нали искахте мултикултурализъм и зачитане на чуждите права.„
Ще ги зачитате и толкоз.

Като сте толерантни, трябва да сте толерантни до край.
Гергано, говоря за България. Тук се настоява това. Човек няма право на помощи, ако не кандидатства за работа всеки месец 4 пъти.  За разлика от теб давам конструктивни предложения, които не са "избий и депортирай арабеските". За теб само това е решението.  Laughing Laughing. еми, не.

# 7 546
За разлика от теб давам конструктивни предложения, които не са "избий и депортирай арабеските". За теб само това е решението.  Laughing Laughing. еми, не.
Кои са ти конструктивните предложения да ги чуя?
Как ще накараш многодента самотна майка на 8 деца  да работи? И какво ще работи интересно? Ядрен физик  ли?
Не. Ох, Аман. Тя вече работи.
Тя създава бъдещите работници, които ще изкарват твоята пенсия и ги обучава на трудови навици.
Бъди щастлива!

# 7 547
Дам, на път съм да докладвам такива постове!
Аз съм българка и не приемам някой да ме нарича "паразит".
Не знам защо такива постове не се изтриват!
Дали Ана Бел обижда народа си, тя си знае. Да не приемаме на прима виста, че зад всеки акаунт има християнин, българин. Знайно е, че някои, въпреки че са български граждани не се считат за част от този народ.
  И да, всъщност, ако прочета пак обида срещу българския народ, поста ще бъде докладван от мен. Да се знае!
+1

+1000

+1

# 7 548
  • България
OX'AMAH, извън България ли си и ако си от колко време?
Тук си имаме едни черни мигранти още от преди шест века.
На визия и като традиции, също като новите.
Чакат социала, роят се безконтролно, стачкуват, искат безплатни домове, да строят незаконно и т.н.
И те обичат да ползват ножове, по-напредналите направо с резачки нарязват самотните възрастни по селата. За разнообразие може и в гръб с брадвата.
И тъй като те се роят бързо и не искат да работят, някой трябва да ги храни.
Така се получава, че вместо белия работник да си купи дом от спестявания, той блъска здраво, живее по квартири, получава мижава заплата, защото има куп данъци, свързани с издръжката на вековните и увеличаващи се мигранти.
  И тъй като белия работещ не получава много за труда си, не може и да потребява и икономиката се свива и т.н.
 Увеличава се безработицата, вече и белите са извън системата и т.н. и т.н.
Надявам се, че изложих мислите си разбрано, без да използвам чуждици, разни икономически теории и т.н.

# 7 549
Освен постовете на ОХ' АМАН, вече ще пропускам и тези на Anna-Bell .

Аз го правя отдавна. Яко скролване пада.
Едно и също си баем и някои хора не разбраха или не искат да разберат. Тяхна си работа, не смятам да се ядосвам и чета само смислените неща.

+1

# 7 550
  • Русе
Самотните майки са германски и руско-германски тийнки, а не мюсюлманките.
    Не самотните майки с 7 деца, не получават ли помощи.

# 7 551
Европа е стар континент от различни държави,като всяка си има собствен език,култура ,история, доминантно християнска и т.н.....Това,че някои хора или страни не прегръщат въодушевено мултикултурализма и миш-маша по американски образец с техните либерални възгледи е съвсем обяснимо.Стига с това обвиняване в расизъм.....Нереалистично е да се очаква да сме копи-пейст на Америка и да сме както те там и както сега се опитват да го направят и тук,за да сме удобни и лесни за контрол.Ще има съпротива-много ясно....винаги ще я има.... Peace

# 7 552
Така се получава, че вместо белия работник да си купи дом от спестявания, той блъска здраво, живее по квартири, получава мижава заплата, защото има куп данъци, свързани с издръжката на вековните и увеличаващи се мигранти.
  И тъй като белия работещ не получава много за труда си, не може и да потребява и икономиката се свива и т.н.
 Увеличава се безработицата, вече и белите са извън системата и т.н. и т.н.
Надявам се, че изложих мислите си разбрано, без да използвам чуждици, разни икономически теории и т.н.
Можеш ли да покажеш статистики, благодаря. Не се заяждам наистина ще ми е интерсно да погледна. Черните мигранти преди 6 века не са ли били насилствено докарани роби, работили за без пари по плантации като животни? Или са дошли на разходка?

# 7 553
  • България
Щях да питам, втората, третата, n-тата жена на мюсюлманина в Европа, като каква се брои, самотна или?
Но поста изчезна  newsm78.
Нищо, аз пак питам?
Нищо, че в темата вече се обсъди и това, ама карай, за недочелите може да е интересно.
Ще потърся статистика за бързото им размножаване, бях срещнала някъде.

# 7 554
Щях да питам, втората, третата, n-тата жена на мюсюлманина в Европа, като каква се брои, самотна или?
Но поста изчезна  newsm78.
Нищо, аз пак питам?
Нищо, че в темата вече се обсъди и това, ама карай, за недочелите може да е интересно.

Питай, питай, но отговор не чакай...

# 7 555

А ти би ли уважила пишещите в темата и би ли ми отговорила на въпроса, който задавам вече за десети път? Каква е алтернативата на имигрантите, относно недостиг на работна ръка,
Ти още ли не си разбрала, че в Европа вече има много голям недостиг на работна ръка,  по простата причина, че тя не е работна и НЕ смята да работи?

Или си счупила плочата на 1960г. и още я въртиш?

Баща ми ще работи до 72 г., за да хрантути арабелите по махалите.„
Аре зЕми се освести малко!

Би ли доказала твърдението си с конкретно данни, ако обичаш?

Аз ли да се освестя Joy Joy Joy?
Това е извъм новодошлите имигранти, но те също са твърде малко като процентно съотношение и са някъде около 0,04%.
http://www.medea.be/2010/12/arab-immigration-to-the-eu-looking-ahead-to-2030/

It is not unreasonable to think that the minority of Arab immigrants in Europe and Europeans of Arab origin), which I estimate to be around 6 million, in 2010, will double or even triple by 2030, under the dual effect of natural growth and new flows. In such a scenario, the Arab minority would increase from 6 million today to a minority of 12 million or even 18 million by 2030. This means that Arab immigrants would represent a little over 2% of Europe’s population in 2030, in the case of a doubling, and, in the case of a tripling, a little over 3%. These are far from being alarming figures[/size].[/b]

Ето ти и митовете на които ти робуваш:

И пак да кажа, дори и половината от мюсюлманите да не работят, пак е смешно да се твърди, че именно те са източили социалната система.

# 7 556
Черните мигранти преди 6 века не са ли били насилствено докарани роби, работили за без пари по плантации като животни? Или са дошли на разходка?
И в Германия това се е случвало точно....Кога?
Я ми обясни, че нещо съм в потрес от знанията ти...
Не знам как са те взели в Германия. Ако и там така разсъждаваш вече почвам да се чудя...
И преди 6 века май я е нямала и Америка, та се чудя в кои плантации са ги карали тези роби...
Каква по-точно длъжност заемаш, че ми стана интересно...

Ана Бел-не разбирам тезата ти. Ако мислиш че можеш да ми докажеш, че Париж го осраха и опикаха белите французи, то няма да успееш. Ако се опитваш да ми докажеш, че тези, които опикаха Париж и махалите във всички Европейски градове всъщност са носители на някакъв прогрес, освен демографски, също няма да успееш.
Хората гледат, виждат, страдат -защото бягат от такива места-и лека полека почват силно да се нервират.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 15:10 от Герри

# 7 557
Но поста изчезна  newsm78.
Нищо, аз пак питам?
Ще потърся статистика за бързото им размножаване, бях срещнала някъде.

тук мюсюлманите са най-вече турци и нямат нито 2 нито 3 нито 4 жени. Имат стабилни семейства с по една жена и са консервативни. Броят на извънбрачните деца и самотните майки сред това население, е минимален.
Ох боже, ти за циганите. Аз рекох, че за негрите в америка ми говориш  Laughing

Какво общо имат сирийците с циганите? Защо поставяте знак на еквивалентност между всички хора, които не са руси и синеоки.

# 7 558
Да де, състоянието на икономиката ни. И сега трябва да поеме допълнителна тежест, направо забравете за пенсия. Работиш до гроб, за да има за безработните. Не случайно негативните настроения към мигрантите са предимно сред по-бедните държави. Щото аз вече писах, че техния модел един работи и издържа още осем например, жената стои в къщи и само ражда у нас е обречен на глад и мизерия. Ако не се легне на социални помощи. Които пък всички знаем от къде се формират.
Да, но все пак в България мигрантите са минимално количество на фона на ВСИЧКИ други съседни страни.

Естествено, че са малко. Не просто малко, изключително малко, за да окажат каквото и да е било влияние. Че то контрабандата ни ощетява многократно, ама тя може, защото е от българи.

# 7 559
Да де, състоянието на икономиката ни. И сега трябва да поеме допълнителна тежест, направо забравете за пенсия. Работиш до гроб, за да има за безработните. Не случайно негативните настроения към мигрантите са предимно сред по-бедните държави. Щото аз вече писах, че техния модел един работи и издържа още осем например, жената стои в къщи и само ражда у нас е обречен на глад и мизерия. Ако не се легне на социални помощи. Които пък всички знаем от къде се формират.

Всъщност последствията ще усетят и богатите държави Wink,  идва края на социалната държава и те няма да издържат. А това ще и краят на европейския модел, граден след ВСВ.
За нас ясно, но на бюргерите как ще им подейства да осъмнат един ден без пенсии, след като цял живот са им прибирали половината доходи за данъци и издръжка на системата ......не знам....

Общи условия

Активация на акаунт