Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 827
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 175
Фенките на мигрантите тук отказват да обсъждат зачестилите случаи на изнасилвания, сега ще подминат и тази информация. Щото е много удобно да се правиш на толерантен и да си измиваш ръцете с кухи фрази като ''културно-религиозни особености''. Нали не са твоите дъщери.

Имам чувството, че бежанците се случват за пръв път и досега ги е нямало и нищо не е било обсъждано. Като изключим "културно-религиозните особености", има и други съображения и за това се е писало доста.
2012 - http://www.irinnews.org/report/95902/jordan-early-marriage-a-cop … r-syrian-refugees
 ИРИН -   https://en.wikipedia.org/wiki/IRIN
2014 - http://www.theguardian.com/global-development/2014/jul/16/child- … a-refugees-jordan
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-28250471

и т.н, и т.н. Не са мои дъщери, но има интервюта и с родители, и с двойки. Само заради "тъпата мюсюлманска педофилия" е, заради нищо друго.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 02:14 от Vapor

# 8 176
  • София
С това съм наясно, самата аз пусках материал за ситуацията на жените и децата в бежанските лагери в Йордания и Ливан.

Това, което обаче за първи път научавам е за съществуването на въпросния "закон" в Нидерландия. Очевидно теб не те впечатлява позволението да се внасят булки-деца в една европейска светска държава. Мен пък ме  Stop

# 8 177
Фенките на мигрантите тук отказват да обсъждат зачестилите случаи на изнасилвания, сега ще подминат и тази информация. Щото е много удобно да се правиш на толерантен и да си измиваш ръцете с кухи фрази като ''културно-религиозни особености''. Нали не са твоите дъщери.

Добре, че е тази тема, за да покажеш целия си блясък. Можеш да обиждаш и да се заяждаш, колкото си искаш.  Какво мислиш, че се случва на тези жени и деца в собствените им страни; а в лагерите, където са легло до легло в палатки? Но явно теб най-много те плаши, че сега били дошли в Европа. Тръгнала да страда за чуждите дъщери... Уж. И ти като онази на карикатурата, която, докато страдала за децата им, залоствала вратата и гледала през шпионка.

То се видя кой какъв е в тази тема. Ако аз и малкото във форума- наистина тъжно колко сме мъничко, които са на друго мнение, сме наричани от теб фенки,  то ти пък си им явно враг. Щом си мислиш, че е по - хубаво... Всеки е отговорен за себе си.

# 8 178
  • София
Същото важи и за теб - добре, че е темата, че да видя що за псевдо мило същество си. Рядко съм се натъквала на по-лицемерно човече, за толкова години във форума.

Относно възмущението: вж. предишния ми пост. Или и него пропусна, ей така, без да искаш.

# 8 179

Имам чувството, че бежанците се случват за пръв път и досега ги е нямало и нищо не е било обсъждано. Като изключим "културно-религиозните особености", има и други съображения и за това се е писало доста.
2012 - http://www.irinnews.org/report/95902/jordan-early-marriage-a-cop … r-syrian-refugees
 ИРИН -   https://en.wikipedia.org/wiki/IRIN
2014 - http://www.theguardian.com/global-development/2014/jul/16/child- … a-refugees-jordan

и т.н, и т.н. Не са мои дъщери, но има интервюта и с родители, и с двойки. Само заради "тъпата мюсюлманска педофилия" е, заради нищо друго.
и аз това се чудя, все едно България не е имала сума ти войни само миналия век. Все едно не сме били и ние бежанци и не сме приемали и ние бежанци, все едно не е имало война при нашите съседи...Просто сега пресата настройва и обработва хората, че това са омразни хора.
Тази тема е култова Laughing Laughing.
Забелязвам, че само престъпниците са бежанци. Това че и жертвите са бежанци, не се споменава тук във форума. никой не казва, ох горките бежанци, изнасилват ги. А Бежанците изнасилват!!! При все, че и двете са верни, удобно се забравя и към жертвите няма нито милост нито съчувствие.
Форумът е от майки, милосърдна и състрадателна част от обществото.  Laughing Laughing

# 8 180
Българските бежанци не са внасяли хаос и са се местели на места с подобна култура и религия! Също така не са имали претенции, не са изнасилвали и не са били заплаха за никой!

# 8 181
Българските бежанци не са внасяли хаос и са се местели на места с подобна култура и религия! Също така не са имали претенции, не са изнасилвали и не са били заплаха за никой!
Айде бе! Майтап си правиш или? Сега пак се почва с това какви сме ние, а какви са те.

# 8 182
  • София
Какво се сдърпахте пак? Сутрешно скандалче с кафето?

Лили, не се цупи сега, всички тръпнем да разкажеш от първо лице. Стига ни се кара, дай малко информация.

Детските бракове са гнус та гнус. Къде четох, че имало подобно законово положение и за многоженството. Във франция май беше.

# 8 183
Какво се сдърпахте пак? Сутрешно скандалче с кафето?

Лили, не се цупи сега, всички тръпнем да разкажеш от първо лице. Стига ни се кара, дай малко информация.

Детските бракове са гнус та гнус. Къде четох, че имало подобно законово положение и за многоженството. Във франция май беше.
а ти беден подстрекател Simple Smile

Между другто, вчера ми направи впечатление, че никой почти от големите не говори за Украйна, или поне аз не чух. според мен, ситуацията с Украйна са я оставили на по-заден план, не е актуална.
Сега параноясвам, но се чудя дали Путин не е виновен за тази ескалация с бежанците, за да отвлече вниманието от Русия- Украйна и за да засили международните си позиции. Видиш ли, сега той целият в бяло влиза да помага да се трепе ИД...

Не знам какво да мисля, но ми се стори че ООН тотално се е фокусирал върху два проблема : бедност, промени в климата, и бежанци. Говори се за конфликти и създаване на местен просперитет. Но за Украйна нищо конкретно не чух!!!

Тази година и управлението на Обама аз ще ги запомня със затоплянето на отношенията с Иран и Куба, пък нека американците си го плюят. Това са големи постижения.

# 8 184

и аз това се чудя, все едно България не е имала сума ти войни само миналия век. Все едно не сме били и ние бежанци и не сме приемали и ние бежанци, все едно не е имало война при нашите съседи...Просто сега пресата настройва и обработва хората, че това са омразни хора.
Забелязвам, че само престъпниците са бежанци. Това че и жертвите са бежанци, не се споменава тук във форума. никой не казва, ох горките бежанци, изнасилват ги. А Бежанците изнасилват!!! При все, че и двете са верни, удобно се забравя и към жертвите няма нито милост нито съчувствие.
Форумът е от майки, милосърдна и състрадателна част от обществото.  Laughing Laughing
Двете милосърдни и интелигентни дами не смятат ли,че на жените и децата,които са дошли като бежанци в цивилизованите държави трябва да се осигури закрила от варварските " културно-религиозни особенсти" на собствените им общества,а не да се легализира педофилията и детската проституция,щото те така са свикнали?Да видях линковете-те били съгласни,видиш ли! По-добре им било така и затова бащите им ги изпоженили. Бащите им-не те самите. Деца под 14 години не могат да формират валидни волеизявления и дори да са се съгласили-няма значение. Това са деца и трябва да се закрилят,не държавата да одобрява продажбата им за сексуални услуги! Кое не разбирате точно-майки сте!Бежанците изнасилват и техни и наши-за никого това не е приемливо,дори ако го наричате брак!
В българският закон за бежанците се казва,че всеки който стъпи на българска земя,дори ако е бил роб в собствената си страна и това е било законно-се освобождава,защото в България няма робство и ние няма да толерираме това у никого! Това е същото.
Аз още давам заето след новината за ''законите'' в Холандия. Нарочно слагам думата в кавички, защото това, което те допускат, е гавра с правото и всякакви конвенции за защита на децата. И то за кво? За да могат някои мюслита-педофили да си начешат крастата  Sick

Да обаче и в България има 15-16 годишни млади майчета с по две-три деца.
К`во му се казваше???
"Особености на етноса "май.

Има много голяма разлика между нискообразовано малцинство,което се .... айде да не казвам какво като зайци,с цел получаване на ранни социални помощи и държавно одобрение на "бракове" с малолетни.Първото се преследва от закона /поне в България всякакви полови сношения с лица под 14 годишна възраст се считат за изнасилвания/-тук оставям настрана колко е трудно правоприлагането,когато тези особи прикриват престъпленията-/няма начин просто полицията да ги дебне къде и кой-кого клеца-то няма полиция за убийства да разследва/Когато такива случаи биват разкрити-закона е категоричен. В Холандия от друга страна,явно се дава някакъв вид одобрителна държавна санкция на тези " бракове" и тук също някои съфорумки явно ги одобряват " защото те у тях така си правят и били на зор". Каквото и да им е-това трябва да продължава да бъде престъпление,защото няма начин да разрешиш на държавно ниво педофилията за някои елементи,а на други да я забраниш. Това да не ви е марихуана за медицински цели? След това,което става в Холандия-очаквам легализиране на педофилията по всичките земни кълбета и нашите дъщери също няма да са защитени. /аз нямам дъщеря лично,но казвам нашите,а не вашите,защото са си наши деца те-не мога да ги деля/

# 8 185
Айде бе! Майтап си правиш или? Сега пак се почва с това какви сме ние, а какви са те.

Не знам дали сме по добри, но сме по различни! Едно е християнски бежанци в християнска държава и съвсем друго мюсюлмани бежанци в християнска държава! И не се прави на ударена моля те! Никой няма против тези, които искат да се интегрират, но за жалост няма как да стане ако нямаш образование или знаеш езика! Знам че и необразованите имат право на достоен живот, но живота е това което сам си направиш от него! Единственият шанс на такива хора е да живеят на помощи, а ние да ги дондуркаме! Живяла съм в западно европейска държава и знам какво става!

# 8 186

Форумът е от майки, милосърдна и състрадателна част от обществото.  Laughing Laughing
Двете милосърдни и интелигентни дами не смятат ли,че на жените и децата,които са дошли като бежанци в цивилизованите държави трябва да се осигури закрила от варварските " културно-религиозни особенсти" на собствените им общества,а не да се легализира педофилията и детската проституция,щото те така са свикнали?Да видях линковете-те били съгласни,видиш ли! По-добре им било така и затова бащите им ги изпоженили. Бащите им-не те самите. Деца под 14 години не могат да формират валидни волеизявления и дори да са се съгласили-няма значение. Това са деца и трябва да се закрилят,не държавата да одобрява продажбата им за сексуални услуги! Кое не разбирате точно-майки сте!Бежанците изнасилват и техни и наши-за никого това не е приемливо,дори ако го наричате брак!
В българският закон за бежанците се казва,че всеки който стъпи на българска земя,дори ако е бил роб в собствената си страна и това е било законно-се освобождава,защото в България няма робство и ние няма да толерираме това у никого! Това е същото.
Аз още давам заето след новината за ''законите'' в Холандия. Нарочно слагам думата в кавички, защото това, което те допускат, е гавра с правото и всякакви конвенции за защита на децата. И то за кво? За да могат някои мюслита-педофили да си начешат крастата  Sick

Да обаче и в България има 15-16 годишни млади майчета с по две-три деца.
К`во му се казваше???
"Особености на етноса "май.

Има много голяма разлика между нискообразовано малцинство,което се .... айде да не казвам какво като зайци,с цел получаване на ранни социални помощи и държавно одобрение на "бракове" с малолетни.Първото се преследва от закона /поне в България всякакви полови сношения с лица под 14 годишна възраст се считат за изнасилвания/-тук оставям настрана колко е трудно правоприлагането,когато тези особи прикриват престъпленията-/няма начин просто полицията да ги дебне къде и кой-кого клеца-то няма полиция за убийства да разследва/Когато такива случаи биват разкрити-закона е категоричен. В Холандия от друга страна,явно се дава някакъв вид одобрителна държавна санкция на тези " бракове" и тук също някои съфорумки явно ги одобряват " защото те у тях така си правят и били на зор". Каквото и да им е-това трябва да продължава да бъде престъпление,защото няма начин да разрешиш на държавно ниво педофилията за някои елементи,а на други да я забраниш. Това да не ви е марихуана за медицински цели? След това,което става в Холандия-очаквам легализиране на педофилията по всичките земни кълбета и нашите дъщери също няма да са защитени. /аз нямам дъщеря лично,но казвам нашите,а не вашите,защото са си наши деца те-не мога да ги деля/

Категорично трябва, но нека не обобщаваме. в много от тези държави е законово забранено да има детски бракове. Доколкото знам, те са позволени само в Йемен. А педофили има навсякъде, сред нас също. в Сирия  детските бракове не са позволени!

Категорично съм против всякакви педофилии, независимо от извършителите, религиозните , расови принадлежности и тн.
Просто в тази тема се пише наистина тенденциозно. Я се замисли ако ти тръгнеш за белите туристи и имигрантид а пишеш, колко дядовци педофили можеш да преброиш по страни като тайланд и разни там екзотични острови, че дори и в България идвват по сиропиталищата да изнасилват и вербуват дечица...Това не значи, че това е преобладаващата част.
Просто всеки може да си пише всякакви глупости и да проектира и най-големите престъпления върху тези хора, вместо да погледне общата картина.
Категорично, местният закон трябва да се спазва. Аз съм абсолютно за това бурките да бъдат забранени навсякъде в Европа, както е във Франция!
Тоест всякакви детски булки да се взимат по-бързо от гнусните чички и да се дават за осиновяване, пращат на училище и на грижа на държавата.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 09:02 от OX'AMAH

# 8 187
Не съм се нацупила, още по-малко пък се карам. Просто не виждам смисъл да въртим в кръг. Явно им е много трудно на някои да приемат, че съществуват хора с друго мнение; задължително трябва да са наивни лицемери или направо глупаци, както писаха напред. Типично за форума, за шест години съм го опознала доста добре Simple Smile

Уморих се от темата, само аз и две-три форумки срещу петдесет. Явно е голям сеир тази тема... Но защо не, все пак отразява мнението на мнозинството. И то на много голямо мнозинство! Само не разбрах какво се прави по въпроса- или само се пише? Нещо протести, писма, петиции има ли, като са толкова недоволни и нещастни.. Ако съм толкова шокирана и отвратена, уплашена от нещо, аз бих действала. То само с писане по форумите какво ще се промени? И малцинството е длъжно да се съобрази с мнозинството.

А на мен вече не ми участва в такъв цирк, а и времето ми съвсем се поизчерпа. В крайна сметка всеки си носи глава на раменете. Мен не ме интересуват толкова последиците, колкото причините. Само се чудя от толкова мюсюлманки във форума и толкова в мюсюлмански държави- можете да се уверите само в "Родители по държави", как така имаше един единствем постинг от Ясмин, ако не се лъжа. Нали уж са на наше мнение, нали и те така се страхували... Единствен от 8186.

Мога да кажа само за Traiskirchen (снимката не е моя). Има 1/3 жени и деца в дворa в палатките. В сградата близо до нас няма двор и отпред не се вижда никой.

При нас детски бракове няма. Знам го със сигурност покрай един случай с индийци. И въобще в ЕС няма, поне законите и другата информация са обществени и всеки може да си ги изрови.

# 8 188
ЛиЛу на мен не ми пречи, че сме малко ! В началото на темата има и доста други, но те са се отказали в лицето на общия хор и тон в темата. Просто на нормалните хора не им се пише в тема, в която се толерират само агресивни и грозни мнения. 

за съжаление, хората винаги са били и винаги ще бъдат против  другоселеца. това е човешка реакция и така е навсякъде. Въпросът е вече човек да има интелект за да може да си преодолее инстинктите и да има желание от страна на агенции и организации, да помогнат.
Мен най-много е разсмива арогантостта на увереността на тези жени, коит не мислят, че и те могат да се окажат в същата сируация.

# 8 189
Ох Аман,извинявай,че цитирай теб-просто не погледнах кой е постнал-само прочетох поста.Искаше ми се да ми отговори Вапор по същество,вместо да се говорят глупости за тайландските педофили и за българските такива. Но аз говоря с омраза,като ислямофоб и затова съм против педофилията само при мюсюлманите,че дай да ми обърнеш внимание на педофилията у нас и на други места.
Следващият път ще съм по-внимателна и няма да включвам твои постинги в цитатите. За съжаление бг-мамма няма опция игнор,или поне аз не я намерих,а и ти така или иначе постваш върху всеки пост-много е трудно да те избегне човек.Ай,хев а найс дей

Общи условия

Активация на акаунт