Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 825
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 100
Бях го пускала на инглиш, сега на български. Тъжни факти, които фенките на мигрантите удобно пропускат.
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=50003
Престъпления от този род са неизбежни, когато говорим за тълпи с млади мъже, без възможност за нормални социални контакти. Нещо като бомба със закъснител. Едно напиване е достатъчно да ги извади от контрол. Няма как да причислим полицай към всеки от тях, а е и факт, че този род престъпления често дори не се докладват. Най-страшното е, че в много от случаите става въпрос за деца. В новините тази вечер говориха, че голяма част от децата бежанци не са придружавани от родителите си и казаха, че именно те често ставали жертва на насилие, включително и сексуално.
Тази бежанска криза не спира да предизвиква у мен чувство на безсилие и несправедливост.  Tired

# 8 101

Редактирах се по - горе. Това са пропагандни патриотични сайтове.
Пропагандата не я правят тези сайтове.
 Пропагандата я направиха тълпите с поведението си, с "културата си", с ненавистта си към тези, които години наред им осигуряваха гостоприемство.
А най -силната пропаганда я правят белите европейски "толерантни" и добре платени  клакьори, подобни на недочесаните лелки от БХК, които не могат да се усетят,  че с времето стават все по-омразни и ненавистни и на най-миролюбивия европейски човечец...

# 8 102
Ли Лу, откриха ли бежанския център до вас?

# 8 103
Тя сигурно вече носи натам одеялата.

# 8 104
  • София
Бях го пускала на инглиш, сега на български. Тъжни факти, които фенките на мигрантите удобно пропускат.

[b]Много от изнасилванията стават в смесени бежански лагери, където заради липсата на място германските власти принуждават хиляди мъже и жени имигранти да спят в едни и същи спални помещения и да използват едни и същи тоалетни.[/b] Условията за жените и момичетата в някои от лагерите са толкова опасни, че те са описвани като „плячка", за която мюсюлманите мъже се бият като хищници. Но много жертви се боят от отмъщение и си мълчат според думите на социалните работници.  Това явно е в самите лагери.

В същото време нарастващ брой германски жени в малки и големи градове в цялата страна са изнасилвани от търсещи убежище мигранти от Африка, Азия и Средния Изток. Много от престъпленията са омаловажавани от германските власти и националните медии, явно за да не се подклаждат антиимигрантски настроения.

Абе щом не се прилагат законите за всички, няма просто какво да говорим. Кучето играе според тоягата, щом ги неглижират. Единственият им шанс наистина да ги интегрират е да прилагат еднакво законите и нищо да не неглижират.

А не ти ли хрумва, че когато не се прилагат законите - в случая за да не би да тръгнат анти-имиграционни настроения - ще стане страшно? Че за някои, като тези жертви, то вече е станало?

Герри, тук повечето сме жени, доста от нас имаме и дъщери. Трудно ми е да смеля подобна липса на елементарна емпатия и съчувствие към изнасилените деца и жени. Най-важното е да ръкопляскаме на толерантността, дори когато резултатите са  Sick

Аз не знам защо на мен задаваш този въпрос. От началото на темата повтарям, че единственият начин е в спазването на законите. Писах го поне 10 пъти и да, надеждата ми пак остава, че ще спазват законите. Те просто нямат друг шанс. Мен не ме учудват лошите, мен ме учудва това, че се неглижират проблемите, ако разбира се това е вярно. Не може да разчиташ друг да те пази, ако сам не можеш.

Не знам дали статията е истина, защото ето и източника:
Patriot update
http://patriotupdate.com/muslim-immigrants-viciously-raping-wome … ugee-camps-video/
Не можах да я видя в нормалната преса. Да не говорим, че българската версия е от някакъв блог.

Пропагандата върви здраво!

Превод е от сайта на института Гейтстоун, да. Кои са хората в този институт:
Gatestone Institute се занимава със стратегически и военни изследвания. Основан е 2012 г. от бивши дипломати и експерти по сигурността, негов председател е бившият посланик на САЩ в ООН Джон Болтън, сред основателите и членовете на ръководството са бившият шеф на ЦРУ Джеймс Улси, Нобеловият лауреат за мир Ели Визел, университетски професори, анализатори от Израел и Близкия Изток, журналисти. Президент е Нина Розенуалд, политически активист и филантроп. Сьорен Керн е старши научен сътрудник за европейска политика в „Групата за стратегически изследвания" със седалище в Мадрид.

# 8 105

Редактирах се по - горе. Това са пропагандни патриотични сайтове.
 Пропагандата я направиха тълпите с поведението си, с "културата си", с ненавистта си към тези, които години наред им осигуряваха гостоприемство.
А най -силната пропаганда я правят белите европейски "толерантни" и добре платени  клакьори, подобни на недочесаните лелки от БХК, които не могат да се усетят,  че с времето стават все по-омразни и ненавистни и на най-миролюбивия европейски човечец...

Е, добре де Гери, като живеят с мюсюлмани как да не пропагандират толерантност? Не знам, може би искаш да кажеш, че е трябвало да контролират кой приемат, като японците, те май не приемат мюсюлмани. Хм, може и да има резон. Трябва ли Европа да приема мюсюлмани като воюва в страните им?

# 8 106
Тя сигурно вече носи натам одеялата.
С нетърпение чакам разказите й от първа ръка.

# 8 107
Престъпления от този род са неизбежни, когато говорим за тълпи с млади мъже, без възможност за нормални социални контакти. Нещо като бомба със закъснител. Едно напиване е достатъчно да ги извади от контрол. Няма как да причислим полицай към всеки от тях, а е и факт, че този род престъпления често дори не се докладват. Най-страшното е, че в много от случаите става въпрос за деца. В новините тази вечер говориха, че голяма част от децата бежанци не са придружавани от родителите си и казаха, че именно те често ставали жертва на насилие, включително и сексуално.
Тази бежанска криза не спира да предизвиква у мен чувство на безсилие и несправедливост.  Tired
Не мисля,че тези престъпления са неизбежни при всяка тълпа млади мъже. Не ми се вижда нормално да изнасилваш жени и деца,които би следвало да закриляш,защото нямаш социални контакти.

# 8 108
Оф, момичета...Няма смисъл с вас, ясно  Hug
Ще ида да си "плямпам" другаде, то добре, че вие не плямпате, ами и правите нещо по въпроса.
Разкажете за действията си по-добре, за убежденията стана ясно.

# 8 109
. Само едно не разбирам и точно затова пиша в темата. Къде на нас някой ни пропагандира? Едва ли не точно като германците сме? С хиляди имигранти пред вратата? Само това ми е питането? Кой на нас идва нещо да ни пропагандира? Къде са тези тълпи в България? КОй ще ни гони от родината?

Ти представяш ли си България като един самотен остров насред Европа, ако тя е залята от арабски и африкански мигранти?
А от другата ни страна Турция? Един светски оазис на Балканите?

# 8 110
Diana напълно съм съгласна. Къде им е религията сега? Нали бяха много набожни...

# 8 111
Diana D, къде видя да казвам, че е нормално. Имам предвид, че ситуацията такава, каквато е в момента, създава идеални предпоставки за такъв род престъпления.

# 8 112

Това, че пропагандата не я правят сайтовете, добре се илюстрира точно с пожара/палежа в джамията  в Лондон. Кога пристигнаха първите "тълпи", кога си показаха културата. кога подпалиха /?/ джамията, строена точно от ахмадия.

Анабел, факт, че е имало такова писмо на женската група,  самите автори твърдят, че са го свалили от сайта си - доколкото разбирам с крайно ограничените си познания, поради злоупотреби.  
http://lfr-hessen.de/galerie/2015/76-buendnis-zur-situation-von- … ussenstellen.html

# 8 113
  • България
Anna-Bell ,съгласна си с мен?
Наистина ли?
Чудо!
Мнението ти до тук, не съвпада с моето.
Кой ви промива мозъците- БХК и другите подобни, как кой.
И сериозно ли ме питаш къде са тълпите- 28 300 за теб не е ли тълпа или е група от детската градина?
А ти съвсем, ама съвсем сериозно ли си мислиш, че Турция няма да пусне Ордата в момент, в който и се види удобен по някакви политически и други причини?
Защо мислиш настояват, протестират и сипят закани срещу оградата, която едва, едва се строи?
Какво им пречи? Помисли. Визи не се искат между България и Турция, с един паспорт си пътуваш напред-назад.  Оградата даже ще спре преминаването на заразен добитък от тях при нас и обратно.
  Но, ще спре донякъде и бандата нашественици, изпратени в момент, в който ББ не слушка.
Колкото и да ми пренеприятен, в момента трябва да си толкова находчив, комбинативен и умен, че не знам, дали някой по-умен ще се справи. Парадокс.
  Понякога Бай Ганьо печели, но само понякога.

# 8 114
. Само едно не разбирам и точно затова пиша в темата. Къде на нас някой ни пропагандира? Едва ли не точно като германците сме? С хиляди имигранти пред вратата? Само това ми е питането? Кой на нас идва нещо да ни пропагандира? Къде са тези тълпи в България? КОй ще ни гони от родината?

Ти представяш ли си България като един самотен остров насред Европа, ако тя е залята от арабски и африкански мигранти?
А от другата ни страна Турция? Един светски оазис на Балканите?

Смятам, че предварителна настройка е излишна. Предварително нахъсване. Кому е нужно? Нито има реален резултат, нито нищо. Само негативизъм от един потребител, към друг.  Да ти кажа България сравнена с всичко западноевропейско си е точно самотен остров. Аз съм пълен атеист и не харесващ религиите, особено исляма. Особено исляма, заявявам го открито, за мен той е точно вонящ труп по думите на Ататюрк, но....когато нещо е преувеличено, невярно и нереално няма как да не ми направи впечатление. Това ми е цялото отношение по темата и наистина, ама наистина ми е чудно, защо е тази паника. Да, знам има други теми, като нямам какво да кажа или не ми харесва, да ходя другаде. Знам това.

Общи условия

Активация на акаунт