Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 326
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 7 710
 по темата ...newsm78 знам само, че арабин не се интегрира.  И при такова нашествие ....ще ядем дървото....
Ето няколко примери, с които ще трябва да  понасяме:
-в поликлиниките арабката ще бърше детето след като доктора прегледа детето...защото е "докоснато" от християни...като се върне в къщи, ще го изкъпе по  същата причина...
-ще изхвърли храната, ако сте я приготвили във вашата кухня...
- а за общия нож в магазините.... smile3505

това е табу и вярвай те ми спазва се дори и да няма на около арабски магазин.......ще мизерства, но не и от обществените магазини....

Всичко това видях 10 год от университетски, светски араби... Peace

Де, бре интеграция!!! newsm34 по скоро ние ще се зарежем бекона, вратната пържола...а то от пръжките не остана  newsm78...тях пък европейците ги обявиха за ...враг№1   ooooh!...!!!
а бе военно положение.... newsm78 и от долу и от горе и от лево и от десно....
са сакам...да дойде дедо Мраз....да бръсне...да бръсне .....как беше преди две зими
  cold не за .... да не идват.... Wink
друго Бе......
парното да пуснат...докато е евтино.....    madnoel

# 7 711
Нова, това е сериозен бисер. Почти като терминът "нелегални бежанци".

Добре де, да кажем, че са нарушители.
Бежанците минават границата на държавата, в която се води война на прибежки, по разбираеми причини, след което би трябвало да се зарадват на първия срещнат граничар или полицай и да потърсят закрила.
Или не?

ПП. В Унгария според поправките, които приеха съвсем скоро, нелегалното преминаване на границата е углавно престъпление.

# 7 712
по темата ...newsm78 знам само, че арабин не се интегрира.  И при такова нашествие ....ще ядем дървото....
-в поликлиниките арабката ще бърше детето след като доктора прегледа детето...защото е "докоснато" от християни...като се върне в къщи, ще го изкъпе по  същата причина...

това е табу и вярвай те ми спазва се дори и да няма на около арабски магазин.......ще мизерства, но не и от обществените магазини....

Joy Joy

От къде ви идват на ум въобще такива глупости?  hahaha

# 7 713
  • София
В Дания от преди седмица-ислямски митинг с искане държавата да станела халифат.....http://www.liveleak.com/view?i=ae6_1442713165

Ами да стане. Тия с колелцата наоколо, дето си ги каркат и не им пука, така им се пада.

# 7 714

Според законите на европейския съюз, хората от регион, в който има война или бедствие се приемат от там нататък се проучват и тогава се преценява дали за безопасни или не. Тези хора по презумция са невинни бежанци.

"По презумция" нелегално минаващите границите граждани са престъпници.

безброй пъти е писано в тази тема ама все има някой не разбрал - на хора бягащи от война им е позволено да преминат в друга държава, но са длъжни да останат в първата безопасна. Това което правят тези хора е погазване на европейските закони.
Ако аз не представя паспорт или ЛК в Сърбия, Унгария, Словения .. .или където ми я поискат, дали ще ме оставят да мина през територията на държавата. Ама преди няколко години блъсках бебето си 600 км. в едната посока за пасаван, щото съм европейка и за мен законите важат.

# 7 715
Скрит текст:
flambe, не спират и няма да спрат май и през зимата, така поне прочетох някъде.
И това, което чета, никак не ми харесва.
 Не мога да си обясня, как може да се случват такива неща:
Започнаха да гонят германците от домовете им заради бежанците
Това било евтиното решение на проблема с подслоняването на мигрантите

Скрит текст:

Новини

Свят
Сподели
27 септември, 07:00    26860    54

Това било евтиното решение на проблема с подслоняването на мигрантите
В Германия жена ще бъде прокудена от дома, в който тя е отгледала своите деца, за да може местният градски съвет да превърне блока в подслон за бежанци. Бетина Халби е получила писмо по-рано този месец, в което й било казано, че тя трябва да напусне дома си от 16 години в Нихайм в Западна Германия.
51-годишната медицинска сестра разполага с време до май следващата година да освободи жилището на фона на трудностите, които изпитва Германия при намирането на жилища за хилядите бежанци и мигранти, които пристигат в страната всеки ден. „Изпаднах в шок. Не мога да опиша начина, по който се чувствам, заради отношението на градските власти. Като ритник в зъбите е”, казва майката на две деца пред Die Welt.

Градските власти оправдават своите действия, заявявайки, че това е „безплатно” решение на проблема с прилива на бежанците в града. „Нова жилищна сграда за 30 бежанци би струвала 30 000 евро. Това решение няма да струва нищо”, казва Райнер Видал, кметът на града. Той добавя, че трите бежански центъра в Нихайм вече са препълнени.
За изгонването на Халби стана известно в Германия, след като тя описа ситуацията си във Фейсбук. Там постът е споделен над 200 000 пъти. Все още не е ясно, дали градският съвет има правното основание да гони Халби от предоставеното й жилище, защото наемателите са силно защитени от германските закони и могат да бъдат изселени, само ако нарушат договора за наем.
http://m.blitz.bg/news/article/363748#comments
   Ето и нещо от страница във фейсбук:
"Очередной ай-пиздец! Вчера у мужа состоялся разговор, с человеком в возрасте, который рассказал, что ему пришло письмо от города, в котором говорилось, что он ОБЯЗАН принять беженцев, т.к. он имеет в собственности не установленные нормы кв.м на человека! Этот человек говорил, цитирую: Я, работал всю жизнь, залез в ипотеку, построил дом, только год назад ее выплатил, у меня 8 детей и ко мне в мою собственность хотят заселить этих? они из ума выжили? у меня дочке 15 лет, как они это себе представляют, ходит толпа мужиков в моем доме и у меня же будут насиловать моих же детей! И почему, на каком основании они вообще хотят кого то вселять в мой же дом? Я сейчас закупаюсь газовыми баллонами и если таки заселят я взорву этот дом, но не дам там жить каким то там азюлянтам.
Какой то беспредел начался, ей богу! Все помните ранее написанный пост о том, как в Берлине пришли с вежливым предложением поменяться на меньшую жилплощадь, так эта история её переплюнула."
и аз не можах да повярвам,че това се случва. Просто си представих какво би могло да се случи у нас-първо богата Германия си ограбва гражданите-колко повече бедна България,а и като знам нашето правителство,че ако пр@днат в ЕС,нашите направо ще се н@серат и не ми се мисли какво ни чака

Мислиш, че ще си позволят у нас да изкарват хората от жилищата им? Не мисля...Ето защо
1. Почти целия наличен сграден фонд е лична собственост на гражданите. В Германия изваждат хората от общински жилища, те не са лична собственост на тези хора. Собственик е общината и тя има право да си поиска имота, както и тук всеки собственик може да те изкара от квартирата, независимо, че си плащаш редовно. Трябва да вземат личните апартаменти и къщи  на хората. Това ще доведе до гражданска война моментално. Свободни имоти няма. Веднага във всеки такъв ще се намери кой да живее.  Wink Евентуално ще взимат изоставените селски къщи в редица села, но те обикновено не стават за живеене. Няма пари за ремонтни дейности, нито време. Ще ги настанят евентуално  в по-големите населени места на компактни групи, за да им осигурят училища, здравни услуги, подходящи условия, каквито в затънтените села няма.
2. Не могат да ни ограбят повече от това, другото ще значи гладна смърт за хората и ще последва ответна реакция.
- Няма как да ни накарат да работим 1 час повече, както в Швеция да речем, защото тук такова нещо като установено работно време няма. Не може да увеличат данъците, защото повечето фирми веднага ще минат в сивия сектор. Укриването на данъци тук е национален спорт.
- Не могат да намалят пенсиите, ще избухнат гладни бунтове. Не могат да вземат помощите на циганите, ония ще ги разкъсат.
Което правителство допусне да се наводним безконтролно с тия диваци, е изгубило властта веднага. Вече нямаме нищо за вземане, за 25 години ни взеха всичко. Crazy

Което ознaчaвa че дa си нaи-бедният понякогa е голям плюс! Grinning

# 7 716
Западно европееца е с тотално промит мозък!  Каква масирана атака имаше срещу българи и румънци, а сега си мълчат като ... За жалост това тяхно овчедушие ще засегне и нас!

# 7 717

Joy Joy

От къде ви идват на ум въобще такива глупости?  hahaha

Глупости ,Глупости ....ама ...аз обикалях ....цяла Мария Луиза и Женски пазар... да намерим верния магазин за кило месо...после обиколих цяло Илиенци...за едно портмоне....що било от еди кой си......а като я насочвах към български, китайски и ...продавачи -. Тя сърдито смръчкваше вежди и вика....МРЪСЕН!!! и с отвращение се отдръпваше от посоката...
ся като си спомня....    animal085  animal085 аз си мислех, че съм поканена на кафе с приятелка...

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 16:24 от маманет

# 7 718
И за тях важат европейски директиви, международни конвенции и харти.

# 7 719

Joy Joy

От къде ви идват на ум въобще такива глупости?  hahaha
чек,ти освен да обявяваш чуждите мнения за глупости и бисери,имаш ли нещо да кажеш? Защото си направих труда да те прочета и май само това е.Права е маманет,но ти просто трябва да ни сведеш до знанието колко сме тъпи,без да кажеш нещо умно ти.

Според законите на европейския съюз, хората от регион, в който има война или бедствие се приемат от там нататък се проучват и тогава се преценява дали за безопасни или не. Тези хора по презумция са невинни бежанци.

"По презумция" нелегално минаващите границите граждани са престъпници.

безброй пъти е писано в тази тема ама все има някой не разбрал - на хора бягащи от война им е позволено да преминат в друга държава, но са длъжни да останат в първата безопасна. Това което правят тези хора е погазване на европейските закони.
Ако аз не представя паспорт или ЛК в Сърбия, Унгария, Словения .. .или където ми я поискат, дали ще ме оставят да мина през територията на държавата. Ама преди няколко години блъсках бебето си 600 км. в едната посока за пасаван, щото съм европейка и за мен законите важат.
Точно така е и не мога да разбера защо се настоява на бежанската история! Хората вече не ги наричат бежанци никъде-само мигранти или нашественици

# 7 720
Дрънци.Важи корана и шериата,а ние неверниците да мрем или да им слугуваме.

# 7 721
  • София

Хахха, ами да - европейски директиви, тинтири минтири. На морето един норвежец много надлежно ни обясни, че циганите крадат...от болест. Да стават халифати там, тия на север и да се приключва. А нас да ни оставят намира да си "излекуваме болните" както си знаем, че тоя Хелзинкски комитет на главата ми поникнА.

# 7 722
Ох аман,само последно те питам,ако искаш отговаряй. Ти си познаваш там няколко гастарбайтера,които са свестни хора и си бачкат кой на такси,кой доцент и все висша сила,влачеща немция на плещите си,още малко кюрди си имаш авери,пак супер пичаги, и от там реши,че всичкото мюсюлмани с мир и любов се носят по света?! Аз да ти кажа в кой квартал да отидеш ли? Ми те те заляха с найсихиляди терабайта видеа,от които лъхат по лоши кадри дори,но ти удобно прескачаш това и продължаваш да си лаеш колко мили и добри са. Ми лай си,аз си спирам известията по тази тема,защото станах разногледа да те скролвам   Tired  БЕШЕ интересно тук!
В моето градче нямаме гета и мюсюлманите, които живеят тук, са интегрирани. Ако това ти е неприятно, съжалявам но такива са реалиите.
Относно "лаенето", ако нямаш желание аз да съм агресивна с теб, не бъди и ти агресивна спрямо мен. ОК?Simple Smile Вие обиждате, а после ревете, когато ви отвърнат.

# 7 723
Нова, това е сериозен бисер. Почти като терминът "нелегални бежанци".

Добре де, да кажем, че са нарушители.
Бежанците минават границата на държавата, в която се води война на прибежки, по разбираеми причини, след което би трябвало да се зарадват на първия срещнат граничар или полицай и да потърсят закрила.
Или не?

ПП. В Унгария според поправките, които приеха съвсем скоро, нелегалното преминаване на границата е углавно престъпление.

Те истинските бежанци си ходят с документите и няма как да бъдат нарушители.
Лошото е, че на нелегалните се гледа като на бежанци, ама тук явно разлика не се прави.
Едва ли в Европа не са наясно, кой бяга от война и кой е решил да цоца от системата им.
Жалко, че процедурите за отсяване са дълги.
Все се надявам, че нещо ще се направи по този въпрос, ама времето минава и тия талази не спират да използват тази тромава процедура.

# 7 724
Дано зимата да започне рано и да е много, много студена!!!
Не съм сигурна, че това ще ги спре. В момента в който стигнат в Гърция тръгват с автобус и на всяка граница ги прехвърлят на друг автобус. Дават им дрехи, одеяла, храна и медицинска помощ. По-скоро усилията по обгрижването им ще се увеличат. За да спре потокът трябва Европа сериозно да преразгледа имиграционната и социалната си политика. Гледах днес един категорично отказва Дания, защото били намалили наполовина "заплатата за бежанци", както се изрази, и много се чакало за право да доведе цялото си семейство. Също така си мисля, че е крайно време да започне депортиране на всички, които нямат право на статут бежанец, но като се има предвид колко са много и все без документи, не виждам как точно ще се случи. Също така мама Меркел може да направи едно изявление, че Германия не е в състояние да поема повече бежанци. Вместо това тя се бори за отворени квоти и постоянен механизъм за приемане и разпределение на бежанците в Европа. Много ясно, че те това го тълкуват като "Идвайте, чакаме ви!"

Общи условия

Активация на акаунт