Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 638 158
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 085
Едно от тежките последствия от бежанската криза е че знайни и незнайни лумпени като Болен Лидеров ще увеличават влианието си в цяла Европа.

# 8 086
. Хората вече тотално са загубили надежда, че институциите са в състояние да защитят интересите им и съответно минават на вариант да се борят сами.

Има го и това. Хората отдавна се възмущават от безконтролното вкарване на мигранти в подредените им и мирни страни. И как се отговори на това им възмущение?
С размахване на пръст, с цензура, заплахи и понякога очевидни репресии...както и с още по-безконтролно тъпчене с чужденци.

Не виждам нищо добро, което да може да излезе от тази ситуация.
Властта в Европа вече няма никакъв авторитет и хората се чустват изоставени, унизени и заплашвани в собствените им държави.  Това ще избие в посока, която няма да се хареса на никой.

И всичко това ще е една реакция на безумщината и кресливата арогантност на т.н. "толеранти", които всъщност са най-обикновени продажници, готови да затрият всичко само и само да се докопат до 30 сребърника.

# 8 087
  • София
Бях го пускала на инглиш, сега на български. Тъжни факти, които фенките на мигрантите удобно пропускат.
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=50003

# 8 088
Да ги направят с осиновяване, който иска да си вземе мигрант от границата и да носии наказателна отговорност за правонарушенията му.

# 8 089
Бях го пускала на инглиш, сега на български. Тъжни факти, които фенките на мигрантите удобно пропускат.

[b]Много от изнасилванията стават в смесени бежански лагери, където заради липсата на място германските власти принуждават хиляди мъже и жени имигранти да спят в едни и същи спални помещения и да използват едни и същи тоалетни.[/b] Условията за жените и момичетата в някои от лагерите са толкова опасни, че те са описвани като „плячка", за която мюсюлманите мъже се бият като хищници. Но много жертви се боят от отмъщение и си мълчат според думите на социалните работници.  Това явно е в самите лагери.

В същото време нарастващ брой германски жени в малки и големи градове в цялата страна са изнасилвани от търсещи убежище мигранти от Африка, Азия и Средния Изток. Много от престъпленията са омаловажавани от германските власти и националните медии, явно за да не се подклаждат антиимигрантски настроения.

Абе щом не се прилагат законите за всички, няма просто какво да говорим. Кучето играе според тоягата, щом ги неглижират. Единственият им шанс наистина да ги интегрират е да прилагат еднакво законите и нищо да не неглижират.

# 8 090
Тъжни факти, които фенките на мигрантите удобно пропускат.
Фенките нямат никакъв срам, Таис. Сега ще те убедят, че българите изнасилват повече от описаните в документа, следователно трябва да се пускат повече араби и негри в Европа, а да се спре достъпа на българи.

Това вече сме го проиграли в темата...

# 8 091
  • София

[b]Много от изнасилванията стават в смесени бежански лагери, където заради липсата на място германските власти принуждават хиляди мъже и жени имигранти да спят в едни и същи спални помещения и да използват едни и същи тоалетни.[/b] Условията за жените и момичетата в някои от лагерите са толкова опасни, че те са описвани като „плячка", за която мюсюлманите мъже се бият като хищници. Но много жертви се боят от отмъщение и си мълчат според думите на социалните работници.  Това явно е в самите лагери.

В същото време нарастващ брой германски жени в малки и големи градове в цялата страна са изнасилвани от търсещи убежище мигранти от Африка, Азия и Средния Изток. Много от престъпленията са омаловажавани от германските власти и националните медии, явно за да не се подклаждат антиимигрантски настроения.

Абе щом не се прилагат законите за всички, няма просто какво да говорим. Кучето играе според тоягата, щом ги неглижират. Единственият им шанс наистина да ги интегрират е да прилагат еднакво законите и нищо да не неглижират.

А не ти ли хрумва, че когато не се прилагат законите - в случая за да не би да тръгнат анти-имиграционни настроения - ще стане страшно? Че за някои, като тези жертви, то вече е станало?

Герри, тук повечето сме жени, доста от нас имаме и дъщери. Трудно ми е да смеля подобна липса на елементарна емпатия и съчувствие към изнасилените деца и жени. Най-важното е да ръкопляскаме на толерантността, дори когато резултатите са  Sick

# 8 092

[b]Много от изнасилванията стават в смесени бежански лагери, където заради липсата на място германските власти принуждават хиляди мъже и жени имигранти да спят в едни и същи спални помещения и да използват едни и същи тоалетни.[/b] Условията за жените и момичетата в някои от лагерите са толкова опасни, че те са описвани като „плячка", за която мюсюлманите мъже се бият като хищници. Но много жертви се боят от отмъщение и си мълчат според думите на социалните работници.  Това явно е в самите лагери.

А не ти ли хрумва, че когато не се прилагат законите - в случая за да не би да тръгнат анти-имиграционни настроения - ще стане страшно? Че за някои, като тези жертви, то вече е станало?

Герри, тук повечето сме жени, доста от нас имаме и дъщери. Трудно ми е да смеля подобна липса на елементарна емпатия и съчувствие към изнасилените деца и жени. Най-важното е да ръкопляскаме на толерантността, дори когато резултатите са  Sick

Аз не знам защо на мен задаваш този въпрос. От началото на темата повтарям, че единственият начин е в спазването на законите. Писах го поне 10 пъти и да, надеждата ми пак остава, че ще спазват законите. Те просто нямат друг шанс. Мен не ме учудват лошите, мен ме учудва това, че се неглижират проблемите, ако разбира се това е вярно. Не може да разчиташ друг да те пази, ако сам не можеш.

Не знам дали статията е истина, защото ето и източника:
Patriot update
http://patriotupdate.com/muslim-immigrants-viciously-raping-wome … ugee-camps-video/
Не можах да я видя в нормалната преса. Да не говорим, че българската версия е от някакъв блог.

Пропагандата върви здраво!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 20:55 от Anna-Bell

# 8 093
Време беше пак да заговорят за изнасилванията. На всеки петнайсет страници по веднъж, защото това е единственото, срещу което няма опозиция, аргумент или оправдание. И е отвратително.

Но много ми е интересно как ЕС ще го ползва политически като причина за отказ на бежанци; да кажем обръщат се към Гърция: "оставете ги в морето да умират или ги дръжте при вас, защото при нас много изнасилват." Все пак темата и проблематиката са предимно политически, забравихте ли? Едва ли все още някой вярва в добротата и милосърдието на наивния Запад.

# 8 094
И това със законите, дето уж важат за всички, сме го виждали.
Писъци за насаждане на етническа омраза...нетолерантност....расизъм...дискриминация...БХК...и това сме го минали.
Западното общество, а и не само, не е изобщо подготвено за това, което му се случва, колкото интегрираха нашите цигани, толкова ще интегрират и мигрантите, те всъщност и отдавна дошлите не са интегрирали.

# 8 095
Време беше пак да заговорят за изнасилванията. На всеки петнайсет страници по веднъж, защото това е единственото, срещу което няма опозиция, аргумент или оправдание. И е отвратително.

Но много ми е интересно как ЕС ще го ползва политически като причина за отказ на бежанци; да кажем обръщат се към Гърция: "оставете ги в морето да умират или ги дръжте при вас, защото при нас много изнасилват." Все пак темата и проблематиката са предимно политически, забравихте ли? Едва ли все още някой вярва в добротата и милосърдието на наивния Запад.

Редактирах се по - горе. Това са пропагандни патриотични сайтове.

# 8 096
  • България
. Хората вече тотално са загубили надежда, че институциите са в състояние да защитят интересите им и съответно минават на вариант да се борят сами.

Има го и това. Хората отдавна се възмущават от безконтролното вкарване на мигранти в подредените им и мирни страни. И как се отговори на това им възмущение?
С размахване на пръст, с цензура, заплахи и понякога очевидни репресии...както и с още по-безконтролно тъпчене с чужденци.

Властта в Европа вече няма никакъв авторитет и хората се чустват изоставени, унизени и заплашвани в собствените им държави.  Това ще избие в посока, която няма да се хареса на никой.

И всичко това ще е една реакция на безумщината и кресливата арогантност на т.н. "толеранти", които всъщност са най-обикновени продажници, готови да затрият всичко само и само да се докопат до 30 сребърника.
 Точно така се чувствам.
Не стига кризата и бедноста, не ни стигат циганите, а сега и още някакви навлеци, с някакви фанатични виждания за живота и света, с гадните им чаршафи, увити около телата.
Едва ли не ще ме прогонят от моята родина, където аз не съм имигрант и благодаря на Бога и семейството си не съм просяк, имам образование, имоти и достатъчно средства за преживяване, така че да не тежа на социалната система или близките си.
  Колкото повече ме натискат, да мълча и да се примирявам, толкова повече неприязън се събужда в мен.
 А по Принцип, както обичат да се изразяват тия в чаршафите съм тих и внимателен човек.
Днес прочетох и някакво проучване-отново с опит за манипулация.
Докога?
Търпяхме преди 1989г.
Търпяхме след   1989г.
Сега и това?!
Аз не искам да живея в Африка или Азия, нека тук си остане Европа!

Tаис, Таис, сега ще ти напишат че статията в линка  ти за изнасилванията е жълтина, не дай Боже, да изкажеш лично мнение, което няма общо с "Ода на радостта" Че какво, като изнасилват. Че те са си го заслужили, защото не са се увили в чаршаф и ходят голи?! Sick

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 21:03 от MoiraineD

# 8 097
не мога да го асимилирам това,което се случва в лагерите. Явно това е най-доброто,което може да постигне обществото на мигрантите,оставено на самотек. Това би трябвало да са хора,сплотени от общото си нещастие и съчувствени един към друг-нали уж от война бягат.Просто си продължават това,което са правили в дупките от които са изпълзели. Ако наистина държавата не се намеси-все едно настроенията които ще се създадат,и не защити жените в лагерите,тези зверове все по-твърдо ще вярват,че за тях всяка жена е законна плячка-бяла и арабка или каквато и да е. Това вече се случва. Трябва жестоко  и строго налагане на законите,преди неандерталските нрави на орките да залеят всичко. Факт е,че в Швеция след 2011,т.е когато почна да се пълни с орки изнасилванията са нарастнали с 450% и 100 % от тях са извършени от мюсюлмани. Това е официална статистика в Швеция. Сега и Германия върви натам-най-често пострадват социални работнички и доброволки в лагерите. Чак ми се иска да върнат смъртното наказание за тия,дето могат да се погаврят и убият жена,защото е отишла да ги нахрани и да се погрижи за тях.

# 8 098

Точно така се чувствам.
Не стига кризата и бедноста, не ни стигат циганите, а сега и още някакви навлеци, с някакви фанатични виждания за живота и света, с гадните им чаршафи, увити около телата.
Едва ли не ще ме прогонят от моята родина, където аз не съм имигрант и благодаря на Бога и семейството си не съм просяк, имам образование, имоти и достатъчно средства за преживяване, така че да не тежа на социалната система или близките си.
  Колкото повече ме натискат, да мълча и да се примирявам, толкова повече неприязън се събужда в мен.
 А по Принцип, както обичат да се изразяват тия в чаршафите съм тих и внимателен човек.
Днес прочетох и някакво проучване-отново с опит за манипулация.
Докога?
Търпяхме преди 1989г.
Търпяхме след   1989г.
Сега и това?!
Аз не искам да живея в Африка или Азия, нека тук си остане Европа!

Ок, съгласна. С всяка твоя дума съм съгласна. Само едно не разбирам и точно затова пиша в темата. Къде на нас някой ни пропагандира? Едва ли не точно като германците сме? С хиляди имигранти пред вратата? Само това ми е питането? Кой на нас идва нещо да ни пропагандира? Къде са тези тълпи в България? КОй ще ни гони от родината?

# 8 099
  • София

Това, че теб не те грее, и предпочиташ да си плямпаш за някакъв мултикулти бъдещ рай, си е твой проблем. Мен пък ме интересуват конкретните проблеми, които се появяват след нашествието на ен на брой агресивни млади мъже. Доколкото си говоря с приятели живеещи на запад, и тях ги интересува. Живо.

Общи условия

Активация на акаунт